- 10 Aralık 2014
- 560
- 839
- 103
@fshe2 B bursa_83 inşallah yakında alıcaz pozitif haberlerinizi. Dinlenin sakın iş yapmayın, çok eğilip kalkmayın bi yere uzanmayın, hareket etmek için sadece sakince yürüyün evde. İnşallah pozitif haberlerinizi alıcaz.
Aşılama olan arkadaşlar kimlerdi yoğunum biraz okuyamadım inşallah sizlerin de aynı şekilde pozitif haberlerinizi alırız hayırlısıyla.
Ben geçen hafta tahlil yaptırdım, dhea ve dolik asit çok yüksek çıktı kanda, bi süre ara verdirdi doktorum bu yüzden. Amh da kendi isteğimle kaşınıp baktırdım ve sürpriizz
0.02 çıktı
Neyse zaten bu ay 1 folikül vardı 1 folikülden o kadar salgılanabilmiş demek dedim önemsemedim ama biraz hüzün yaptı tabi yine de çok şükür halimize. Soldaki kist gitmiş benim bu kez de sağda 2.5 kist olmuş. Yumurta çıkmayınca foliküller kist oluyor sanırım. 10 güne kadar adet olursun dedi doktorum 7.9 olmuş kalınlık, hatta hamilelik testi de yap gecikme için dedi ama yapmicam negatif görmekten gına geldi bana.
Haklısın tabi canım sabretmek ne zordur şimdi, dayanmaya çalış canım erken yapmamaya çalış erkenden düşük çıkabiliyo ya o yüzden. Umarım sonuç seni havalara uçurur.Amin canim.analarin duasi kabul olurmus,sagol:)
21 mayis canim.nasil sabredecgiz bilmiyorum.1 2 gun erken yaptririm belki sabredemezsem:))
Bildiğin gibi tatlım aynen devam :) Sen de iyisindir inşallahh ??Gibigibiyim sen ne yaptın nasıl gidiyor mücadelen
Haklısın tabi canım sabretmek ne zordur şimdi, dayanmaya çalış canım erken yapmamaya çalış erkenden düşük çıkabiliyo ya o yüzden. Umarım sonuç seni havalara uçurur.
Test yap bencede. Canım inşallah hamilesindir. Gelsin bebişler@fshe2 B bursa_83 inşallah yakında alıcaz pozitif haberlerinizi. Dinlenin sakın iş yapmayın, çok eğilip kalkmayın bi yere uzanmayın, hareket etmek için sadece sakince yürüyün evde. İnşallah pozitif haberlerinizi alıcaz.
Aşılama olan arkadaşlar kimlerdi yoğunum biraz okuyamadım inşallah sizlerin de aynı şekilde pozitif haberlerinizi alırız hayırlısıyla.
Ben geçen hafta tahlil yaptırdım, dhea ve dolik asit çok yüksek çıktı kanda, bi süre ara verdirdi doktorum bu yüzden. Amh da kendi isteğimle kaşınıp baktırdım ve sürpriizz
0.02 çıktı
Neyse zaten bu ay 1 folikül vardı 1 folikülden o kadar salgılanabilmiş demek dedim önemsemedim ama biraz hüzün yaptı tabi yine de çok şükür halimize. Soldaki kist gitmiş benim bu kez de sağda 2.5 kist olmuş. Yumurta çıkmayınca foliküller kist oluyor sanırım. 10 güne kadar adet olursun dedi doktorum 7.9 olmuş kalınlık, hatta hamilelik testi de yap gecikme için dedi ama yapmicam negatif görmekten gına geldi bana.
10.99 benimkikızlarr bişey sorucam en yüksek fsh kaç acaba:))))
kızlarr bişey sorucam en yüksek fsh kaç acaba:))))
canım bizim topikte mi? genelde duyduğumuz mu? benim 23,6 idi,sonraki ay 10,21 çıktı bir daha baktırmadım..ama en yüksek kk da okuduğum bi arkadaş vardı fsh ı 136 ydı...kızlarr bişey sorucam en yüksek fsh kaç acaba:))))
canım bizim topikte mi? genelde duyduğumuz mu? benim 23,6 idi,sonraki ay 10,21 çıktı bir daha baktırmadım..ama en yüksek kk da okuduğum bi arkadaş vardı fsh ı 136 ydı...
benim ilk bakılfığında 11.3 dü sonrakinde 16 olmuştu şimdi hayıt suyu ve testere dişliaslan pençesi içiyorum bakalım ne çıkıcak bu ay bidaha bakılmadı....canım bizim topikte mi? genelde duyduğumuz mu? benim 23,6 idi,sonraki ay 10,21 çıktı bir daha baktırmadım..ama en yüksek kk da okuduğum bi arkadaş vardı fsh ı 136 ydı...
bilmiyorum tatlım ben de topikleri okurken görmüştüm sonra yazmayı bırakmış, akibetini bilemiyorum inşallah kalmıştır..Hamile kaldi mi canim
bilmiyorum tatlım ben de topikleri okurken görmüştüm sonra yazmayı bırakmış, akibetini bilemiyorum inşallah kalmıştır..
