Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

huhuuuuuuu, kızlaaarrrrrr,

vallahi yaz geldi artık, kürlere ve herşeye devam etsem de yavaş yavaş bebek modundan çıkıp yaz geldi ohhh yiyip içip yüzüp gezeyim moduna doğru kaymaya başladım pek hayra alamet değil sanırım durumum bi arkadaşımla konuştum bu durumu, kızım daha kaç yaz gezip tozacan yeter artık dedi çaresiz beklemedeyim bu ara, regl gelecek de, 3.gün testler yapılacak da, düzgün çıkarsa klomen başlayacak daaa,,,, ooo,ooooo...... ben koptum mevzudan

Günaydınnnn kızzlarrrr no_name_ bebeğim o yaz heycanı galiba beni de sardı içim bi kıpır kıpır inşallah hayra alamet olur bu heycanlarr kopmak yok moyaalitu canım benim amh ölçümlerimi sırasıyla yazayım sana bak ;
Ekim 2014 = 1,5
Mayıs 2015 =1,5
Kasım 2015 = 0,87
Nisan 2016 = 1,53
Kürlere gelince ben amh ın kürlerle ilgili olduğunu düşünmüyorum ama fsh a kesinlikle etkisi var ona eminim.. Kasım ayında FSH'ım 17küsür çıkmıştı ocak başlarında monteciğimle ve bu topikle tanıştım 1 ay testere dişli aslan pençesi ve hayıt kullandım, şubat ayında fsh 'ım 3 e düşmüştü.. Daha sonra testere dişli aslan pençesini bıraktım.. biraz yarım yamalak olmakla beraber (ayda 7-8 gün en fazla) şubat ve martta sadece hayıt suyu içtim Nisan fsh sonucum da 10 çıktı :) başka da hiç kür yapmadım aslında bu zamana kadar.. Doktorun fikrine göre ağustosta geçirdiğim kürtaj kasım sonuçlarımı etkilemiş, bütün hormonlarım kasımda kötü çıkmıştı ve üreme hormonları birbirini etkilermiş.. Yani diyor ki aslında yükselme yok ekim 2014 den beri sonucum aynı arada sekme var o da kürtajın etkisi

Vallahi ben de yaz modundayim.asilamamin 5.gunu bugun. ilac yan etkisidir diyecegim bile bir belirti yok.kafama takip zaten normal olmayan fsh im daha beter olmasin die biz yrn antalyaya gidiyoruz.ölüm var madem yemeli badem:))

Valla benim de nisanda ayni gun duzen lab ve hastanede yaptirdigim amh olcumlerimde biri 1.72 biri 2.53 cikti.olcum sonrasi ilk adetimde fsh 14.5 gorunce ben de bir daha amh olcturmeye korkuyorum yemin ederim.amh im akillarda hep iyi kalsin istiyorum:)

Bişey sorucam canım,hayıt ve testere dişli aslan pençesine reğli olunca bırakıyomusun?yoksa tam bir ay devammı?

kafa dağıtmak en iyi ilaç ve kür aslında....

Günaydın tatlım, kaç gün kaldı 9 mu ??! Ayyy cok heyecanliiiui ,inşallah gelsin bebisin sımsıkı yapissin annecigine

Aynen canim 9 kaldi,hem de nasil heyecanli:))
Ilk bikac gun icinde tutundugunu duymustum ama dogru bir bilgi mi bilmiyorum. Eger oyleyse acaba orda mi diye acayip bir merak var.insallah tutunmaya calisiyordur ve tutunur canim:)

Günaydın tatlım, kaç gün kaldı 9 mu ??! Ayyy cok heyecanliiiui ,inşallah gelsin bebisin sımsıkı yapissin annecigine

Ilk bikac gun icinde tutundugunu duymustum ama dogru bir bilgi mi bilmiyorum. Eger oyleyse acaba orda mi diye acayip bir merak var.insallah tutunmaya calisiyordur ve tutunur canim:)

Gönlünü ferah tut ve olumlu düşün lütfen, konuş onunla tutunsun sana az kaldı tatlim, sayılı gün çabuk geçer, neler geçmedi ki bu geçmesin sonu güzel olacak inşallah

Biseylerle ilgilenmek iyi oluyor canim,iyi yapiyosun.hem zaman geciyor hem de saglikli besinler tuketiyorsunuz.otur otur zaman gecmiyor. Ama bir seylerle ugrasinca kafa da dagiliyor zaman da daha kaliteli geciyor.
Ben de yavas yavas yormadan kendimi islerimi yapiyorum,her gun yuruyus yapiyorum,zaman daha cabuk geciyor.öbür türlü yat yat kafan kalkmiyor

Gönlünü ferah tut ve olumlu düşün lütfen, konuş onunla tutunsun sana az kaldı tatlim, sayılı gün çabuk geçer, neler geçmedi ki bu geçmesin sonu güzel olacak inşallah

Konusuyoruz surekli esimle,tutun bebisim tutun gitme diye:))
Dedigin gibi sonu hayirli haber olsun da bekleriz.
Senin regl ne durumda,gelme zamanina daha var mi?

Konusuyoruz surekli esimle,tutun bebisim tutun gitme diye:))
Dedigin gibi sonu hayirli haber olsun da bekleriz.
Senin regl ne durumda,gelme zamanina daha var mi?
Gelecek inşallah dualarımiz sizinle, inanıyorum ben bu sefer olacak Allahın izni ile benim her şey birbirine girdi. Normalde 3 mayisti ama 2.5 ay süren kanamadan sonra biliyorsun daha 2 hafta oldu kanama biteli, Dr da dedi hatta rahim duvarı incelmiş, regl bekleme daha, vakti var, tarih değişecek dedi, dediği gibi de oldu. Bakalim ne zaman gelecek ... Tarih belli olmayınca her gün bekliyorum

Insallah gelmez hic,bebis gelir:)
Adet gelirse eger yeni gorustugun doktorla mi devam edeceksin,eski doktorunla gorusmus muydun bir daha?

Insallah gelmez hic,bebis gelir:)
Adet gelirse eger yeni gorustugun doktorla mi devam edeceksin,eski doktorunla gorusmus muydun bir daha?

Bursa_83; senin güzel haberini bende bekliyorum. Sürekli okuyorum yazılanları ama ben de bir değişiklik olmadığı için cevap veya yorum yapmadan okuyorum ama senin güzel haberini okudukça seviniyorum. İnşallah hep güzel haberler vereceksin bize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…