Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Gunaydin kizlar. Hayirli cumalar olsun dualarimiz kabul olsun insallah.
Yorgunluktan daha yeni uyanabildim.dun gece uyuyakalip gemiyi kacirma tedirginligi ve kontrol merakiyla uyuyamamistim,e bi de yol yorgunlugu,bu gece de 5te kalkip catlatma ignesini vurma,saatini kacirmama tedirginligi derken uyuyamadim.6dan sonra dalabildim. Kafam sersem gibi.
Yarin da gidiyoruz insallah istanbula.umarim guzel gecer opu ve sonrasi

fshe2 canim opun guzel gecmis sevindim.aradilar mi durum nedir?
moyaalitu canim ferro kapsullerden ictim ben doktor kontrolunde,demirim yerine geldi.

Günaydın canım çok geçmiş olsun.. Umarım en kısa zamanda toparlanırsın.. Ekinezya çayı iç transfer olmadı daha nasılsa.. Hemen toparlar seni :) İnşallah güzel yumilerin güzel embriyolar oluşturur.. Heycanla senden gelicek güzel haberlere konsantreyim şu anda :)[/QUOTE]

yarın transferim var inşallah bakalım bundan sonrası takdir i ilahi, dün topiğe girebilseydim monte haber vermiş hıdırellez diye, kaçırmaz dilek dilerdim, ben evlenmeden önce hıdırellez sabahı evimin balkonuna bir ev ve içine bir aile çizmiştim, iki ay sonra eşimle tanıştım, inanırsak olur bence:)

günaydın tatlım ben de alışkanlık oldu sabah 5 te kalktım, yarın transfer var, Allahım sen büyüksün yarabbi, inşallah hayırlısı ile pozitif olur...

Bu arada dün ilginç bir yazı okudum tesadüfen.
Erken yumurta yetmezliğinin sebeplerinden biri de polikistik overmış.
Ben polikistik overın nerdeyse tüm belirtilerini yaşamışım uzun zamandır.
Adet düzensizliğim vardı, 22- 32 arası oluyordum adetlerimi 5-6 yıldır. Saat gibi 28 günde 1 olurken böyle olması huzursuz etmişti o zamanki doktorum hiç önemsememişti.
Sivilceler çıkmaya başlamıştı özellikle boynumda ve çok şaşırıyordum hiç çıkmazdı bende çünkü.
Cilt yağlanması vardı yediğim çerezlere bağlıyordum hep.
Tüylenme problemim oldu, ağda düzenim bozulmuştu hep ya çok ya az çıkıyordu tüyler ve en önemlisi çenemde kıllar çıkıyordu 7-8 yıldır. Hala çıkıyor çözemiyorum bu sorunu. (Dhea arttırdı)
54 kg üstünü hiç görmeyen ben son 4 yılda toplam 14 kg aldım ve kiloyu vermekte çok zorlanıyorum az yememe dikkat etmeme rağmen.

Lh genelde yüksek oluyo biliyorsunuz ovülasyon testi yapamıyorum hep pozitif çıktığı için.

Yumurtalıkların kistik görünümü de %10 kadarında olmayabilirmiş.

Tedavimin ilk gününden beri bunu düşünüyorum, acaba ben yıllardır pco idim ve fark edilmedi bu yüzden erken yumurtalık yetmezliği mi yaşıyorum diye düşünüyorum.

tatlım o bende pek işe yaramıyor ya, ıhlamur içiyorum, bal, pekmez yedim, kekik çayı içtim öksürüğümü aldı biraz, dolven cold flu içtim bir tane daha içeceğim, antibiyotik verdiler ama 100 mg lık o bana yaramaz bu anlamda...[/QUOTE]
Toparlarsın canım daha vakit var inşallah iyi olursun kendini sıcak tut,bolca dinlen :) İşten izinlisin dimi?

hadi canım sıra sende artık, fshe2 den sonra senin de güzel haberlerin gelecek inanıyorum

yarın transferim var inşallah bakalım bundan sonrası takdir i ilahi, dün topiğe girebilseydim monte haber vermiş hıdırellez diye, kaçırmaz dilek dilerdim, ben evlenmeden önce hıdırellez sabahı evimin balkonuna bir ev ve içine bir aile çizmiştim, iki ay sonra eşimle tanıştım, inanırsak olur bence:)[/QUOTE]
ayy ne güzel yaa maşallah Allah ayırmasın sizi :) Ben sadece dua ettim.. hepimiz için.. Allah kabul eder inşallah

Canım şimdi yap sen yine, çiz kağıda gül dalına as. Hala aynı gün içindeyiz bence yap yani yine tutar

bu dediklerin hepsi bende de son 2-3 yıldır var, gerçi ben eskiden 30-31 günde olurdum regli... bu tedavideki kan sonuçlarıma bakarak bende de lh eksikliği varmış galiba..

Canım ya senin yazılarını okuyunca pozitif enerjilerle doluyorum, umarım hepimiz başarırız ve dediğin gibi bebişlerimizle bir araya gelip bugünleri konuşuruz.

ayy ne güzel yaa maşallah Allah ayırmasın sizi :) Ben sadece dua ettim.. hepimiz için.. Allah kabul eder inşallah [/QUOTE]
amin canım bana kuzenim söylemişti ben yaptım işe yaradı diye annem hep hatırlatırdı hıdırellezi ama yapmazdım :)

hadi canım sıra sende artık, fshe2 den sonra senin de güzel haberlerin gelecek inanıyorum

Amin tatlim insallah:)
Hayirlisiyla olsun artikk rabbbbim.
Hepimize canim hepimize nasip olsun insallllah.
Bu gece igne icin kalktik ya,esime diyorum ' ulen bebek ulen bebek daha dogmadan sabahin 5inde bizi ayaga diktin,sen bi gel de popona popona vuracagim senin'

Canım ya senin yazılarını okuyunca pozitif enerjilerle doluyorum, umarım hepimiz başarırız ve dediğin gibi bebişlerimizle bir araya gelip bugünleri konuşuruz.
haklısın no_name_ iyi ki başlatmış bu topiği Allah razı olsun, dün düşünüyordum burada antalya, balıkesir, ankara, bursa, istanbul, kırklareli, ne mesafelerden yazışıyoruz....

Ne güzel bi haber. Darısı bizlerin başına, amh değerin kaçtı canım. Bize de bi mucize olur mu acaba. Ben 15 günlük soğan kürü yaptım, şimdi hayıta başladım bakalım adet olacak mıyım bu ay. Soğan kürünü nasıl uyguladın canım ne kadar süre ile.

Canım çok sevindim bebeğin sağlıkla doğar büyür inşallah.. ayrıca buraya gelip bizlere yeniden umut olduğun için de teşekkür ederim :) ben en çok karbonat çamaşır suyu testini merak ettim şu an açıkçası o nedirr ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…