Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

İnşallah yumilerinin hepsi kaliteli çıkar.

Kesinlik anlıyorum diyemiyorum çünkü ben bu gerçeğimi 20 gün önce öğrendim ve şu 20 günde bile çok ama çok değiştim.
Önceden bebekler ile ilgili dikkatimi çekmeyen ne çok şey varmış. Hamile kadınlar, reklamlardaki bebekler, çocuklar ve anneler günü..
Bunu yaşayamayan bilemez hatta anneniz bile bilemez. Çocuğu olan veya olması için engeli olmayan hiç kimse bilemez anlayamaz.
Ben bu foruma 2009 yılından bu yana üyeyim ve bu konular hiç dikkatimi çekmedi" TAAA Kİ BAŞIMA GELENE KADAR.!"

Benim arkadaşım 0.01 AMH ile hamile kaldı en son FHS 50 kürsülerden 63 'lere çıkmıştı. Erken menopoza gireli 1 yıl olmuştu ve bu cumartesi kendiliğinden 6 haftalık hamile.

Bu şimdi doktorlara kalsa İMKANSIZ sonrasında kullanılan kelime MUCİZE...!

Mucize gibi görünecek kadar imkansız değil aslında.

Canım çok sevindim bundan sonraki süreçler de böyle güzel sürprizli geçsin inşallah, bahar güzel geldi yakında hamilelik haberleri de alıcaz bol bol hayırlısıylaa

Mucizeler gerçek olabiliyor eğer kalpten istersek demek
Ben de 38 yaşındayım, amh 0.06, fsh 39 da oldu 3 ay önce şimdi düştü. Değerleri boşverelim, elimizden geleni yapıp normal hayatımıza devam ediyoruz ve inanıyorum ki, yapması gerekenleri yapıp sakince sabredenlerimiz sonunda hayaline kavuşacak..
İlk günler zor geçiyor ama yapılması gerekenleri öğrenip uygulamaya başladıktan sonra iyi olacaksınız siz de.. Bol bol okuyun ve inanın.

Son düzenleme:

AMH değerimiz aynı yaşımızda aynı :)) sizde yumurta görünmüşmüydü peki tedavi olarak neye başladınız?

AMH değerimiz aynı yaşımızda aynı :)) sizde yumurta görünmüşmüydü peki tedavi olarak neye başladınız?
Bu hafta tam 1 yıl doldu tüp bebek maceramızda. Folikül görülüyor ama ilk tüp bebek tedavimden sonra adet düzenim bozuldu, geçen Haziranda Gonal-f ve menogon la normal tüp bebek tedavisi oldum, 3 yumurta toplandı 2 yumurta döllendi orta kalite 3.gün olarak transfer edildi malesef negatif sonuç aldım. 3 ay aradan sonra yeni tedavi için gittiğimde fsh yükselmişti, kist oldu hep bir engel çıktı normal tedavi olamadım, bu yüzden mini tüp bebeğe yöneldim. Şimdi folikül görüldükçe değerler de uygunsa az iğneyle destekleyip havuz yapıyoruz doktorumla. Dondurulmuş 1 embriyom var kardeşlerini bekleyen.

Amin canim insallah.
Ben de inaniyorum gercekten hepimizin basaracagina.
Sabirla duayla inancla olmayacak bisey yok.
Merkezde bugun 4 5 kisiyle tanistim. Daha dogrusu bir bayanla tanistim. O zaten herkesi taniyor. Burda 3. toplamda 12. tedavisindeymis. Azimle devam ediyor. 44 yasindaymis ve 4 yumurtasi var. Onun da benim gibi cunartesi opu var. Bi enerjik ki kadin gormeyin,neseli. Elimden geleni yapacagim diyor. 14 yil once ordudan tedavi icin istanbula tasinmis.hala mucadele veriyor ve ordaki butun hastalari taniyor.kan sonucunu beklerken muhabbet ettik de ne hikayeler var.hastanin biri taaa karstan tedaviye gelip gitmis ucakla.ve gebelik elde etmis.insanlar nerelerden gidip geliyor.boyle azimli insanlara helal olsun.

Bunlar bile güzel haberler inan. Yumurtaların toplanmış ne güzel ve döllenmiş transfer aşaması geçirmişsin. Bu gördüğün tedaviler inşallah sonuç verecek. Yaşımız olduğu için belki daha zahmetli ama olsun bununda ALLAH katında vardır bir mukafatı...
Ayrıca bana 0.08 amh değeri ile hepsi imkansız diyor. sen hangi doktora tedavi oluyorsun acaba?

Rabbimiz var, dualarımız var, inancımız var! Buda bizim için bir sınav demek ki. İsyan etmeden tevekkülle elimizden geleni deneyeceğiz. Dünyada diğer insanlar ne mücadeleler veriyor herkesin sınavı bakşaç

14 yıldır mücadele veren o kadın kimbilir ne inişler çöküşler yaşamıştır. Bu azim bize örnek olsun. Çıkmadık candan ümit kesilmezmiş.

Allahım herkesin kalbindekini kendisine hayırlı edipte versin..

Bu sitede bir bayan var. Amh sı 2.5 yıl önce 0.01 imiş. Şu anda hamile. İmkansız diye birşey yok. Yeterki Rabbim Ol Desin. Doktorların değil Rabbimin Ol Demeyeceği İmkansızdır.

N
Bu sitede bir bayan var. Amh sı 2.5 yıl önce 0.01 imiş. Şu anda hamile. İmkansız diye birşey yok. Yeterki Rabbim Ol Desin. Doktorların değil Rabbimin Ol Demeyeceği İmkansızdır.
Ne güzel söyledin.. Bunlar bize umut işte.. Demek ki oluyor o zaman umutsuz olmamak lazım...

