- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
Allah var umut var,Allah gönlündekini önüne koysun inşallah...hic umudum yok benim ama :) insallah canim tesekkur ederim
hepimiz icin insallah ..Allah var umut var,Allah gönlündekini önüne koysun inşallah...
Canım nasıl mutluysan öyle yaşa, işe girmek istiyorsan kafana göre iş de çıkabilir belli mi olur, iyi anlayışlı insana denk gelirsin rahat rahat gidip gelirsin belki. Evde mutluysan evde ol o ayrı tabi, özlüyoruz ama seni, internetin en kısa zamanda hallolur inşallah. Sana da hayırlı kandiller.Kızlar beni çok duygulandırdınız, düşünmeniz anımsamanız bile olağanüstü güzel, çok teşekkür ederim
Ben bir geçiş sürecindeyim iş güç bitti yerleştim,bir yeri 8 kere temizlemeye başladım, ben evde kendimi oyalayamıyorum galiba, kitap okumaktan kültür mantarı olucam galiba... Evde netimiz yok çünkü bilgisayar yok, bilgisayarımızı kv lere vermiştik bu taşınma işi ortaya çıkmadan önce... Her neyse annem geldi dün ve iyi oldu tabi ki..iş baktım biraz internetten, aslında çalışmayı çok düşünmüyorum ancak tek maaşla tedavi birazcık zor,birde İstanbul a gitmem gerekiyor, işe girsem kim yeni işe girmiş birine ikide bir izin verir ki haklı olarak... Kafam çok karışık anlayacağınız... Sizleri takip etmeye çalışıyorum, okuyorum en azından
Hepinize hayırlı kandiller diliyorum.. Hepiniz dualarımdasınız...
Bende sizleri çok arıyor ve özlüyorumCanım nasıl mutluysan öyle yaşa, işe girmek istiyorsan kafana göre iş de çıkabilir belli mi olur, iyi anlayışlı insana denk gelirsin rahat rahat gidip gelirsin belki. Evde mutluysan evde ol o ayrı tabi, özlüyoruz ama seni, internetin en kısa zamanda hallolur inşallah. Sana da hayırlı kandiller.
canım benim özlüyoruz seni....iyi olmana sevindim tatlım ama iş için acele etmemelisin, bi kendini toparlayamadın bile, biraz kendini dinlemeni öneririm... geçen zaman geri gelmeyecek, ben de hep iş, iş dedim şimdi 38 yaşımda uğraşıyorum...Bunu kendine yapma bence, sağlığına ve kendine vakit ayırmalısın.tedavi için değil, kendni dinlemek de bir nevi tedavi...uzun süre aralıksız çalışmadan sonra işten çıkma psikolojisi seninki, çok iyi anlıyorum ama biraz daha rahat olmaya çalış lütfen...iş her zaman var ama bugünleri geri getiremezsinBende sizleri çok arıyor ve özlüyorumşu ara nasıl ne şekilde mutlu olacağım bilmiyorum, 34 yaşıma girdim, zaman çok hızlı geçiyor hemde çok hızlı, sadece bir plan yapmam bir yol çizmem gerekli,ev mi iş mi çözemedim, bebek bu sıralarda evde olduğumdan daha çok aklımda...herkese dediğimi kendime diyorum gün doğmadan neler doğar.. Hayırlı kandiller, dualarımdasın...
Canımsınız gerçekten... Bilmiyorum böyle de nasıl olacak, gerçekten bir çıkmazdayım, Kendimi dinledikçe yeni yeni şeyler, kafamda deli sorular... İşi hem maddi hem de manevi olarak istiyorum ama işte olma ihtimali nedir bilmiyorum... Kısmet artık
Opuya gir hayırlısıyla, yumurtalar döllensin, transferin olsun, bebikler gelsin hepsini gülerek hatırlayacaksın inşallah.herkese günaydın bugün son kontrolümü oldum perşembe yumurta toplama dedi dua edin kızlar dolu çıksınlar döllensinler inşallah dün akşam son iğnemi oldum sanıyordum bugün 3 iğne daha var dün akşam merional o kadar yaktı ve ağrı yaptı ki iki saat acı çektim alkollü pamuk koydum herhalde dokular zedelendi artık inanılmaz acıtıyor...
