- 5 Mayıs 2016
- 80
- 124
- 8
- 43
KOLAY GELSİN :)Günaydın topigimizin güzelleri yine bir reçel gününden herkese merhabaeşim maalesef tatlıyı o kadar çok seviyor ki, neredeyse yaptığım reçeller bitti diyebilirim yeniden geçtim reçel başına amaan vakit geçiyor, iyi oluyor aslında
Bursa_83; senin güzel haberini bende bekliyorum. Sürekli okuyorum yazılanları ama ben de bir değişiklik olmadığı için cevap veya yorum yapmadan okuyorum ama senin güzel haberini okudukça seviniyorum. İnşallah hep güzel haberler vereceksin bize..
Bursa_83; senin güzel haberini bende bekliyorum. Sürekli okuyorum yazılanları ama ben de bir değişiklik olmadığı için cevap veya yorum yapmadan okuyorum ama senin güzel haberini okudukça seviniyorum. İnşallah hep güzel haberler vereceksin bize..
Canım ben amh değerim 0.08 ve fsh 63 olunca böyle kaldım. şu an adet olabilmek için ilaç alıyorum hayıt incir vitaminler falan. önce adet olup sonra mustafa acet beye gidicem yumurta görebilecek mi bakalımCok tesekku ederim canim benim,valla ben de bekliyorum canim guzel haberleri insallah
Sen suan hangi asamadasin canim,belki yazmissindir ama bazen kim hangi asamadaydi unutabiliyorum
Birbirimize bol bol dua edelim insallah da hepimiz kavusalim artik bu bebislere,cok beklettiler,gelsinler ama artik degil mi
canım bu ay regl gelmeli, inşallah gelir diyelimInsallah gelmez hic,bebis gelir:)
Adet gelirse eger yeni gorustugun doktorla mi devam edeceksin,eski doktorunla gorusmus muydun bir daha?
yaz modu iyidir tatlımm, ohh bol bol gez, tatilin tadını çıkar...inşallah aşılaman da tutar, güzel haberlerini alırızValla benim de nisanda ayni gun duzen lab ve hastanede yaptirdigim amh olcumlerimde biri 1.72 biri 2.53 cikti.olcum sonrasi ilk adetimde fsh 14.5 gorunce ben de bir daha amh olcturmeye korkuyorum yemin ederim.amh im akillarda hep iyi kalsin istiyorum:)
Canım ben amh değerim 0.08 ve fsh 63 olunca böyle kaldım. şu an adet olabilmek için ilaç alıyorum hayıt incir vitaminler falan. önce adet olup sonra mustafa acet beye gidicem yumurta görebilecek mi bakalım
canım bu ay regl gelmeli, inşallah gelir diyelimçünkü bu ay kesin korunma verdi doktor rahmin toparlanması gerek düşük sonrasında dedi, hem az ilişki oldu hem de korunduk bu ay bebiş ihtimali yok o yüzden... zaten yine aynı şey olacağı için rahmin toparlanması gerekiyordu gerçekten. Yalnız bu ay çok sıkı hazırlandığımı düşünüyorum. inocolic ve q10 takviyesi ve devam eden kürlerle bence bu sefer olacak gibi... ama regl gelip 3. gün doktora gitmemle... canım reglin 3. günü sabah bu doktora gideyim diyorum, yani yeni dr a, baktım klomen falan vermiyor bekle bir ay daha falan diyor hemen eski dr a gidip farklı bi yöntem belki aşılama falan düşünebilirim, şu an her şey muallakta. ama önce yeni dr a görüneceğim
canım sadece aşılama düşünmekteyim...daha önce hiç ilaç veya takip yapılmadı..zaten 6 aydır korunmuyorum 3 ay gebelik oluştu, 2 ay korunmak zorunda kaldım 1 i hsg den 1 i de histeroskopiden sonra, 6.ay da bu ay, reglin gelmesini bekliyoruz.henz bir şey uygulama fırsatı bulamadılar...pıhtılaşma testini yapacak bir yer bulamıyorum gittiğim 2 hastane de yapmıyor, üniv hastanesi randevu için bile 1 ay sonraya sıra veriyor... o test kaldı...dr tedaviye başlayınca ona yönelik de bir şey uygulayacağız dedi, bilemiyorum, zaten illaki vardır diye düşünüyorum bende, basit bi corasprin vb ilaçla çözülüyor sanırım o sıkıntı...Himmm o zaman bir an once gelsin:)
Asilamayi dusunuyosun,tüpü dusunmuyordun degil mi,yani fikrin degismediyse?
