Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Sen zaten kendini hazir hisettiginde sana icinden bir ses haydi vakti geldi diyecek,tedaviye baslayacaksin.o arada sen kendini,vücudunu ve ruhunu besle,yeter:)
Kesinlikle aynı Ocak ayında olduğu gibi, zamanını beynim ve vücudum biliyor sadece, umarım onlara uymakla doğru bir iş yapıyor geç kalmıyorumdur...

Aynen oyle canim.
Yipratmaz mi nasil yipratiyor hem de. Manevi hazirliktan ziyade maddi hazirlik daha onemli.psikolojini bir sekilde hazirlarsin ama maddi olarak imkanin yoksa nasil yapacaksin.ilaci ayri para,testleri tahlilleri ayri para,yol parasi vs. derken kolay degil. Ve bunun garantisi de yok,belki 6da olacak belki 7de belki de dedigin gibi 12de ama iste o noktaya kadar dayanabilmek kolay degil.
Rabbim herkese daha cok maddi ve manevi yardim etsin.vicdanli doktorlarla karsilastirsin.

Yarin buyuk gun:)
Insallah guzel yumurtalarin olur.
bana kızmayın da daha önce şartlar uygun olmadığı için isteğe bağlı kürtaj olmuştum tam da bu ayda hamiş kalmıştım, çok üzülmüştüm, Allahım beni affet diyorum bana onu şimdi bağışla...

O halde bende tablet alsam sabah aç karnına 1 başlasam, Adı sadece inofolic dimi,eczaneden mi alıyoruz...bu aklıma yattı...
Evet cnm, amayaa da başlamış, o da çok bilinçli, bana klavuz oldu. Biz de gibigibiyimle başladık. İnofolic combi diye geçiyor, 20 tablet var, 32,50 fiyatı.

İsrael aruh mini tüp bebeği ilk Türkiye ye getiren dr lardan...ben artık zaten denersem yüksek doz denemek istemiyorum, evet çok şükür şu an folikül görülüyor ancak folikülü gören dr iğneyi başlatıyor yüksek ya da düşük,iğne bende ters tepti şu ana kadar, yeni birşeyler denemeli gideceğim dr,herhalde eski sonuçlarıma bakınca bunu anlayabilir...

Ne demek kızmak beybim, vakti değilmiş demek ki, Rabbim hayirlisiyla tez zamanda versin inşallah...

En azından az bir birikimle hiç olmazsa maddi stresi azaltabilirim diye düşünüyorum.. Şu anda sadece hayatıma yaşantıma dikkat etmeye çalışıcam, hiçbir şey yapmamaktan iyidir sanırım..

Kimse kimseye kızmaz cancağızım, senin şartların hayatın ne getirdiği ne götürdüğü bunlar kişinin kendisiyle tercihleri ve yaşamıyla ilgili... Rabbim bu sefer bağışlasın inşallah hayırlısı ile

Cok guzel anlatmis arkadasin ve cok dogru.
Rezerv azligi da kisiden kisiye degisiyor.
Okuyorum baska topiklerde.yumurtam cok az ancak 6 tane toplanabildi yazmis mesela biri,bir tanesi cok uzgunum 8 tane cikti yazmis. Benim simdi onlari okuyunca kahrolmam lazim,anca 2 cikti,onun da 1i gitti diye:)
Yani bu azlik durumu bile farkli.6 ona gore az ama bana gore cok.
Az yumurtayla gebe kalanlar topiginde tek yumurta elde edip,doktorun da pek umitli olmayip,2. gun transferiyle gebe kalanlar var.
Umut tuccari olup da % olarak sans veren doktorlar dolu.allah hayirli insanlarla karsilastirsin diye dua edecegiz,cunku elimizde olmayan seyler var. Doktor bize iyi kalite diye embriyo transfer etti ama gercekten iyi mi acaba bunu bilebilecek miyiz,bilemeyecgiz,allaha emanetiz yani.vicdanlarina kalmis bu isler.
O yuzden biz uzerimize duseni yapalim da gerisi takdiri ilahi. Yoksa cok derinlere girince de cikamiyor insan. Dusun dusun cikis yolu bulamiyosun bazen.sadece olacagina inanalim.

