Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Merhaba no_name_ sayfaya uğrayamadım yinede bilgi vermek istedim çok şükür yeniden hamileyim. Pıhtılaşma iğnelerim ile bu defa kucağıma alırım inşallah.tüp Bebekle bile işin zor diyen doktorla yüzleşeceğim 'ne Hakkın vardı beni ağlatmaya uzmeye' diye hesap soracağım. Gecen ay tanıdık bir kadın doğum doktoru ile görüştüm fsh stresle baglantılı, kafana takma ve soğan kuru yap,soğan kuru uygularsan düzenli adet olursun yumurta kaliten artar dedi. Fsh bu ay 12 çıkmıştı. Önce soğan kuru denedim gecen ay. arısutu bal polen yedim + Coraspin ve folikasit. ilk denemede ilk ayımda hamile olduğumu ögrendim. Bu arada çamaşır suyu ve karbonat testleri denedim onlarda pozitif çıktı. Erken gebelik testinden daha çabuk bilgi veriyor ben inandım. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Sevgiler,

no_name_ lütfen cok rica ediyorum pıhtılaşma testi ve eşinle beraber Kromozom testi yaptır gebelikten önce. Sonuçta sen hamile kalıyorsun ama düşük oluyor. Kimyasalda erken düşük gibidir. Bebeğin tutunamamış sadece. tüp bebek falan boşver. Sebebini öğrenmiş ol düşüklerinin. Altıüstü kan vereceksin. Eğer yaptırmasaymışım ben Allah korusun yine bebeğimi kaybedebilirdim. Ben sürekli İstanbul'a gittim geldim sebebini araştırmak icin. Lütfen önce testlerini yap gebelikten önce.

inşallah güzel olur her şey canım :)

İnşallah çok güzel olacak herşey

İnşallah herşey yolunda gidecek. Dualarım seninle canım.

Uyuyacaksin uyanacaksin her sey bitmis olacak:)
Dualar seninle:)

Dualarım seninle canım

Dualarim seninle tatlim. Rabbim yardımcın olsun

Canım Allah gönlündekini versin inşallah, hayırlısıyla gir opuya güzel haberler ver bize.
[/QUOTE]

Canlarım günaydın çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için, dün iki yumi alındı çok şükür, iyi geçti ... Dün hava soğuktu merkez de soğuktu montla oturmama rağmen daha işleme girmeden üşümüştüm, işlemden önce de biraz bekledim ameliyathanede keşke yorganın içinde bekleseymişim, merkezde işlemler bittiğinde hala donuyordum doktorum çok ilgiliydi önümden geçerken defalarca iyi misin diye sordu, şimdi nezleyim hafif öksürük te var, dün hep yattım halsizlikten yazamadım sizlere, akşam 7 ye kadar ağrı yoktu, sonra ağrım oldu, parol içtim geçti.. şimdi hemşireye soraraktan dolven içtim inşallah atlatırım, benim kışın tüp istememin bir nedeni de sonradan larenjite bile çevirebilen bu nezle durumlarıydı zaten...

aramıza hoş geldiniz, ben de kürlerin 3 ay - 1 yıl gibi bir süreçte uygulandığında çok etkili olacağına inanıyorum, benim sol overe sönmüş denilmişti 3 ay önce o bile canlandı sayılır, hakkımızda hayırlısı olsun :)

Bu arada arkadaşlar novaart gerçekten çok iyi bir merkez dün eşimde çok beğendi, dizaynı bile herşey düşünülerek yapılmış gerçekten, personel beni adım adım yönlendirdi, hepsi işine çok hakimdi, son kontrolde benimle pek ilgilenilmedi gibi hissetmiştim ama o gün çok kalabalıktı ve doktorlar geç gelmişti biraz sanırım ondan öyle hissetmiştim, opu öncesi ve sonrası çok iyiydi her şey, doktorum zaten çok ilgili ve iyiydi, şimdi ilk gittiğim yer olan centrumla kıyaslıyorum da amanınnnnnnn,
centrumda kayıt yapan kız yarım saat kaydımı yapamamış, 3 defa kimliğimi istemiş, sonunda başka birini çağırıp yaptırmıştı, doktorun asistanı tv de bugün ne giysem mi ne bir programı izliyor bir de yorum yapıyordu, doktor iki dakika muayene etmiş, ben daha odadayken başka hastalar içeri alınmış ben yönümü şaşırıp bana oturmam söylenen tarafa gidemeyince doktorun yanındaki bayan tarafından azarlanmıştım, dr bugün tam günü bir daha yumurtan olmayabilir diyerek hemen yüksek doz tedavi başlatmıştı, hemşireye göndermiş, ben tüp ücretini sorunca hemşire beni 3 kat aşağı yollamış, meğer ücret bilgisi veren görevli yukarıdaymış onu aşağıda bayağı beklemiştim, muayene ücretini ödediğim odada 4 tane personel oturuyordu, yani eleman çoktu ama eşlik eden yoktu, merkez eskiydi, asansör doğru düzgün çalışmıyordu......
centrum da 2 dk lık muayene 300 tl, ilk 5 günlük doz ilaçlara 925 tl ödemiştim, tüp bebek ücreti 5500 tl demişlerdi
novaart da ilk muayene ücretsizdi, ilaçlarımın tamamı 825 tl tuttu, 5750 tüp ücreti.. + konforlu merkez + işini bilen saygılı personel düşünün artık...

