- 5 Mayıs 2016
- 80
- 124
- 8
- 43
Günaydın hayırlı cumalar.Herkese günaydın ve hayırlı cumalar...
Cuma günleri duanın kabul olacağı bir an vardır. Bu an, hutbe ile Cuma namazı içindedir diyenler çoktur. Hutbe dinlerken, dua kalbden olur. Ses çıkarmak caiz değildir. Bu an her şehir için başkadır. Cuma günü, gecesinden daha kıymetlidir.
Bir hadis-i şerifte, (Cuma günlerinde bir an vardır ki, müminin o anda ettiği dua red olmaz) buyuruldu. Bazıları, bu an, ikindi ile akşam ezanları arasındadır, dedi.
(Bugün bol bol dua edelim hangi an olduğu net olmasada duaların kabul olduğu ana denk gelsin dilerim dualarımız)
Benim gnc omega3+coq10 bitince bıraktım canım omega3 kullanmayı, bebe asprini içiyorum 2-3 günde bir aklıma geldikçe. Hatta dhea ve folik asit çok yüksek çıktı kanda onları bile bıraktım kaç gündür içmiyorum. Şimdi sadece inofolic var aklımda onu içmeyi düşünüyorum aldım duruyo, bu hafta başlicam ona.
Allah korusun omega3'ü dikkatli kullanmak lazımmış gerçekten.
En sevdiğim söz: ZORU BAŞARIRIM İMKANSIZ ZAMAN ALIR
Canım at şu negatif enerjiyi üstünden sen de yeter, çok üzüyorsun kendini inan bana gerek yok bu olumsuz düşüncelere.
Hayırlı Cumalar hepimize, bu mübarek günün hürmetine dilerim herkes kalbindekine bir an önce sağlıkla kavuşur..Günaydın hayırlı cumalar.
Bana da erken menopoz demisti ilk gittigim doktor. Ben de agla agla ölmüstüm ben daha cok gencim diye ama sonra o düsünceler geciyor,ne yapabilirim ben elimden geldigince düsüncesi yerlesiyor.
Sen de onlari dusunmemeye calis. Rabbim ol desin yeter ki neler neler olur
Biraz önce telefonuma mesaj geldi, Prof. Kutluk Oktay Türkiye'de bi hastaneye gelicekmiş. Nerden buldular telefonumu anlamadım. Tüp bebek klinikleri de paylaşıyo demek numaralarımızı.Neyse sevindim aslında çünkü kök hücre tarzı araştırmaları vardı sanırım bizim durumumuzdakiler için, yumurtaya gençlik aşısı falan yapıyomuş, aradım 2 günlüğüne gelecek Amerikadan dediler görmek isteyen varsa araştırsın bi derim.
Evet ya hala menopoz demeyi bile kendime konduramıyorum. menopoz 38 yaşında olur mu ya deyip duruyorum kendime hem çocuk sahibi olmak için hem de bir sürü yan etkisi olan bir süreç ya hem menopozun kendi sendromu hem bebek olmaz demeleri beni zaten 20 gün kendimden geçirdi. şimdi biraz daha kabullendim annem sabahlara kadar kuranlar okuyor ben de elimden geldiğince vitamindir ilaçtır duadır yapmaya çalışıyorum. şu an adet olsam koşup gideceğim doktora yumurta var mı diye inşallah hayırlısı ile olurum.
ama sen bana umutsun arkadaşım ne güzel inşallah kucağına aldığınıda hep beraber öğreniriz sağlıkla.
Amin canim.
Daha yeni ogrendiginde uzulmen de aglaman da kabullenememen de cok normal ve dogal,hepimiz insani tepkiler veriyoruz.hic kimse ilk duydugunda bunu hemen buyuk bir tevekkulle kabullenemez. Tabiki uzuleceksin,belki niye ben allahim diyeceksin,aglayacaksin. Bunlarin hepsi olabilir. Bu durumu senden daha once yasamis biri olarak sana tavsiyem,bu duygulari yasa ama ne kadar erken kabullenip tedavine yogunlasirsan o kadar iyi olur senin icin. Cunku zaman cok onemli bizim icin. Bu zamani da en iyi sekilde kullanmak onemli. Bu zamana beslenme kurlerini de sigdir,doktor arayisini da sigdir,sporu da sigdir,duani da sigdir. Ve en onemlisi yalniz degilsin. Bak burda bir suru arkadas kiz kardes ediniyoruz. Aklimiza takildikca yaziyoruz,motive oluyoruz. Onemli olan olacagina inanmak ve rabbimden istemek. Bak ben 3. tedavideyim. 2 tane de asilama var. Hala olmadi diye uzulmuyor muyum,uzuluyorum tabiki,hem de cok. Ama sadece uzulmekle olmuyor malesef. Belki bu defa olacak,moralimi yuksek tutuyorum. Her tedavide farkli bisey katiyorum kendime. Mesela ilk 2 sinde hep yattim ve surekli erken hamilelik belirtileri okudum. Ama suanda yavas yavas her isimi yapiyorum,disari da cikiyorum. Hic hamilelik belirtisi aramiyorum:))
Olacaksa olacak insallah ama zamani daha gelmediyse durmak yok yolumuza devam edecegiz. Yeter ki rabbim bize kaderimize anne olmayi yazmis olsun. Hic canini sıkma,yalniz degilsin,burda biz variz,herkes burda birbirine hep destek tam destek
Amin Canımmmm inşallahhh her birimize hem de ikiz bebişler nasip etsin...Kızlar dün eşimin teyzesindeydik yine çocuk konusu olunca kayinvalidem(eşimin tepkisi ise yaramış) Onlar bir süre bekleyecekler benim kızıma böyle baskı yapmayın dedi
Küçük teyzeme senin çocuğunda olmadı 4 sene dedi. Öyle deyince merakla sordum 6 ayda bir adet oluyormuş doktorlar çocuğu unut demişler. Evlenmeden öncede duzensizmis. Aman aman Tedavide olmamış öyle. Artık umudunu kaybettiği anda çocuğu olmayacağını kabullendiginde hamile olduğunu öğrenmiş. 4çocuğu var suan. Rabbim bizede nasip etsin
AminHerkese gunaydin kizlar.
