- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
Ankara da neredeyse tüm özel tüp bebek kliniklerine ve bu işi yapan Dr larla görüşmüşlüğüm vardır kesinlikle elektrik olayına katılıyorum, mesela Hulusi beyi gitmeden sevmiştim, haklıda çıktım, aret beyide öyle hissettim, ama aynı durumdan muzdarip bir arkadaşım aret bey de 2 yada 3 negatif aldı,bahçecide ise sanırım pozitifi görecek inşallah... Hepsi vesile, Allah ol desin yeter ki...Herkesin her doktordan aldigi elektrik kesinlikle farkli.bir doktoru herkes cok over,ben giderim elektrik alamam ama bir baskasi alir ya da tam tersi.
Ben de aret beyle gorusmeye gittigim gün bahcecide bir doktora gitmistim,gitmeden once yorumlari da okudum,herkes olumlu seyler yazmis ama biz hic elektrik alamadik.belki de o doktorda baslasaydim hamilelik olacakti,bunu bilemem ki.belki aret beyde de olmayacak,bunu da bilemem.
Benim gebe kalmama vesile olan doktor benim icin basarilidir ve herkese soylerim,o doktor bir baskasinda basarili olmayabilir o kisi de herkese doktorun basarisiz oldugundan bahseder,bu boyle bisey.
Onemli olan dedigin gibi guvenmek ve o elektrigi alabilmek.hepimiz insallah guvendigimiz ve bizi bebegimize goturecek doktorlarla ve tedaviyle karsilasabiliriz,cunku bilemiyoruz anne olabilecek miyiz,allah bunu bize nasip etti mi.
Rabbim nasip etmediyse Turkiye nin en iyisine gideyim,en kaliteli embriyolar konsun yine olmaz yine olmaz.
Ben suna inaniyorum.
Rabbim ol diyecek,gittigimiz doktor da ,ayse ahmet mehmet farketmez,buna vesile olacak ve benim icin basarili doktor o olacak:)
Moyaalitu da kendine gore hakli tabi,o havuz sistemini istiyor,gittigi doktor da bunu yapmiyorsa bu bir fikir ayriligi zaten.
Ha belki soyle olabilirdi,konusunca fikri degisebilirdi havuz konusunda.ama olmamis.insallah basariya ulastiracak doktorla beraberizdir hepimiz:)
Diyorum ya her doktorun tarzi,inandigi metotlar,okudugu arastirdigi yayinlar farkli.benim 2 defa yaptirdigim merkezdeki doktora akupunkturu ve gida testini somustum.o doktor bunlarin para tuzagi oldugunu soyledi.ama baska bir doktora gidiyosun o da sen soylemeden belki de kendisi seni yonlendiriyor,bu boyle bisey:)
Sonuc olarak arkadaslarim inssssalllllah hepimiz dogru doktor dogru tedaviyle bebegimize kavusuruz.sadece bunu dileyebiliyorum.
Aynen bu dediğini yapıcam, araştırmaya devam ancak acele etmeyeceğim,biraz da iş beni bulsun :)Biraz kendine zaman ayir. Sonra su akar yolunu bulur. Is de bulursun tedavine de baslarsin insallah.
tatlım ilk paragrafı okuyunca tam benlik bu adam dedim ben de bu doktorun kafasındayım ama ikinci paragraf can sıkıcı geldi ama amh ve hsg de çok yanlışlar gördüm bu zamana kadar ben istanbulda olsam aret beye, izmirde olsam israel beye giderdim, benim dr dün geç geldi, hemen iki yumiyi söyledi, yoğunluktan mı ne ilgilenmedi gibi geldi, ben de bir umut aşılama olur mu ki falan diyecektim tüpten yırtmak ümidiyle :)Kızlar, ben bugün Aret Bey'e gittim. Kendimi doktoruma ihanet etmiş gibi hissediyorum. Canım doktorum sadece fikir almak istemiştim çevremdeki herkes 1 yıldır aynı doktordasın 1-2 doktora daha git dedi durdu aklımı çeldiler napiim. Vicdan azabı çekiyorum resmen deli miyim neyim. 