Kızlar bi kaç haftadır foruma girmiyorum..
Merak ediyorum hamile kalan var mı aramızda şu aralar, fsh yüksek olmasına rağmen? Bekleyenlere umut olsun.....
Kızlar bi kaç haftadır foruma girmiyorum..
Merak ediyorum hamile kalan var mı aramızda şu aralar, fsh yüksek olmasına rağmen? Bekleyenlere umut olsun.....
canım sadece aşılama düşünmekteyim...daha önce hiç ilaç veya takip yapılmadı..zaten 6 aydır korunmuyorum 3 ay gebelik oluştu, 2 ay korunmak zorunda kaldım 1 i hsg den 1 i de histeroskopiden sonra, 6.ay da bu ay, reglin gelmesini bekliyoruz.henz bir şey uygulama fırsatı bulamadılar...pıhtılaşma testini yapacak bir yer bulamıyorum gittiğim 2 hastane de yapmıyor, üniv hastanesi randevu için bile 1 ay sonraya sıra veriyor... o test kaldı...dr tedaviye başlayınca ona yönelik de bir şey uygulayacağız dedi, bilemiyorum, zaten illaki vardır diye düşünüyorum bende, basit bi corasprin vb ilaçla çözülüyor sanırım o sıkıntı...
15inden itibaren test yapacak kisiler var canim. insallah pozitif sonuc aliriz hepimiz de herkese umut olur.
Hadi inşallah.. Hamile kalırsanız bırakmayın bizi, umut olmaya devam edin
Canım Aret Bey bana benim durumumdakilere femara önermediğini, klomenle tedavi yaptığını söyledi. Ben femara kullanıyorum ya acaba denesem mi klomen diye düşündüm ama klomenin rahim duvarını inceltebildiğini, benim gibi adet düzensizliği olanlarda sorun olabileceğini söylemiş bazı doktorlar. Rahim duvarı kalınlığını biliyor musun, kullandıktan sonra gerçekten inceltiyor mu merak ediyorum da?Birakir miyiz hic:)
Daha burda bebislerimizden bahsedecegiz,onlarin yaramazliklarini anlatacagiz
Canım Aret Bey bana benim durumumdakilere femara önermediğini, klomenle tedavi yaptığını söyledi. Ben femara kullanıyorum ya acaba denesem mi klomen diye düşündüm ama klomenin rahim duvarını inceltebildiğini, benim gibi adet düzensizliği olanlarda sorun olabileceğini söylemiş bazı doktorlar. Rahim duvarı kalınlığını biliyor musun, kullandıktan sonra gerçekten inceltiyor mu merak ediyorum da?
Başka klomen kullanan var mı aramızda?
Canım Aret Bey bana benim durumumdakilere femara önermediğini, klomenle tedavi yaptığını söyledi. Ben femara kullanıyorum ya acaba denesem mi klomen diye düşündüm ama klomenin rahim duvarını inceltebildiğini, benim gibi adet düzensizliği olanlarda sorun olabileceğini söylemiş bazı doktorlar. Rahim duvarı kalınlığını biliyor musun, kullandıktan sonra gerçekten inceltiyor mu merak ediyorum da?
Başka klomen kullanan var mı aramızda?
Bir dahaki tedavimde klomen denemek istediğimi söylemeyi düşünüyorum, doktorum onaylarsa kullanırım onaylamazsa kullanmam canım zaten. Bu arada Taksim Acıbadem tüp bebek merkezi açılmış galiba, çok mutlu oldum işlemlerim başka hastanede yapılıyordu gerek kalmayacak artık. İnşallah iyi embriyologlar da alırlar.Rahim duvarim transfer gunu verilem bilgilendirme kagidinda 10 mm yaziyordu. Transfer oncesi kontrol icin muayene etti doktor ve rahim iyi demisti. Ben incelmeyle ilgili bisey duymadim canim,bir bilgim yok acikcasi. Aman canim bir sorun olmasin da kullanmanda yani doktor kontrolunde olmadan,dikkat et.
Yok canım adet olunca en ince halinde oluyo, sonraki adete kadar artıyo rahim duvarı kalınlığı. Maşallah normal senin, zaten adet düzensizliği olanlarda sorun olabiliyor demişler. Ben bi 28.günde bi 68.günde falan oluyorum ya bu kadar düzensiz olunca iyice bozuyo belki bilemedim hiç denemediğim için.Canim adetin 2. gunu gittigimde olculdu ve 8.gunu kontrole gittigimde olculmustu. Biri 8 mm di , biri 10 mm di. Ama hangi gun hangi mm deydi tam hatirlamiyorum.
Ya 2. gun 8 mm di ya da 8. gun. Veya tam tersi.
Incelme olsa bu deger duserdi sanirim ,degil mi,yanlis mi biliyorum.
Bir dahaki tedavimde klomen denemek istediğimi söylemeyi düşünüyorum, doktorum onaylarsa kullanırım onaylamazsa kullanmam canım zaten. Bu arada Taksim Acıbadem tüp bebek merkezi açılmış sanırım, çok mutlu oldum işlemlerim başka hastanede yapılıyordu gerek kalmayacak artık. İnşallah iyi embriyologlar da alırlar.
