bizim bunları bulup uygulayıp yoluna koymamız aylarımızı aldı...biz de aramıza her yeni katılan arkadaşa bilgilerimizi ve deneyimlerimizi aktararak paylaşımda bulunmak istiyoruz. Bu arada ben de 38 yaşındayım, zor bir yoldayız, ama pes etmeden başaracağız....Rica ederim muhakkak siz paylaştınız ve uyguladınız ama benim gibi yeni öğrenen birisi sanki bir iksir bulmuş gibi umutla deniyor ve paylaşmak istiyor. Ama bu hayıt gerçekten herkesden aynı yorumu alıyorum :)
inşallah önce ALLAH sonra dediğin gibi VİCDANLI doktorlar sonrada bitkisel kürlerle inşallah :)
bizim bunları bulup uygulayıp yoluna koymamız aylarımızı aldı...biz de aramıza her yeni katılan arkadaşa bilgilerimizi ve deneyimlerimizi aktararak paylaşımda bulunmak istiyoruz. Bu arada ben de 38 yaşındayım, zor bir yoldayız, ama pes etmeden başaracağız....
mesela benim 1 günüm: ( daha önce yazmıştım yine paylaşayım)
sabah uyanınca inofolic
aradan 1 saat geçti, arı sütü-bal-polen, z.yağlı kuru incir, 10 fındık, macun karışım, 1 bardak hayıt suyu
aradan 2 saat geçince kahvaltı (2 adet rafadan yumurta,1 dilim peynir,5 zeytin,1 çay bardağı tarçınlı süt, 10 adet fındık)
aradan 1 saat geçince koenzim q10
öğleden sonra; supradyn all day ( bunu ben çok sevdim tüm yorgunluğum, stresim, kaş ve saç dökülmelerim durdu. hatta kaşlarım çıkmaya başladı-normalde çok kılsız tüysüz bi tüpüm, kaşlarımda boşluklar oluşmaya başlamıştı 1-2 gündür bakıyorum boşluklar dolmaya başlamış- pek mutluyum)
akşam üzeri: 5 gibi 1 kase çorba+3 çatal yağı alınmış ton balığı...+ 1 kase ketentohumlu yoğurt
gün içerisinde 3 litre içine limon sıkılmış su -akşam üzeri 1 fiincan testere dişli aslanpençesi
tek odaklandığım nokta şu an için kaliteli yumurta üretebilmek....sadece bu amaca yönelik beslenmekteyim... 1 tane olsun ama kaliteli olsun....
rica ederim tatlım ne demek, aynı yolda yoldaş hatta bir süre sonra kardeşten öte oluyoruz...biz burada yeni bir şey okuduk mu, öğrendik mi,duyduk mu hemen gelir paylaşırız, ki hepimizden bi fikir çıkar, ortak noktaya varır uygulamaya başlarız, annem kadar yakın buradaki tüm arkadaşlarımız...sen de takıl bize...Tabiki ya pes etmek yok... karnımla bile konuşuyorum terapi yapıyorum. Aklıma takılan her konuyu araştırıyorum beynim kısa devre yapacak yakında :) Ama bana çok yeni bilgiler verdin çok ama çok teşekkür ediyorum. Şimdi onları araştırma zamanı :)
Allah senden de razı olsun canım, ne demek yaa, bilgi paylaştıkça artar, tam olarak sorun nedir sendeki bilemiyorum ama mutlaka eşine de el at...benimle birlikte eşimde aynı kürleri uygulayıp vitaminleri içiyor....Bunlar benim için altın değerinde bilgiler... ALTIN bilgilerle inşallah 1 tanecik bile olsa ALTIN değerinde bir yumurta olsun haklısın... ALLAH razı olsun tekrar...
listede yer alan tüm yiyeceklerin bi nedeni var, mesela ketentohumu,(omega 3 deposudur) limonlu su ve tarçın kanı sulandırıcı etkisi var ki, çok faydalı.... hayıtı biliyorsun zaten, aslanpençesi de hayıt kadar faydalı bence.... yumurta ciddi bi vitamin deposu, selenyum ve bir sürü vitamini ihtiva ediyor...protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum ben, protein hücre yeniler, besler hücreleri..Bunlar benim için altın değerinde bilgiler... ALTIN bilgilerle inşallah 1 tanecik bile olsa ALTIN değerinde bir yumurta olsun haklısın... ALLAH razı olsun tekrar...