Hayirli saglikli bol duali bereketli bir gun diliyorum hepimize. Hep guzel haberler alalim insallah.
Amin inşallah. Allahım kucaklarımızı boş bırakmasınAmin Canımmmm inşallahhh her birimize hem de ikiz bebişler nasip etsin...
Amin canım, ağzın bal yesin... Bu cuma günü dualar kabul olsun... Ben adet olayım adetim bitince hemen kendiliğinden hamile kalayım yani hazırım ben buna hemen olsun hem de bu ay olsun :)Gunaydin canim..hayirli cumalar olsun..hem sayi olarak dolu dolu hem de ici dolu yumurtalarimiz olsun..bu duayi hergun yapmaktan vazgecmmicem)
Adetini bekleyen adet olsun..yumurtasini gozleyenun dolu dolu yumurtasi olsun..tup bebek ve asilama sonucu bekleyenlerin hayirli haberle yuzu gulsun..Fsh imiz dussun amh imiz coşsun) hormonlarimiz normal degerlerde olsun amin )
AminGunaydin canim..hayirli cumalar olsun..hem sayi olarak dolu dolu hem de ici dolu yumurtalarimiz olsun..bu duayi hergun yapmaktan vazgecmmicem)
Adetini bekleyen adet olsun..yumurtasini gozleyenun dolu dolu yumurtasi olsun..tup bebek ve asilama sonucu bekleyenlerin hayirli haberle yuzu gulsun..Fsh imiz dussun amh imiz coşsun) hormonlarimiz normal degerlerde olsun amin )
Amin çok amin birsürü Amin.Amin canım, ağzın bal yesin... Bu cuma günü dualar kabul olsun... Ben adet olayım adetim bitince hemen kendiliğinden hamile kalayım yani hazırım ben buna hemen olsun hem de bu ay olsun :)
Ne güzel yazmışsın canım çok sağol. Evet yalnız olduğumu bilmemek ve burada yazılanları okumak bana umut oluyor.
Evet bu akşam platese başlıyorum. Artık bana tek ayak üstünde 24 saat dur işe yarıyor deseler onuda yapacağım :))) ne duysam benim için yeni bir bilgi oluyor. Desteğin için çok sağol ama mesela günün 24 saatinde bazen bir an geliyor boğazım böyle düğüm düğüm oluyor "ANNE OLAMAYACAKMIYIM BEN" süreki bu soru yankılanıyor. Çocuk doğurabilen insanlar sanki benden üstün varlıklarmış gibi kendimi de noktan eksik gibi görüyorum. Hormonlar gidip geliyor tabi. İnşallah her birimiz burada güzel haberler veririz birbirimizeama burada bu tedavi ile uğraşan her bir kadın bence diğer annelerden daha özel anneler olacaklar. öyle hassas ve büyük bir mücadele ki. bu sınavda bambaşka bir sınavmış. tek korkum isyan etmek sadece tevekkül etmeyi nasip etsin Allahım eğer anne olamayacaksamda. Ama dediğin gibi umut her zaman var.. bu arada sen kaç yaşındasın canım? belki okumuşumdur ama yenilemek istedim?
Gunaydin canim..hayirli cumalar olsun..hem sayi olarak dolu dolu hem de ici dolu yumurtalarimiz olsun..bu duayi hergun yapmaktan vazgecmmicem)
İstanbul Gop yeniyüzyıl dediler canım, 27-28 MayısCanım Kutluk Oktay hangi hastaneye geliyormuş acaba? ne zaman geliyormuş?
Ne güzel yazmışsın canım çok sağol. Evet yalnız olduğumu bilmemek ve burada yazılanları okumak bana umut oluyor.
Evet bu akşam platese başlıyorum. Artık bana tek ayak üstünde 24 saat dur işe yarıyor deseler onuda yapacağım :))) ne duysam benim için yeni bir bilgi oluyor. Desteğin için çok sağol ama mesela günün 24 saatinde bazen bir an geliyor boğazım böyle düğüm düğüm oluyor "ANNE OLAMAYACAKMIYIM BEN" süreki bu soru yankılanıyor. Çocuk doğurabilen insanlar sanki benden üstün varlıklarmış gibi kendimi de noktan eksik gibi görüyorum. Hormonlar gidip geliyor tabi. İnşallah her birimiz burada güzel haberler veririz birbirimizeama burada bu tedavi ile uğraşan her bir kadın bence diğer annelerden daha özel anneler olacaklar. öyle hassas ve büyük bir mücadele ki. bu sınavda bambaşka bir sınavmış. tek korkum isyan etmek sadece tevekkül etmeyi nasip etsin Allahım eğer anne olamayacaksamda. Ama dediğin gibi umut her zaman var.. bu arada sen kaç yaşındasın canım? belki okumuşumdur ama yenilemek istedim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?