Çok sağol canım benim. Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız. Düşünülmek çok güzel.canım senin,moyaalitu nun G gulbil10 tedavide olan arkadaşlarımızın hayırlısı ile başarılı sonuçları olsun inşallah gerçekten zor işler bunlar, şu mübarek günde dualarım hepimiz için, çatlatma verdi ama yine merional ve cetrotide vurulacağım, merional dün akşam çok ağrı yaptı biraz mızırdadım onu vurulmayayım diye oralı olmadılar :)
sabah ta eşim ya ikiz olursa dedi ben de merak etme o çok zor ihtimal genelde biri tutuyor anca dedim :) pozitif olmaya çalışıyorum ama içim çok huzursuz dün mehmet bey bakmıştı sağ 17mm sol 16.5mm demişti bugün ahmet bey her ikisi de 20 mm dedi bakalım... hemşire ben arayacağım sizi dedi çatlatma için konuşacağız dedi, bilgi formu verdiler vukuatlı nüfus kayıt örneği falan istiyorlar, ben raporlu yaptırmıyorum ki niye istiyorsunuz dedim...
Canım o çok ilginç bir şekilde girdi benim hayatıma. Bazen hayat bize mesajlar veriyo ve biz bunu anlamıyoruz. Instagrama ilk girdiğim zamanlarda tesadüfen gördüm melinasmom'ı, o zaman bebek falan düşünmüyorum tabi ama bebik çok tatlı yakızlar fırsatınız olduğunda gogıldan melinasmom çilekli dondurmamın hikayesini okumanızı tavsiye ederim... pek etkilendim...
Hayır. Ben Balıkesirdeyim.Siz de bursadan misiniz
Hayır. Ben Balıkesirdeyim.
Biliyorum haklısın, kafamı toparlayamadım bir türlü, beynimin içinde 40 bin tilki var sanki, biraz daha durmak sakinleşmek istiyorum, dediğin gibi aslında bu kadar aralıksız çalışmadan sonra tedavi bir çeşit benimkisi, pişmanlık duymak istemiyorum sonradan bugünler için. Sadece daha kaç gün oldu taşınalı ama bir çeşit kısır döngüdeyim sanki,hani bir yere varamıyorum... Var bunda da bir hayır ya bekleyeceğim...canım benim özlüyoruz seni....iyi olmana sevindim tatlım ama iş için acele etmemelisin, bi kendini toparlayamadın bile, biraz kendini dinlemeni öneririm... geçen zaman geri gelmeyecek, ben de hep iş, iş dedim şimdi 38 yaşımda uğraşıyorum...Bunu kendine yapma bence, sağlığına ve kendine vakit ayırmalısın.tedavi için değil, kendni dinlemek de bir nevi tedavi...uzun süre aralıksız çalışmadan sonra işten çıkma psikolojisi seninki, çok iyi anlıyorum ama biraz daha rahat olmaya çalış lütfen...iş her zaman var ama bugünleri geri getiremezsin
İş nasıl bir iş olacak bilmiyorum ki,ama önceki işim gibi stres topu olacaksam zaten kabul edemem,daha rahat bir pozisyon olursada hayır diyemem gibi hissediyorum... Bir durup düşünmek istiyorum... Biraz araştırayım en azındanIsin maddi kismi da oldugu icin bisey diyemiyorum canim ama manevi olarak kafan iste cok yorulacaksa ve bu tedavini etkilyeckse baslamaman daha iyi olabilir.
Insan karar veremiyor . Biraz dinlen canim. Sonra en dogru karari verirsin.