rica ederim tatlım ne demek, aynı yolda yoldaş hatta bir süre sonra kardeşten öte oluyoruz...biz burada yeni bir şey okuduk mu, öğrendik mi,duyduk mu hemen gelir paylaşırız, ki hepimizden bi fikir çıkar, ortak noktaya varır uygulamaya başlarız, annem kadar yakın buradaki tüm arkadaşlarımız...sen de takıl bize...
ben 6 aydır korunmuyorum, bu 6 ayda 2 kimyasal genelik 1 düşük yaptım -ki doktorum tüp bebek bile yapamazsın demişti...bu 6 ayda şunu gördüm, tamam yumurta var, çatlıyor, dölleniyor ama bi sıkıntı var???? bence en önemli vardığım sonuç kalitesiz di yumurtam ya da spermler..şu an tek amacım iki taraftan kaliteyi yükseltmek...
çok var kendiliğinden hamile kalan...genelde arkadaşlarımızın önerisi imkan varsa gecikmeden tüp bebeğe başvurmak...ben tüp düşünmüyorum, elimden geldiğince kürlerimi uygulayıp doğal yoldan ya da en fazla aşılama ile elde edebilirsem ne ala diyorum..nasip kısmet bu işler, inşallah hakkımızda hayırlısı olsun...Yazdıklarını print ettim tariflerini.. Size katıldım tabi ki kaldı ki ben ne annemle ne ablamla konuşabiliyorum. Annemi üzmek istemediğim için ablamında 2 tane evladı var onuda kendi sorunumla boğmamak için ve çocuğu olduğundan anlamayacağını ve önemlisi bu konulardanda bana faydası dokunacak bilgisi olmadığı için inanın yarım saat bile konuşmadım onlarla.
Yaşayaman kimse bilemezmiş.. bi kere daha dank etti kafama bazı şeyler.
İnşallah sonunda güzel haberler alırız hepimiz.. Ama anladığım kadarıyla bu tedaviler ve beslenme şekilleri ile 1 yılda kendiliğinden bile olabiliyor gebelik vucut sanırım bu takviyelerin sonucunu ancak gösteriyor. Sonu güzel olsun da geç olsun..
listede yer alan tüm yiyeceklerin bi nedeni var, mesela ketentohumu,(omega 3 deposudur) limonlu su ve tarçın kanı sulandırıcı etkisi var ki, çok faydalı.... hayıtı biliyorsun zaten, aslanpençesi de hayıt kadar faydalı bence.... yumurta ciddi bi vitamin deposu, selenyum ve bir sürü vitamini ihtiva ediyor...protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum ben, protein hücre yeniler, besler hücreleri..
deneme yanılma yoluyla birşeyler yapmaya çalışıyorum kendimce...
hepimizde yumurta rezervi azlığı var, sen başka doktora görün, önemli olan folikül görülmesi, Rabbimin izni ile olur inşallah...Bu bilgileri anlamak bile zaman alıyorkafa karıştırıyor hepsini bi anda kova kova ağzından boşalırcasına içip hemen fayda görmek istiyor insan.
Ama öyle olmuyor işte.. Bende yumurta rezervi azlığı var 0.08 yani yok gibi. Beni ultrasonla hiç bir doktor incelemedi. Burada bir kadın doğum baktı göremiyorum dedi ama tüp bebek merkezi falan değildi. Ultrasonla bakması 2 saniye sürmedi bile o kadar özensizdi.
Ben bir kaç doktordan randevu aldım gideceğim bakıyım. Ama umut bu ya işte belki bir mucize olur kendiliğinden hamile kalırım...
O kadar sevindim ki, boşver stres olup aklında kalacağına vurunmakla iyi yapmışsın, canım gayet güzel normal büyüdüler,inşallah kaliteleride aynı oranda iyi olacak, inşallah sonu bebekli son tedavin olacak :)Cok sagol canim benim:)
Insallah bal polen ise yaramistir da kaliteli cikarlar.
