Canlarım günaydın çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için, dün iki yumi alındı çok şükür, iyi geçti ... Dün hava soğuktu merkez de soğuktu montla oturmama rağmen daha işleme girmeden üşümüştüm, işlemden önce de biraz bekledim ameliyathanede keşke yorganın içinde bekleseymişim, merkezde işlemler bittiğinde hala donuyordum doktorum çok ilgiliydi önümden geçerken defalarca iyi misin diye sordu, şimdi nezleyim hafif öksürük te var, dün hep yattım halsizlikten yazamadım sizlere, akşam 7 ye kadar ağrı yoktu, sonra ağrım oldu, parol içtim geçti.. şimdi hemşireye soraraktan dolven içtim inşallah atlatırım, benim kışın tüp istememin bir nedeni de sonradan larenjite bile çevirebilen bu nezle durumlarıydı zaten...
Canım çok geçmiş olsun. Transferinde inşallah iyi geçer ve bize daha güzel haberler verirsin inşallah....
Canım folikülün çok küçükse birşey olacağını sanmıyorum. Yine de kist ihtimaline karşı adetine 3-4 gün kala soğan kürü uygula derim.Dün küççük bir minnak daha vardı 3. folikül geriden gelen onu sordum doktora çektim ama gelmedi dedi, nolacak o şimdi kızlar, G gulbil10 ,moyaalitu , sekerpancari , @bursa_83 ????
tatlım inşallah hamiş kalırım o da kendiliğinden gider, inşallah transfer olacağım ya ben o bakımdan:)Canım folikülün çok küçükse birşey olacağını sanmıyorum. Yine de kist ihtimaline karşı adetine 3-4 gün kala soğan kürü uygula derim.
Senin taze transfer olacak. Benim aklım dondurma işlemine gitti. O zaman bir sorun olacağını sanmıyorum tatlım. İnşallah hamiş kalırsın. Dualarımdasın.tatlım inşallah hamiş kalırım o da kendiliğinden gider, inşallah transfer olacağım ya ben o bakımdan:)
Sabah sabah çok güzel bir haber bu.. İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım. Tüp bebekle bile işin zor diyen doktora inşallah bebeğinle gitmeyi nasip eder Allah.
Doktorlar hepsi değil ama bazıları bu çok ama çok kritik bilgiyi pat diye insanın yüzüne tokat gibi söylüyorlar. Nasıl bu kadar katı olabiliyorlar anlamadım.
Bende öğrendiğimde aklımda kalan kıbrıstaki tüp bebek merkezine göndermiştim raporumu oradan bana asistan bir bayan aradı ve bana direk siz asla ve asla hamile kalamazsınız yumurta donasyonu olur ancak dedi.
Ya sen beni ultrasonla inceledin mi?
Değerlerim tekrarlandı mı?
En son ne zaman adet gördüğümü nerden biliyorsun da hiç bir tedavi uygulanmadan bana asla ve asla olmaz diyorsun.
İnşallah asla ve asla olmaz denilen şeyi bir gün sağlıkla yaşarım... Benim umudum var..
Rabbim bebeğinle müjdelesin inşallah canm. Çamaşırsuyı ve karbonat testlerini dene. vakit geçiriyor birde doğru çıktı bende :)tatlım inşallah hamiş kalırım o da kendiliğinden gider, inşallah transfer olacağım ya ben o bakımdan:)
Canım Allah gönlündekini versin inşallah, hayırlısıyla gir opuya güzel haberler ver bize.
Canlarım günaydın çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için, dün iki yumi alındı çok şükür, iyi geçti ... Dün hava soğuktu merkez de soğuktu montla oturmama rağmen daha işleme girmeden üşümüştüm, işlemden önce de biraz bekledim ameliyathanede keşke yorganın içinde bekleseymişim, merkezde işlemler bittiğinde hala donuyordum doktorum çok ilgiliydi önümden geçerken defalarca iyi misin diye sordu, şimdi nezleyim hafif öksürük te var, dün hep yattım halsizlikten yazamadım sizlere, akşam 7 ye kadar ağrı yoktu, sonra ağrım oldu, parol içtim geçti.. şimdi hemşireye soraraktan dolven içtim inşallah atlatırım, benim kışın tüp istememin bir nedeni de sonradan larenjite bile çevirebilen bu nezle durumlarıydı zaten...
