Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Canım çok geçmiş olsun. Transferinde inşallah iyi geçer ve bize daha güzel haberler verirsin inşallah....[/QUOTE]

çok saolun inşallah doğal olsun istemiştim 3 ay boyunca ne duyduysam uyguladım hala da inanıyorum kürlere ama zaman kaybetmeyeyim dedim, tüp bebek işi biraz çetrefilli bir iş, umarım dün hızır bana da uğramıştır ve minnaklarım can bulur...

Canım çok geçmiş olsun. Transferinde inşallah iyi geçer ve bize daha güzel haberler verirsin inşallah....

çok saolun inşallah doğal olsun istemiştim 3 ay boyunca ne duyduysam uyguladım hala da inanıyorum kürlere ama zaman kaybetmeyeyim dedim, tüp bebek işi biraz çetrefilli bir iş, umarım dün hızır bana da uğramıştır ve minnaklarım can bulur...[/QUOTE]

Bulur inşallah.. Evet çetrefilli bir iş ama sonunda o anı yaşamaya değer olur dilerim.... Bugün mübarek gün ve bol bol dualar edelim...

Canım folikülün çok küçükse birşey olacağını sanmıyorum. Yine de kist ihtimaline karşı adetine 3-4 gün kala soğan kürü uygula derim.
tatlım inşallah hamiş kalırım o da kendiliğinden gider, inşallah transfer olacağım ya ben o bakımdan:)

Cok tesekkur ederm canm fsh rağmen hamile olanlar umut olmuştu bana. Hamile kalırsam ende umut olurum belki diye yazmak istedim. Benim fsh gecen sene normaldi gebe kaldım bebeğimizdir kaybettim tekrar hamile kalmayı planladığım ay adet olmadım söktürücü kullandım fsh23çıktı önce. Normal yolla gebe kalman imkansız dedi doktor. Dünyam başıma yıkıldı sanki. Daha yeni hamileydim 3ay once. Ne çabuk menapoza girdim ben dedim. Tüp bbek istersen demeyebilirsim ama zor dedi. Ağla ağla mahvoldum. Sonra forumları didik didik ettim her bilgiyi okuıdm Hayıt tohumu aldım arısütü bal polene başladım kendiliğinden adet oldum o ay soğan kürü önerdi bir doktor bebek denemedik. Soğan küründen sonra yeniden adet oldum o son adetim oldu. Çok şükür bin şükür. Fsh günlerce kabusum oldu ama inandım stresle alakalı olduğuna. Ve ovulasyon testi ile de denediğim ayda hamile kaldı . O yüzden diyeceğim o ki kafana takma. Soğan kürü yap. Soğan kürü ile 50yasına da gelsen adet olursun dedi doktor. İnancını kaybetme sakın

Canım Allah gönlündekini versin inşallah, hayırlısıyla gir opuya güzel haberler ver bize.

Canlarım günaydın çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için, dün iki yumi alındı çok şükür, iyi geçti ... Dün hava soğuktu merkez de soğuktu montla oturmama rağmen daha işleme girmeden üşümüştüm, işlemden önce de biraz bekledim ameliyathanede keşke yorganın içinde bekleseymişim, merkezde işlemler bittiğinde hala donuyordum doktorum çok ilgiliydi önümden geçerken defalarca iyi misin diye sordu, şimdi nezleyim hafif öksürük te var, dün hep yattım halsizlikten yazamadım sizlere, akşam 7 ye kadar ağrı yoktu, sonra ağrım oldu, parol içtim geçti.. şimdi hemşireye soraraktan dolven içtim inşallah atlatırım, benim kışın tüp istememin bir nedeni de sonradan larenjite bile çevirebilen bu nezle durumlarıydı zaten...[/QUOTE]
Canım benim çok geçmiş olsun, umarım nezle grip farenjit falan olmazsın,yumiler de maşallah, geride kalana bişey olmaz,yüksek ihtimalle söner gider,gelişimi durur yani, embriyolar bugün arayacaklar mı, muhtemelen salı günü en geç transfer olacak, kendine dikkat et bu sürede,seni nova ya yönlendirdiğim için ayrıca çok mutluyum... İnşallah vesile olacaklar...

Dün küççük bir minnak daha vardı 3. folikül geriden gelen onu sordum doktora çektim ama gelmedi dedi, nolacak o şimdi kızlar, G gulbil10 , moyaalitu , sekerpancari , @bursa_83 ????

Hayırlısıyla döllensin minikler haftaya hamilelik haberini alalım inşallah canım
Merkezden memnun kalmana da çok sevindim, insanın içine sinmesi embriyolarını emanet ettiği yere güvenmesi çok önemli çünkü.
O geriden gelen yaramazlar çoğunlukla oluyo, opuda yumurta çıkmadıysa içinden çöp olmuş oluyo malesef adetle atılacak. Keşke çıksaydı diye de üzülme benim çıkmıştı ama çok küçük olduğu için döllenmedi boşa heves ettik 3. embriyo olabileceği için sonra üzüldük döllenmediğini duyunca da.

arkadaşlar geçen gün gazete de 28 yaşında menapoza girip sanırım 7 yıl sonra filan geçirdiği bir trafik kazasından sonra regl olmaya başlayıp hamile kalan birinin hikayesi vardı, bu hormon işleri çok acayip, uyarı olarak almak lazım ama çok ta takılmamak lazım, Allah büyük :)

Tedavi olmadığım şu aylarda bende soğan kürü yapayım boş durmayayım dedim, tabiiki bir kaç takviye daha var,stres için işten bile ayrıldım,eşim iş değiştirdi bu da vesile oldu bana,umarım bende de işe yarar bunlar,çünkü öğrenir öğrenmez 2 negatif tedavi oldum sonuncu da yarım kaldı, şimdi de böyle deniyorum en azından çaba göstermemekten iyidir.
Sizde sağlıcakla kavuşun evladınıza,Rabbim bağışlasın...

