Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Kızlar beni de aranıza alın nerdeyse bütün sayfaları okudum allahım okadar kötüyüm ki dün doktor a gittiğimde beri 2 cm kistim vardı sogan kuru yapmıştım ve malesef kur yüzünden kistim 7 cnm olmuş hemen emar çekildi tahlil yapıldı off korkuyorum şimdi napcami bilemiyorum sonuçları pazartesi alicam bugün izimliymis doktor gidemedim oyusden eminim hrmonlarda bozuktur napicami bilemiyorum yaa forumu okudum hayit suyu ve aslan penesi çayları fln siparis ettm bugün gelince onlara basliycam belki doktor ilaç ta verir sanırım sonuçları daha almadım 28 yaşındayım ve bebek istiyoruz daha yeni başladık ki eşim bi buçuk aylığına sehir dışına gitti is icin bu durumda napicami şaşırmış durumdayım ofdd

Moralini bozmak istemem ama yanlış bilmiyorsam 6 cm in üzerindeki kistlere ilaç tedavisi uygulanmıyor. Dr un büyük ihtimalle seni ameliyata yönlendirir bence. Ameliyata yönlendirecek olursa ameliyattan önce tüp bebeğe yönlenip embriyo biriktirmeni tavsiye ederim. Çünkü ameliyat rezervi azaltıyor. Nanelimon arkadaşımız da aynı durumdaydı çünkü. Ama inşallah tüm bunlara gerek kalmaz dr un seni ilaç tedavisine yönlendirir.

Yorumun için teşekkürler inşallah ameliyata gerek kalmaz bakalım pazartesi ne diyecek kistim in türünü bilmiyrum ama sanırım çikolata kisti değil acaba farkeder mi bunu da bilmiyorum bakalım artık pazartesiye bekliyorum

İyi düşün iyi olsun, bu kistler kendi kendine adetle atılabiliyor bazen, benim 3cm kist olmuştu bu ay hala adet olmamama rağmen kaybolmuş, gerçi diğer tarafta olmuş şimdi de ama gidebiliyo demek kendi kendine bunu anladım. Kist ne zamandan beri var adet gecikmesi yaptı mı? Soğan kürüyle alakası olmayabilir belki soğan kürünü ne kadar uyguladın?

Biri bana ikonlari kullanmayi ogretebili mi hic istedigim yerr konduramiyorum hep satir basina yazdigim ilk kelimenin basina atiyor

Kizlarrrr gunaydinlarrr, herkes iyidir umarım. Bugün nihayet reglim geldi, yarın Dr yolları... Dua edin lütfen bugün benim için, yarın folikul olsun, hormonlar düzgün çıksın, klomene basliyayim...
Hadi gozun aydin:)insallah yarin sayi ve icerik olarak dolu dolu yumurtalarin gorunur;hormonlarin olmasi gerektigi gibi cikar...

Kizlarrrr gunaydinlarrr, herkes iyidir umarım. Bugün nihayet reglim geldi, yarın Dr yolları... Dua edin lütfen bugün benim için, yarın folikul olsun, hormonlar düzgün çıksın, klomene basliyayim...

Cok iyi canim. Hadi gozun aydin:)
Bol bol kaliteli ve ici dolu dolu yumurtalarin ciksin insallah. Hormon degerlerin de guzel cikar umarim.

İlk ay 4 cnm di kist ilaç kullanmadım ikinci ay 2 cm idi bnde kendikendine küçülüyor bari sogan kuru yapayım dedim yaptım ve o ay 7 cm oldu kist moyaalitu malesef sogan kuru de böyle olduğunu düşünüyorum emar ve tahlil yapıldı pazartesi sonuçları alicam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…