Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

canım yaaa, inşallah çektiğin acılara değer de sağlıkla gelir bebişin, dualarım seninle ve tüm topik arkadaşlarımızla...

Çok şükür canım ben iyiyim. Bebişlerde iyidir inş yarın kontrolümüz :) Keyfim iyi şükür arada eşim sinir harbi yaşatsada alışmaya çalışıyorum. Sen nasılsın canım duamdasın.
Allah razı olsun kuzum, benim de dualarım hepimize... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...Moralini bozma hiç bir şey için, eşine de takma kafayı, alışacak 2 bebek fikrine de... Şoku atlatmıştır henüz,daha 1 taneye hazır değilken 2 olması onu şoka soktu bence...zamanla alışacak, bi gelsin bebişlerin bak nasıl mutlu olacaksınız Allahın izni ile...

canım yaaa, inşallah çektiğin acılara değer de sağlıkla gelir bebişin, dualarım seninle ve tüm topik arkadaşlarımızla...
saol canım inşallah sonuç olumlu ve hayırlı olur da değer, belki ben daha önce çok kolay hamiş kaldığım için zoruma gitti ya da canım mı tatlı bilemedim...

Bu gece catlatma ignesi vermislerdir degil mi canim.persemb de toplama.hadi bakalim,az kaldi:) insallah dolu olsunlar,kaliteli olsunlar,dollensinler,bolunsunler ve en son da sana tutunsunlar.
Farkinda misin ben hep sana tutunsun demiyorum tutunsunlar diyorum:)))
Valla allah yazdiriyor.

Amin canım inşallah...
Bebeklere alıştı canım hele de 2 erkek deyince doktor çok daha alıştı.. sorunu benimle adamın :) odun gamsız bir insan oldu çıktı... Allah ıslah etsin akıl fikir versin diyorum şuan sadece eskisi kadar takmıyorum bebeklere odaklandım bende canım. Ortak konuşmamız bu bir tek iş ev tv hayat böyle :)

aaa inofolic mi kullanıyorsun sen? doktor mu verdi kendin mi deniyorsun? ay ben de alayım o haldeeee
doktor bana kullanımın kolay olsun hap vereyim diyerek hapını yani myositol positive vermişti. 2-3 kutu ondan kullandım için de 25 tane var. şimdi bu ay inofolic aldım kendi özgür irademle. ama doktor da ister ondan ister ondan kullanabilirsin demişti.

ben de alacağım... gibigibiyim şekerim bak amayaa öneriyor, alalım bu ay...

iyi maşallah, eşini de yavaş yavaş yontarsın tatlım, ne yapacaksın kadınların işi bu

Canım başına @ işareti koy boşluk bırakmadan niki yaz zaten seçenekler altta çıkıyor :)

zeynepzumra yaptim canim sanirim.cok sagol.senin de kandilin mubarek olsun.annelerin duasi kabul olurmus:)
Ben de ikiz istiyorum cok ama hayirliysa tabi benim ve bebekler icin.
Ben senin hikayeni bilmiyorrum.kendiliginden mi hamile kaldin,tedaviyl mi canim?

iyi maşallah, eşini de yavaş yavaş yontarsın tatlım, ne yapacaksın kadınların işi bu
inş..Öyle valla canım sabır sabır diye diye sabır taşı oldum :)

Duamda tüm topik :)
Kısaca şöyle anlatayım klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım
2. deneme de.
hamile kaldığım ay çörek otu bal karışımı yemiş ve inofolic içmiştim . Yumurtaları kaliteli hale getiren bunlar bence
sonra ikiz oldu :) eşiminde benim de ailemde ikiz var zaten.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
Sizlerde bize dua edin hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inş bebeklerimizi :)

Canım başına @ işareti koy boşluk bırakmadan niki yaz zaten seçenekler altta çıkıyor :)
kuzumcummmm naber tatlımmm.... şu eş mevzunda inan ki erkelerin %80 i aynı.... takılma. ev iş tv pc oyunları falan filan.... eldekiyle mutlu olmayı öğreniyoruz bir şekilde hayaller tutmayınca napalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…