Yaaa çok üzüldüm uyuşamamanıza...yani B bursa_83 den sonra en çok gitmek istediğim dr.du. Demek takviye kür bunlara inanmıyor...hımmm havuz konusunda aynı fikirde sayılırız aslında nedense hep taze transferden yana oldum bugüne kadar, bilmiyorum biriktirecek embriyom olmadığındanda olabilir tabi ki...
Dr ile uyuşmak güvenmek çok önemli, diğer rahatsızlıklıkları bilmem ama bizimkinde kesinlikle öyle, bir de tabii söyledikleri senin kafandakilerle bir olunca acayip bir güven bağlanma oluyor, bunun dışında da tam tersi, sen en azından çevreni dinleyip bir görüş daha aldın.kendi dr una daha güvenle gidersin artık... Bütün uzman dr lar herkese uyacak diye birşey de yok...vesile olmak gerçek mesele... Rahatsız hissetme kendini başka dr ile görüştüm diye, bu senin en doğal hakkın.
Şu an ki gittiğim dr dan önceki dr Bursadaki Şahin beydi. :)
İş nasıl bir iş olacak bilmiyorum ki,ama önceki işim gibi stres topu olacaksam zaten kabul edemem,daha rahat bir pozisyon olursada hayır diyemem gibi hissediyorum... Bir durup düşünmek istiyorum... Biraz araştırayım en azından
Kızlar, ben bugün Aret Bey'e gittim. Kendimi doktoruma ihanet etmiş gibi hissediyorum. Canım doktorum sadece fikir almak istemiştim çevremdeki herkes 1 yıldır aynı doktordasın 1-2 doktora daha git dedi durdu aklımı çeldiler napiim. Vicdan azabı çekiyorum resmen deli miyim neyim. 1 yıldır aynı doktorum ve farklı bir doktor fikir verse mi diye düşündüm ben de sonunda ve bu nedenle gittim ama gittiğime değmedi diyebilirim. Doktor şeker gibi, pek negatif konuşmadı, 3cm lik kist duruyomuş ama kist değil bu folikül kalıntısı tedaviye de engel değil dedi bunu anlayamadım kafam karıştı, femara yerine klomen vereceğini söyledi femara sende işe yaramaz dedi, hiç iğne vermeyi düşünmüyormuş kaliteyi bozarmış, buraya gelenlerin yarısı senin gibi zaten bi farkın yok diğerlerinden, iyi yumurtayı bulup hallederiz işi ama 1 ay mı sürer kaç ay bilemem dedi. Hepiniz eninde sonunda anne olursunuz dedi. Kullandığımız vitaminleri ilaçları ve yeni teknikleri önemsemiyor. Kalite değişmez hatta her ay kötüleşir, mikroçip imsi dhea coq10 hepsini geç boş iş, olacaksa olur bunlar bi işe yaramaz dedi. Havuz yöntemini de saçma buluyorlarmış, biz uygulamıyoruz embriyo bekletmenin bi anlamı yok belki tutacak ne gerek var zaman kaybına dedi. Düşünce olarak uyuşamadık özellikle buna hiç katılmıyorum yani. Biraz hayal kırıklığına uğradım açıkçası. Belki doğru söylüyordur bazı konularda bilemem ama ben yaptıklarımın işe yaradığına inanıyorum, inanmak istiyorum. Negatif şeyler duymak çok rahatsız etti beni, işe yaramıyorsa da belki placebo etkisi yapıyor işe öyle yarıyordur. Kim bilebilir ki bunu, doktorların böyle konuşmasını pek doğru bulmuyorum. Bana doktorum hep kullan bunları diye ısrar ediyor. Bilimsel olarak kanıtlanmış her şeyi öneriyor. Diğer yaptıklarımı da soruyorum yapma dediğini yapmıyorum, sen bilirsin derse yapıyorum. Doktor işi aşk gibiymiş bunu anladım bugün, elektrik alamadığım enerjimin uymadığı bir doktorla yapamam yani.