Yaaa çok üzüldüm uyuşamamanıza...yani B bursa_83 den sonra en çok gitmek istediğim dr.du. Demek takviye kür bunlara inanmıyor...hımmm havuz konusunda aynı fikirde sayılırız aslında nedense hep taze transferden yana oldum bugüne kadar, bilmiyorum biriktirecek embriyom olmadığındanda olabilir tabi ki...Kızlar, ben bugün Aret Bey'e gittim. Kendimi doktoruma ihanet etmiş gibi hissediyorum. Canım doktorum sadece fikir almak istemiştim çevremdeki herkes 1 yıldır aynı doktordasın 1-2 doktora daha git dedi durdu aklımı çeldiler napiim. Vicdan azabı çekiyorum resmen deli miyim neyim. 1 yıldır aynı doktorum ve farklı bir doktor fikir verse mi diye düşündüm ben de sonunda ve bu nedenle gittim ama gittiğime değmedi diyebilirim. Doktor şeker gibi, pek negatif konuşmadı, 3cm lik kist duruyomuş ama kist değil bu folikül kalıntısı tedaviye de engel değil dedi bunu anlayamadım kafam karıştı, femara yerine klomen vereceğini söyledi femara sende işe yaramaz dedi, hiç iğne vermeyi düşünmüyormuş kaliteyi bozarmış, buraya gelenlerin yarısı senin gibi zaten bi farkın yok diğerlerinden, iyi yumurtayı bulup hallederiz işi ama 1 ay mı sürer kaç ay bilemem dedi. Hepiniz eninde sonunda anne olursunuz dedi. Kullandığımız vitaminleri ilaçları ve yeni teknikleri önemsemiyor. Kalite değişmez hatta her ay kötüleşir, mikroçip imsi dhea coq10 hepsini geç boş iş, olacaksa olur bunlar bi işe yaramaz dedi. Havuz yöntemini de saçma buluyorlarmış, biz uygulamıyoruz embriyo bekletmenin bi anlamı yok belki tutacak ne gerek var zaman kaybına dedi. Düşünce olarak uyuşamadık özellikle buna hiç katılmıyorum yani. Biraz hayal kırıklığına uğradım açıkçası. Belki doğru söylüyordur bazı konularda bilemem ama ben yaptıklarımın işe yaradığına inanıyorum, inanmak istiyorum. Negatif şeyler duymak çok rahatsız etti beni, işe yaramıyorsa da belki placebo etkisi yapıyor işe öyle yarıyordur. Kim bilebilir ki bunu, doktorların böyle konuşmasını pek doğru bulmuyorum. Bana doktorum hep kullan bunları diye ısrar ediyor. Bilimsel olarak kanıtlanmış her şeyi öneriyor. Diğer yaptıklarımı da soruyorum yapma dediğini yapmıyorum, sen bilirsin derse yapıyorum. Doktor işi aşk gibiymiş bunu anladım bugün, elektrik alamadığım enerjimin uymadığı bir doktorla yapamam yani.
İlginç bir durum da yaptırdığım tüm testleri çok önemsemeleri oldu, yaptırmamış olsak hepsini isteyeceklermiş zaten dediklerine göre, eşim de çok şaşırdı. Kimse istemedi bunları biz kendimiz zorla yaptırdık her birini tek tek, siz niye bu kadar istediniz anlamadık dedi, onun kromozom analizi sonucunu dosyaya koymamışım önemli onu da yaptırın diye tutturdular, yaptırdık normal çıktı dedik inanmadılar illa getireceksiniz dediler istek kağıdı yazdılar :) eşim de bu işe çok sinir oldu. Eminim pek çok kadına umut şifa olmuştur ama bizim yıldızımız pek barışmadı, bir daha gitmeyi düşünmüyorum.
bebeğim günaydın...ben de hemen hemen aynı durumdayım..ama bak bana yoğurt yapmaya çalışıyorum, reçel yapıyorum vs derken hem sağlıklı beslenmek üzere kendimi kampa aldım hem de faydalı şeylerle uğraşıyorum... Pazara çık, her gün, azar azar bir şeyler al, eve gel yemek hazırla, sağlıklı bi yemek hazırlamak seni mutlu etsin, mutfağı sevdiğini hatırlıyorum....kendine biraz vakit ayır...Biliyorum haklısın, kafamı toparlayamadım bir türlü, beynimin içinde 40 bin tilki var sanki, biraz daha durmak sakinleşmek istiyorum, dediğin gibi aslında bu kadar aralıksız çalışmadan sonra tedavi bir çeşit benimkisi, pişmanlık duymak istemiyorum sonradan bugünler için. Sadece daha kaç gün oldu taşınalı ama bir çeşit kısır döngüdeyim sanki,hani bir yere varamıyorum... Var bunda da bir hayır ya bekleyeceğim...
