Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Herkesin her doktordan aldigi elektrik kesinlikle farkli.bir doktoru herkes cok over,ben giderim elektrik alamam ama bir baskasi alir ya da tam tersi.
Ben de aret beyle gorusmeye gittigim gün bahcecide bir doktora gitmistim,gitmeden once yorumlari da okudum,herkes olumlu seyler yazmis ama biz hic elektrik alamadik.belki de o doktorda baslasaydim hamilelik olacakti,bunu bilemem ki.belki aret beyde de olmayacak,bunu da bilemem.
Benim gebe kalmama vesile olan doktor benim icin basarilidir ve herkese soylerim,o doktor bir baskasinda basarili olmayabilir o kisi de herkese doktorun basarisiz oldugundan bahseder,bu boyle bisey.
Onemli olan dedigin gibi guvenmek ve o elektrigi alabilmek.hepimiz insallah guvendigimiz ve bizi bebegimize goturecek doktorlarla ve tedaviyle karsilasabiliriz,cunku bilemiyoruz anne olabilecek miyiz,allah bunu bize nasip etti mi.
Rabbim nasip etmediyse Turkiye nin en iyisine gideyim,en kaliteli embriyolar konsun yine olmaz yine olmaz.
Ben suna inaniyorum.
Rabbim ol diyecek,gittigimiz doktor da ,ayse ahmet mehmet farketmez,buna vesile olacak ve benim icin basarili doktor o olacak:)

Moyaalitu da kendine gore hakli tabi,o havuz sistemini istiyor,gittigi doktor da bunu yapmiyorsa bu bir fikir ayriligi zaten.
Ha belki soyle olabilirdi,konusunca fikri degisebilirdi havuz konusunda.ama olmamis.insallah basariya ulastiracak doktorla beraberizdir hepimiz:)

Diyorum ya her doktorun tarzi,inandigi metotlar,okudugu arastirdigi yayinlar farkli.benim 2 defa yaptirdigim merkezdeki doktora akupunkturu ve gida testini somustum.o doktor bunlarin para tuzagi oldugunu soyledi.ama baska bir doktora gidiyosun o da sen soylemeden belki de kendisi seni yonlendiriyor,bu boyle bisey:)

Sonuc olarak arkadaslarim inssssalllllah hepimiz dogru doktor dogru tedaviyle bebegimize kavusuruz.sadece bunu dileyebiliyorum.

Biraz kendine zaman ayir. Sonra su akar yolunu bulur. Is de bulursun tedavine de baslarsin insallah.

Canim farkli bir doktora gitmen iyi olmus.belki de kendi doktoruna daha cok guvenmene vesile olacaktir bu gorusme.her insandan ayni elektrigi almamiza tabiki imkan yok:)

Yazinin en basinda doktor pek seker,negatif konusmadi yazmissin canim. Konular acildikca uyusamadi fikirler belki de.
Inandigin yoldan ayrilma canim.hayirli ve basariya ulasacagin bir tedavi diliyorum sana

gibigibiyim canım bu inofolic sabah aç karna içilecekmiş... ben bu sabah uyanınca içtim...

şimdi şöyle devam ediyorum;
sabah uyanınca inofolic
aradan 1 saat geçti, arı sütü-bal-polen, z.yağlı kuru incir, 10 fındık, macun karışım, 1 bardak hayıt suyu
aradan 2 saat geçince kahvaltı (2 adet rafadan yumurta,1 dilim peynir,5 zeytin,1 çay bardağı tarçınlı süt, 10 adet fındık)
aradan 1 saat geçince koenzim q10

öğleden sonra; supradyn all day ( bunu ben çok sevdim tüm yorgunluğum, stresim, kaş ve saç dökülmelerim durdu. hatta kaşlarım çıkmaya başladı-normalde çok kılsız tüysüz bi tüpüm, kaşlarımda boşluklar oluşmaya başlamıştı 1-2 gündür bakıyorum boşluklar dolmaya başlamış- pek mutluyum)

akşam üzeri: 5 gibi 1 kase çorba+3 çatal yağı alınmış ton balığı...+ 1 kase ketentohumlu yoğurt
gün içerisinde 3 litre içine limon sıkılmış su -akşam üzeri 1 fiincan testere dişli aslanpençesi

pazardan beri bu şekilde devam etmekteyim. bu arada 1 kilo gitmiş çok şükür....bir süre böyle devam edeyim derim....

extra önerisi olan var mı güzeller?

günaydın herkese tekrardan güzeller.... bugünü dipfriz günü ilan ediyorum. Az sonra pazara gideceğim, lahana, bezelye vb sebzelerden alacağım, lahanaları kapuskalık dilimleyip poşetleyeceğim, marketten nohut alıp haşlayıp dolaba atacağım... sarımsak alıp tek tek soyup deep freeze atacağım gibi aktivite oluşturdum kendime...misafir geleceği zaman acayip pratik oluyor....

Cok guzel canim. Ceviz,badem ve avokado ekleyebilirsin seviyorsan. Avokadoyu bikac yerde okumustum.faydaliymis bizler icin.

O haslanmis nohutlar iyi oluyor.hemen cikarip corbaya ativeriyorsun ya da pilava.

Cok guzel canim. Ceviz,badem ve avokado ekleyebilirsin seviyorsan. Avokadoyu bikac yerde okumustum.faydaliymis bizler icin.
çook teşekkür ederim tatlım...avakadoyu yemeyi bi türlü beceremedim ben... yağlı bi yapısı var ya ne yapacağımı bilemiyorum avakado ile..tadı da berbat geliyor bana...bi formul bulmalı bu duruma aslında ceviz ara ara yiyorum, badem evet, haklısın almalıyım...

O haslanmis nohutlar iyi oluyor.hemen cikarip corbaya ativeriyorsun ya da pilava.
aynen canım hatta ben abartıp patatesleri küp küp koyuyorum, kuru soğan bile hazırlayıp atıyorum dolaba, çoook pratik oluyor, önümüz yaz gelen giden çok olur, hemen çıkarıp kullanmak iyi oluyor...

Canım keten tohumunu ne için tüketiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…