İlginç bir durum da yaptırdığım tüm testleri çok önemsemeleri oldu, yaptırmamış olsak hepsini isteyeceklermiş zaten dediklerine göre, eşim de çok şaşırdı. Kimse istemedi bunları biz kendimiz zorla yaptırdık her birini tek tek, siz niye bu kadar istediniz anlamadık dedi, onun kromozom analizi sonucunu dosyaya koymamışım önemli onu da yaptırın diye tutturdular, yaptırdık normal çıktı dedik inanmadılar illa getireceksiniz dediler istek kağıdı yazdılar :) eşim de bu işe çok sinir oldu. Eminim pek çok kadına umut şifa olmuştur ama bizim yıldızımız pek barışmadı, bir daha gitmeyi düşünmüyorum.
İnşallah canım. Hepimizin tedavisi güzel geçer inşallah. :)Tamam canim anladim:)
Hayirli ve guzel gecsin tedavin insallah.
İnşallah canım. Hepimizin tedavisi güzel geçer inşallah. :)
İnşallah canım. Hepimizin tedavisi güzel geçer inşallah. :)
gibigibiyim canım bu inofolic sabah aç karna içilecekmiş... ben bu sabah uyanınca içtim...
şimdi şöyle devam ediyorum;
sabah uyanınca inofolic
aradan 1 saat geçti, arı sütü-bal-polen, z.yağlı kuru incir, 10 fındık, macun karışım, 1 bardak hayıt suyu
aradan 2 saat geçince kahvaltı (2 adet rafadan yumurta,1 dilim peynir,5 zeytin,1 çay bardağı tarçınlı süt, 10 adet fındık)
aradan 1 saat geçince koenzim q10
öğleden sonra; supradyn all day ( bunu ben çok sevdim tüm yorgunluğum, stresim, kaş ve saç dökülmelerim durdu. hatta kaşlarım çıkmaya başladı-normalde çok kılsız tüysüz bi tüpüm, kaşlarımda boşluklar oluşmaya başlamıştı 1-2 gündür bakıyorum boşluklar dolmaya başlamış- pek mutluyum)
akşam üzeri: 5 gibi 1 kase çorba+3 çatal yağı alınmış ton balığı...+ 1 kase ketentohumlu yoğurt
gün içerisinde 3 litre içine limon sıkılmış su -akşam üzeri 1 fiincan testere dişli aslanpençesi
pazardan beri bu şekilde devam etmekteyim. bu arada 1 kilo gitmiş çok şükür....bir süre böyle devam edeyim derim....
extra önerisi olan var mı güzeller?
günaydın herkese tekrardan güzeller.... bugünü dipfriz günü ilan ediyorum. Az sonra pazara gideceğim, lahana, bezelye vb sebzelerden alacağım, lahanaları kapuskalık dilimleyip poşetleyeceğim, marketten nohut alıp haşlayıp dolaba atacağım... sarımsak alıp tek tek soyup deep freeze atacağım gibi aktivite oluşturdum kendime...misafir geleceği zaman acayip pratik oluyor....
çook teşekkür ederim tatlım...avakadoyu yemeyi bi türlü beceremedim ben... yağlı bi yapısı var ya ne yapacağımı bilemiyorum avakado ile..tadı da berbat geliyor bana...bi formul bulmalı bu duruma aslındaCok guzel canim. Ceviz,badem ve avokado ekleyebilirsin seviyorsan. Avokadoyu bikac yerde okumustum.faydaliymis bizler icin.
aynen canım hatta ben abartıp patatesleri küp küp koyuyorum, kuru soğan bile hazırlayıp atıyorum dolaba, çoook pratik oluyor, önümüz yaz gelen giden çok olur, hemen çıkarıp kullanmak iyi oluyor...O haslanmis nohutlar iyi oluyor.hemen cikarip corbaya ativeriyorsun ya da pilava.
Avakadonun ne faydası varmış?Cok guzel canim. Ceviz,badem ve avokado ekleyebilirsin seviyorsan. Avokadoyu bikac yerde okumustum.faydaliymis bizler icin.
Canım keten tohumunu ne için tüketiyorsun?çook teşekkür ederim tatlım...avakadoyu yemeyi bi türlü beceremedim ben... yağlı bi yapısı var ya ne yapacağımı bilemiyorum avakado ile..tadı da berbat geliyor bana...bi formul bulmalı bu duruma aslındaceviz ara ara yiyorum, badem evet, haklısın almalıyım...
canım omega 3 için keten tohumunu karatay çok öneriyor mutlaka tüketin diyorCanım keten tohumunu ne için tüketiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?