- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Ben de ikiz hastasıyımm geçen bunu hiç bilmeyen bi arkadaşım falımda ikiz bebek gördü bi sevindim bi sevindim anlatamamEsim de ben de ikizi cok istiyoruz.hele esim ikiz ikiz diye diye 40 defa soyledi,olacak belki de:)
Insallah canim hayirlisi ve saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Tüp bebekle mi oldu diye merak etmistim canim.sagol.
canım yaa vardır bunda da bi hayır..Kız ben bunu nasıl kaçırmışım yaa evt insülin direncini kırıyomuşş demekki kullanaydım bu rejim de boşa gitmezdi görüyomusun üzüldüm şimdi bak
Aynen, bi de ne kadar kullancaz?? sanırım sabah akşam 2şer kullananlar var, bi de birer birer kullananlar var.. Kafam biraz karıştıcanım yaa vardır bunda da bi hayır..amayaa ya sordum bakalım şase mi tablet mi kullanacaz? bi öğrenelim de alalım hemen
canım senin, @moyaalitu nun G gulbil10 tedavide olan arkadaşlarımızın hayırlısı ile başarılı sonuçları olsun inşallah gerçekten zor işler bunlar, şu mübarek günde dualarım hepimiz için, çatlatma verdi ama yine merional ve cetrotide vurulacağım, merional dün akşam çok ağrı yaptı biraz mızırdadım onu vurulmayayım diye oralı olmadılar :)
sabah ta eşim ya ikiz olursa dedi ben de merak etme o çok zor ihtimal genelde biri tutuyor anca dedim :) pozitif olmaya çalışıyorum ama içim çok huzursuz dün mehmet bey bakmıştı sağ 17mm sol 16.5mm demişti bugün ahmet bey her ikisi de 20 mm dedi bakalım... hemşire ben arayacağım sizi dedi çatlatma için konuşacağız dedi, bilgi formu verdiler vukuatlı nüfus kayıt örneği falan istiyorlar, ben raporlu yaptırmıyorum ki niye istiyorsunuz dedim...
canım sen inofolici nasıl içtin? şase mi? tablet mi? günde kaç? bi de pko var mıydı sende???*inofolic içen iki arkadaşız ikimizinde ikiz tabi klomende var işin içinde :) kapsüldü benim tablet yani sabah 2 akşam 2 arkadaşlar benim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
önce 1 kız 1 erkek
sonra 2 kız
sonra yine 1 kız 1 erkek
en son 2 erkek oldu benim bebişler
yarın kontrolüm var artık kesinleşir sanırım
Dualarınızı bekleriz teyzoşlar...
Rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
buluruz elbet be kuzuuu, du bakalım ben de araştırıyorum kaç içecez?Aynen, bi de ne kadar kullancaz?? sanırım sabah akşam 2şer kullananlar var, bi de birer birer kullananlar var.. Kafam biraz karıştıBi de eczanelerde bulamayanlar var acaba zor bulunan bişey mi ki??*
Tablet cnm kapsül yani toz değil. sabah 2 akşam 2 benim.canım sen inofolici nasıl içtin? şase mi? tablet mi? günde kaç? bi de pko var mıydı sende???*
çok saol canım 2+2 çok gibi geldi de bana, genelde öyle içmişler....Tablet cnm kapsül yani toz değil. sabah 2 akşam 2 benim.
polikistikover daha önce var denmişti bu kez bebek isterken doktorum kesinlikle yok dedi.
Ben demiştim doktora yumurta oluşuyor ama döllenmiyor neden çünkü kof dedim kalitesiz :) o da kalitesi artar bununla diyip bunu yazmıştı. ilk kullanmada hamile kaldım çok şükür.
kızlar fırsatınız olduğunda gogıldan melinasmom çilekli dondurmamın hikayesini okumanızı tavsiye ederim... pek etkilendim...