1 yıldır aynı doktorum ve farklı bir doktor fikir verse mi diye düşündüm ben de sonunda ve bu nedenle gittim ama gittiğime değmedi diyebilirim. Doktor şeker gibi, pek negatif konuşmadı, 3cm lik kist duruyomuş ama kist değil bu folikül kalıntısı tedaviye de engel değil dedi bunu anlayamadım kafam karıştı, femara yerine klomen vereceğini söyledi femara sende işe yaramaz dedi, hiç iğne vermeyi düşünmüyormuş kaliteyi bozarmış, buraya gelenlerin yarısı senin gibi zaten bi farkın yok diğerlerinden, iyi yumurtayı bulup hallederiz işi ama 1 ay mı sürer kaç ay bilemem dedi. Hepiniz eninde sonunda anne olursunuz dedi. Kullandığımız vitaminleri ilaçları ve yeni teknikleri önemsemiyor. Kalite değişmez hatta her ay kötüleşir, mikroçip imsi dhea coq10 hepsini geç boş iş, olacaksa olur bunlar bi işe yaramaz dedi. Havuz yöntemini de saçma buluyorlarmış, biz uygulamıyoruz embriyo bekletmenin bi anlamı yok belki tutacak ne gerek var zaman kaybına dedi. Düşünce olarak uyuşamadık özellikle buna hiç katılmıyorum yani. Biraz hayal kırıklığına uğradım açıkçası. Belki doğru söylüyordur bazı konularda bilemem ama ben yaptıklarımın işe yaradığına inanıyorum, inanmak istiyorum. Negatif şeyler duymak çok rahatsız etti beni, işe yaramıyorsa da belki placebo etkisi yapıyor işe öyle yarıyordur. Kim bilebilir ki bunu, doktorların böyle konuşmasını pek doğru bulmuyorum. Bana doktorum hep kullan bunları diye ısrar ediyor. Bilimsel olarak kanıtlanmış her şeyi öneriyor. Diğer yaptıklarımı da soruyorum yapma dediğini yapmıyorum, sen bilirsin derse yapıyorum. Doktor işi aşk gibiymiş bunu anladım bugün, elektrik alamadığım enerjimin uymadığı bir doktorla yapamam yani.
İlginç bir durum da yaptırdığım tüm testleri çok önemsemeleri oldu, yaptırmamış olsak hepsini isteyeceklermiş zaten dediklerine göre, eşim de çok şaşırdı. Kimse istemedi bunları biz kendimiz zorla yaptırdık her birini tek tek, siz niye bu kadar istediniz anlamadık dedi, onun kromozom analizi sonucunu dosyaya koymamışım önemli onu da yaptırın diye tutturdular, yaptırdık normal çıktı dedik inanmadılar illa getireceksiniz dediler istek kağıdı yazdılar :) eşim de bu işe çok sinir oldu. Eminim pek çok kadına umut şifa olmuştur ama bizim yıldızımız pek barışmadı, bir daha gitmeyi düşünmüyorum.
aaaa ben seni izmirde sanıyordum :)Hayır. Ben Balıkesirdeyim.
tatlı pancarım gelmiş aman da aman, tatlım ya evdeyken kürleri yapmak daha kolay aslında 3 ay aralıksız yapsan bu arada bir kadın doğumcuya yumi takibi yaptırsan bulunduğun yerde belli mi olur klomen ile de olabilir...Biliyorum haklısın, kafamı toparlayamadım bir türlü, beynimin içinde 40 bin tilki var sanki, biraz daha durmak sakinleşmek istiyorum, dediğin gibi aslında bu kadar aralıksız çalışmadan sonra tedavi bir çeşit benimkisi, pişmanlık duymak istemiyorum sonradan bugünler için. Sadece daha kaç gün oldu taşınalı ama bir çeşit kısır döngüdeyim sanki,hani bir yere varamıyorum... Var bunda da bir hayır ya bekleyeceğim...
Süpersin süper@gibigibiyim canım bu inofolic sabah aç karna içilecekmiş... ben bu sabah uyanınca içtim...
şimdi şöyle devam ediyorum;
sabah uyanınca inofolic
aradan 1 saat geçti, arı sütü-bal-polen, z.yağlı kuru incir, 10 fındık, macun karışım, 1 bardak hayıt suyu
aradan 2 saat geçince kahvaltı (2 adet rafadan yumurta,1 dilim peynir,5 zeytin,1 çay bardağı tarçınlı süt, 10 adet fındık)
aradan 1 saat geçince koenzim q10
öğleden sonra; supradyn all day ( bunu ben çok sevdim tüm yorgunluğum, stresim, kaş ve saç dökülmelerim durdu. hatta kaşlarım çıkmaya başladı-normalde çok kılsız tüysüz bi tüpüm, kaşlarımda boşluklar oluşmaya başlamıştı 1-2 gündür bakıyorum boşluklar dolmaya başlamış- pek mutluyum)
akşam üzeri: 5 gibi 1 kase çorba+3 çatal yağı alınmış ton balığı...+ 1 kase ketentohumlu yoğurt
gün içerisinde 3 litre içine limon sıkılmış su -akşam üzeri 1 fiincan testere dişli aslanpençesi
pazardan beri bu şekilde devam etmekteyim. bu arada 1 kilo gitmiş çok şükür....bir süre böyle devam edeyim derim....
extra önerisi olan var mı güzeller?
evet tatlım gece 2 de vuruldum, sonra da uyuyamadım doğru düzgün...fshe2 vurundun mu canim catlatma igneni?
