- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Günaydın canlarımneşeli bi gün olsunnn
Evet ilaçlar bitikten sonra adetin 3. günü gel dedi. İnşallah FSH ve prolaktin hormonu düşmüş Estradiol yükselmiş olurda bebik için tedaviye başlarım bende. Öncelikle bunlar normal değerlere gelmesi gerekiyor sanırım.
Evet ilaçlar bitikten sonra adetin 3. günü gel dedi. İnşallah FSH ve prolaktin hormonu düşmüş Estradiol yükselmiş olurda bebik için tedaviye başlarım bende. Öncelikle bunlar normal değerlere gelmesi gerekiyor sanırım.
Doktorum ilk muayenemdeki gibi davranırsa değiştireceğim. Moralimi bozdu konuşması ve mimikleri ile. Bence doktorun hal ve hareketleride etkiliyor tedaviyi. Şuan en büyük destekçim eşim ve arkadaşlarım. Eşimin ailesi beni her gördüğünde bebek yokmu niye yok vs. vs. deyip duruyolardı eşimde hepsiyle konuştu sağolsun. Rabbim büyük elbet bizede nasip eder anne olmayı
günaydın tatlım, nerelerdesin, nasılsın, iyi misin?Herkese günaydın kızçelerr
İyiyim canım benim teşekkür ederim sen nasılsıngünaydın tatlım, nerelerdesin, nasılsın, iyi misin?
Canim her merkezin ve her doktorun tarzi farkli oluyor.kimi merkezler fsh degerini 12 nin kimisi 10un altinda istiyor veya baska sayilarin altinda. Ama kimi merkezler de mesela benim gittigim gibi fsh a bakmiyor,muayene ediyor yumurta goruyorsa basliyor,ondan sonra e2,progesteron falan bakiyor tedaviye baslayinca.senin gittigin merkez fsh a bakmadan baslanmiyorsa evet dedigin gibi normal sinirlara gelmeli.
Insallah degerlerin iyi cikar da baslarsin:)
noolsun be kuzum, aynen devamİyiyim canım benim teşekkür ederim sen nasılsın
cyclo progynova ve dostineks (haftada 2 kere)Hangi ilaclari kullaniyorsun?
Montem ben kür mur bıraktım spor ve yüzmeye başladım sadece günde 1 defa agnucaston içiyorum kendime yaz sonuna kadar zaman tanıdım oldu oldu olmadı tüp bebek yaptırcaz sende varmı bi gelişmenoolsun be kuzum, aynen devam
cyclo progynova ve dostineks (haftada 2 kere)
Günaydın canlar. Nasılsınız arada bakıyorum ama çoğu sayfayı okuyamadım. Ben de hayıt suyumu içiyorum ama aslan pençesini yapıp içemedim bi türlü. Akşamları oğlumu uyutmaya çalışırken uyuyup kalıyorum. Arısütü bal polen de aldım akşamları 1 kaşık yiyiyorum. Diğer multivitamin folik asit ve koenzimq 10 alamadım daha. Sabah zeytinyağında incir yiyiyorum. Hala regl belirtisi yok, geçen şubatın 9 unda olmuştum ilaçla. Bu hafta sonu oğluşumun doğumgününü yapıcaz 4 yaşını dolduruyo, yıllar ne çabuk geçiyo. Artık sonraki hafta doktora gidicem keşke bu arada regl olsam.
Simdiden dogumgunu kutlu olsun.saglikli mutlu yaslari olsun
Adetin en yakin zamanda gelir insallah kendiliginden.
Gibigibiyim sen ne yaptın nasıl gidiyor mücadelenHadi bakalım kızlar güzel haberlere az kaldı İnşallahGözüm gönlüm üstünüzde
Teşekkür ederim canım. Senin için de dua ediyorum bebişin sana tutunsun ve kavuşasın yavruna. Ne zaman test yapılcak canım sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?