yooooo,no_name_ canım bu akşam da ben yoğurt mayalayacağım. Bakalım benim yoğurt nasıl olacak?
Avakadonun ne faydası varmış?
Sen başarırsın tatlım ben sana bu konuda inanıyorum. Bende tecrübeli değilim. Boza boza yapmayı öğreneceğiz. İnşallah bir gün gelecek taş gibi tutmuş nefis yoğurtlar mayalayacağız.yooooo,bana yoğurt demeyin, içim buruk...ama başaracağım ben de, inanıyorum kendime inşallah tutar, güpgüzel yoğurdun olur da bol vitaminli tüketirsin tatlım, şifa olsun inşallahhh
Yağlı ve tadı buruk bir meyve ama bu özelliklerinden dolayı denemeye değer aslında canım.Fosfor,Cinko ve b6 acisindan zengin oldugu icin dogurganligi arttiriyormus.protein bakimindan da bircok meyveden zengin ve demir ve e vitamini iceriyormus.
Sen başarırsın tatlım ben sana bu konuda inanıyorum. Bende tecrübeli değilim. Boza boza yapmayı öğreneceğiz. İnşallah bir gün gelecek taş gibi tutmuş nefis yoğurtlar mayalayacağız.
sabahları 1 fincan sıcak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi, 1 karanfil ve 1 çay kaşığı bal da acayip zayıflamaya etkili...ama ben ne içeceğimi şaşırdım artık...Yoğurduma keten tohuma karıştırayım. Ben zayıflamak için alıç sirkesi içiyorum.
Haklısın canım. Artık o kadar çok şey var ki şaşırmamak mümkün değil. İki haftadır içiyorum bakalım faydası olacak mı? bu hafta sonu tartılacağım.sabahları 1 fincan sıcak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi, 1 karanfil ve 1 çay kaşığı bal da acayip zayıflamaya etkili...ama ben ne içeceğimi şaşırdım artık...
inşallah canım, kontrollü olunca çok kolay gidiyor kilolar ben kasmıyorum o yüzden hiç...Haklısın canım. Artık o kadar çok şey var ki şaşırmamak mümkün değil. İki haftadır içiyorum bakalım faydası olacak mı? bu hafta sonu tartılacağım.
Bende önceden çok rahat kilo verebiliyordum ama sanki bu tedaviyle alınan kilolar çok zor veriliyor canım.inşallah canım, kontrollü olunca çok kolay gidiyor kilolar ben kasmıyorum o yüzden hiç...
Verilir tatlim, verilmeyecek kilo yoktur, rahat ol, gidecek elbet bu kilolar daBende önceden çok rahat kilo verebiliyordum ama sanki bu tedaviyle alınan kilolar çok zor veriliyor canım.
İnşallah canım.Verilir tatlim, verilmeyecek kilo yoktur, rahat ol, gidecek elbet bu kilolar da
Günaydın canımmmgibigibiyim canım bu inofolic sabah aç karna içilecekmiş... ben bu sabah uyanınca içtim...
şimdi şöyle devam ediyorum;
sabah uyanınca inofolic
aradan 1 saat geçti, arı sütü-bal-polen, z.yağlı kuru incir, 10 fındık, macun karışım, 1 bardak hayıt suyu
aradan 2 saat geçince kahvaltı (2 adet rafadan yumurta,1 dilim peynir,5 zeytin,1 çay bardağı tarçınlı süt, 10 adet fındık)
aradan 1 saat geçince koenzim q10
öğleden sonra; supradyn all day ( bunu ben çok sevdim tüm yorgunluğum, stresim, kaş ve saç dökülmelerim durdu. hatta kaşlarım çıkmaya başladı-normalde çok kılsız tüysüz bi tüpüm, kaşlarımda boşluklar oluşmaya başlamıştı 1-2 gündür bakıyorum boşluklar dolmaya başlamış- pek mutluyum)
akşam üzeri: 5 gibi 1 kase çorba+3 çatal yağı alınmış ton balığı...+ 1 kase ketentohumlu yoğurt
gün içerisinde 3 litre içine limon sıkılmış su -akşam üzeri 1 fiincan testere dişli aslanpençesi
pazardan beri bu şekilde devam etmekteyim. bu arada 1 kilo gitmiş çok şükür....bir süre böyle devam edeyim derim....
extra önerisi olan var mı güzeller?
Ben inofolic 'in bana kilo konusunda yardımcı olucağına çok inanıyorum nedenseinşallah canım, kontrollü olunca çok kolay gidiyor kilolar ben kasmıyorum o yüzden hiç...
takipte ol öyleyse şekerim... öğleye bir porsiyon meyve, akşama 1 porsiyon salata ilave edilebilir...Günaydın canımmmBen de aynen bilmeden içtim ama aç karnına içtim bugün artık diyet yemeklerim gelmiyo bitti.. nasıl bi düzene sokucam kendimi bilmiyorum.. Halletmeye çalışcam bi şekilde.. Valla harika bi beslenme planı yapmışsın.. Daha ben ekleyecek bişey bulamadım.. Hatta senden feyz almayı planlıyorum
inşallah tatlım ben de inanıyorum, bekleyip göreceğizBen inofolic 'in bana kilo konusunda yardımcı olucağına çok inanıyorum nedense
Kızlar kitaptan çektim, karatayın kitabının özeti, belki bi faydası olur...
Eki Görüntüle 1825948 Eki Görüntüle 1825949 Eki Görüntüle 1825951
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?