Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Ne için akupunktur yaptırıyorsun? Ücret ne kadar? Faydasını gördünmü

Ne için akupunktur yaptırıyorsun? Ücret ne kadar? Faydasını gördünmü

Akupunkturun,sayisindan emin degilim ama yumurta kalitesini arttirdigi soyleniyor.psikolojik olarak rahatlamani sagliyor. Rahme daha fazla kan akisini sagladigi icin embriyonun tutunma sansini arttirdigi soyleniyor.
Ucret de gittigin yere ve doktora gore degisir. Seansi 100 den baslar 250 300e kadar gider.unlu bir yere gittikce fiyatlar degisir..hijyenik olduguna emin oldugun yerlerde yaptirmalisin.
Erkekler icin de sperm kalitesini arttirdigi soyleniyor ayrica.

Gunaydin kizĺaaaaar.
Yagmurlu ve soguk bir gun.
Herkesin mutlu haberler aldigi bir gun olsun.
fshe2 canim insallah kaliteli ve sana tutunacak embriyolarin vardir ve toplanir hepsi.allah gonlune gore versin.

Ben de yine dustum yollara.feribot gunlukleri tutacagim
. Bakalim buyudu mu bıdıklar:)

Bugun ayrica fsh ile tanisma yildönümüm.
Fsh beni yenemeyecek allahin izniyle,ben onu yenecegiim.duymuyorum gormuyorum fsh degerlerini

Hadi inşallah buyumuslerdir bebisler, hayırlı haberlerini bekliyoruz fshe2 ve seninle bugün dualarim, Rabbim YARDIMCINIZ olsunnnn

Teşekkürler cevap verdiğiniz için. Zayıflamak için düşünüyorum. Faydası olurmu acaba? Kilo problemi var

Teşekkürler cevap verdiğiniz için. Zayıflamak için düşünüyorum. Faydası olurmu acaba? Kilo problemi var

Benim gorusmeye gittigim merkezde sira beklerken baya kisi gelmisti kilo problemi icin ama basarili mi o doktor bilemem.
Esimin kuzeni ve annemin bir arkadasi kilo verdiler akupunkturla.,onu soyleyebilirim.

Sagol canimm. Insallah buyumuslerdir.
Bu defa farkli oldugu icin tedavi,herseye hazirlikliyiz,sabirli olacagiz.sonu guzel olsun da.

Canım teşekkür ederim, dediğin gibi dvit ampul ve multivitamin alayım. Poyrazlı günler bloğunu okumuştum canım. 3 ay devam edeyim bakalım kürlere. Soğan suyu 15 gün yaptım sonra 2. adetten 5-6 gün önce diye söyleniyordu ama adet olmuyorum ne zaman içicem bilmiyorum. Hayıtı içerken eğer adet olursam bırakmam gerekiyor mu?

Günaydın
B bursa_83 fshe2 hayırlı haberler verin inşallah, iyi düşünün iyi düşünce ipini asla bırakmayın ki güzel haberlerimiz olsun
1 yıldır vitamin destekleri kullanıyorum bugün gidip kan değerlerime baktırmaya karar verdim, o kadar şey işe yaramış mı bi görelim

Düşük amh'ı olan birinin zaten 5-10 yıl daha zamanı oluyor ortalama, tablolarda böyle bir ortalama koymuşlar en azından. Yukarda bebek sırası var bizimkilerin sırası gelmemiş veletler napsın kuzu kuzu bekliyorlar işte gelmeyi

Tabiki güçlüsün, hem birlikten kuvvet doğar ve özellikle eşinin yanında olman sana 2 kat güç vermiştir artık. Yeni bir hayata alışmak kolay değil ama tecrübelerimiz bizi biz yapıyor. Senin için, hepimiz için her şeyin en hayırlısını diliyorum. Eşinle berabersiniz ya artık sürpriz bi doğal yolla hamilelik haberi bekliyorum senden canım

G gulbil10 ve moyaalitu akupunktura gidiyor, bende düşünmüyor değilim, 3. Tedavisine başlayan bir arkadaşımada kilo için değil de stres yönetimi yumurta ve rahim için önermişti..
Ben stres ve yumurta için gidiyorum. Şimdiye kadar bariz bir faydasını farkedemedim. Ama şimdiden sonra olur mu bilmiyorum. Haftada bir gidiyorum. Ücret olarak 75 TL ödüyorum.

Huhuuuu, günaydın canlar, pek yogundum sabah beri, malum ev işleri herkes buralarda ne gussellll, opuyorum hepinizi.. gibigibiyim bebisim , benim rahimde inanılmaz hareket var, bu inofolic mi yaptı acaba??? Ayyy inşallah yumiler oluşuyordur. Bakalim reglim ne zaman gelecek, 2. Gün Dr A...

MERHABA KIZLAR;
BENDE ARANIZA YENİ KATILANLARDANIM 4 AYLIK EVLİYİM. EŞİMLE ÇOCUK İSTEDİĞİMİZ İÇİN HİÇ KORUNMADIK. AMA GEL GÖRELİM EVLENDİĞİMDEN BERİ ADET DÜZENİM BOZULDU GECİKMELER ERKEN OLMALAR. BU AYDA 8 GÜN GECİKİNCE Bİ UMUT DEDİM AMA ERTESİ GÜN SANCILI BİR ADET GEÇİRDİM. ADETİMİN 3. GÜNÜ GİTTİĞİM DOKTARDA ÇIKAN TEST SONUÇLARIM AŞAĞIDA
DOKTOR YUMURTALIKLARIN YAŞLANMIŞ DEDİ( 33 YAŞINDAYIM YAŞIMA GÖRE YAŞLIYMIŞ ). DOSTİNEKS VE cyclo progynova YAZDI. BUNLARI KULLAN ADETİN 3. GÜNÜ TEKRAR GEL DEDİ. BUNUN DIŞINDA DETAYLI BİR AÇIKLAMADA YAPMADI AÇIKCASI. NETE GİRİP ARAŞTIRDIĞIMDA ÇOK ÜZÜLDÜM. ANNE OLMAYI BEKLERKEN ERKEN MENEPOZA GİRDİĞİMİ ÖĞRENDİM.

On Tani Kadın infertilitesi, anovülasyon ile birlikte
Biyokimya
Tetkik Adi
Sonuc Durum Normal Deger Birim Aciklama

Estradiol 18.22 L
20 - 75 pg/mL
20 - 88 pg/mL
24 - 114 pg/mL
62 - 534 pg/mL
80 - 273 pg/mL

FSH 10.99

3.5 - 12.5 mIU/mL
4.7 - 21.5 mIU/mL
1.7 - 7.7 mIU/mL
25.8 - 134.8 mIU/mL

LH 9.16

2.4 - 12.6 mIU/mL
14.0 - 95.6 mIU/mL
1.0 - 11.4 mIU/mL
7.7 - 58.5 mIU/mL

Prolaktin 40.65
4.79 - 23.3 ng/mL

TSH 2.94 N
0.27 - 4.2 uIU/mL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…