Ben stres ve yumurta için gidiyorum. Şimdiye kadar bariz bir faydasını farkedemedim. Ama şimdiden sonra olur mu bilmiyorum. Haftada bir gidiyorum. Ücret olarak 75 TL ödüyorum.
Ilerde belki olur. Akupunktur ignelerini nereye batırıyorlar. Igneden de cok korkarım

Benim duyduğum ve kullanmaya başlayacağım sıraya koyduğum bilgileri paylaşıyım en azından yeniyim ama bildiklerimi, duyduklarımı paylaşmam lazım. çünkü ben ilk öğrendiğimde gece gündüz okudum hep hala okuyorum üye olmayıp öğrenen ve bakıp bilgi edinmek isteyen kişiler çok fazla en azından onlara bir yol olsun.

HAYIT (osmanlıcıda ADET olduğunu öğrendim) Hamile olanlara önermiyorlar.Kadınlar da hipofiz hormonunu düzenlemeye yarayan bu bitki aynı zamanda kadınlık hormonunu da çalıştırmaktadır. İlerleyen yaşlarda kadınlık hormonu fazla çalışmamaktadır. Ancak hayıt tohumunun tüketilmesi ile bu hormon çalışmaya devam edebilir.

İNCİR KÜRÜ
Hamile kalamayan kadınların, hamile kalamamalarının nedenlerinden bir tanesinin de, hamile kalamayan kadınların yumurta sayısının azlığı olabileceğini belirten İbrahim Saraçoğlu, Kuru incir kürünün, yumurta sayısını arttırmaya; ve doğal olarak da hamile kalmayı kolaylaştırmaya yaradığını vurguluyor.

SOĞAN SUYU KÜRÜ
Soğan suyu bildiğiniz üzere oldukça etkili bir bitkisel iksirdir. Soğan suyu hem zayıflamak hem de adet söktürmek, ödem atmak, hastalıklara karşı bağışıklık sistemini güçlendirmek gibi değişik bir takım amaçlarla kullanılabilmektedir.

ARI SÜTÜ
İşçi arılar, 2-3 ay yaşarken, içlerinden sadece birisi 40 kat fazla; 5-7 sene ve binlerce yumurtalık bir verim ile yaşar. Bu arının tek farkı arı sütüyle beslenmesidir. İdeal arı sütü dozajlarıyla kullanıldığında insanlarda benzeri verim ve yaşam kalitesine yol açar. kanser başta olmak üzere bütün ağır hastalıklarla savaşımda önemli bir destektir. Gebelikle ilgili pek çok araştırma arı sütünün kadında doğurganlığı ve erkekte sperm kalitesini artırdığını çok net bir şekilde ispatlamıştır.

ARI POLENİ
Polen, hayatımızın her alanında bulunan çiçeklerin erkek organ hücresidir. Arılar bir çiçeğe kondukları zaman çiçek üzerindeki polen tozları arı üzerine yapışırlar, arılar üzerlerine yapışan bu toz zerreciklerini salgıladıkları sıvı yardımıyla bir birine yapıştırarak ayaklarına tuttururlar ve kovana taşırlar.
Polende insan vücuduna yararlı tam 22 çeşit aminoasit, 27 çeşit madensel tuz, doğal hormon, enzim, pigment, karbonhidrat ve ferment bulunmaktadır. Ayrıca polende bulunan elementlerden bazıları da demir, bakır, kalsiyum, sodyum, magnezyum, silisyumdur. Alüminyum, nikel, titanyum ve çinko da polende bulunan iz elementlerdir. Polende bulunan vitaminler de, A, B1, B2, B3, B4, B5, B6, B7, B8, B9, B12, C, D, E, H ve P vitaminleridir.

Bunun yanında B12 vitamini, D3 vitamini ve MELATONİNA hormonu ve günde 2 ceviz ayrıca CO ENZ QH vitaminleri ile vucudumuzu destelememizde fayda var.
Tabi bunlar sırayla ve ihtiyaca göre az az bence kullanmakta fayda var.

Ayrıca kabak çekirdeğininde iyi geldiği söylenmekte.

Not: Ne uzun olmuş yazı

Canimsin, ellerine sağlık. Biz daha erken tanıştığımız için bu durum ile topikcek bunların hepsini uyguladık ve uyguluyoruz, hepsinin de çok faydası olduğuna inanıyorum. Mesela benim FSH hayıt ile 23,6 dan 10,21 e indi e2 düzenlendi. Bundan sonra önce Allah'a sonra vicdanlı doktorlara emanetiz

Rica ederim muhakkak siz paylaştınız ve uyguladınız ama benim gibi yeni öğrenen birisi sanki bir iksir bulmuş gibi umutla deniyor ve paylaşmak istiyor. Ama bu hayıt gerçekten herkesden aynı yorumu alıyorum :)
inşallah önce ALLAH sonra dediğin gibi VİCDANLI doktorlar sonrada bitkisel kürlerle inşallah :)

Tabiki tatlim çok saol tekrardan. Yeni başlıyorsan hayiti öneririm mutlaka. Her sabah aç karna kuru incir, arisutu bal polen tüketmeni muhakkak öneririm. Koenzim q10 ben de yeni başladım, çok önemli. D vit, b12 ve diğer vitm. Değerlerine baktir ve mutlaka depoları doldur. Bu arada inofolic diye bi folik asit var onu da araştır, başladık biz, yumi kalitesini arttırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…