Canım benim çok geçmiş olsun, umarım nezle grip farenjit falan olmazsın,yumiler de maşallah, geride kalana bişey olmaz,yüksek ihtimalle söner gider,gelişimi durur yani, embriyolar bugün arayacaklar mı, muhtemelen salı günü en geç transfer olacak, kendine dikkat et bu sürede,seni nova ya yönlendirdiğim için ayrıca çok mutluyum... İnşallah vesile olacaklar...[/QUOTE]
Allah razı olsun gibigibiyim ve sen olmasan ben nerden bilecektim orayı, ilk başta gitseymişim keşke, ben ilk buraya yazarken de sen başkent olmasa ikizlere giderdim diyordun ama ben onları gazi üniv. sanıyordum, sonra gibigibiyim merkezden bahsedince iyice öğrendim, kısa yoldan dönmüşüm iyi ki...

Kızlar dün kan tahlili yaptırdım
Protrombin zamanı diye bişey ilk kez yaptırdım 10.9 çıkmış düşük görünüyo
Demir 64 alt sınıra yakın (Ref 50-170)
Ferritin 12 alt sınırda (Ref 10-291)
Tsh 1.10
B12 345 (Ref 200-835)
Folik asit oranım >24 diyo (Ref 5.38-19.9)

Şimdi demirim çok düşük görünüyo buna napsam bilemedim?
B12 1 yılda düzelmiş biraz dodex iğneyi olmadım ama olsam mı 800 e çıksın diye?
Folik asit geçen bakıldığında da yüksekti daha çok yükselmiş bıraksam mı acaba?

Son düzenleme:
dr bana folbiolü haftada 2 al dedi, demir depolarını doldurmak bağışıklığın artması için önemli bence, protrombin pıhtılaşma ile ilgili coenzim kanı sulandırıyor o etkilemiş olabilir...

Bilgiler için çok teşekkür ederim. "Soğan küründen sonra yeniden adet oldum o son adetim oldu." demişsin canım hamile olduğun için dimi ?
Birde başlangıç ve şu ana kadar ne kadar zaman aldı bunlar?

dr bana folbiolü haftada 2 al dedi, demir depolarını doldurmak bağışıklığın artması için önemli bence, protrombin pıhtılaşma ile ilgili coenzim kanı sulandırıyor o etkilemiş olabilir...
Sağol canım.
İnofolic almayı düşünmüştüm ben de şimdi napsam bilemedim. Belki alıp 2 kez içerim o zaman ya da doktoruma sorayım en iyisi.
Demir için de vitamin vardır herhalde bi araştırayım bakayım o zaman.

multivitamin alıyorsundur zaten di mi? Demir için de ferro.. kapsüş olanlar bile yetebilir ama danışmak lazım yine de, hamileyken başlamıştı doktor bana ondan 4 ay falan kullanmıştım...

Canım Allah gönlündekini versin inşallah, hayırlısıyla gir opuya güzel haberler ver bize.

Canlarım günaydın çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için, dün iki yumi alındı çok şükür, iyi geçti ... Dün hava soğuktu merkez de soğuktu montla oturmama rağmen daha işleme girmeden üşümüştüm, işlemden önce de biraz bekledim ameliyathanede keşke yorganın içinde bekleseymişim, merkezde işlemler bittiğinde hala donuyordum doktorum çok ilgiliydi önümden geçerken defalarca iyi misin diye sordu, şimdi nezleyim hafif öksürük te var, dün hep yattım halsizlikten yazamadım sizlere, akşam 7 ye kadar ağrı yoktu, sonra ağrım oldu, parol içtim geçti.. şimdi hemşireye soraraktan dolven içtim inşallah atlatırım, benim kışın tüp istememin bir nedeni de sonradan larenjite bile çevirebilen bu nezle durumlarıydı zaten...[/QUOTE]
Günaydın canım çok geçmiş olsun.. Umarım en kısa zamanda toparlanırsın.. Ekinezya çayı iç transfer olmadı daha nasılsa.. Hemen toparlar seni :) İnşallah güzel yumilerin güzel embriyolar oluşturur.. Heycanla senden gelicek güzel haberlere konsantreyim şu anda :)

Günaydın canım çok geçmiş olsun.. Umarım en kısa zamanda toparlanırsın.. Ekinezya çayı iç transfer olmadı daha nasılsa.. Hemen toparlar seni :) İnşallah güzel yumilerin güzel embriyolar oluşturur.. Heycanla senden gelicek güzel haberlere konsantreyim şu anda :)[/QUOTE]
tatlım o bende pek işe yaramıyor ya, ıhlamur içiyorum, bal, pekmez yedim, kekik çayı içtim öksürüğümü aldı biraz, dolven cold flu içtim bir tane daha içeceğim, antibiyotik verdiler ama 100 mg lık o bana yaramaz bu anlamda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…