Canım klomen yumurtaların bikaç gün geç çatlamasına neden oluyo büyük ihtimalle çatlatma iğnesi olana kadar kadar 17 mm ulaşır endişelenmeArkadaslar merhaba.adetin 2.gunu 5 gun sabah aksam klomen kullandim 2 gun aradan sonra bugun kontrole gittim.solda 11 ml ve 14 ml olmus.persembe tekrar kontrol var.hep ilk kontrolde 17 ml olurdu.2gunde 3ml daha buyume ihtimali var mi.17 ml olursa catlatma ignesi sonra asilama zaten. ilac da kullanmicam ayrica o gune kadar.
Ben de ikiz hastasıyımm geçen bunu hiç bilmeyen bi arkadaşım falımda ikiz bebek gördü bi sevindim bi sevindim anlatamamAma tabi hayaller...hayatlar
inofolic içen iki arkadaşız ikimizinde ikiz tabi klomende var işin içinde :) kapsüldü benim tablet yani sabah 2 akşam 2 arkadaşlar benim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
önce 1 kız 1 erkek
sonra 2 kız
sonra yine 1 kız 1 erkek
en son 2 erkek oldu benim bebişler
yarın kontrolüm var artık kesinleşir sanırım
Dualarınızı bekleriz teyzoşlar...
Rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Amin canım şuan her kontrolde istediğim güzel sağlıklı haberlerini duymak.. kalpleri hep atsın hayırlısıyla kucağımıza alalım inş. bu mübarek kandil gününün yüzü suyu hürmetine inş Rabbim dualarımızı kabul etsin.Aaa ben kesin saniyordum canim.belki de 1 kiz 1 erkektir:)
Hayirli saglikli evlat olsunlar da cinsiyet onemli degil.
canım senin, @moyaalitu nun G gulbil10 tedavide olan arkadaşlarımızın hayırlısı ile başarılı sonuçları olsun inşallah gerçekten zor işler bunlar, şu mübarek günde dualarım hepimiz için, çatlatma verdi ama yine merional ve cetrotide vurulacağım, merional dün akşam çok ağrı yaptı biraz mızırdadım onu vurulmayayım diye oralı olmadılar :)
sabah ta eşim ya ikiz olursa dedi ben de merak etme o çok zor ihtimal genelde biri tutuyor anca dedim :) pozitif olmaya çalışıyorum ama içim çok huzursuz dün mehmet bey bakmıştı sağ 17mm sol 16.5mm demişti bugün ahmet bey her ikisi de 20 mm dedi bakalım... hemşire ben arayacağım sizi dedi çatlatma için konuşacağız dedi, bilgi formu verdiler vukuatlı nüfus kayıt örneği falan istiyorlar, ben raporlu yaptırmıyorum ki niye istiyorsunuz dedim...
Hey yeni smiley ler gelmiş çok tatlılar
Bu 2 yıl sonraki biz
Bu macun yapan monte
Bu yüksek fsh ile olmaz bu iş diyen doktorlara
Bu önce tedavidekilere sonra hepimize
Bu hayıt koması
Bu beslenmeye dikkat etmekten sıkılmış mantı yapıyo
Bu transfer sonrası bekliyo
Bu kürleri birbirine karıştırmış bıkmış kocalar
Bu vitamin kür listesi almış bütün kocalar
Bunlar bebek noldu diye tutturan tanıdıklara
Bu tedavisi iptal olmuş ya da negatif almış sinirini evden çıkarıyo
Bu kaynana
Bu melatonin almış
Bu pozitifi görmüş hepimizin sonu bu olacak hayırlısıyla inşallaahh
Amin canım şuan her kontrolde istediğim güzel sağlıklı haberlerini duymak.. kalpleri hep atsın hayırlısıyla kucağımıza alalım inş. bu mübarek kandil gününün yüzü suyu hürmetine inş Rabbim dualarımızı kabul etsin.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)
yarın kesinleşir cinsiyetleri yazarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?