Canım rüyamda seni gördüm, Aret Bey'in odasında transfer olmuş yatıyodun, oldu bu iş diyodu hemşireler deAmin amin amin. Gelsin bebisler,gelsin uykusuz geceler,gelsin gaz sancilari...
Raziyiz,haziriz
Canım rüyamda seni gördüm, Aret Bey'in odasında transfer olmuş yatıyodun, oldu bu iş diyodu hemşireler de
Canım Kutluk beyden 28 Mayıs 11:00'a randevu aldım. Kaya bey içinde bu cumartesi için arayacağım :) teşekkürler. Kutluk beyi senden duydum çok fazla bilgim yok ama gidiyim bi bakalım...İstanbul Gop yeniyüzyıl dediler canım, 27-28 Mayıs
Canım sen İstanbul'da mısın, eğer İstanbul'daysan sana akupunktur için Kaya Özkuş'u tavsiye ediyorum, negatif enerjiyi atmana yardımcı olacaktır eminim.
Sende daha çok olmuşsun yaaa...Bu duygu inis cikislari olur canim. Cok normal. Bende de oluyor. Gecen gun cocuk annesine seslendi anne diye. Disardaki o kadar sesten bu sesi duydum sadece. Yanimda ya annem ya esim vardi emin degilim. Ben bu kelimeyi duyabilecek miyim dedim:)
Insallah rabbim nasip edecek.
Ben martta 33 oldum canim. 32de ogrendim durumumu. Gecen gun fshla tanisma yildönümümü kutladik
En guzeli dalga gecmek bu hormonlarla,yoksa onlar bizle dalga geciyor bazen
Sende daha çok olmuşsun yaaa...(( İnşallah o seslenişi duyacağız canım Allah yardımcımız olsun senin yaşın çok genç hormonların çok kolay cevap verir eminim ben... dün haberlerde kadın 70 yaşında doğurmuş.. yok artık dedim 10 yıldan fazla menopozdaymış hayretle izledim
O kendi yumurtasiyla degil canim. Baskasinin yumurtasiyla olmus o kadin.
"Sende daha cok olmussun yaa"? Anlayamadim canim ne demek
Malesef yasla olmuyor canim ya,ancak 1 yumurtam dolleniyor benim ama buna da sukrediyorum.hic cikmamasindansa 1 tane bile umut etmeme yetiyor.[/QUOTE
Canım sen daha çok genç olmuşsun yazdım sanıyordum :) ben 38 yaşında ama sen 32 yaşında olmuşsun ya çok gençsin yaş çok erken ya.. anlamıyorum insanlar 55 yaşında girenler var arada 20 yaş var neredeyse.
Buda bizim kaderimizmiş işte ne dersek diyelim.
O kendi yumurtasiyla degil canim. Baskasinin yumurtasiyla olmus o kadin.
"Sende daha cok olmussun yaa"? Anlayamadim canim ne demek
Malesef yasla olmuyor canim ya,ancak 1 yumurtam dolleniyor benim ama buna da sukrediyorum.hic cikmamasindansa 1 tane bile umut etmeme yetiyor.
AminGunaydin canim..hayirli cumalar olsun..hem sayi olarak dolu dolu hem de ici dolu yumurtalarimiz olsun..bu duayi hergun yapmaktan vazgecmmicem)
Adetini bekleyen adet olsun..yumurtasini gozleyenun dolu dolu yumurtasi olsun..tup bebek ve asilama sonucu bekleyenlerin hayirli haberle yuzu gulsun..Fsh imiz dussun amh imiz coşsun) hormonlarimiz normal degerlerde olsun amin )
Kendi yumurtasıyla sanmıştım ben yok artık demiştim :)
Benim bugun adetin 15.gunu belim çok ağrıyor sağ kasığımda bir ağrı var göğüslerim şişti ellemek ne kelime çamaşırımı çıkarttım tsort bile değse acıyor ya erken adet olucam yada var bişeyler :)
Adetin 15.gunuyse ovulasyon olabilir.bi kac gun iyi degerlendirilmeliKızlar merhaba umudunuzu hiç kaybetmeyin dualarınızda ısrarcı olun Rabbimin gücü herşeye yeter
Ben de esime dedim yumurta naklidir diye. Eger dedim kendi yumurtasi olsun ben asla umudumu kaybetmem:))
Aynen olabilir ama ovülasyon gününü yakaladığımı düşünüyorum tükürük testim var kızz :)Adetin 15.gunuyse ovulasyon olabilir.bi kac gun iyi degerlendirilmeli
Iyi hadi insallah yumurta hanimla sperm bey kavusmustur:))Aynen olabilir ama ovülasyon gününü yakaladığımı düşünüyorum tükürük testim var kızz :)
Test günün ne zamanHerkesin bir imtihani var canim iste. Kimisi 50de giriyor kimisi 20de
Test günün ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?