öğlenden önce çağırdılar hazırlık olacakmış hoca 12:50 gibi geliyor, tam bilmiyorum, dualarınızı eksik etmeyin nolur :)Canım opun yarın saat kaçta?
inşallah güzel olur her şey canım :)öğlenden önce çağırdılar hazırlık olacakmış hoca 12:50 gibi geliyor, tam bilmiyorum, dualarınızı eksik etmeyin nolur :)
İnşallah çok güzel olacak herşeyöğlenden önce çağırdılar hazırlık olacakmış hoca 12:50 gibi geliyor, tam bilmiyorum, dualarınızı eksik etmeyin nolur :)
İnşallah herşey yolunda gidecek. Dualarım seninle canım.öğlenden önce çağırdılar hazırlık olacakmış hoca 12:50 gibi geliyor, tam bilmiyorum, dualarınızı eksik etmeyin nolur :)
Pancarım sen nasılsın?İnşallah çok güzel olacak herşey
öğlenden önce çağırdılar hazırlık olacakmış hoca 12:50 gibi geliyor, tam bilmiyorum, dualarınızı eksik etmeyin nolur :)
Dualarım seninle canımöğlenden önce çağırdılar hazırlık olacakmış hoca 12:50 gibi geliyor, tam bilmiyorum, dualarınızı eksik etmeyin nolur :)
Dualarim seninle tatlim. Rabbim yardımcın olsunöğlenden önce çağırdılar hazırlık olacakmış hoca 12:50 gibi geliyor, tam bilmiyorum, dualarınızı eksik etmeyin nolur :)
Aynen öyle canım, ben en zor gruptayım yani 0.06 amh gerçekten çok düşük ve pek çok doktor donasyon önerir psikolojimi bozar diye gitmeye bile korkuyorum, neyseki böyle bir durum olmadı Aret Bey çok pozitif konuştu, ilk kez ona gitmiş olsam devam etmeyi düşünebilirdim ama 1 yıldır iyi kötü tecrübelerim var ve tercihlerim belirlendi bu süreçte, kendisi bu tercihlerimi baştan eleyince yollarımızın ayrı olduğunu anladım. Sonuçta her tedavi bir seçimle başlıyor, ya doktora sınırsız emanet ediyoruz kendimizi ya da araştırıp aklımıza yatan yoldan gitmek istiyoruz. Ben yapı olarak kontrolü elden bırakmaya alışık değilim bu yüzden doktorumun beni her adımda açıklamalarla ikna etmesi gerekiyor. O ise kuralları olan bir doktor ve kararları keskin anladığım kadarıyla. Baştan uyuşamadık yani karakterim nedeniyle. Yoksa kendisinin çok çok iyi bir doktor olduğuna asla şüphem yok ama ben kendime göre en anlaşabileceğim doktordaymışım bunu anlamış oldum dediğin gibi..Canim farkli bir doktora gitmen iyi olmus.belki de kendi doktoruna daha cok guvenmene vesile olacaktir bu gorusme.her insandan ayni elektrigi almamiza tabiki imkan yok:)
Yazinin en basinda doktor pek seker,negatif konusmadi yazmissin canim. Konular acildikca uyusamadi fikirler belki de.
Inandigin yoldan ayrilma canim.hayirli ve basariya ulasacagin bir tedavi diliyorum sana
İlk tedavimde doktorum bana demişti ki "Biz elimizden gelen her şeyi yaptık, tedavi süreci değerler hepsi olumlu geçti, gerisi Allah'a kalmış, haşa biz Allah değiliz can verelim, canı veren Allah" hayırlısı olsun öyle tabi demiştim ben de. Biz tevekkül ediyoruz elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz, doktor sadece aracı işte.. Kısmetimiz ne zaman nerde nasıl bizi bekliyor bilemeyiz. Şans tamamen bu iş, ama iğne tedavisinin bizim durumumuzda çok da doğru olmadığını anladık hepimiz. İlaç ve doğal takip bizim çaremiz. Hatta transfer için bile naturel siklus kullanılıyormuş artık, başarı oranı daha yüksekmiş diye heveslendim ama düzenli adet olamadığım için bana uymuyormuş.Bak iste ben memnun kalmadim ama arkadasin basarili olmus,o da herkese bahceciyi soyleyecek.aret beyde olsaydi onu soyleyecekti:)
Bir doktorun herkesi gebe olarak gonderme imkani zaten yok veya tum doktorlarin ayni tedaviyi benimsemesi gibi bisey de olamaz.belki sen de aret beyden elektrik alamayacksin,belki ben de basarisiz olacagim ve baska doktora yonelecegim,bunu bilemeyiz.
Deneyerek,yasayarak bir sonraki adimda ne yapacagimiza karar veriyoruz.
