Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Çok haklısın gerçekten, hangi konu olursa olsun ki bence bu öncelikli ve hassas olan konuda çalışanlar çok daha titiz olmalı,neyse en azından randevuyu almışsın o da bir şey..

Amin cümlemizin inşallah... Ne bileyim ben uğraşırım gider gelirim hatta yapıyorum tüm bunları da erkekler bir sorun gibi geliyor, hiç yoktan ilaç vitamin bunları içerken ses çıkarmamaları lazım...

Merhaba kizlar. Guzel dilekleriniz ve dualariniz icin cok tesekkurler.
Son dakika gelismelerini veriyorum.
Biri 18 biri 22 mm. olmak uzere 2 yumurta var. Bir tane de 11 mm var ama o daha buyumez sanirim. Klomenim sali gunu bitmisti zaten.az once cetrotide baskilayici ignemi vurdular.Bu gece sabaha karsi 5te 2 adet ovitrelle catlatma ignemi olacagim ve cumartesi 12de merkezde olacagiz ve toplanacak insallah:)
Hakkimda hayirlisi neyse rabbimden onu diliyorum.

Herkese Merhaba,

Ben 38 yaşındayım ve 20-25 gün önce erken teşhis koyuldu.
FSH 63
AMH 0.08 çıktı.

Bütün doktorlara ulaşmaya çalıştım bana şansımın olmadığını söylediler. En son 3,5 ay önce adet olmuştum. Bunu öğrendiğimden bu yana bambaşka bir insan oldum.
Bu arada ben hayıt tohumundan incir kürüne hepsine başladım
Ama geçen hafta benim arkadaşımda 39 yaşında erken menepoza girmişti ve FHS 58 AMH 0.01 idi. Gittiği bütün doktorlar imkansız demiş hem yumurta rezervi yok hemde fsh yüksekliği hemde adet düzensizliği erken menepoz hatta postmenepoz teşhisi koyuldu ve 1 yıl mücadele etti.

1 yıl boryunca
HAYIT TOHOMU
İNCİR KÜRÜ
SOĞAN KÜRÜ
bunları kullandı ayrıca bir doktora rahim yatağını kontrol ettirdi düzeltme oldu sanırım ve bu cumartesi hemde tüp bebek olmadan kendiliğinden hamile kaldı.

Bu arkadaşım bana ve benim gibi bunu okuyan herkese ümit olsun. bir ayet var "BENİM EN ZİYANDA OLAN KULUM, BENDEN ÜMİDİNİ KESENDİR"
1 yıl içinde kendiliğinden 2 kere adet görebilen bir bayanın kendiliğinden hamile kalma şansı varmış.

süppper, maşallah tatlım sanaaa

canım ne güzel yazmışsın... çok saol vallahi böyle güzel haberlere ihtiyacımız oluyor, eline yüreğine sağlık...

Hosgeldin canim ve cok guzel umut dolu bir hikayeyle geldin:)
Iste mucize boyle hikayelerde ve bu hikayeler bize pes etmememiz gerektigini gosteriyor.
Biz de burda sayilara rakamlara takilmamaya calisiyoruz canim.
Kurlere baslaman iyi olmus.
Rabbimin kime ne zaman neyi yasatacagini bilemeyiz.
Bol bol dua edip sabirla mucadeleye devam edecegiz:)

Amin cümlemizin inşallah... Ne bileyim ben uğraşırım gider gelirim hatta yapıyorum tüm bunları da erkekler bir sorun gibi geliyor, hiç yoktan ilaç vitamin bunları içerken ses çıkarmamaları lazım...
alıştı vallahi benimki artık 5 aydır ben ne yaparsam ona da aynısı eee kolay değil bu işler, ne çektiğimizi anlayacaklar

inşallah güzel haberlerle devam ederiz güne fshe2 ve bursa83. ben de dua ediyorum sizler için. kolay gelsin.

Aramiza hosgeldin canim.
Menopozu kabul etmiyoruz sekerim biz.
1 yumurta 1 sperm varsa umut vardir diyoruz

Yeni ogrendigimizde hepimiz uzulduk,agladik,dibe vurduk belki ama yeniden mecburen ayaga kalktik ve yolumuza devam ediyoruz. Beslenme,moral,spor bunlar onemli. Kendini iyi hissedecegin ne varsa yap.
Ben de 33 yasindayim. O degerlere hic takilmiyorum artik. Doktor ultrasonda yumurta goruyorsa tamamdir,umut vardir.
Rabbin hakkinda hayirlisini versin.

