Hıdırellez yarın diye biliyorum canım.Kızlar hidrellezmis ya bugunnnnnn, Allahım dualarımiz kabul etsin tez vakitte versin bebislerimizi
Bu ay kendimden başlayıp önümüzdeki ay eşime yönelicem, umarım besi gibi evdeyim ya şişmem, ama minimum her gün 1 saat yürüyorum zaten sıkıldığımdan iyi geliyor
İnşallahYuruyus yapinca duzenli olarak sismezsin canim:)
Senin ağzın bal yesinGerçek olacak tatlım inan buna.. Diyeceksin ki ay bu gecede ikizler beni uyutmadı.
inşallah güzel olur her şey canım :)
İnşallah çok güzel olacak herşey
İnşallah herşey yolunda gidecek. Dualarım seninle canım.
Uyuyacaksin uyanacaksin her sey bitmis olacak:)
Dualar seninle:)
Dualarım seninle canım
Dualarim seninle tatlim. Rabbim yardımcın olsun
aramıza hoş geldiniz, ben de kürlerin 3 ay - 1 yıl gibi bir süreçte uygulandığında çok etkili olacağına inanıyorum, benim sol overe sönmüş denilmişti 3 ay önce o bile canlandı sayılır, hakkımızda hayırlısı olsun :)Tabiki ya pes etmek yok... karnımla bile konuşuyorum terapi yapıyorum. Aklıma takılan her konuyu araştırıyorum beynim kısa devre yapacak yakında :) Ama bana çok yeni bilgiler verdin çok ama çok teşekkür ediyorum. Şimdi onları araştırma zamanı :)
Günaydın Hayırlı cumalar olsunGünaydın hormon değerlerine değil, pozitif değerlere inanan, nasibini bekleyen tatlı hatunlar... Hayırlı cumalar
Banka işlerim var, çıkayım görüşürüz,öperim çokk
Canım Allah gönlündekini versin inşallah, hayırlısıyla gir opuya güzel haberler ver bize.
Canım çok geçmiş olsun. İşin zor kısmını atlattın. İnşallah kaliteli yumilerin olur, transferin de başarılı olur, nezleyi de en kısa zamanda atlatırsın.[/QUOTE]Canlarım günaydın çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için, dün iki yumi alındı çok şükür, iyi geçti ... Dün hava soğuktu merkez de soğuktu montla oturmama rağmen daha işleme girmeden üşümüştüm, işlemden önce de biraz bekledim ameliyathanede keşke yorganın içinde bekleseymişim, merkezde işlemler bittiğinde hala donuyordum doktorum çok ilgiliydi önümden geçerken defalarca iyi misin diye sordu, şimdi nezleyim hafif öksürük te var, dün hep yattım halsizlikten yazamadım sizlere, akşam 7 ye kadar ağrı yoktu, sonra ağrım oldu, parol içtim geçti.. şimdi hemşireye soraraktan dolven içtim inşallah atlatırım, benim kışın tüp istememin bir nedeni de sonradan larenjite bile çevirebilen bu nezle durumlarıydı zaten...
Merhabano_name_ sayfaya uğrayamadım yinede bilgi vermek istedim çok şükür yeniden hamileyim. Pıhtılaşma iğnelerim ile bu defa kucağıma alırım inşallah.tüp Bebekle bile işin zor diyen doktorla yüzleşeceğim 'ne Hakkın vardı beni ağlatmaya uzmeye' diye hesap soracağım. Gecen ay tanıdık bir kadın doğum doktoru ile görüştüm fsh stresle baglantılı, kafana takma ve soğan kuru yap,soğan kuru uygularsan düzenli adet olursun yumurta kaliten artar dedi. Fsh bu ay 12 çıkmıştı. Önce soğan kuru denedim gecen ay. arısutu bal polen yedim + Coraspin ve folikasit. ilk denemede ilk ayımda hamile olduğumu ögrendim. Bu arada çamaşır suyu ve karbonat testleri denedim onlarda pozitif çıktı. Erken gebelik testinden daha çabuk bilgi veriyor ben inandım. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Sevgiler,
aramıza hoş geldiniz, ben de kürlerin 3 ay - 1 yıl gibi bir süreçte uygulandığında çok etkili olacağına inanıyorum, benim sol overe sönmüş denilmişti 3 ay önce o bile canlandı sayılır, hakkımızda hayırlısı olsun :)
Canım Allah gönlündekini versin inşallah, hayırlısıyla gir opuya güzel haberler ver bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?