Canım Allah gönlündekini versin inşallah, hayırlısıyla gir opuya güzel haberler ver bize.

Canlarım günaydın çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için, dün iki yumi alındı çok şükür, iyi geçti ... Dün hava soğuktu merkez de soğuktu montla oturmama rağmen daha işleme girmeden üşümüştüm, işlemden önce de biraz bekledim ameliyathanede keşke yorganın içinde bekleseymişim, merkezde işlemler bittiğinde hala donuyordum doktorum çok ilgiliydi önümden geçerken defalarca iyi misin diye sordu, şimdi nezleyim hafif öksürük te var, dün hep yattım halsizlikten yazamadım sizlere, akşam 7 ye kadar ağrı yoktu, sonra ağrım oldu, parol içtim geçti.. şimdi hemşireye soraraktan dolven içtim inşallah atlatırım, benim kışın tüp istememin bir nedeni de sonradan larenjite bile çevirebilen bu nezle durumlarıydı zaten...[/QUOTE]
Canım çok geçmiş olsun. İşin zor kısmını atlattın. İnşallah kaliteli yumilerin olur, transferin de başarılı olur, nezleyi de en kısa zamanda atlatırsın.

Canım çok geçmiş olsun. İşin zor kısmını atlattın. İnşallah kaliteli yumilerin olur, transferin de başarılı olur, nezleyi de en kısa zamanda atlatırsın.[/QUOTE]
saol canım

Sabah sabah çok güzel bir haber bu.. İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım. Tüp bebekle bile işin zor diyen doktora inşallah bebeğinle gitmeyi nasip eder Allah.
Doktorlar hepsi değil ama bazıları bu çok ama çok kritik bilgiyi pat diye insanın yüzüne tokat gibi söylüyorlar. Nasıl bu kadar katı olabiliyorlar anlamadım.

Bende öğrendiğimde aklımda kalan kıbrıstaki tüp bebek merkezine göndermiştim raporumu oradan bana asistan bir bayan aradı ve bana direk siz asla ve asla hamile kalamazsınız yumurta donasyonu olur ancak dedi.

Ya sen beni ultrasonla inceledin mi?
Değerlerim tekrarlandı mı?
En son ne zaman adet gördüğümü nerden biliyorsun da hiç bir tedavi uygulanmadan bana asla ve asla olmaz diyorsun.

İnşallah asla ve asla olmaz denilen şeyi bir gün sağlıkla yaşarım... Benim umudum var..

Hoşbulduk canım ve günaydın. Pes etmeyelim tabi elimizden geleni yapalım inşallah rabbim bizim dualarımızı kabul eder. Herşey 1 ayda olmuyor işte zaman lazım vucudun yenilenmesi için.. Rabbim bize güç versin.. Zor ama ben bununda bir sınav olduğunu düşünüyorum. İsyandan çok korkuyorum o yüzden kaderimi zorlamadan elimden geleni yapıp kalanına tevekkül etmeyi nasip etsin rabbim.

Canlarım günaydın çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için, dün iki yumi alındı çok şükür, iyi geçti ... Dün hava soğuktu merkez de soğuktu montla oturmama rağmen daha işleme girmeden üşümüştüm, işlemden önce de biraz bekledim ameliyathanede keşke yorganın içinde bekleseymişim, merkezde işlemler bittiğinde hala donuyordum doktorum çok ilgiliydi önümden geçerken defalarca iyi misin diye sordu, şimdi nezleyim hafif öksürük te var, dün hep yattım halsizlikten yazamadım sizlere, akşam 7 ye kadar ağrı yoktu, sonra ağrım oldu, parol içtim geçti.. şimdi hemşireye soraraktan dolven içtim inşallah atlatırım, benim kışın tüp istememin bir nedeni de sonradan larenjite bile çevirebilen bu nezle durumlarıydı zaten...[/QUOTE]

Canım çok geçmiş olsun. Transferinde inşallah iyi geçer ve bize daha güzel haberler verirsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…