Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Klomen rahim duvarini inceltiyor evet.ama catlatma ignesi vurulacagi gun kullanmaya baslamak uzere estrofem benim (endonetrium 4ml idi o zaman dusun adetin 11.gunu.klomenden once oyle ince olmazdi.)ve asilama gunu kullanmak uzere crinone kel veriyorlar.ben asilamadan 2 gun sonra ovulasyon olmus mu diye kontrol icin gittigimde doktor endometriumu cok begendi.klomen inceltiyorsa da caresi var yani

Ben iki ay ustustte kullandigimda endometrium belirgin sekilde incelmisti..once e soyledigim gibi estrofem ve crionone jel verince sorun ortadan kalkiyor.6 7 ay ustuste klomen kullananlar var..

illusive sanirim almisti randevu kutluk hocaya.

Ben iki ay ustustte kullandigimda endometrium belirgin sekilde incelmisti..once e soyledigim gibi estrofem ve crionone jel verince sorun ortadan kalkiyor.6 7 ay ustuste klomen kullananlar var..

Herkesin vücudu farkli iste canim. Kimisinin inceliyor kimisinin incelmiyor.ama dedigin gibi inceligi ilacla hallediyorlar.

merhaba kızlar aranızda bekar olup yumurta donduran var mı? erken menopoz teşhisi kondu da mecbur düşünmeye başladım.
bir de yumurta dondurmadan önce ne yapmak gerekir bitkisel kürlerle destek yapayım mı yoksa sadce doktor ne ilaç verirse onlarla mı gideyim?

Ilaclari bence aksatma. Doktorun eger kurlerin zarari olmaz derse kurlerle de destekleyebilirsin.

Ilaclari bence aksatma. Doktorun eger kurlerin zarari olmaz derse kurlerle de destekleyebilirsin.
henüz dondurma işini doktorla konuşmadım
sadece erken menopoz tanısı konuldu
bana yardımcı olabilecek bir öneriniz var mı bu süreçte ?hiç beklemediğim bir şeydi de bu

bana yardımcı olabilecek bir öneriniz var mı bu süreçte ?hiç beklemediğim bir şeydi de bu
Üzülme yalnız değilsin, binlerce kişiyle benzer durumdasın. Evlenmeyi düşündüğün bi aday varsa onunla konuşup süreci hızlandırabilirsin. Yoksa da dondurabildiğin kadar çok yumurta dondur, hayıt kürü yapabilirsin, akupunkturun da çok faydasını gördüm ben psikolojik açıdan düzelmeme yardımcı oldu tavsiye ederim.

Bu zaten malesef beklenmeyen ve yasayacagimizi hic dusunmedigimiz bir durum. Seni cok iyi anliyoruz. Tek fark biz evlendikten sonra ogrendik.bilincli davranip dondurmayi dusunmen guzel.beslenmene dikkat edebilirsin. Doktorunla da gorustukten sonra mutlaka doktorunun da onerileri olacaktir.yumurta kalitesi icin ari sutubal polen tuketiyoruz mesela.

maalesef adayım yok
hayıt kürü denemeyi düşünüyorum evet teşekkür ederim
akunpunktur psikolojik rahatlama için sanırım ben de araştırayım

yaşım da küçük 25
çok teşekkür ederim arı sütü polen eczanelerde satılıyor değil mi? markası önemli mi,iyi bir marka önerebilir misiniz bana da?

Oncelikle gecmia olsun.durumu kabullenip care aramani takdir ediyorum.seni dogru yonlendirecek bir doktorla bir suru kalite yumurta elde edip dondurabilirsin.insallah tez zamanda hayirli bir esle bebislerin olur )

yaşım da küçük 25
çok teşekkür ederim arı sütü polen eczanelerde satılıyor değil mi? markası önemli mi,iyi bir marka önerebilir misiniz bana da?

Eczanede de var,aktarlarda da var. Aks.. vi.. diye bir marka var,egri.. diye bir marka var,bunlar aktarlarda var. Baska kullanan arkadaslar da yazarlar mutlaka kendi kullandiklarini. Ben 2.5 ay eczaneden dynab.... diye bir markanin karisimini aldim. Sonra 20 gun de aks... v... aldim aktardan. Sonra transfer oldu zaten,suan tuketmiyorum. Daha cok gencsin. Ama malesef bu durumun ne zaman karsimiza cikacagini bilemiyorruz.

teşekkür ederim çok :)
evet maalesef ..inşallah her şey yolunda gider hepimiz için

Oncelikle gecmia olsun.durumu kabullenip care aramani takdir ediyorum.seni dogru yonlendirecek bir doktorla bir suru kalite yumurta elde edip dondurabilirsin.insallah tez zamanda hayirli bir esle bebislerin olur )
amin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…