Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Allah bu azim ve pes etmeme güdüsünden herkese versin, her sabah no_name_ nden bolca aldığım bu enerjiyi doğrudur

Ben karnımla hiç konuşmamıştım(transfer zamanları hariç), bak bir o kaldı, du onuda yapayım...

Aynen canim. 1 tane olsun ama bizim olsun

Beslenme acisindan ve kendini hazir hissetmen icin cok guzel bir zaman canim. Gidalarla kurlerle besle kendini:)

Beslenme acisindan ve kendini hazir hissetmen icin cok guzel bir zaman canim. Gidalarla kurlerle besle kendini:)
Bu ay kendimden başlayıp önümüzdeki ay eşime yönelicem, umarım besi gibi evdeyim ya şişmem, ama minimum her gün 1 saat yürüyorum zaten sıkıldığımdan iyi geliyor

Arkadaşlar başka topikte yazdım burayada yazıyorum...Geçenlerde acile gitmek zorunda kaldım... orada bir yaşlı kadın ağzında diş kalmamış kucağında ay bir gibi bebek bir de 5 yaşlarında bir kız çocuğu..

kadın gelinini getirmiş hamilelik testi icin, 5 yaşındaki kız kadına anne anne deyip duruyor ben şok....

neyse derken derken kadın anlattı kalp hastasıymış daha bir çok hastalığı varmış 8 yıldır adetten kesilmiş dr bi gidiyor 3,5 aylık hamile dr'lar şok ee bu kadar kullandığın ilaç vs çocuk yüzde yüz özürlü diyorlar kadın 450 tl verdim ayrıntılı ultrasona girdim diyor yine yüzde yüz özürlü diyorlar 4,5 aylıkken aldırmak için hastaneye gidiyor son dk vazgeçiyor beraber ölelim diyor . kucağında bebek sağlıklı ay gibi işte mucize.. orada beklerken gelinde hamile çıktı... laf aramızda kadın afrikalı gibi bebek pamuk gibiydi... Darısı hepimize inşallah....

Allah bu azim ve pes etmeme güdüsünden herkese versin, her sabah no_name_ nden bolca aldığım bu enerjiyi doğrudur
Cansın sen, cannnn, birlikte başaracağız, inan bana ve bebislerimizle günün birinde bir araya gelip bugunleri konuşacağız, guleceğiz bu gunlerimize, ben çok inanıyorum, bu dostluk burada bitmeyecek. Enerjimin tümünü vermeye gonulluyum, yeter ki iyi olun, cook seviyorum hepinizi

Ayyyy suppersin şekerim ya, seni karşıma almış dedikodunun dibine vurmuş hissettim hay sen çok yaşa yılmak yok, devam, ağzımızda díş kalmayana kadar, mücadeleye devammmm

Ayyyy suppersin şekerim ya, seni karşıma almış dedikodunun dibine vurmuş hissettim hay sen çok yaşa yılmak yok, devam, ağzımızda díş kalmayana kadar, mücadeleye devammmm

kı Allah korusun tez vakitte tez elden versin, bizdeki bu bebek aşkı varken bu mücadele varken Rabbim boş bırakmaz inşallah diye düşünüyorum, Her an dua halindeyim Allahta fani oldum diyorum ya nasıl bir hasretliktir böyle daha görmeden tatmadan büyük bir aşk sevgi besliyoruz doğacak bebislerimize hayret bir şey ya bazen ben de çok şaşırıyorum.

Bazen doğmuş büyümüşte karşımdaymış gibi verdiğim mücadeleyi anlatıyorum ona.. vs vs doğum günü organze ediyorum ... işte erkekse at binmeyi kızsa ebru sanatı falan düşünüyorum ayyy ne bileyim hayalin dibine vuruyorummm.

Rabbim gönlüne göre versin tatlimmm, olacak inşallah, o günler yakın, inan bana. Rabbim büyük, hangi duayı karşılıksız koymuştur ki, bizimkini koysun...

Bir gün çocuklar parkta salıncak kavgasına tutuşmuşken biz kahveleri höpürdetiyoruz... Hayali bile güzel...Allahım sen gerçek eyle...

Aminnnn amin inşallah hayırlısı ile sağlıcakla... Nasip kısmet meselesi.... İnşallah bizimde anne olma vaktimiz yakındır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…