Ben bir kere daha kontrole giderim diye dusunerek geldim sabah ama doktor gayet iyi mm leri dedi. E2 ye bakildi.sonuc cikinca da topluyoruz dediler,sasirdim ben de:)
Igne tedavisi 10 12 gun suruyor ya,bu da oyle olur sandim ama oyle olmadi.
Evde cetrotide vardi.bursaya donunce vurunsam bisey olur mu yani catlar mi dedim,bisey olmaz dediler ama yine de icim rahat etmedi,eczaneden aldim merkezde vurundum,simdi kafam rahat:)
Obur turlu eve varmam 9u bulacakti,vurdurdum,iyi oldu.
Oyle iste canim,cok cabuk oldu,hala konsantre olamadim toplanacagina:)
Canımsın, çok sağol, yani daha önce ayrılıktan dolayı çok üstüne düşünmemiştim,o yüzden zaten şu anda tedavi olamayacağım için,en azından buna gayret edeyim, olursa başım üstüne, ama illaki tedavi olayını sadece belli şartları sağlamak için şu an için askıya almak zorundayım..Canım inşallah. İmkansız değil nihayetinde. Artık eşinle de bir aradasın. Düzenini de kurmuşsundur. Gelsin bebişler. İnşallah tez zamanda doğal yollardan hamiş kalırsın. Tüp bebeğe gerek kalmaz.
Düşündüğüm tam da bu,tedaviye kadar kendime iyi bakmak ve değerlendirmek...kimbilir o mucize bana da denk gelir belkiOlmayacak bisey degil canim. Cok var boyle kendiliginden tedavi sonrasi hamile kalan. Tedavine kadar her ayini degerlendir.belli mi olur
hepimizde yumurta rezervi azlığı var, sen başka doktora görün, önemli olan folikül görülmesi, Rabbimin izni ile olur inşallah...
Mükemmel tedavi, hep istediğim... Ama hiç yapılmayan...inşallah sanada vesile olacakZaten ne esim ne ben bu defa tedavide oldugumuzu anlamadik. Sanki gezmeye gidip gelir gibi gittik geldik istanbula. Ben zaten tiroid icin ilac ve folik asit iciyorum,ilac icmeye aliskinim.simdi de igne yok sadece klomen verdi ya,sanki diger haplari icer gibi ictim klomeni,hic igne stresine girmeden.o yuzden topluyoruz deyince hemen mi dedim:)
Insallah bu rahatligin da bir faydasi olur.
Bilmiyorum ama ari sutu polenin kaliteyi arttiracagina inandim.hayirlisi artik:)
Düşündüğüm tam da bu,tedaviye kadar kendime iyi bakmak ve değerlendirmek...kimbilir o mucize bana da denk gelir belki
O kadar sevindim ki, boşver stres olup aklında kalacağına vurunmakla iyi yapmışsın, canım gayet güzel normal büyüdüler,inşallah kaliteleride aynı oranda iyi olacak, inşallah sonu bebekli son tedavin olacak :)
Hepimiz bir yumurta bir spermiz... Sadece bir mucize bekliyoruz... Gerçek bir mucize...Kesinlik anlıyorum diyemiyorum çünkü ben bu gerçeğimi 20 gün önce öğrendim ve şu 20 günde bile çok ama çok değiştim.
Önceden bebekler ile ilgili dikkatimi çekmeyen ne çok şey varmış. Hamile kadınlar, reklamlardaki bebekler, çocuklar ve anneler günü..
Bunu yaşayamayan bilemez hatta anneniz bile bilemez. Çocuğu olan veya olması için engeli olmayan hiç kimse bilemez anlayamaz.
Ben bu foruma 2009 yılından bu yana üyeyim ve bu konular hiç dikkatimi çekmedi" TAAA Kİ BAŞIMA GELENE KADAR.!"
Benim arkadaşım 0.01 AMH ile hamile kaldı en son FHS 50 kürsülerden 63 'lere çıkmıştı. Erken menopoza gireli 1 yıl olmuştu ve bu cumartesi kendiliğinden 6 haftalık hamile.
Bu şimdi doktorlara kalsa İMKANSIZ sonrasında kullanılan kelime MUCİZE...!
Mucize gibi görünecek kadar imkansız değil aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?