İşte geldi bizi buldu tırsıyoruz ya kan vermektenaaa oradan mı anlıyorsun, benim de verdiğim son kanlarda 1-2 dakika daha kan geliyor beni de tutar kan, daha önceleri kan verdikten sonra hiç dışa akmazdı, pamuk hiç kan olmazdı son 1-2 kan verişimde sızdırdı da aktı sanmıştım , demek oradan anlaşılıyor... beni de kan tutar hiç bakamam, bayılacak gibi olurum
İnşallah canım evet değerlere takılırsam zaten ben ölmüşüm ağlayanım yok bu değerlerle.
Şimdi bir adet olabilsem gideceğim bakılsın bir yumurta var mı yok mu ne yapmam gerekiyor. Benim yaşımda 38 olduğu ve erken menepoz dedikleri için bu değerlere o yüzden biraz imkansız gibiyim
Doktor evet Mustafa Acet istanbulda.
Bat 12 Mayıs. Kız yada erkek farketmez. Ikiz de olur. Yeterki sağlıklı ve hayırlı evlat olsun inşallahkızlar listeye buradan devam edelim karışıyor sonra
fshe2 ............................................................Transfer bekliyor
@fshe2 senin 2 kez kutlu olsun canım
B bursa_83 ....................................................Transfer bekliyor
@bursa_83 tek yumurta ikizlerin olsun inşallaahhh
G gulbil10 .......................................................Tedavide
@gulbil10
moyaalitu ....................................................Tedavide
@moyaalitu bi kız bi erkek ikiz siparişimi vereyim ben de
sekerpancari ...............................................
Gobe ...........................................................
gibigibiyim ..................................................27 Mart 2016....................20 Nisan 2016
amayaa ........................................................25 Mart 2016....................21 Nisan 2016
no_name_ ...................................4 Nisan 2016....................REGL BEKLİYORRR
sibel15 ...........................................................9 Nisan 2016....................9 Mayıs 2016
N nisanok .................................................................................................10 Mayıs 2016
toprak-35 .....................................................18 Nisan 2016..................16 Mayıs 2016
3 34ebrari34 ............................................................................................28 Mayıs 2016
D dstn33 ....................................................................................AŞILAMA SONUCU BEKLİYOR
illusive ...........................................................
M melekler-engelchen .......................................
@hayatbuiste ....................................................
Kızlar listeyi zor buldum, sonradan eklenip de görmediğim veya yazılmayan varsa darılmaca gücenmece yapmadan söylesin ekleyeyim. Hepinizi çok seviyorum, inşallah bebek hayali kurduğumuz son anneler günü olur bi dahakine hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza alırız eşşek sıpalarını
Bat 12 MayısBen de kendiminkini düzelttim
fshe2 ............................................................Transfer bekliyor
B bursa_83 ....................................................Transfer bekliyor
@gulbil10
gibigibiyim ..................................................21 Nisan 2016....................15 Mayıs 2016
amayaa ........................................................25 Mart 2016....................21 Nisan 2016
no_name_ ...................................4 Nisan 2016....................REGL BEKLİYORRR
sibel15 ...........................................................9 Nisan 2016....................9 Mayıs 2016
N nisanok .................................................................................................10 Mayıs 2016
toprak-35 .....................................................18 Nisan 2016..................16 Mayıs 2016
3 34ebrari34 ............................................................................................28 Mayıs 2016
D dstn33 ....................................................................................AŞILAMA SONUCU BEKLİYOR
Bat 12 Mayıskızlar listeye buradan devam edelim karışıyor sonra
@gulbil10
gibigibiyim ..................................................21 Nisan 2016....................15 Mayıs 2016
toprak-35 .....................................................18 Nisan 2016...........AŞILAMA SONUCU BEKLİYOR
R rozbin ...................................................................................................REGL BEKLİYOR
Benim akupunktur dr um zayıflamak istiyorsan keten tohumunu yoğurda karıştırma, 1 tatlı kaşığı ezilmiş keten tohumu çiğneyerek yut üstüne 1 bardak su içtiğinde içerğine su alır midende şişer yemek öncesi tokluk hissi verir dedi.ohh ok ben bilmiyorumki pazar gnü anneler gününde annemlerdeydim babam aktara gidiyorum bişey istermisin dedi ben de keten tohumu deyiverdim.. Bi dünya almış çektirmiş bi de benimki toz şeklinde :) Yğurda katıp yiyorum her gün 1 tatlı kaşık
ben de bol suyla ezilmemiş olan tohumu iyice çiğneyip yutuyorum canan hoca böyle öneriyor, ezilmiş alırsan içindeki esansı uçup gidiyorBenim akupunktur dr um zayıflamak istiyorsan keten tohumunu yoğurda karıştırma, 1 tatlı kaşığı ezilmiş keten tohumu çiğneyerek yut üstüne 1 bardak su içtiğinde içerğine su alır midende şişer yemek öncesi tokluk hissi verir dedi.
canım sadece aşılama düşünmekteyim...daha önce hiç ilaç veya takip yapılmadı..zaten 6 aydır korunmuyorum 3 ay gebelik oluştu, 2 ay korunmak zorunda kaldım 1 i hsg den 1 i de histeroskopiden sonra, 6.ay da bu ay, reglin gelmesini bekliyoruz.henz bir şey uygulama fırsatı bulamadılar...pıhtılaşma testini yapacak bir yer bulamıyorum gittiğim 2 hastane de yapmıyor, üniv hastanesi randevu için bile 1 ay sonraya sıra veriyor... o test kaldı...dr tedaviye başlayınca ona yönelik de bir şey uygulayacağız dedi, bilemiyorum, zaten illaki vardır diye düşünüyorum bende, basit bi corasprin vb ilaçla çözülüyor sanırım o sıkıntı...
Dediğin çok doğru canım. Ezildiği zaman içindeki esansı uçar.ben de bol suyla ezilmemiş olan tohumu iyice çiğneyip yutuyorum canan hoca böyle öneriyor, ezilmiş alırsan içindeki esansı uçup gidiyor
İnşallah canım evet değerlere takılırsam zaten ben ölmüşüm ağlayanım yok bu değerlerle.
Şimdi bir adet olabilsem gideceğim bakılsın bir yumurta var mı yok mu ne yapmam gerekiyor. Benim yaşımda 38 olduğu ve erken menepoz dedikleri için bu değerlere o yüzden biraz imkansız gibiyim
Doktor evet Mustafa Acet istanbulda.
Arkadaslar yoldayiz simdi.ankaradan antalyaya kadar dua edicem hepimiz icin yolcunun duasi kabul olurmus.allahim tez zamanda hayirlisiyla bizi kuzularimiza kavustursun.adet bekleyen adet olsun.dolu dolu yumurtasi olsun.fshi yuksek olanin fsh i dussun.embriyo transferi ve asilama olanlarin bebisi tutunsun.su sureci atlatacak maddi manevi guc versin bize allah.
Ben varım. Bugün benim kırmızılar geldi. Ağrım var. Cok halsizimÇok sessizsiniz hu huu kimse var mı
Gelsin gelsin, 2 yıl önce ben de şikayet ediyodum şimdi kıymetini anladım :)Ben varım. Bugün benim kırmızılar geldi. Ağrım var. Cok halsizim
ıllusive Canım sen ne ilacı kullanıyosun adet olmak için.
Bende regl bekliyorumCanım ben varım regl bekliyorum.
Amin Canım inşallahImkansiz yok imkansiz yoook
Umutlanmak vaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?