Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

canım senin, moyaalitu nun G gulbil10 tedavide olan arkadaşlarımızın hayırlısı ile başarılı sonuçları olsun inşallah gerçekten zor işler bunlar, şu mübarek günde dualarım hepimiz için, çatlatma verdi ama yine merional ve cetrotide vurulacağım, merional dün akşam çok ağrı yaptı biraz mızırdadım onu vurulmayayım diye oralı olmadılar :)
sabah ta eşim ya ikiz olursa dedi ben de merak etme o çok zor ihtimal genelde biri tutuyor anca dedim :) pozitif olmaya çalışıyorum ama içim çok huzursuz dün mehmet bey bakmıştı sağ 17mm sol 16.5mm demişti bugün ahmet bey her ikisi de 20 mm dedi bakalım... hemşire ben arayacağım sizi dedi çatlatma için konuşacağız dedi, bilgi formu verdiler vukuatlı nüfus kayıt örneği falan istiyorlar, ben raporlu yaptırmıyorum ki niye istiyorsunuz dedim...

kuzumcummmm naber tatlımmm.... şu eş mevzunda inan ki erkelerin %80 i aynı.... takılma. ev iş tv pc oyunları falan filan.... eldekiyle mutlu olmayı öğreniyoruz bir şekilde hayaller tutmayınca napalım :)
ay aynı anda yazmışız bende özlendin yazmıştım bir alt mesajında :)
alışıyorum canım zamanla ya ve önceliğim bebeklere kayıyor çok şükür ki eskisi kadar kafama takmıyorum... boşvermeyi öğrendiğimde mutlu olucam inş. hayırlı kandiller canım:)

saol canım inşallah sonuç olumlu ve hayırlı olur da değer, belki ben daha önce çok kolay hamiş kaldığım için zoruma gitti ya da canım mı tatlı bilemedim...
yok yok onlar oluyor, bazıları yakıyor... ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum taşıyıcı olduğumdan transferden sonra... ilk kullanırken kolundan vur dediler. salak hemşire bozuntusu da morarttı kolumu.... işten çıkarken dükkanlardan birinde görevli biri gördü, şakasına eşin mi gibilerinden bişey dedi yaz ortasında uzun kollu dolanmıştım. o morarmalar da benim çok zoruma gitmişti sonra koldaki iğnelerimi de kendim yaptım morarmalar da geçti.... yanlış vurmuş morarma sebebi oymuş....

ben göbekten vuruyorum çok morarıyor renk kartelası gibi siyah mor yeşil sarı göbüşüm ve beze oluştu gitmiyor

ben göbekten vuruyorum çok morarıyor renk kartelası gibi siyah mor yeşil sarı göbüşüm ve beze oluştu gitmiyor
göbektede hiç morartmadan vurabiliyorumvurduktan sonra ovalıyorum göbekten vurursam... ama koldan daha rahat ediyorum ben, eşim sıkıyo kolumu ben batırıyorum... eş yoksa mecbur göbekten, onda da aslolan ovmak!!!!

göbektede hiç morartmadan vurabiliyorumvurduktan sonra ovalıyorum göbekten vurursam... ama koldan daha rahat ediyorum ben, eşim sıkıyo kolumu ben batırıyorum... eş yoksa mecbur göbekten, onda da aslolan ovmak!!!!
ovayım bakayım bir de öyle deniyeyim canım sağol :)

tatlım inşallahhhhhh çok kaliteli olsunlar döllensinler ve tutunsunlar.... veeee sağlıkla devam etsin gebeliğin de sağlıkla kucağına alasın. çatlatma iğnesinden sonra iğnen olmayacak transfere kadar. transferden sonra progeston fitil olarak, hap olarak veya iğne olarak verebiliyorlar. yada başka iğnelerin de olabiliyor. bi on - on iki gün daha... az kaldı az :)

Raporlu olmayınca da vukuatlı nüfus kayıt örneği istiyorlar. Hatta onu da tedavi uzun sürerse 3 ayda bir tekrar istiyorlar. Canım inşallah kaliteli embriyoların olur. Annesine yada yada annelerine sıkıca tutunurlar. Amin canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah RABBİMİN OL DEDİĞİ KULLARDAN OLURUZ.

kızlar fırsatınız olduğunda gogıldan melinasmom çilekli dondurmamın hikayesini okumanızı tavsiye ederim... pek etkilendim...

Sana da hayırlı kandiller canım :) İyiyim bıraktığın gibiyiz :) biz sen nasılsın??? bulantın falan kalmamıştır dimi rahatlamışsındır :)
çok şükür canım işte okuduğun gibiyim :)
bulantı bitti ama kullandığım demir hapı felaket bir şey mide bulantısı yapıyor baya ama alışıyorum yavaş yavaş onada çok şükür :) Duamdasınız

İnşallah daha da iyi olursun Canım benim yüreğine sağlık sen de benim dualarımdasın.. İnşallah sağlıkla büyüyecek bebeklerin

anammmmm kızlarrr inofolic kilo da verdirmiş bir çok kişiyeeee insülin direncinden dolayı sanırım katkı sağlamışşş
Kız ben bunu nasıl kaçırmışım yaa evt insülin direncini kırıyomuşş demekki kullanaydım bu rejim de boşa gitmezdi görüyomusun üzüldüm şimdi bak

Esim de ben de ikizi cok istiyoruz.hele esim ikiz ikiz diye diye 40 defa soyledi,olacak belki de:)
Insallah canim hayirlisi ve saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Tüp bebekle mi oldu diye merak etmistim canim.sagol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…