Böyle nasıl anlatayım bir ağırlık var üzerimde, yani hem yapmak istiyorum hemde o gücü bulamıyorum kendimde..ama toparlanmalıyım yavaş yavaş, hiç sevmediğim bir halim bu. O kadar çok dr acele etmelisin dedi ki bana giden her gün böyle boşa harcıyormuşum gibi geliyor.. Önce bu duyguyu aşmam gerekiyor... Sonra burada değil ama Edirne de çok güzel aktarlar vardı olmadı oralara giderim burdada bakarım elbettebebeğim günaydın...ben de hemen hemen aynı durumdayım..ama bak bana yoğurt yapmaya çalışıyorum, reçel yapıyorum vs derken hem sağlıklı beslenmek üzere kendimi kampa aldım hem de faydalı şeylerle uğraşıyorum... Pazara çık, her gün, azar azar bir şeyler al, eve gel yemek hazırla, sağlıklı bi yemek hazırlamak seni mutlu etsin, mutfağı sevdiğini hatırlıyorum....kendine biraz vakit ayır...
saç bakımı yap, cilt bakımı yap kendine farklı karışımlardan..ben şu an evde kendimi komple kampa almış durumdayım...inan hiç dışarı bile çıkmıyorum çoğu gün.sadece pazar bir yerlere gidersek gidiyoruz...puzzle al hemen, seviyorsun, puzzle hem çok iyi kafa dağıtıyor hem de inanılmaz sabır geliştiriyor...
bu süreci sükunetle karşıla ve bunu fırsat olarak gör bence...şu an boşa geçirmiyorsun şu an en dolu geçirdiğin vakit bence... ben kendimi öyle hissediyorum..tedavi demek illaki haldır haldır ilaç kullanmak, doktora koşmak vs değil ki bebeğim...zaten bunu yaptın 1 yıl boyunca belki de... şuan ki süreci gerçekten nitelikli atlatırsan belki kendiliğinden bile gelir bebişin...vücudun ilaçlardan bi arınsın, temizlensin, geçmişte tedavilerle yüklendin kendine....
aktar bul kendine, ona gel git neler var araştır...ne bileyim ben böyle yapıyorum ve arınmış hissediyorum kendimi
canımsın yaa ben de seni çook seviyorum...o durgunluğu iyi bilirim...çok doğal, yoğun bir tempodan sonra bir boşluk oluştu şimdi...boşlukta hissetmen, belki de yalnız hissetmen çok normal..ben yalnızlığımı çok severim... kendi başıma bara gidip bir bira içtiğimi çok bilirim...müziğimi kulağıma takıp yollarda sürtmek çok keyiflidirBöyle nasıl anlatayım bir ağırlık var üzerimde, yani hem yapmak istiyorum hemde o gücü bulamıyorum kendimde..ama toparlanmalıyım yavaş yavaş, hiç sevmediğim bir halim bu. O kadar çok dr acele etmelisin dedi ki bana giden her gün böyle boşa harcıyormuşum gibi geliyor.. Önce bu duyguyu aşmam gerekiyor... Sonra burada değil ama Edirne de çok güzel aktarlar vardı olmadı oralara giderim burdada bakarım elbette
Yoğurdumu kendim yapıyorum, reçel de bugün pazar var senin ki kadar olmasada bir çilek reçeli fena olmaz, yemek içmek en sevdiğim şeylerden :)
Seviyorum kız seni