Merhaba arkadaşlar dr kontrolümuz bitti. Biri kesin erkek diğeri de erkek ama %80 kordonu almış bacaklarının arasına bırakmıyor tospik :) biri baya iri diğeri küçük kalmış biri 215 diğeri 250 gr olmuş. Ama ölçümlerde nerdeyse 1hafta var aralarında. Doktor olumsuz bir şey demedi çok şükür. Ayrıntılı ultrason için de randevu aldık. İnş güzel geçer:)
Maşallah maşallah 41,5 kere maşallah, oyy kuzulara bak sen, doğsun diğeride yetişir hiç merak etme, sağlıcakla gelsinler inşallahMerhaba arkadaşlar dr kontrolümuz bitti. Biri kesin erkek diğeri de erkek ama %80 kordonu almış bacaklarının arasına bırakmıyor tospik :) biri baya iri diğeri küçük kalmış biri 215 diğeri 250 gr olmuş. Ama ölçümlerde nerdeyse 1hafta var aralarında. Doktor olumsuz bir şey demedi çok şükür. Ayrıntılı ultrason için de randevu aldık. İnş güzel geçer:)
Ankara da neredeyse tüm özel tüp bebek kliniklerine ve bu işi yapan Dr larla görüşmüşlüğüm vardır kesinlikle elektrik olayına katılıyorum, mesela Hulusi beyi gitmeden sevmiştim, haklıda çıktım, aret beyide öyle hissettim, ama aynı durumdan muzdarip bir arkadaşım aret bey de 2 yada 3 negatif aldı,bahçecide ise sanırım pozitifi görecek inşallah... Hepsi vesile, Allah ol desin yeter ki...
Canımcim, inofolic ile dün tanıştım.sayfalarca topik okudum. Aslında besin takviyesi diye geçiyor. Folik asit ve hormon düzensizliğinden kaynaklı yumi kalitesindeki dususu engelleyip kaliteyi arttırıyor. Keşke daha önce baslasaymisim dedim.şase toz halinde ve tablet olmak üzere 2 çeşidi var. Ben tableti aldım. Tablette pkolular günde 2 içiyor, pkosuzlara günde 1 vermiş Dr. Kullananların %90 i hamis kalmış. İnternette de araştırdım, bir çok Dr kaliteli yumi için önermiş.Süpersin süper
İnofolic ile ilgili bilgi istesem, şu halimle bende kullansam, ben en başa döndüm, soğan kürü yapıyorum, arı sütü-bal-polen sabahları, Ace plus selenyum kullanıyorum birde...başka bişey yok, dengeli beslenme işini oturtamadım henüz... Onuda yapıcam her gün 1 saat yürüyüşüm kesin... Bende böyle dr kontrolü yok henüz, aslında dr a gitmeyi çokta istemiyorum ama durumumu bilmiyorum o zaman da...bilmedik abuk subuk bir dr ada gitmeyi negatif şeyler duymayı istemiyorum işin açığı
Aynen bu dediğini yapıcam, araştırmaya devam ancak acele etmeyeceğim,biraz da iş beni bulsun :)
Cancağızım Senin yumilerede maşallah, dr yumileri iyi gördüyse daha garanti olan tüp bebeği tercih eder,başarı şansı daha yüksek ne de olsa... Valla yapmaya başladım bişeyler düzenli olmamakla beraber, birde düzene koyarsam çok iyi olur :)tatlı pancarım gelmiş aman da aman, tatlım ya evdeyken kürleri yapmak daha kolay aslında 3 ay aralıksız yapsan bu arada bir kadın doğumcuya yumi takibi yaptırsan bulunduğun yerde belli mi olur klomen ile de olabilir...
Yarasın şifa olsun :))evet tatlım gece 2 de vuruldum, sonra da uyuyamadım doğru düzgün...
Hayır canım Balıkesirdeyim. Ahhh keşke İzmir'de olsaydım. Gidip gelmelerim olmazdı. Tedavim daha kolay olurdu benim için.aaaa ben seni izmirde sanıyordum :)
evet tatlım gece 2 de vuruldum, sonra da uyuyamadım doğru düzgün...
