Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

no_name_ canım bu akşam da ben yoğurt mayalayacağım. Bakalım benim yoğurt nasıl olacak?
yooooo, bana yoğurt demeyin, içim buruk...ama başaracağım ben de, inanıyorum kendime inşallah tutar, güpgüzel yoğurdun olur da bol vitaminli tüketirsin tatlım, şifa olsun inşallahhh

yooooo, bana yoğurt demeyin, içim buruk...ama başaracağım ben de, inanıyorum kendime inşallah tutar, güpgüzel yoğurdun olur da bol vitaminli tüketirsin tatlım, şifa olsun inşallahhh
Sen başarırsın tatlım ben sana bu konuda inanıyorum. Bende tecrübeli değilim. Boza boza yapmayı öğreneceğiz. İnşallah bir gün gelecek taş gibi tutmuş nefis yoğurtlar mayalayacağız.

sabahları 1 fincan sıcak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi, 1 karanfil ve 1 çay kaşığı bal da acayip zayıflamaya etkili...ama ben ne içeceğimi şaşırdım artık...
Haklısın canım. Artık o kadar çok şey var ki şaşırmamak mümkün değil. İki haftadır içiyorum bakalım faydası olacak mı? bu hafta sonu tartılacağım.

Günaydın canımmm Ben de aynen bilmeden içtim ama aç karnına içtim bugün artık diyet yemeklerim gelmiyo bitti.. nasıl bi düzene sokucam kendimi bilmiyorum.. Halletmeye çalışcam bi şekilde.. Valla harika bi beslenme planı yapmışsın.. Daha ben ekleyecek bişey bulamadım.. Hatta senden feyz almayı planlıyorum

takipte ol öyleyse şekerim... öğleye bir porsiyon meyve, akşama 1 porsiyon salata ilave edilebilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…