Bu arada arkadaşlar novaart gerçekten çok iyi bir merkez dün eşimde çok beğendi, dizaynı bile herşey düşünülerek yapılmış gerçekten, personel beni adım adım yönlendirdi, hepsi işine çok hakimdi, son kontrolde benimle pek ilgilenilmedi gibi hissetmiştim ama o gün çok kalabalıktı ve doktorlar geç gelmişti biraz sanırım ondan öyle hissetmiştim, opu öncesi ve sonrası çok iyiydi her şey, doktorum zaten çok ilgili ve iyiydi, şimdi ilk gittiğim yer olan centrumla kıyaslıyorum da amanınnnnnnn,
centrumda kayıt yapan kız yarım saat kaydımı yapamamış, 3 defa kimliğimi istemiş, sonunda başka birini çağırıp yaptırmıştı, doktorun asistanı tv de bugün ne giysem mi ne bir programı izliyor bir de yorum yapıyordu, doktor iki dakika muayene etmiş, ben daha odadayken başka hastalar içeri alınmış ben yönümü şaşırıp bana oturmam söylenen tarafa gidemeyince doktorun yanındaki bayan tarafından azarlanmıştım, dr bugün tam günü bir daha yumurtan olmayabilir diyerek hemen yüksek doz tedavi başlatmıştı, hemşireye göndermiş, ben tüp ücretini sorunca hemşire beni 3 kat aşağı yollamış, meğer ücret bilgisi veren görevli yukarıdaymış onu aşağıda bayağı beklemiştim, muayene ücretini ödediğim odada 4 tane personel oturuyordu, yani eleman çoktu ama eşlik eden yoktu, merkez eskiydi, asansör doğru düzgün çalışmıyordu......
centrum da 2 dk lık muayene 300 tl, ilk 5 günlük doz ilaçlara 925 tl ödemiştim, tüp bebek ücreti 5500 tl demişlerdi
novaart da ilk muayene ücretsizdi, ilaçlarımın tamamı 825 tl tuttu, 5750 tüp ücreti.. + konforlu merkez + işini bilen saygılı personel düşünün artık...
Dün küççük bir minnak daha vardı 3. folikül geriden gelen onu sordum doktora çektim ama gelmedi dedi, nolacak o şimdi kızlar, G gulbil10 ,moyaalitu , sekerpancari , @bursa_83 ????
Çok teşekkürlerGünaydın Hayırlı cumalar olsun
Tedavi olmadığım şu aylarda bende soğan kürü yapayım boş durmayayım dedim, tabiiki bir kaç takviye daha var,stres için işten bile ayrıldım,eşim iş değiştirdi bu da vesile oldu bana,umarım bende de işe yarar bunlar,çünkü öğrenir öğrenmez 2 negatif tedavi oldum sonuncu da yarım kaldı, şimdi de böyle deniyorum en azından çaba göstermemekten iyidir.Cok tesekkur ederm canm fsh rağmen hamile olanlar umut olmuştu bana. Hamile kalırsam ende umut olurum belki diye yazmak istedim. Benim fsh gecen sene normaldi gebe kaldım bebeğimizdir kaybettim tekrar hamile kalmayı planladığım ay adet olmadım söktürücü kullandım fsh23çıktı önce. Normal yolla gebe kalman imkansız dedi doktor. Dünyam başıma yıkıldı sanki. Daha yeni hamileydim 3ay once. Ne çabuk menapoza girdim ben dedim. Tüp bbek istersen demeyebilirsim ama zor dedi. Ağla ağla mahvoldum. Sonra forumları didik didik ettim her bilgiyi okuıdm Hayıt tohumu aldım arısütü bal polene başladım kendiliğinden adet oldum o ay soğan kürü önerdi bir doktor bebek denemedik. Soğan küründen sonra yeniden adet oldum o son adetim oldu. Çok şükür bin şükür. Fsh günlerce kabusum oldu ama inandım stresle alakalı olduğuna. Ve ovulasyon testi ile de denediğim ayda hamile kaldı . O yüzden diyeceğim o ki kafana takma. Soğan kürü yap. Soğan kürü ile 50yasına da gelsen adet olursun dedi doktor. İnancını kaybetme sakın
Canım benim çok geçmiş olsun, umarım nezle grip farenjit falan olmazsın,yumiler de maşallah, geride kalana bişey olmaz,yüksek ihtimalle söner gider,gelişimi durur yani, embriyolar bugün arayacaklar mı, muhtemelen salı günü en geç transfer olacak, kendine dikkat et bu sürede,seni nova ya yönlendirdiğim için ayrıca çok mutluyum... İnşallah vesile olacaklar...[/QUOTE]Canlarım günaydın çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için, dün iki yumi alındı çok şükür, iyi geçti ... Dün hava soğuktu merkez de soğuktu montla oturmama rağmen daha işleme girmeden üşümüştüm, işlemden önce de biraz bekledim ameliyathanede keşke yorganın içinde bekleseymişim, merkezde işlemler bittiğinde hala donuyordum doktorum çok ilgiliydi önümden geçerken defalarca iyi misin diye sordu, şimdi nezleyim hafif öksürük te var, dün hep yattım halsizlikten yazamadım sizlere, akşam 7 ye kadar ağrı yoktu, sonra ağrım oldu, parol içtim geçti.. şimdi hemşireye soraraktan dolven içtim inşallah atlatırım, benim kışın tüp istememin bir nedeni de sonradan larenjite bile çevirebilen bu nezle durumlarıydı zaten...
