Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Ankara da neredeyse tüm özel tüp bebek kliniklerine ve bu işi yapan Dr larla görüşmüşlüğüm vardır kesinlikle elektrik olayına katılıyorum, mesela Hulusi beyi gitmeden sevmiştim, haklıda çıktım, aret beyide öyle hissettim, ama aynı durumdan muzdarip bir arkadaşım aret bey de 2 yada 3 negatif aldı,bahçecide ise sanırım pozitifi görecek inşallah... Hepsi vesile, Allah ol desin yeter ki...

tatlım ilk paragrafı okuyunca tam benlik bu adam dedim ben de bu doktorun kafasındayım ama ikinci paragraf can sıkıcı geldi ama amh ve hsg de çok yanlışlar gördüm bu zamana kadar ben istanbulda olsam aret beye, izmirde olsam israel beye giderdim, benim dr dün geç geldi, hemen iki yumiyi söyledi, yoğunluktan mı ne ilgilenmedi gibi geldi, ben de bir umut aşılama olur mu ki falan diyecektim tüpten yırtmak ümidiyle :)

tatlı pancarım gelmiş aman da aman, tatlım ya evdeyken kürleri yapmak daha kolay aslında 3 ay aralıksız yapsan bu arada bir kadın doğumcuya yumi takibi yaptırsan bulunduğun yerde belli mi olur klomen ile de olabilir...

Süpersin süper
İnofolic ile ilgili bilgi istesem, şu halimle bende kullansam, ben en başa döndüm, soğan kürü yapıyorum, arı sütü-bal-polen sabahları, Ace plus selenyum kullanıyorum birde...başka bişey yok, dengeli beslenme işini oturtamadım henüz... Onuda yapıcam her gün 1 saat yürüyüşüm kesin... Bende böyle dr kontrolü yok henüz, aslında dr a gitmeyi çokta istemiyorum ama durumumu bilmiyorum o zaman da...bilmedik abuk subuk bir dr ada gitmeyi negatif şeyler duymayı istemiyorum işin açığı

Maşallah maşallah 41,5 kere maşallah, oyy kuzulara bak sen, doğsun diğeride yetişir hiç merak etme, sağlıcakla gelsinler inşallah

Bak iste ben memnun kalmadim ama arkadasin basarili olmus,o da herkese bahceciyi soyleyecek.aret beyde olsaydi onu soyleyecekti:)
Bir doktorun herkesi gebe olarak gonderme imkani zaten yok veya tum doktorlarin ayni tedaviyi benimsemesi gibi bisey de olamaz.belki sen de aret beyden elektrik alamayacksin,belki ben de basarisiz olacagim ve baska doktora yonelecegim,bunu bilemeyiz.
Deneyerek,yasayarak bir sonraki adimda ne yapacagimiza karar veriyoruz.
Yani biz bir yola girdik,labirente girdik ve dogru cikisi bulmaya calisiyoruz,belki saga donmemiz gerekirken sola donduk,belki dinlenmeden yurumemiz gerekirken fazla dinlendik,bilemiyoruzki.ama cabamiz cikisi bulup bebegimize kavusmak.
ilk tedavide olur diye dusunduk,olmadi.ikincide olur dedik olmadi. 3. icin acaba istanbula gidip gelmek zor olur mu dedik ama bir baktik tedavi basladi ve biz gidip geliyoruz.
Ben surekli ayni tedavi etrafinda donmek istemiyorum kendi adima. 5. tedavimde farkli bir yontem denemek istedim. Cunku yok cikmiyor yani yumurta.375 doz vurundum,yine yok yine yok. 2. Yumurta yok yani.belki bu tedavi seklinde olur. Ha belki son bi sans yine belki hormon ignelerine donecegim bilmiyorum ama bunu denemek istiyorum.
Rabbim nasip etsin hayirlisiyla ve saglikla.

Canımcim, inofolic ile dün tanıştım.sayfalarca topik okudum. Aslında besin takviyesi diye geçiyor. Folik asit ve hormon düzensizliğinden kaynaklı yumi kalitesindeki dususu engelleyip kaliteyi arttırıyor. Keşke daha önce baslasaymisim dedim.şase toz halinde ve tablet olmak üzere 2 çeşidi var. Ben tableti aldım. Tablette pkolular günde 2 içiyor, pkosuzlara günde 1 vermiş Dr. Kullananların %90 i hamis kalmış. İnternette de araştırdım, bir çok Dr kaliteli yumi için önermiş.

