Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Esim de ben de ikizi cok istiyoruz.hele esim ikiz ikiz diye diye 40 defa soyledi,olacak belki de:)
Insallah canim hayirlisi ve saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Tüp bebekle mi oldu diye merak etmistim canim.sagol.
Ben de ikiz hastasıyımm geçen bunu hiç bilmeyen bi arkadaşım falımda ikiz bebek gördü bi sevindim bi sevindim anlatamam Ama tabi hayaller...hayatlar

Kız ben bunu nasıl kaçırmışım yaa evt insülin direncini kırıyomuşş demekki kullanaydım bu rejim de boşa gitmezdi görüyomusun üzüldüm şimdi bak
canım yaa vardır bunda da bi hayır.. amayaa ya sordum bakalım şase mi tablet mi kullanacaz? bi öğrenelim de alalım hemen

canım yaa vardır bunda da bi hayır.. amayaa ya sordum bakalım şase mi tablet mi kullanacaz? bi öğrenelim de alalım hemen
Aynen, bi de ne kadar kullancaz?? sanırım sabah akşam 2şer kullananlar var, bi de birer birer kullananlar var.. Kafam biraz karıştı Bi de eczanelerde bulamayanlar var acaba zor bulunan bişey mi ki??*

inofolic içen iki arkadaşız ikimizinde ikiz tabi klomende var işin içinde :) kapsüldü benim tablet yani sabah 2 akşam 2 arkadaşlar benim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
önce 1 kız 1 erkek
sonra 2 kız
sonra yine 1 kız 1 erkek
en son 2 erkek oldu benim bebişler
yarın kontrolüm var artık kesinleşir sanırım
Dualarınızı bekleriz teyzoşlar...
Rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Mm leri gayet iyi canim. Bugun de vuracaksin,o da 1 2 mm buyutur,tamam iste.
Huzursuz olma,iyi olacak diye dusun.
Rabbim ne yazdiysa,ikizse ikiz tekse tek,onu yasayacagiz.hakkinda iyi olacak olan neyse o olsun.
Gece 11 ya da 12 gibi vurun diyebilir catlatmayi.az kaldi,hadi bakalim.
Opu kolay zaten,uyuyosun,uyaniyosun,bitmis bile:)
Moralini yuksek tut.

canım sen inofolici nasıl içtin? şase mi? tablet mi? günde kaç? bi de pko var mıydı sende???*

Aynen, bi de ne kadar kullancaz?? sanırım sabah akşam 2şer kullananlar var, bi de birer birer kullananlar var.. Kafam biraz karıştı Bi de eczanelerde bulamayanlar var acaba zor bulunan bişey mi ki??*
buluruz elbet be kuzuuu, du bakalım ben de araştırıyorum kaç içecez?

canım sen inofolici nasıl içtin? şase mi? tablet mi? günde kaç? bi de pko var mıydı sende???*
Tablet cnm kapsül yani toz değil. sabah 2 akşam 2 benim.
polikistikover daha önce var denmişti bu kez bebek isterken doktorum kesinlikle yok dedi.
Ben demiştim doktora yumurta oluşuyor ama döllenmiyor neden çünkü kof dedim kalitesiz :) o da kalitesi artar bununla diyip bunu yazmıştı. ilk kullanmada hamile kaldım çok şükür.

çok saol canım 2+2 çok gibi geldi de bana, genelde öyle içmişler....

Arkadaslar merhaba.adetin 2.gunu 5 gun sabah aksam klomen kullandim 2 gun aradan sonra bugun kontrole gittim.solda 11 ml ve 14 ml olmus.persembe tekrar kontrol var.hep ilk kontrolde 17 ml olurdu.2gunde 3ml daha buyume ihtimali var mi.17 ml olursa catlatma ignesi sonra asilama zaten. ilac da kullanmicam ayrica o gune kadar.

Canım klomen yumurtaların bikaç gün geç çatlamasına neden oluyo büyük ihtimalle çatlatma iğnesi olana kadar kadar 17 mm ulaşır endişelenme

Ben de ikiz hastasıyımm geçen bunu hiç bilmeyen bi arkadaşım falımda ikiz bebek gördü bi sevindim bi sevindim anlatamam Ama tabi hayaller...hayatlar

Hele bir kiz bir erkek hep hayalimiz bu ama dedigin gibi hayaller hayatlar. Kismet canim ya. Rabbim nasip ettiyse neden olmasin:)

Aaa ben kesin saniyordum canim.belki de 1 kiz 1 erkektir:)
Hayirli saglikli evlat olsunlar da cinsiyet onemli degil.

Aaa ben kesin saniyordum canim.belki de 1 kiz 1 erkektir:)
Hayirli saglikli evlat olsunlar da cinsiyet onemli degil.
Amin canım şuan her kontrolde istediğim güzel sağlıklı haberlerini duymak.. kalpleri hep atsın hayırlısıyla kucağımıza alalım inş. bu mübarek kandil gününün yüzü suyu hürmetine inş Rabbim dualarımızı kabul etsin.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)
yarın kesinleşir cinsiyetleri yazarım :)

Aminnnn canim insallah hepimizi sirayla listemize hamile olarak yaziliriz

Neden huzursuzsun canim?

Kandiliniz mubarek olsun kizlar.
Allah dualarimizi kabul etsin.
Tez zamanda bu topik bebis haberleriyle dolup tassin. Bu bebislere ne yedirecegiz,ay bu gazini nasil halledecgiz,benimki gunduz uykusunu sevmiyor vs. sohbetleri olsun insaaaalllllahhhh

Aminnnn.
Yaz canim yaz merak ederiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…