Daha once hic klomenle veya muadili bir ilacla takip yapilmis miydi?
Bir de su pıhtılasma testini yaptirsaydin keske.kafan rahat ederdi,belki kimyasal olma nedeni budur.
Beslenme ve kafa olarak kendini hazir hissetmen cok onemli canim.tedaviye hazir baslamak seni daha cok motive eder.
bu arada ketentohumu ve koenzimin kan sulandırma özelliği var, şişe suyuma taze limon sıkıyorum ve tarçın atıyorum bunlar hep kan sulandırıcılar.kendimce pıhtılaşmaya çözüm bulmaya çalışıyorumHimmm o zaman bir an once gelsin:)
Asilamayi dusunuyosun,tüpü dusunmuyordun degil mi,yani fikrin degismediyse?
Daha once hic klomenle veya muadili bir ilacla takip yapilmis miydi?
Bir de su pıhtılasma testini yaptirsaydin keske.kafan rahat ederdi,belki kimyasal olma nedeni budur.
Beslenme ve kafa olarak kendini hazir hissetmen cok onemli canim.tedaviye hazir baslamak seni daha cok motive eder.
Canım inofolic ı nasıl kullanıyorsun şasemi tabletmigunde kaç tane içiyorsun bende aldım ama birde tableti var hangisi iyi anlamadım o yüzden kullanmadım duruyor hala ama okuduğum kadarıyla baya etkiliymis :)canım bu ay regl gelmeli, inşallah gelir diyelimçünkü bu ay kesin korunma verdi doktor rahmin toparlanması gerek düşük sonrasında dedi, hem az ilişki oldu hem de korunduk bu ay bebiş ihtimali yok o yüzden... zaten yine aynı şey olacağı için rahmin toparlanması gerekiyordu gerçekten. Yalnız bu ay çok sıkı hazırlandığımı düşünüyorum. inocolic ve q10 takviyesi ve devam eden kürlerle bence bu sefer olacak gibi... ama regl gelip 3. gün doktora gitmemle... canım reglin 3. günü sabah bu doktora gideyim diyorum, yani yeni dr a, baktım klomen falan vermiyor bekle bir ay daha falan diyor hemen eski dr a gidip farklı bi yöntem belki aşılama falan düşünebilirim, şu an her şey muallakta. ama önce yeni dr a görüneceğim
canım evet çok araştırdım ben de öyle başladım...şase de olur, tablet de..ben tablet aldım..drlar tableti pkolularda günde 2 kez vermiş, pko olmayanlarda 1 tablet..ben de sabah aç karna 1 tablet alıyorum..şasede ise pkolular günde 4 şase, sabah 2 akşam 2, pko olmayanlar sabah 1 şase, akşam 1 şaseCanım inofolic ı nasıl kullanıyorsun şasemi tabletmigunde kaç tane içiyorsun bende aldım ama birde tableti var hangisi iyi anlamadım o yüzden kullanmadım duruyor hala ama okuduğum kadarıyla baya etkiliymis :)
aminnnnnnn inşallah. Allah kabul etsin tatlımArkadaslar yoldayiz simdi.ankaradan antalyaya kadar dua edicem hepimiz icin yolcunun duasi kabul olurmus.allahim tez zamanda hayirlisiyla bizi kuzularimiza kavustursun.adet bekleyen adet olsun.dolu dolu yumurtasi olsun.fshi yuksek olanin fsh i dussun.embriyo transferi ve asilama olanlarin bebisi tutunsun.su sureci atlatacak maddi manevi guc versin bize allah.
yok canım yaaa, farklı kullanım önerileri var ben susam gibi ya o tohumlar ağzımda çiğneyip yutuyorum, her türlü kullanabilirsin, rahat ol canımGünaydın kızzlarrrr çok keyifli bi gün olsun inşallahh herkess içinnKız monte ben de 3 gündür kullanıyorum ama ben yoğurda 1 tatlı kaşığı katığ yiyorum karbonhidratsız beslenmede kabızlık sorununu çözdüğü için kullanmam gerektiğini söylemişti arkadaşım?? Kaynatmamız mı gerekiyomuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?