tatlım seni çok iyi anlıyorum...ben de geçen gece rüyamda eski dr umu gördüm ve bana artık neden gelmiyorsun diyordu...ben de kendimi çok kötü hissediyorum, ona ihanet ediyormuşum gibi...her şeyimi o yaptı, sanki ona borçluymuşum gibi..duygusal insanlarız biz, kırılganız...ama bi yerde farklı görüş almak da zorundayız..aynı yöntemleri deneyerek farklı sonuçlara ulaşılmadığını görüyoruz ve farklı yöntemler peşine düşebiliyoruz ki en doğal hakkımız...Kızlar, ben bugün Aret Bey'e gittim. Kendimi doktoruma ihanet etmiş gibi hissediyorum. Canım doktorum sadece fikir almak istemiştim çevremdeki herkes 1 yıldır aynı doktordasın 1-2 doktora daha git dedi durdu aklımı çeldiler napiim. Vicdan azabı çekiyorum resmen deli miyim neyim. 1 yıldır aynı doktorum ve farklı bir doktor fikir verse mi diye düşündüm ben de sonunda ve bu nedenle gittim ama gittiğime değmedi diyebilirim. Doktor şeker gibi, pek negatif konuşmadı, 3cm lik kist duruyomuş ama kist değil bu folikül kalıntısı tedaviye de engel değil dedi bunu anlayamadım kafam karıştı, femara yerine klomen vereceğini söyledi femara sende işe yaramaz dedi, hiç iğne vermeyi düşünmüyormuş kaliteyi bozarmış, buraya gelenlerin yarısı senin gibi zaten bi farkın yok diğerlerinden, iyi yumurtayı bulup hallederiz işi ama 1 ay mı sürer kaç ay bilemem dedi. Hepiniz eninde sonunda anne olursunuz dedi. Kullandığımız vitaminleri ilaçları ve yeni teknikleri önemsemiyor. Kalite değişmez hatta her ay kötüleşir, mikroçip imsi dhea coq10 hepsini geç boş iş, olacaksa olur bunlar bi işe yaramaz dedi. Havuz yöntemini de saçma buluyorlarmış, biz uygulamıyoruz embriyo bekletmenin bi anlamı yok belki tutacak ne gerek var zaman kaybına dedi. Düşünce olarak uyuşamadık özellikle buna hiç katılmıyorum yani. Biraz hayal kırıklığına uğradım açıkçası. Belki doğru söylüyordur bazı konularda bilemem ama ben yaptıklarımın işe yaradığına inanıyorum, inanmak istiyorum. Negatif şeyler duymak çok rahatsız etti beni, işe yaramıyorsa da belki placebo etkisi yapıyor işe öyle yarıyordur. Kim bilebilir ki bunu, doktorların böyle konuşmasını pek doğru bulmuyorum. Bana doktorum hep kullan bunları diye ısrar ediyor. Bilimsel olarak kanıtlanmış her şeyi öneriyor. Diğer yaptıklarımı da soruyorum yapma dediğini yapmıyorum, sen bilirsin derse yapıyorum. Doktor işi aşk gibiymiş bunu anladım bugün, elektrik alamadığım enerjimin uymadığı bir doktorla yapamam yani.
İlginç bir durum da yaptırdığım tüm testleri çok önemsemeleri oldu, yaptırmamış olsak hepsini isteyeceklermiş zaten dediklerine göre, eşim de çok şaşırdı. Kimse istemedi bunları biz kendimiz zorla yaptırdık her birini tek tek, siz niye bu kadar istediniz anlamadık dedi, onun kromozom analizi sonucunu dosyaya koymamışım önemli onu da yaptırın diye tutturdular, yaptırdık normal çıktı dedik inanmadılar illa getireceksiniz dediler istek kağıdı yazdılar :) eşim de bu işe çok sinir oldu. Eminim pek çok kadına umut şifa olmuştur ama bizim yıldızımız pek barışmadı, bir daha gitmeyi düşünmüyorum.
Gününüz aydın olsun kızçeler
Şu an ki gittiğim dr dan önceki dr Bursadaki Şahin beydi. :)Acibadem sahin bey diye bir sohbet oldu da ondan sordum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?