Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Cevizi de kabuklu alip kendiniz kiracaksiniz diyor karatay.hazir kabuklu temizlenmis olmasin diyor ama nedenini duyamadim tv de izlerken.
çiğ olması için olabilir gerçi ceviz kavrulmaz ama ben de bilemedim şimdi... badem, fındık vs için hep kavrulmamış olsun diyor..

no_name_ canım senin macunun içinde neler vardı?
hahahahaha :) ayyy canım yaaa, hemen yazayım,

tahin, keçiboynuzu pekmezi, üzüm pekmezi, bal, çörekotu, susam, ketentohumu(dün ilave ettim) kuru mango, kuru ananas, kuru üzüm( küçük küçük içine dilimledim), fındık, ceviz (havanda dövülüp eklenecek), tarçın

bu kadardı herhalde...

eşim pek beğendi ayıla bayıla yiyor

Tatlım tahin de susamdan yapılmıyor muydu?

Kuru mango ve kuru ananası nereden aldın canım?

Merhaba arkadaşlar dr kontrolümuz bitti. Biri kesin erkek diğeri de erkek ama %80 kordonu almış bacaklarının arasına bırakmıyor tospik :) biri baya iri diğeri küçük kalmış biri 215 diğeri 250 gr olmuş. Ama ölçümlerde nerdeyse 1hafta var aralarında. Doktor olumsuz bir şey demedi çok şükür. Ayrıntılı ultrason için de randevu aldık. İnş güzel geçer:)

maşallah size tatlımmmm, sağlıkla büyüyüp gelsinler inşallah

Maşallah canım, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Cok guzel canim. Ultrason da temiz ciksin ve hayirlisiyla kucagina al bebislerini:)

Yalnızlıktan çokta şikayetçi değilim galiba, evden çıkmak için alışverişi 2 ye böldüğüm oluyor, evimiz sessiz sakin çarşıya uzak biraz,küçük bir şehir olduğundan derli toplu bir çarşısı var,şehrin en uzak yerine yürüyerek gidebiliyorum, o anlamda çok güzel, aslında senelerdir peşinde koştuğum durum bu,istediğim şey, belki de şu anki durumum birazda şımarıklık...
O senin ince görüşün tatlım, iyi ki varsınız dünden beri toparlıyorum biraz biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…