Off kızlar bu sabah eltim doğum yaptı kendimi çok garip hissediyorum allah bizede nasip etsin inşallah ben daha kistlerle uğraşıyorum off okadar kötüyüm ki yaa
Cok saol canim insallahhhhHadi gozun aydin:)insallah yarin sayi ve icerik olarak dolu dolu yumurtalarin gorunur;hormonlarin olmasi gerektigi gibi cikar...
Aminnnn kuzummmm insallahhhCok iyi canim. Hadi gozun aydin:)
Bol bol kaliteli ve ici dolu dolu yumurtalarin ciksin insallah. Hormon degerlerin de guzel cikar umarim.
Her şeyin hayırlısını diliyorum senin için canım, inşallah olumlu başlar da sürer de, sonra güzel haberler verirsin bizeKizlarrrr gunaydinlarrr, herkes iyidir umarım. Bugün nihayet reglim geldi, yarın Dr yolları... Dua edin lütfen bugün benim için, yarın folikul olsun, hormonlar düzgün çıksın, klomene basliyayim...
Canim nasılsa bir kaç gün kaldı, bence kullanma, için huzursuz olacağına, bekle test sonucunu derim benArkadaslar yardiminiza ihtiyacim var.nemli bolgelerde vucudumda lekeler oluor.onlem olsun diye ketoral sampuan aldim.normalde her yil oyle yaparim yaza girerken.dun ve ondan onceki gun kullandim bugun kafama dank etti.kullanmadim. 7 mayista asilama oldum.gebelik gerceklestiyse bir olumsuzluk yaratir mi diye vesvese ettim.son adetin31 veya 35gununden once kullanilan ilaclar 4.haftasindan once kullanilan ilaclarin bir zarari olmaz diye yaziyor..bir de bu lokal kullanilan bir sampuan.lokal ilaclarin da kana karisip bebegi etkilemesi cok dusukmus..ne biliym iste vesvese yaptim..fikri olan varmi
Gunaydin cnm sagolasin cevabin icin.2 gun kullanmis oldum biraktim.daha da elimi surmem ay kafama bisey takmiym diyorum takacak seyi kendim yarattim basiretsizlik iste..allah korusun.insallah seninde adetin gurul gurul gelir de start verirsin calismalara..ilik sut icne tarcin oneririm adetin sökmesi icin..benim gecen ay desolet sebebiyle bir kac gun gec geldi adetim.oyle yaptim ictim..tavsiye ederim.Canim nasılsa bir kaç gün kaldı, bence kullanma, için huzursuz olacağına, bekle test sonucunu derim ben
Günaydın canımKızlar gunaydinlarrr, dunn reglim gelmedi, hafif pembelik görünce geldi sanmistim ama henüz sökülen bi adet durumu yok, dolayısı ile beklemedeyim...
Hepimiz için mutlu, güzel haberler alacağımız, şahane bi hafta olsun inşallah
Canim hiç takma kafana bir şeycik olmaz, ilk 3 ay Allah korur bebisleri. Kendiliğinden hamile kalıp farkında olmadan neler yapıyor insanlar. Bir şey olmuyor. Sadece için rahat olsun diye kullanma, ama sakın kullandım da zararı oldu mu diye de kafana takmaGunaydin cnm sagolasin cevabin icin.2 gun kullanmis oldum biraktim.daha da elimi surmem ay kafama bisey takmiym diyorum takacak seyi kendim yarattim basiretsizlik iste..allah korusun.insallah seninde adetin gurul gurul gelir de start verirsin calismalara..ilik sut icne tarcin oneririm adetin sökmesi icin..benim gecen ay desolet sebebiyle bir kac gun gec geldi adetim.oyle yaptim ictim..tavsiye ederim.
Günaydın birtanem, iyi misin ?Günaydın canım
İyiyim tatlım, sen nasılsın?Günaydın birtanem, iyi misin ?
iyi canım ne olsun pazartesi telaşı, hafta sonu iş yapmayınca hafta başına birikiyor işler...çamaşır,ütü, ev işleri, yoğun bi gün bugün benim için....İyiyim tatlım, sen nasılsın?
Allah sana kolaylık versin canım. Ama bazen yoğun olmakta iyidir. Kafanı başka şeylere vermiş olursun.iyi canım ne olsun pazartesi telaşı, hafta sonu iş yapmayınca hafta başına birikiyor işler...çamaşır,ütü, ev işleri, yoğun bi gün bugün benim için....
öyle amacım kendimi oyalamak..seviyorum da ev işi yapmayı, iyi oluyor, oyalanıyorumAllah sana kolaylık versin canım. Ama bazen yoğun olmakta iyidir. Kafanı başka şeylere vermiş olursun.
Tatlım evde olmanın keyfini çıkar. Ben hafta sonunun nasıl geçtiğini hiç anlamıyorum. Cuma akşamındayken bir de bakıyorum kendimi pazartesi sabahında buluyorum.öyle amacım kendimi oyalamak..seviyorum da ev işi yapmayı, iyi oluyor, oyalanıyorum
Neyseki cumartesi de tatilmis, onca yıldır calisirim hayatımda hiç cumartesi tatil yapamadimTatlım evde olmanın keyfini çıkar. Ben hafta sonunun nasıl geçtiğini hiç anlamıyorum. Cuma akşamındayken bir de bakıyorum kendimi pazartesi sabahında buluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?