Yarın hamilelik testi günüm, kontrole gittiğim gün 1 hafta sonra bi yapalım dedi ama hiç içimden gelmiyo. Test alınca 3-4 paket alıyorum bitene kadar yapıyorum sonra delirmiş gibi kaç gün. Bol bol negatif görmüş olduğum için de bıkıyorum tabi
Yok Acıbadem Taksim'de zaten de tüp bebek merkezi olmadığı için işlemlerimi Fulya'da yapıyorduk.Belki bir surpriz olur test sonucunda
Suandaki doktorun baska bir acibadem subesinde mi?
Yok canım adet olunca en ince halinde oluyo, sonraki adete kadar artıyo rahim duvarı kalınlığı. Maşallah normal senin, zaten adet düzensizliği olanlarda sorun olabiliyor demişler. Ben bi 28.günde bi 68.günde falan oluyorum ya bu kadar düzensiz olunca iyice bozuyo belki bilemedim hiç denemediğim için.
Sen 5 gün klomen kullandın değil mi? Bir de çatlatma iğnesi herhalde arada hiç iğne verdi mi destekleyici?
Yok Acıbadem Taksim'de zaten de tüp bebek merkezi olmadığı için işlemlerimi Fulya'da yapıyorduk.
Sadece klomen kullandın demek. Ben de sadece ilaç kullanmak istiyorum, ilaçla beraber iğne desteği olunca bozuyo sanki kaliteyi bende.Sogan kurunden sonra da inceldigini soylemislerdi ama incelmedi. Ben 5 gun klomen kullandim.cuma basladim.sali bitti.carsamba bos gecti.persembe kontrol oldu.o gece de catlatma ignesi verdi.baska igne vermedi.
8.gundeki kontrolden sonra yani transferden 2 gun once vajinal jel baslatti.baska haplar da verdi.
Aynen, tek yerde olması avantaj olacak. Embriyolog işi biraz korkutuyo ama umarım tecrübeli birilerini almışlardır. Zaten tek yumurtam oluyo onu da emin ellere teslim etmek istiyorum doğal olarak. İçime sinmezse yine Fulya'da yapalım diye rica ederim olmazsa napiim. Almadım canım 1.000 tl dediler muayeneye şaşırdım, kararsızım hala değer mi acaba diye düşündüm bilemiyorum.Himmm. O zaman iyi olmus canim. Her seyi tek bir yerde yaptirirsin. Rahatlik olur.
Kutluk beyden randevu aldin mi?
Sadece klomen kullandın demek. Ben de sadece ilaç kullanmak istiyorum, ilaçla beraber iğne desteği olunca bozuyo sanki kaliteyi bende.
Jelden başka ne verdi canım hap ne içiyosun? Çok soru soruyorum kusura bakma, merak ediyorum doktorların tedavi yöntemlerini de.
Aynen, tek yerde olması avantaj olacak. Embriyolog işi biraz korkutuyo ama umarım tecrübeli birilerini almışlardır. Zaten tek yumurtam oluyo onu da emin ellere teslim etmek istiyorum doğal olarak. İçime sinmezse yine Fulya'da yapalım diye rica ederim olmazsa napiim. Almadım canım 1.000 tl dediler muayeneye şaşırdım, kararsızım hala değer mi acaba diye düşündüm bilemiyorum.
Yok canim rica ederim,sor tabiki:)
Hani benim sogan kurunden dolayi kanamam kesilmeyince doktora gitmistim ya o zaman dekort ve coraspin baslatmisti. Bu iki ilaci adet olmadan tedavi baslamadan kullanmaya baslamistim. Yaklasik 20 gun oldu bunlara baslayali. Folbilü zaten iciyordum.
Adet olunca sadece 5 gun klomen ictim.adetimin 8. gunu yani transferden 2 gun once crinone vajinal jel ve estrofem (sabah 2,aksam 2)hap verdi. Jelden sonra 30 dk.yuruyus yap dediler.
Transfer gunu jeli kullanmadim.transfer sonrasi zitromax antibiyotik verdiler,icinde 3 tane vardi.transfer gunu dahil 3 gun ictim biraktim. Yine transfer sonrasi progestan igne vurdular.bu igneyi transfer gununden beri gun asiri yaptiriyorum. Kan sulandirmak icin oksapar 0.4lük verdiler (cleaxane de olur). Her gun gobekten vuruyoruz.
Amerikadaymış evet, 2 günlüğüne muayene randevuları veriyorlarmış, yumurtaya gençlik aşısı diye haberleri çıkmıştı, uzun zamandır merak ediyordum bu konuyu. Haklısın az değil ama gitmeye de değer belki, her fikir her bakış açısı önemli benim için, bakalım belki alırım randevu kaldıysa tabi boş saat :)Pahaliymis canim.hadi 400 500 verip gidiyoruz da 1000 tl de az degil. Ama gitmeye deger bir doktor diyorsan bir kerelik verebilirsin.kisa bir sureligine geldi diye mi yazmistin,yurtdisinda mi calisiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?