Aynen bu iş ne yazıkki deneme yanılma birazda...tabiki ilk denemesinde başarıya ulaşıp evladını kucağına alan olduğu gibi 40 yaş topiğinde ensu vardı 12. Denemede inşallah bir yavrusu oldu,bu iş maddi manevi yıpratıyor, adı da o yüzden imtihan sınav,Allah alnımızın akıyla çıkmayı anne olmayı nasip etsin hayırlısı ile...Bak iste ben memnun kalmadim ama arkadasin basarili olmus,o da herkese bahceciyi soyleyecek.aret beyde olsaydi onu soyleyecekti:)
Bir doktorun herkesi gebe olarak gonderme imkani zaten yok veya tum doktorlarin ayni tedaviyi benimsemesi gibi bisey de olamaz.belki sen de aret beyden elektrik alamayacksin,belki ben de basarisiz olacagim ve baska doktora yonelecegim,bunu bilemeyiz.
Deneyerek,yasayarak bir sonraki adimda ne yapacagimiza karar veriyoruz.
Yani biz bir yola girdik,labirente girdik ve dogru cikisi bulmaya calisiyoruz,belki saga donmemiz gerekirken sola donduk,belki dinlenmeden yurumemiz gerekirken fazla dinlendik,bilemiyoruzki.ama cabamiz cikisi bulup bebegimize kavusmak.
ilk tedavide olur diye dusunduk,olmadi.ikincide olur dedik olmadi. 3. icin acaba istanbula gidip gelmek zor olur mu dedik ama bir baktik tedavi basladi ve biz gidip geliyoruz.
Ben surekli ayni tedavi etrafinda donmek istemiyorum kendi adima. 5. tedavimde farkli bir yontem denemek istedim. Cunku yok cikmiyor yani yumurta.375 doz vurundum,yine yok yine yok. 2. Yumurta yok yani.belki bu tedavi seklinde olur. Ha belki son bi sans yine belki hormon ignelerine donecegim bilmiyorum ama bunu denemek istiyorum.
Rabbim nasip etsin hayirlisiyla ve saglikla.
Bak iste ben memnun kalmadim ama arkadasin basarili olmus,o da herkese bahceciyi soyleyecek.aret beyde olsaydi onu soyleyecekti:)
Bir doktorun herkesi gebe olarak gonderme imkani zaten yok veya tum doktorlarin ayni tedaviyi benimsemesi gibi bisey de olamaz.belki sen de aret beyden elektrik alamayacksin,belki ben de basarisiz olacagim ve baska doktora yonelecegim,bunu bilemeyiz.
Deneyerek,yasayarak bir sonraki adimda ne yapacagimiza karar veriyoruz.
Yani biz bir yola girdik,labirente girdik ve dogru cikisi bulmaya calisiyoruz,belki saga donmemiz gerekirken sola donduk,belki dinlenmeden yurumemiz gerekirken fazla dinlendik,bilemiyoruzki.ama cabamiz cikisi bulup bebegimize kavusmak.
ilk tedavide olur diye dusunduk,olmadi.ikincide olur dedik olmadi. 3. icin acaba istanbula gidip gelmek zor olur mu dedik ama bir baktik tedavi basladi ve biz gidip geliyoruz.
Ben surekli ayni tedavi etrafinda donmek istemiyorum kendi adima. 5. tedavimde farkli bir yontem denemek istedim. Cunku yok cikmiyor yani yumurta.375 doz vurundum,yine yok yine yok. 2. Yumurta yok yani.belki bu tedavi seklinde olur. Ha belki son bi sans yine belki hormon ignelerine donecegim bilmiyorum ama bunu denemek istiyorum.
Rabbim nasip etsin hayirlisiyla ve saglikla.
O halde bende tablet alsam sabah aç karnına 1 başlasam, Adı sadece inofolic dimi,eczaneden mi alıyoruz...bu aklıma yattı...Canımcim, inofolic ile dün tanıştım.sayfalarca topik okudum. Aslında besin takviyesi diye geçiyor. Folik asit ve hormon düzensizliğinden kaynaklı yumi kalitesindeki dususu engelleyip kaliteyi arttırıyor. Keşke daha önce baslasaymisim dedim.şase toz halinde ve tablet olmak üzere 2 çeşidi var. Ben tableti aldım. Tablette pkolular günde 2 içiyor, pkosuzlara günde 1 vermiş Dr. Kullananların %90 i hamis kalmış. İnternette de araştırdım, bir çok Dr kaliteli yumi için önermiş.
sabah dedim ki şans %40 yani herşeyi düzgün olan bir çift bile yaptırsa %55 belki, tam bir muamma dedim, eşim fırçalıyor pozitif ol sen böyle düşünürsen olmaz zaten diye, aslında benim yakarışım Allaha ama o negatiflik olarak değerlendiriyor...Yarin buyuk gun:)
Insallah guzel yumurtalarin olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?