dr bana folbiolü haftada 2 al dedi, demir depolarını doldurmak bağışıklığın artması için önemli bence, protrombin pıhtılaşma ile ilgili coenzim kanı sulandırıyor o etkilemiş olabilir...Kızlar dün kan tahlili yaptırdım
Protrombin zamanı diye bişey ilk kez yaptırdım 10.9 çıkmış düşük görünüyo
Demir 64 alt sınıra yakın
Ferritin 12 alt sınırda
Tsh 1.10
B12 345
Folik asit oranım >24 diyo (5.38-19.9 ref değerleri)
Şimdi demirim çok düşük görünüyo buna napsam bilemedim?
B12 1 yılda düzelmiş biraz dodex iğneyi olmadım ama olsam mı 800 e çıksın diye?
Folik asit geçen bakıldığında da yüksekti daha çok yükselmiş bıraksam mı acaba?
Cok tesekkur ederm canm fsh rağmen hamile olanlar umut olmuştu bana. Hamile kalırsam ende umut olurum belki diye yazmak istedim. Benim fsh gecen sene normaldi gebe kaldım bebeğimizdir kaybettim tekrar hamile kalmayı planladığım ay adet olmadım söktürücü kullandım fsh23çıktı önce. Normal yolla gebe kalman imkansız dedi doktor. Dünyam başıma yıkıldı sanki. Daha yeni hamileydim 3ay once. Ne çabuk menapoza girdim ben dedim. Tüp bbek istersen demeyebilirsim ama zor dedi. Ağla ağla mahvoldum. Sonra forumları didik didik ettim her bilgiyi okuıdm Hayıt tohumu aldım arısütü bal polene başladım kendiliğinden adet oldum o ay soğan kürü önerdi bir doktor bebek denemedik. Soğan küründen sonra yeniden adet oldum o son adetim oldu. Çok şükür bin şükür. Fsh günlerce kabusum oldu ama inandım stresle alakalı olduğuna. Ve ovulasyon testi ile de denediğim ayda hamile kaldı . O yüzden diyeceğim o ki kafana takma. Soğan kürü yap. Soğan kürü ile 50yasına da gelsen adet olursun dedi doktor. İnancını kaybetme sakın
Sağol canım.dr bana folbiolü haftada 2 al dedi, demir depolarını doldurmak bağışıklığın artması için önemli bence, protrombin pıhtılaşma ile ilgili coenzim kanı sulandırıyor o etkilemiş olabilir...
multivitamin alıyorsundur zaten di mi? Demir için de ferro.. kapsüş olanlar bile yetebilir ama danışmak lazım yine de, hamileyken başlamıştı doktor bana ondan 4 ay falan kullanmıştım...Sağol canım.
İnofolic almayı düşünmüştüm ben de şimdi napsam bilemedim. Belki alıp 2 kez içerim o zaman ya da doktoruma sorayım en iyisi.
Demir için de vitamin vardır herhalde bi araştırayım bakayım o zaman.
Canım Allah gönlündekini versin inşallah, hayırlısıyla gir opuya güzel haberler ver bize.
Günaydın canım çok geçmiş olsun.. Umarım en kısa zamanda toparlanırsın.. Ekinezya çayı iç transfer olmadı daha nasılsa.. Hemen toparlar seni :) İnşallah güzel yumilerin güzel embriyolar oluşturur.. Heycanla senden gelicek güzel haberlere konsantreyim şu anda :)[/QUOTE]Canlarım günaydın çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için, dün iki yumi alındı çok şükür, iyi geçti ... Dün hava soğuktu merkez de soğuktu montla oturmama rağmen daha işleme girmeden üşümüştüm, işlemden önce de biraz bekledim ameliyathanede keşke yorganın içinde bekleseymişim, merkezde işlemler bittiğinde hala donuyordum doktorum çok ilgiliydi önümden geçerken defalarca iyi misin diye sordu, şimdi nezleyim hafif öksürük te var, dün hep yattım halsizlikten yazamadım sizlere, akşam 7 ye kadar ağrı yoktu, sonra ağrım oldu, parol içtim geçti.. şimdi hemşireye soraraktan dolven içtim inşallah atlatırım, benim kışın tüp istememin bir nedeni de sonradan larenjite bile çevirebilen bu nezle durumlarıydı zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?