Kesinlikle öyle arkadaşlar,

Doktorlar benim gibi hastalara pek fazla umut vermek istemedikleri için zor yada imkansız diyorlar ama ben yurt dışı sayfalarına kadar okumadığım yorum, fikir ve doktor önerisi kalmadı neredeyse ve gördüğüm şey kesinlikle imkansız değil zaman alabilir ama imkansız değil.

Neticede bunlar hormonlarla ilgili 1 yıl hiç adet olmazsınız ve fsh yüksektir veya amh düşüktür ama o zaman içinde 1 tane altın yumurtaya denk gelir ve hamile kalabiliriz.

Hatta kendiliğinden hamile kalma oranları tedavi oranlarından daha fazla. Buda ya o tedavi sürecindeki alınan ilaç veya takviyelerin zamanla işe yaradığını gösteriyor.

Yurt dışında kök hücre gelişmekte en fazla 2-3 senesi var tıpta uygulanabilmesi için şu an gençlik iksiri diye bir çok ünlü kendisine uyguluyor.

Allah başka sınavlar vermesin, içimizi ferah tutup yüreğimizi çürütmeden inançlı olmamız gerekiyor.
"Gerçekten mutluyum" demekle "gerçekten mutlu olmak" başka bu yalancı ve sahici duyguyu beyin algılıyor ve kendimizi kandırmadan bizi strese sokan her şeyden uzak durmamız gerekiyor.

Allah herkesin yardımcısı olsun, bu yaşadığımız bir eksiklik ama bir kayıp değil bu eksikliği ilim ve bilimle elden ne geliyorsa mücadelesini verip sonucunada tevekkül etmekten başka bir çıkış yok.

Rabbim "onlar bilmez, ben bilirim" diyor. Doktorlar imkansız dese bile benim umudum var. Bu umudumu/umudumuzu hiç ama hiç kaybetmeyelim....

Canım maşallah maşallah çok sevindim, darısı önce kaliteli embriyolara sonra da transfere hayırlısı ile inşallah , küçükte olsa diğerinide bazen dr lar alıyor, ama diğer ikisi de gayet güzel...

Küçük olan yumurtaların da belki diğerlerine yetişir. İnşallah kaliteli yumilerin olur.

Uzun sayılabilecek bir süredir mücadele halindeyim, ama bazen sizin yazdıklarınız gibi toparlanmamı sağlayıcı şeyler duymak okumak istiyorum bildiğim halde...bu sıralar nedendir bilinmez doğal gebe kalmayı hayal ediyorum, bu da bir gerçek...

Cok sagol canim benim:)
Insallah bal polen ise yaramistir da kaliteli cikarlar.
Ben bir kere daha kontrole giderim diye dusunerek geldim sabah ama doktor gayet iyi mm leri dedi. E2 ye bakildi.sonuc cikinca da topluyoruz dediler,sasirdim ben de:)
Igne tedavisi 10 12 gun suruyor ya,bu da oyle olur sandim ama oyle olmadi.
Evde cetrotide vardi.bursaya donunce vurunsam bisey olur mu yani catlar mi dedim,bisey olmaz dediler ama yine de icim rahat etmedi,eczaneden aldim merkezde vurundum,simdi kafam rahat:)
Obur turlu eve varmam 9u bulacakti,vurdurdum,iyi oldu.
Oyle iste canim,cok cabuk oldu,hala konsantre olamadim toplanacagina:)

Canım inşallah. İmkansız değil nihayetinde. Artık eşinle de bir aradasın. Düzenini de kurmuşsundur. Gelsin bebişler. İnşallah tez zamanda doğal yollardan hamiş kalırsın. Tüp bebeğe gerek kalmaz.

Olmayacak bisey degil canim. Cok var boyle kendiliginden tedavi sonrasi hamile kalan. Tedavine kadar her ayini degerlendir.belli mi olur

Bence kesinlikle faydası olur canım. Bu şekilde aniden olması daha güzel bence. Diğer türlü çok stres olurdun.

Zaten ne esim ne ben bu defa tedavide oldugumuzu anlamadik. Sanki gezmeye gidip gelir gibi gittik geldik istanbula. Ben zaten tiroid icin ilac ve folik asit iciyorum,ilac icmeye aliskinim.simdi de igne yok sadece klomen verdi ya,sanki diger haplari icer gibi ictim klomeni,hic igne stresine girmeden.o yuzden topluyoruz deyince hemen mi dedim:)
Insallah bu rahatligin da bir faydasi olur.
Bilmiyorum ama ari sutu polenin kaliteyi arttiracagina inandim.hayirlisi artik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…