Ignelerle bircok yumurta elde edenlere bisey diyemiyorum ama ben de senin gibi dusunuyorum ve deneyimledigim icin biliyorum.en guzeli az ilac veya hic ilacsiz denemek.

Sen yuzdelere takilma canim.
Birini okumustum.tek bir yumurtasi olmus o da 17 mm. Almislar.doktor %8 sans vermis. 2. Gun embriyosu olarak transfer edilmis ve bebisi dogmus bile:)
Yok canim niye negatiflik olsun.

Sen yuzdelere takilma canim.
Birini okumustum.tek bir yumurtasi olmus o da 17 mm. Almislar.doktor %8 sans vermis. 2. Gun embriyosu olarak transfer edilmis ve bebisi dogmus bile:)
Yok canim niye negatiflik olsun.
inşallah canım

Canim herkesin sartlari,yasadigin olaylar,verdigi kararlar bambaska.o anki durumda oyle yapman gerekti belki de yaptin.kendine yüklenme bunun icin.rabbim kimin ne yasadigini bilir,affeder insallah.
ama bak simdi yeni bir tedavidesin,yarin opu var,sonra transfer var nasipse.buna odaklan.
Insaniz bazen yanlis kararlar da verebiliyoruz,uzme kendini.

En azından az bir birikimle hiç olmazsa maddi stresi azaltabilirim diye düşünüyorum.. Şu anda sadece hayatıma yaşantıma dikkat etmeye çalışıcam, hiçbir şey yapmamaktan iyidir sanırım..

Kesinlikle canim.
Besinlerle,yapmak istedigin kürlerle kendini hazirlarsin. Saglikli beslenince bir de her gun yuruyus yapinca kendini daha zinde hissediyor ve daha saglikli kararlar veriyor. Yururken oksijeni icine cektigin an bile algilari aciliyor insanin,daha pozitif bakiyosun ve ben bunu basarabilirim diye kendine guveni artiyor insanin

Kızlar merhaba ara ara okumaya çalışıyorum ama koptum forumdan. Soğan kürüm bitti hayıta başladım ama kokusu hiç güzel değil. Akşam aslan pençesi içmeye çalışıyorum onu da sevemedim. Bi de kocam sağolsun hep canımı sıkıyo, 10 gündür küsüz, ben pozitif ol bana negatif elektrik yayma diyorum ama dinleyen kim kaç aydır hep aynı şey. Bu benim kocamın düzeleceği yok nasıl pozitif olmayı başarıcam ben bu adamla bilmiyorum.

İnşalah herkesin tedavileri olumlu sonuçlanır. Ben zaten maddi manevi tüp bebek yapamam gibi görünüyor.
Kocamda tek çocukta kalmayı istiyo artık ama erken menapoza girmek istemiyorum ne yapıcam ben of of...

ah bu erkekler bizim ki de en ufak şeyde ortamı strese boğar, aslan pençesi o kadar kötü diil ya, hayıt kapsül almıştım ben en son daha kolay oluyordu, poyrazlı günler adlı bloğu okumuş muydun, tavsiye ederim, 3 ay sürekli yapıldığında daha etkili kürler, melisa (oğulotu) var bir de içimi çok güzel, safran alabiliyorsan yeşil yapraklı sebze yemeklerine eklemeni tavsiye ederim, ben yapamadım ama inanıyorum, ginseng alırsan kuruluk vb şikayeti kalmıyor, mutlaka dvit ampul ve multivitamin, durumlar müsaitse coenzimq10 ve omega 3 ve balık tüketimi, hareket etmek.........

Canım opun yarın saat kaçta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…