Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Canim her merkezin ve her doktorun tarzi farkli oluyor.kimi merkezler fsh degerini 12 nin kimisi 10un altinda istiyor veya baska sayilarin altinda. Ama kimi merkezler de mesela benim gittigim gibi fsh a bakmiyor,muayene ediyor yumurta goruyorsa basliyor,ondan sonra e2,progesteron falan bakiyor tedaviye baslayinca.senin gittigin merkez fsh a bakmadan baslanmiyorsa evet dedigin gibi normal sinirlara gelmeli.
Insallah degerlerin iyi cikar da baslarsin:)

Doktorun tavri kesinlikle cok onemli.sana guven vermesi tedaviyi etkiler tabiki.
Bebek yok mu sorusu sorulur illaki canim.aciklama yapmak istemiyosan ve tedaviyi soylemek istemiyorsan hayirlisi nasip kismet deyip gececeksin.
Moralini bozduysa devam etmezsin ama yeni doktorunun da sana hayal satip satmadigina emin olmalisin.
Onemli olan gercekleri soyleyip yapilabilecek tedaviyi anlatmasi ve senin de bu tedavi sekline ikna olman ve sana mantikli gelmesi.tabi gercekleri soylemenin de uslubu var,direk ilk dakikada sana kibrisa git derse baska doktor bul bence.

AMİN İNŞALLAH

Günaydın canlar. Nasılsınız arada bakıyorum ama çoğu sayfayı okuyamadım. Ben de hayıt suyumu içiyorum ama aslan pençesini yapıp içemedim bi türlü. Akşamları oğlumu uyutmaya çalışırken uyuyup kalıyorum. Arısütü bal polen de aldım akşamları 1 kaşık yiyiyorum. Diğer multivitamin folik asit ve koenzimq 10 alamadım daha. Sabah zeytinyağında incir yiyiyorum. Hala regl belirtisi yok, geçen şubatın 9 unda olmuştum ilaçla. Bu hafta sonu oğluşumun doğumgününü yapıcaz 4 yaşını dolduruyo, yıllar ne çabuk geçiyo. Artık sonraki hafta doktora gidicem keşke bu arada regl olsam.

Simdiden dogumgunu kutlu olsun.saglikli mutlu yaslari olsun
Adetin en yakin zamanda gelir insallah kendiliginden.

fshe2 B bursa_83 inşallah yakında alıcaz pozitif haberlerinizi. Dinlenin sakın iş yapmayın, çok eğilip kalkmayın bi yere uzanmayın, hareket etmek için sadece sakince yürüyün evde. İnşallah pozitif haberlerinizi alıcaz.

Aşılama olan arkadaşlar kimlerdi yoğunum biraz okuyamadım inşallah sizlerin de aynı şekilde pozitif haberlerinizi alırız hayırlısıyla.

Ben geçen hafta tahlil yaptırdım, dhea ve dolik asit çok yüksek çıktı kanda, bi süre ara verdirdi doktorum bu yüzden. Amh da kendi isteğimle kaşınıp baktırdım ve sürpriizz
0.02 çıktı
Neyse zaten bu ay 1 folikül vardı 1 folikülden o kadar salgılanabilmiş demek dedim önemsemedim ama biraz hüzün yaptı tabi yine de çok şükür halimize. Soldaki kist gitmiş benim bu kez de sağda 2.5 kist olmuş. Yumurta çıkmayınca foliküller kist oluyor sanırım. 10 güne kadar adet olursun dedi doktorum 7.9 olmuş kalınlık, hatta hamilelik testi de yap gecikme için dedi ama yapmicam negatif görmekten gına geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…