Yani biz bir yola girdik,labirente girdik ve dogru cikisi bulmaya calisiyoruz,belki saga donmemiz gerekirken sola donduk,belki dinlenmeden yurumemiz gerekirken fazla dinlendik,bilemiyoruzki.ama cabamiz cikisi bulup bebegimize kavusmak.
ilk tedavide olur diye dusunduk,olmadi.ikincide olur dedik olmadi. 3. icin acaba istanbula gidip gelmek zor olur mu dedik ama bir baktik tedavi basladi ve biz gidip geliyoruz.
Ben surekli ayni tedavi etrafinda donmek istemiyorum kendi adima. 5. tedavimde farkli bir yontem denemek istedim. Cunku yok cikmiyor yani yumurta.375 doz vurundum,yine yok yine yok. 2. Yumurta yok yani.belki bu tedavi seklinde olur. Ha belki son bi sans yine belki hormon ignelerine donecegim bilmiyorum ama bunu denemek istiyorum.
Rabbim nasip etsin hayirlisiyla ve saglikla.
Canım Allah gönlündekini versin inşallah, hayırlısıyla gir opuya güzel haberler ver bize.öğlenden önce çağırdılar hazırlık olacakmış hoca 12:50 gibi geliyor, tam bilmiyorum, dualarınızı eksik etmeyin nolur :)
Aynen öyle canım, ben en zor gruptayım yani 0.06 amh gerçekten çok düşük ve pek çok doktor donasyon önerir psikolojimi bozar diye gitmeye bile korkuyorum, neyseki böyle bir durum olmadı Aret Bey çok pozitif konuştu, ilk kez ona gitmiş olsam devam etmeyi düşünebilirdim ama 1 yıldır iyi kötü tecrübelerim var ve tercihlerim belirlendi bu süreçte, kendisi bu tercihlerimi baştan eleyince yollarımızın ayrı olduğunu anladım. Sonuçta her tedavi bir seçimle başlıyor, ya doktora sınırsız emanet ediyoruz kendimizi ya da araştırıp aklımıza yatan yoldan gitmek istiyoruz. Ben yapı olarak kontrolü elden bırakmaya alışık değilim bu yüzden doktorumun beni her adımda açıklamalarla ikna etmesi gerekiyor. O ise kuralları olan bir doktor ve kararları keskin anladığım kadarıyla. Baştan uyuşamadık yani karakterim nedeniyle. Yoksa kendisinin çok çok iyi bir doktor olduğuna asla şüphem yok ama ben kendime göre en anlaşabileceğim doktordaymışım bunu anlamış oldum dediğin gibi..
İlk tedavimde doktorum bana demişti ki "Biz elimizden gelen her şeyi yaptık, tedavi süreci değerler hepsi olumlu geçti, gerisi Allah'a kalmış, haşa biz Allah değiliz can verelim, canı veren Allah" hayırlısı olsun öyle tabi demiştim ben de. Biz tevekkül ediyoruz elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz, doktor sadece aracı işte.. Kısmetimiz ne zaman nerde nasıl bizi bekliyor bilemeyiz. Şans tamamen bu iş, ama iğne tedavisinin bizim durumumuzda çok da doğru olmadığını anladık hepimiz. İlaç ve doğal takip bizim çaremiz. Hatta transfer için bile naturel siklus kullanılıyormuş artık, başarı oranı daha yüksekmiş diye heveslendim ama düzenli adet olamadığım için bana uymuyormuş.
Canım Allah gönlündekini versin inşallah, hayırlısıyla gir opuya güzel haberler ver bize.
Değerlere takılma boşver diyoruz işte :)Insallah allah hepimize anne olmayi nasip etmistir de bize de guc kuvvet verir ve biz de elimizden geleni yapariz.yoksa dedigin gibi doktorlar bir araci ve vesile. Hepimizin amaci ayni: hayirli ve saglikli bebislere kavusmak.
Gonlumuz nerde rahatsa orada kalmaliyiz.
Ben bu amh olayini kafama takmakla takmamak arasinda bir yerlerdeyim:)
Ben gecen sene mayista amh baktirdim 0.18.
1 ay sonra yine baktirdim.0.71.
Ne bi ilac kullandim ne bitkisel birsey.
Tamam 0.71 de cok sahanr bir deger degil ama ben hangisini baz alacagim. Ya da ben mayista degil de hazirandakini yaptirsaydim amh degerimi 0.71 bilecektim.
Valla canim son bir aydir bu sayilari kafamdan attim.sadece yumurta gorunuyor mu buyuyor mu,varsa tamam o zaman umut da var.kendimi buna inandirdim.obur turlu yok fsh yok amh derken kafami bozacaktim:)
Pancar karışık son günlerde... Kafamda 40 tilki 40 ınında kuyruğunu birbirine değdirmemeye çalışıyorum... Bir boğa burcu olarak stabiliteyi seviyorum, alışma süreci zorlu geçiyor oldukça, ama bu halimi sevmiyorum, du bakalım toparlanıcam gibi..sen nasılsın kuşum :)Pancarım sen nasılsın?