Cancağızım Senin yumilerede maşallah, dr yumileri iyi gördüyse daha garanti olan tüp bebeği tercih eder,başarı şansı daha yüksek ne de olsa... Valla yapmaya başladım bişeyler düzenli olmamakla beraber, birde düzene koyarsam çok iyi olur :)

Aynen bu iş ne yazıkki deneme yanılma birazda...tabiki ilk denemesinde başarıya ulaşıp evladını kucağına alan olduğu gibi 40 yaş topiğinde ensu vardı 12. Denemede inşallah bir yavrusu oldu,bu iş maddi manevi yıpratıyor, adı da o yüzden imtihan sınav,Allah alnımızın akıyla çıkmayı anne olmayı nasip etsin hayırlısı ile...

yumurtalık rezervinde azalma olup tüpte başarılı olanlar topiğinde amerikada mini tüp yaptıran bir bayanla yazışmıştım aşağıda alıntıladım:
' Neredeyse 6 ay olacak yoruldum. Henuz transfer olmadim. Son bi kez daha yani 3. Kezde mini tup yapip eger elde edebilirsem embro elde edip dondurup ondan sonra kismetse haziranda transfer yapacagim. Su ana kadar mini tup tedavisinden memnun oldugumu soyleyebilirim. Ve dusunenlere tavsiye ediyorum. Neredeyse hic ilac kullanmadim. Diger butun islemler ayni tup bebek tedavisi hic bi farki yok.ama sabir istiyo vakit aliyo cok az yumurtayla calismak zorunda embryologlar. Ama bence deger beklemeye. Soylede bi durum var doktorun acikladigina gore, bizim durumumuzda olan hastalar en fazla ilacida alsalar vucut cevap vermeyecek yine en fazla 3-4 yumurta elde edilecek. Aynisini mini tuple de elde edebiliyosun canim. Daha az masrafli oldugu icin bi kac kez ust uste deneyebilirsin cunku her ay senden cikacak yumurta kalitesi farkli olabilir. Amerika farkli mi diye sormussun, memlekette tedavi yapmadigim icin bilemeyecegim karsilastiramiyorum ama cok bi fark olmadigini dusunuyorum. Buradada onlarca umut tuccari, iyisi kotusuyle tonlarca doktor klinik ve kapilarda bekleyen, umut etmekten yorulmus yuzlerce hasta var. doktorun ofisine gittigimde her kadinin yuzundeki ifade ayni inan bana. Zor bir imtihandan geciyoruz hemde cok zor ama umut etmek ve rabbimin mucizelerine inanmak durumundayiz....
Evet arkadasimla hala gorusuyorum sagolsun beni cok cesaretlendirdi. Ikinci mini tup bebek denemsinde tek yumurtayla aldi kucagina oglunu. Ins sizde pes etmeyin lutfen rakamlar bizi yaniltmasin hedefimizi sasirtmasin. Bu baska bi olay bi hastalik degil bizim ki ben inaniyorum ki kader kismet meselesi. Rabbim nasip ederse oyle boyle olacak. 14-15 embryosu dondurulup hamile kalamayan ama benim canim arkadasim gibi bir embryo hatta 18mm lik tek foilkulle yavrusunu kucagina alanlarda var.'

israel bey de sadece tabletle büyütüyormuş sadece bir iğne vuruluyormuşsun ve sadece opu ücreti alıyormuş 3500 tl, dondurup rahim hazır olduğunda transfer ediyormuş, benim aklıma yatan bu, iğnelerin daha fazla yumi çıkarttığına inanmıyorum benim geriden gelen 3. bir tane 11 mm çıktı ama ne işe yarayacak ki? 3 aydır takviye yapıyorum sayım azalmış, gerçi sol taraf sönmüş demişti ocak ayında dr oranın faaliyete geçmesine sevinmiştim ama kimbilir belki o ay farklı bu ay farklıydı durumlar...

O halde bende tablet alsam sabah aç karnına 1 başlasam, Adı sadece inofolic dimi,eczaneden mi alıyoruz...bu aklıma yattı...

Yarin buyuk gun:)
Insallah guzel yumurtalarin olur.
sabah dedim ki şans %40 yani herşeyi düzgün olan bir çift bile yaptırsa %55 belki, tam bir muamma dedim, eşim fırçalıyor pozitif ol sen böyle düşünürsen olmaz zaten diye, aslında benim yakarışım Allaha ama o negatiflik olarak değerlendiriyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…