Cevizi de kabuklu alip kendiniz kiracaksiniz diyor karatay.hazir kabuklu temizlenmis olmasin diyor ama nedenini duyamadim tv de izlerken.
çiğ olması için olabilir gerçi ceviz kavrulmaz ama ben de bilemedim şimdi... badem, fındık vs için hep kavrulmamış olsun diyor..Cevizi de kabuklu alip kendiniz kiracaksiniz diyor karatay.hazir kabuklu temizlenmis olmasin diyor ama nedenini duyamadim tv de izlerken.
hahahahaha :) ayyy canım yaaa, hemen yazayım,no_name_ canım senin macunun içinde neler vardı?
eşim pek beğendi ayıla bayıla yiyorhahahahaha :) ayyy canım yaaa, hemen yazayım,
tahin, keçiboynuzu pekmezi, üzüm pekmezi, bal, çörekotu, susam, ketentohumu(dün ilave ettim) kuru mango, kuru ananas, kuru üzüm( küçük küçük içine dilimledim), fındık, ceviz (havanda dövülüp eklenecek), tarçın
bu kadardı herhalde...
Tatlım tahin de susamdan yapılmıyor muydu?hahahahaha :) ayyy canım yaaa, hemen yazayım,
tahin, keçiboynuzu pekmezi, üzüm pekmezi, bal, çörekotu, susam, ketentohumu(dün ilave ettim) kuru mango, kuru ananas, kuru üzüm( küçük küçük içine dilimledim), fındık, ceviz (havanda dövülüp eklenecek), tarçın
bu kadardı herhalde...
Kuru mango ve kuru ananası nereden aldın canım?hahahahaha :) ayyy canım yaaa, hemen yazayım,
bu kadardı herhalde...
O zaman patent almaya değereşim pek beğendi ayıla bayıla yiyor
evet canım ama tohum da tüketmek önemli. susam da tüketilmeli diye koydum...Tatlım tahin de susamdan yapılmıyor muydu?
canım bu sefer yurtdışından bi arkadaşım verdi ama şu zincir kruyemiş mağazaları var ya, onlarda da satılıyormuş... kuru kavun bile varmış...Kuru mango ve kuru ananası nereden aldın canım?
heheheeee, macunculuğa giriş yapacam gibi görünüyor bu gidişle...O zaman patent almaya değer
bi de tohumlar ciddi besin kaynaklarıdır, çok besleyicidirler. karatay bi seferinde, tohumlar tohum üretir demişti, yani tohum tüketin, üremeniz artsın anlamında...Tatlım tahin de susamdan yapılmıyor muydu?
Susamı da ekleyeyim tatlım.evet canım ama tohum da tüketmek önemli. susam da tüketilmeli diye koydum...
Bulmaya çalışayım canımcanım bu sefer yurtdışından bi arkadaşım verdi ama şu zincir kruyemiş mağazaları var ya, onlarda da satılıyormuş... kuru kavun bile varmış...
maşallah size tatlımmmm, sağlıkla büyüyüp gelsinler inşallahMerhaba arkadaşlar dr kontrolümuz bitti. Biri kesin erkek diğeri de erkek ama %80 kordonu almış bacaklarının arasına bırakmıyor tospik :) biri baya iri diğeri küçük kalmış biri 215 diğeri 250 gr olmuş. Ama ölçümlerde nerdeyse 1hafta var aralarında. Doktor olumsuz bir şey demedi çok şükür. Ayrıntılı ultrason için de randevu aldık. İnş güzel geçer:)
Maşallah canım, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Merhaba arkadaşlar dr kontrolümuz bitti. Biri kesin erkek diğeri de erkek ama %80 kordonu almış bacaklarının arasına bırakmıyor tospik :) biri baya iri diğeri küçük kalmış biri 215 diğeri 250 gr olmuş. Ama ölçümlerde nerdeyse 1hafta var aralarında. Doktor olumsuz bir şey demedi çok şükür. Ayrıntılı ultrason için de randevu aldık. İnş güzel geçer:)
Merhaba arkadaşlar dr kontrolümuz bitti. Biri kesin erkek diğeri de erkek ama %80 kordonu almış bacaklarının arasına bırakmıyor tospik :) biri baya iri diğeri küçük kalmış biri 215 diğeri 250 gr olmuş. Ama ölçümlerde nerdeyse 1hafta var aralarında. Doktor olumsuz bir şey demedi çok şükür. Ayrıntılı ultrason için de randevu aldık. İnş güzel geçer:)
Yalnızlıktan çokta şikayetçi değilim galiba, evden çıkmak için alışverişi 2 ye böldüğüm oluyor, evimiz sessiz sakin çarşıya uzak biraz,küçük bir şehir olduğundan derli toplu bir çarşısı var,şehrin en uzak yerine yürüyerek gidebiliyorum, o anlamda çok güzel, aslında senelerdir peşinde koştuğum durum bu,istediğim şey, belki de şu anki durumum birazda şımarıklık...canımsın yaa ben de seni çook seviyorum...o durgunluğu iyi bilirim...çok doğal, yoğun bir tempodan sonra bir boşluk oluştu şimdi...boşlukta hissetmen, belki de yalnız hissetmen çok normal..ben yalnızlığımı çok severim... kendi başıma bara gidip bir bira içtiğimi çok bilirim...müziğimi kulağıma takıp yollarda sürtmek çok keyiflidirevden çıkmadığında, bir süre sonra hiç çıkmaz oluyor insan.o yüzden ben kendime zoraki rotalar koyuyorum başta gitmek, çıkmak zor gelse de çıkınca da geri gelesim gelmiyor....bir arkadaş da edinebilirsin inşallah en yakın zamanda..eşinin iş arkadaşlarının eşlerinden biri belki yaşıt ve kafa dengi bir komşu belki ufak bi mağaza sahibi, gün içinde bir çay içip laflayabileceğin biri de iyi olur... ama daha çok erken tabi, zamanla olacak tatlım..lütfen keyfini çıkarmaya çalış, 1 saniye öncesine geri dönemiyoruz....
bu arada reçeli de yaptığın her şey gibi muhteşem yaptığına eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?