2014 ekimde ve 2016 Ocak ayında amh bakıldı, 0,72 ve 0,74 çıktı, dr değişiklik yok diye sevinmişti, fsh ıda o ay düşürdüm en azından 7,68 gibi bir değerdi, 5-6 folikül vardı ama yok olmadı,olmayınca olmuyor... Değer bilmek falan çok iyi olmuyor, keşke bu kadar çok bilmek zorunda kalmasaydık,ama oldu, yapacak çok fazla bir şey yok...Değerlere takılma boşver diyoruz işte :)
Amh ile ilgili şöyle bi düşüncem var, folikül varsa amh salgılıyormuş ya, az folikül olduğu veya olmadığı ay düşük çıkıyor, 2-3 folikül olduğu ay yükselebiliyor sanırım. Tabi ayda 1 veya daha fazla folikül olması deponun nerdeyse bomboş kalmak üzere olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Ahhh kuzum.. Seninde hayatındaki değişiklikler hızlı oldu. İşten ayrıldın, taşınma işleri, ortam değişikliği. Bu arada birde sonki tedavin... seni çok iyi anlıyorum. Ama sen çok güçlü bir kadınsın. Çok yakında eskisinden çok daha güçlü bir şekilde yola kaldığın yerden devam edeceğine inanıyorum tatlım. Ben iyiyim şekercim. Tedaviye devam ediyorum. Bir yandan da fazla kilolarımı atmaya çalışıyorum. İnşallah verebilirim. Bu hafta sonu akupunktura gittiğimde tartılacağım.Pancar karışık son günlerde... Kafamda 40 tilki 40 ınında kuyruğunu birbirine değdirmemeye çalışıyorum... Bir boğa burcu olarak stabiliteyi seviyorum, alışma süreci zorlu geçiyor oldukça, ama bu halimi sevmiyorum, du bakalım toparlanıcam gibi..sen nasılsın kuşum :)
Güçlü müyüm bunu bu sefer görücez hep beraber, çok teşekkürler güzel sözlerin görüşün için, bana sizler güç veriyor hatta ayağa kaldırıyorsunuz,burası bir topikten daha fazlası..Ahhh kuzum.. Seninde hayatındaki değişiklikler hızlı oldu. İşten ayrıldın, taşınma işleri, ortam değişikliği. Bu arada birde sonki tedavin... seni çok iyi anlıyorum. Ama sen çok güçlü bir kadınsın. Çok yakında eskisinden çok daha güçlü bir şekilde yola kaldığın yerden devam edeceğine inanıyorum tatlım. Ben iyiyim şekercim. Tedaviye devam ediyorum. Bir yandan da fazla kilolarımı atmaya çalışıyorum. İnşallah verebilirim. Bu hafta sonu akupunktura gittiğimde tartılacağım.
Değerlere takılma boşver diyoruz işte :)
Amh ile ilgili şöyle bi düşüncem var, folikül varsa amh salgılıyormuş ya, az folikül olduğu veya olmadığı ay düşük çıkıyor, 2-3 folikül olduğu ay yükselebiliyor sanırım. Tabi ayda 1 veya daha fazla folikül olması deponun nerdeyse bomboş kalmak üzere olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
2014 ekimde ve 2016 Ocak ayında amh bakıldı, 0,72 ve 0,74 çıktı, dr değişiklik yok diye sevinmişti, fsh ıda o ay düşürdüm en azından 7,68 gibi bir değerdi, 5-6 folikül vardı ama yok olmadı,olmayınca olmuyor... Değer bilmek falan çok iyi olmuyor, keşke bu kadar çok bilmek zorunda kalmasaydık,ama oldu, yapacak çok fazla bir şey yok...
Altta kalirsan uzulme uste cikarsan sevinme diyor rakamlar.rakamlarin iyi oldugu aylar da hamile kalmadim sonucta.sebepsiz infertillerin isi daha zor.en azindan neyle mucadele ettigimizi biliyoruz.fsh 7 olan ve hicbir sorunu olmayan 25 yasindaki biri de benle ayni dozda klomen kullanmasina ragmen benimki kadar bile buyumuyor yumurtalari.bizim sadece dogru yonlendirilmemiz lazim.amh i cok dusuk olan birinin gebe haberini aldim bugun.doktoru cok zor bir vakaydi ilkinde olmadi ugrasildi ama oldu dedi..bizim de olacak insallahKesinlikle,cok fazla sayilara takilirsak moral daha cok bozuluyor.
Altta kalirsan uzulme uste cikarsan sevinme diyor rakamlar.rakamlarin iyi oldugu aylar da hamile kalmadim sonucta.sebepsiz infertillerin isi daha zor.en azindan neyle mucadele ettigimizi biliyoruz.fsh 7 olan ve hicbir sorunu olmayan 25 yasindaki biri de benle ayni dozda klomen kullanmasina ragmen benimki kadar bile buyumuyor yumurtalari.bizim sadece dogru yonlendirilmemiz lazim.amh i cok dusuk olan birinin gebe haberini aldim bugun.doktoru cok zor bir vakaydi ilkinde olmadi ugrasildi ama oldu dedi..bizim de olacak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?