aynen nerdesin pancarımız gezmelerden fırsat bulamıyor musun :)
kuzum ben tozunu kullanıyorum. zaten kullandığım tablet vardı diye.... önce vucut tepkimi ölçmek amaçlı ben sadece akşamları 1 tane içiyorum çünkü bal tarçın da yiyorum, omega + q10 de kullanıyorum, biosteron da içiyorum....vs. dr a gitmediğimden ötürü böyle ama dediğin gibi 2 sabah 2 akşam olarak kullanılıyor genelde.amayaa canım inofolic combi tablet mi kullanıyorsun bi de toz hali varmış? hangisini alayım
Hem biosteron hem de inofolik kullanmanın bir zararı olmaz mı? İkisi de aynı işi görüyor çünkü.kuzum ben tozunu kullanıyorum. zaten kullandığım tablet vardı diye.... önce vucut tepkimi ölçmek amaçlı ben sadece akşamları 1 tane içiyorum çünkü bal tarçın da yiyorum, omega + q10 de kullanıyorum, biosteron da içiyorum....vs. dr a gitmediğimden ötürü böyle ama dediğin gibi 2 sabah 2 akşam olarak kullanılıyor genelde.
hayır tatlım zaten bu şekilde veren doktorlar var, örnek acıbadem şahin bey.... içerikler aynı değil, inositol başka bi madde dhea başka bi madde. yani arı sütüyle poleni aynı nda kullanmak gibi bi şey bu :)Hem biosteron hem de inofolik kullanmanın bir zararı olmaz mı? İkisi de aynı işi görüyor çünkü.
kızlar yumurtalıklarımda 2 gündür acayip hareket var? bu q10 yapmış olmasın? sanki üretim var gibi, çalışma var gibi..
bu ay 10 folikül görmek üzere beynimi şartlandırıyorummmmbakalım tutacak mı
Tatlım Şahin bey bana sadece inofolic combi vermişti. Etken maddeleri farklı dediğin gibi kullanmanın bir zararı olmaz.hayır tatlım zaten bu şekilde veren doktorlar var, örnek acıbadem şahin bey.... içerikler aynı değil, inositol başka bi madde dhea başka bi madde. yani arı sütüyle poleni aynı nda kullanmak gibi bi şey bu :)
sen şahin beyin eski hastasımısın??? seni bilmiyordum da toz olarak verdiği hastalar olduğunu ve biosteron ile birlikte verdiğini biliyorumTatlım Şahin bey bana sadece inofolic combi vermişti. Etken maddeleri farklı dediğin gibi kullanmanın bir zararı olmaz.
Canım ben Şahin beye iki kere gittim. Ama her iki gidişimde de tüp bebeğe başlamak nasip olmadı. Bana yumurtalıkları geliştirmek için sadece inofolic combi sabah akşam 1 er tane al dedi. Biosteron vermedi. Son gidişimde Şahin beyin yaklaşımına kızınca gitmek içimden gelmedi.sen şahin beyin eski hastasımısın??? seni bilmiyordum da toz olarak verdiği hastalar olduğunu ve biosteron ile birlikte verdiğini biliyorum
Canimmmm hayırlı uğurlu bebisli olsun inşallah.insallah canim tesekkur ederim:)
Canım hayırlı olsun, inşallah tutar aşılaman... Heyecanlı bir bekleyiş...insallah canim tesekkur ederim:)
Canım ben Şahin beye iki kere gittim. Ama her iki gidişimde de tüp bebeğe başlamak nasip olmadı. Bana yumurtalıkları geliştirmek için sadece inofolic combi sabah akşam 1 er tane al dedi. Biosteron vermedi. Son gidişimde Şahin beyin yaklaşımına kızınca gitmek içimden gelmedi.
Kızlar beni çok duygulandırdınız, düşünmeniz anımsamanız bile olağanüstü güzel, çok teşekkür ederim
Ben bir geçiş sürecindeyim iş güç bitti yerleştim,bir yeri 8 kere temizlemeye başladım, ben evde kendimi oyalayamıyorum galiba, kitap okumaktan kültür mantarı olucam galiba... Evde netimiz yok çünkü bilgisayar yok, bilgisayarımızı kv lere vermiştik bu taşınma işi ortaya çıkmadan önce... Her neyse annem geldi dün ve iyi oldu tabi ki..iş baktım biraz internetten, aslında çalışmayı çok düşünmüyorum ancak tek maaşla tedavi birazcık zor,birde İstanbul a gitmem gerekiyor, işe girsem kim yeni işe girmiş birine ikide bir izin verir ki haklı olarak... Kafam çok karışık anlayacağınız... Sizleri takip etmeye çalışıyorum, okuyorum en azından
Hepinize hayırlı kandiller diliyorum.. Hepiniz dualarımdasınız...
hic umudum yok benim ama :) insallah canim tesekkur ederimCanım hayırlı olsun, inşallah tutar aşılaman... Heyecanlı bir bekleyiş...
sagol canim insallahCanimmmm hayırlı uğurlu bebisli olsun inşallah.
Canımsınız gerçekten... Bilmiyorum böyle de nasıl olacak, gerçekten bir çıkmazdayım, Kendimi dinledikçe yeni yeni şeyler, kafamda deli sorular... İşi hem maddi hem de manevi olarak istiyorum ama işte olma ihtimali nedir bilmiyorum... Kısmet artıkMerak ettik tabi seni etmez miyiz.
Iyi olmana sevindim.
Yerlesme isi zordur ama bitirmissin:)
Is konusunu ayni sebepten erteledim ben de.esim kimse 2 gunde 1 izin vermez ise yeni giren birine dedi.bursada tedavi olsak ona bile vermezler,istanbula gidip geliyoruz surekli yapamazsin dedi. Ben de vazgectim. Bir an once hayirli sonuca ulasalim da isi buluruz insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?