Benim ilk olculdugunde 33 dü sonra 39 oldu bide o ay bi sürü kür kullanmıştım bi dahada baktırmadımkızlarr bişey sorucam en yüksek fsh kaç acaba:))))
Benim ilk olculdugunde 33 dü sonra 39 oldu bide o ay bi sürü kür kullanmıştım bi dahada baktırmadım
Kendi kendine gitsin zaten bozulmaya başlamış yakında adet olur atarsın dedi doktor.Amin canim.dedigin gibi kendimi yormayacagim,yavas yavas islerimi yapacagim.zaten jel sonrasi 30 dk. yuruyus yapacaksin dediler. Bol bol su ic dediler.insallah tutunur canim.
Kistinin gitmesine sevindim diyecektim ama sagda olusmuso da gecer insallah hemen.ilac verdi mi gecsin diye,kendi kendine mi gidecek?
Canim sayilara takilmiyorduk,biliyorum ogrenince insan takilabiliyor ama unutmaya calis sayilari. 1 tane de olsa folikul gorulmus.hangi yumurtadan ne sonuc cikacak bilemiyoruz.
Dun anlattilar transferi beklerken. 2 arkadas transfere girecekmis. Birinin yumurtasi 9 hucreliymis ve cok iyi demisler. Digerinin de biri 4 biri 6 hucreli 2 yumurtasi varmis.2 yumurtasi olana orta kalite dedikleri icin transfere girmek istememis,cok aglamis ve ablasinin israriyla transfer olmus. Hatta 10. gun yani teste 2gun kala ilaclari bitince gidip tekrar yazdirmamis nasilsa olmaz diye.neyse aret beyi aramis,biraktim ilaci diye,o da devam et demis,2 gun sonra test yapiyor ve sonuc 180!! Suan 7 aylik hamileymis. 9 hucreli cok iyi yumurtasi olan arkadasin tutmamis.
Iste hangi yumurta tutacak hic belli degil yani. O yuzden son ana kadar umut etmeliyiz.
İlk önce saraçoğlu nu aradım bana kür yolladı onları 2.5 ay kullandım hiç bir işe yaramadı sonra hayıt suyu aldım bal polen arısütü. bal tarçın çörekotu . Folic 1 incir hurma ne duyduysam kullandım sonra test yaptırdım yok dahada çıkmış şimdi hiç bişey kullanmıyorum agnucaston harici bide spora gidiyorum haftada 4 günde yüzme varnasıl kürler????
canım benim tabiki bozma moralini, ben de aynı sonucu göreceğim için hiiiç yaptırmıyorum amh falanKendi kendine gitsin zaten bozulmaya başlamış yakında adet olur atarsın dedi doktor.
Öyle tabi canım ne zaman ne olacağını bilemeyiz, Allah ne yazmışsa o olacak. Yine de bi daha amh ölçtürmeyi düşünmüyorum. O kadar şey yedim içtim bi ihtimal faydası olmuştur belki dedim ondan merak ettim ama gördüğünüz gibi amh gerçekten düzelmiyor. Gerçigibigibiyim in önceki sonucundan yüksek çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Belli de olmuyor işte, bu amh hemen ölçülmeliymiş baktırdığım hastanenin genel merkezine gönderilip bakılıyordu, araya cumartesi pazar da girdi yani çok bekledi kan herhalde, belki onun da negatif etkisi olmuştur
Amaan neyse moralimi hiç bozamiicam, mutsuz olmaya hiç niyetim yok benim gibi fıstık bi annesi olucak veletlerin, onlar yukarda sabırsızlansın gelmek için asıl..
Bugün tahlil sonuçlarımı gösterdim dahiliye doktoruma, demir hapı ve b12 hapı verdi, inofolic içebilirsin sakıncası yok hatta faydası olabilir dedi, bir de d vitaminim 33 çıkmış 100e tamamlayalım 3 ampul iç 2 hafta arayla dedi yine. Amh'mi de görmüş oldu sonuçlarda, bu değerle normal yolla hamile kalmanız imkansıza yakın malesef mutlaka tüp bebek yapmalısınız dedi, zaten yapıyoruz işte napalım kısmet dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?