Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

İşte geldi bizi buldu tırsıyoruz ya kan vermekten

Bana da erken menopoz demisti ilk gittigim doktor. Ben de agla agla ölmüstüm ben daha cok gencim diye ama sonra o düsünceler geciyor,ne yapabilirim ben elimden geldigince düsüncesi yerlesiyor.
Sen de onlari dusunmemeye calis. Rabbim ol desin yeter ki neler neler olur

Bat 12 Mayıs. Kız yada erkek farketmez. Ikiz de olur. Yeterki sağlıklı ve hayırlı evlat olsun inşallah

Bat 12 Mayıs

Bat 12 Mayıs

kızlar listeye buradan devam edelim karışıyor sonra

fshe2 ............................................................Transfer bekliyor
@fshe2 senin 2 kez kutlu olsun canım
B bursa_83 ....................................................Transfer bekliyor

@bursa_83 tek yumurta ikizlerin olsun inşallaahhh
G gulbil10 .......................................................Tedavide

@gulbil10
moyaalitu ....................................................Tedavide

@moyaalitubi kız bi erkek ikiz siparişimi vereyim ben de

sekerpancari ...............................................

Gobe ...........................................................

gibigibiyim ..................................................21 Nisan 2016....................15 Mayıs 2016

amayaa ........................................................25 Mart 2016....................21 Nisan 2016

no_name_ ...................................4 Nisan 2016....................REGL BEKLİYORRR

sibel15 ...........................................................9 Nisan 2016....................9 Mayıs 2016

N nisanok .................................................................................................10 Mayıs 2016

toprak-35 .....................................................18 Nisan 2016...........AŞILAMA SONUCU BEKLİYOR

3 34ebrari34 ............................................................................................28 Mayıs 2016

D dstn33 ....................................................................................AŞILAMA SONUCU BEKLİYOR

illusive ...........................................................

M melekler-engelchen .......................................12 Mayıs 2016

@hayatbuiste ....................................................

R rozbin ...................................................................................................REGL BEKLİYOR

Benim akupunktur dr um zayıflamak istiyorsan keten tohumunu yoğurda karıştırma, 1 tatlı kaşığı ezilmiş keten tohumu çiğneyerek yut üstüne 1 bardak su içtiğinde içerğine su alır midende şişer yemek öncesi tokluk hissi verir dedi.

ben de bol suyla ezilmemiş olan tohumu iyice çiğneyip yutuyorum canan hoca böyle öneriyor, ezilmiş alırsan içindeki esansı uçup gidiyor

Kan sulandirici igne de verebilir. Bazi doktorlar test yapmadan onlem olsun diye verebiliyor. 2.tedavimde oyle yapmisti doktor.belki de sadece klomenle bile hamile kalirsin. Bi adet ol da ona gore tedavi seklin olusur,hayirlisi olsun hakkinda.

Imkansiz yok imkansiz yoook
Umutlanmak vaaar

Aminnnnn

Herkese günaydın ve hayırlı cumalar...

Cuma günleri duanın kabul olacağı bir an vardır. Bu an, hutbe ile Cuma namazı içindedir diyenler çoktur. Hutbe dinlerken, dua kalbden olur. Ses çıkarmak caiz değildir. Bu an her şehir için başkadır. Cuma günü, gecesinden daha kıymetlidir.

Bir hadis-i şerifte, (Cuma günlerinde bir an vardır ki, müminin o anda ettiği dua red olmaz) buyuruldu. Bazıları, bu an, ikindi ile akşam ezanları arasındadır, dedi.

(Bugün bol bol dua edelim hangi an olduğu net olmasada duaların kabul olduğu ana denk gelsin dilerim dualarımız)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…