Sagol canimmn..cok incesin..valla ben 18 i de kan vericem..belirti diyebilecegim birsey yok..ama stres artiyor zaman yaklastikca..bakalim hayirlisikızlar nasılsınızzzzz, bekleyenler ne durumdalar? @fshe2 , B bursa_83 ,toprak-35 ve D dstn33 dualarım öncelikle sizler içinnnnn.... gibigibiyim geldi mi reglin kuzuuuuu? @sekerpancari nasılsın tatlım uzun zamandır göremiyorum seni?
ve diğer tüm arkadaşlarrrr nasılsınızzzz?????
canım yaaa 2 gün kalmışşşş, oyy çok heyecanlı, inşallah vardır bebişin ve sımsıkı tutunur sanaSagol canimmn..cok incesin..valla ben 18 i de kan vericem..belirti diyebilecegim birsey yok..ama stres artiyor zaman yaklastikca..bakalim hayirlisi
canım yaaa 2 gün kalmışşşş, oyy çok heyecanlı, inşallah vardır bebişin ve sımsıkı tutunur sana[/QUOTE
Sagol canimm amin insallahh..tutunsun sipalar hepimizeeee:))
kızlar nasılsınızzzzz, bekleyenler ne durumdalar? @fshe2 , B bursa_83 ,toprak-35 ve D dstn33 dualarım öncelikle sizler içinnnnn.... gibigibiyim geldi mi reglin kuzuuuuu? @sekerpancari nasılsın tatlım uzun zamandır göremiyorum seni?
Günaydın canım evt 1 gün gecikmeyle bu sabah teşrif etti :)kızlar nasılsınızzzzz, bekleyenler ne durumdalar? @fshe2 , B bursa_83 ,toprak-35 ve D dstn33 dualarım öncelikle sizler içinnnnn.... gibigibiyim geldi mi reglin kuzuuuuu? @sekerpancari nasılsın tatlım uzun zamandır göremiyorum seni?
Sagol canimmn..cok incesin..valla ben 18 i de kan vericem..belirti diyebilecegim birsey yok..ama stres artiyor zaman yaklastikca..bakalim hayirlisi
Allah senden de razı olsun canım, inşallah bu sefer olsun ve o guzel haberini alalım..çok heyecanlıyım sizler içinGunaydin canim. cok tsekkurler duala icin.allah razi olsun.
Taaa cumartesi test günüm. daha coook var.Her gun bir aktivite yapiyorum kendimi yormadan zaman gecsin diye. Disari cikiyorum. Geziyorum ama zaman yine de cok yavas geciyor.
Adetin gelmemis sanirim. Pembe leke kana doner insallah bikac gun icinde :)
gözün aydın canım, darısı başıma inşallahhhGünaydın canım evt 1 gün gecikmeyle bu sabah teşrif etti :)
Aminn canim insallahhh hamileyizdir..Allahim yuzumuze baksin...su sinaci sabirla atlatalimValla canim bende de hiiiic belirti yok
Ama herkeste belirti olacak diye bisey yok deyip kendimi dinlememeye calisiyorrum
Senin cok az kalmis. Bugunu gec sadece yarin var. Insallah hamilesindir suanda
Allah senden de razı olsun canım, inşallah bu sefer olsun ve o guzel haberini alalım..çok heyecanlıyım sizler için
cümlenin başını okurken bi kalbim hopladı..ama devamını görünce içim kıyıldı...inşallah o güzel günler yakındır tatlım....Günaydın kızlar, dün testi yaptım pozitifi yine göremedimama inşallah pozitifler geliyor yakında sevinelim biraz
Bu ay adetim yine çok gecikti, nerdeyse 2 ayda 1 olmaya başladım. Bugün hayıt içicem belki işe yarar
Günaydın kızlar, dün testi yaptım pozitifi yine göremedimama inşallah pozitifler geliyor yakında sevinelim biraz
Bu ay adetim yine çok gecikti, nerdeyse 2 ayda 1 olmaya başladım. Bugün hayıt içicem belki işe yarar
Canım artık negatif kelimeler kullanmayalım, hep pozitif ve olmasını istediğimiz kelimeler üzerinden konuşalım. Evrene böyle mesaj yollarız işte, yine enerji kafalarına girdim de ben ya siz de girin ya da idare edin benicümlenin başını okurken bi kalbim hopladı..ama devamını görünce içim kıyıldı...inşallah o güzel günler yakındır tatlım....
canım beklemedeyim hala dun adet gunumdu hala gelen giden yok ama hafiften agrı basladı gibi .birde adetten 1 gun once test yapmıstım hayalet bi cizgi var gibiydı dun yaptım yine negatif yarın kanda belli olacak artık adetim gelmesse tabi :)kızlar nasılsınızzzzz, bekleyenler ne durumdalar? @fshe2 , B bursa_83 ,toprak-35 ve D dstn33 dualarım öncelikle sizler içinnnnn.... gibigibiyim geldi mi reglin kuzuuuuu? @sekerpancari nasılsın tatlım uzun zamandır göremiyorum seni?
Günaydın kızlar, dün testi yaptım pozitifi yine göremedimama inşallah pozitifler geliyor yakında sevinelim biraz
İlaç kullanmalısın, diğer bitkileri boşver neyin kime ne zaman iyi geleceği belli olmuyor. İlaç kullanırken ben kürlere ara veriyorum ya da doktoruma sorarak kullanıyorum.Kızlar bugün emar ve hormon sonuçlarını doktora gösterdim hormon sonuclear guzrl çıktı doktor sorun yok dedi emar sonucu için kistim 8 cm imiş çikolata kisti değil basit kist dedi ameliyat öneriyorum şu an hiç bebeğim olmadığı için 3 ay doğum kontrol hapı kullanalım her kontrole gel küçülüyor mu bakalım dedi eğer büyürse küçülmez se ameliyat dedi ve ameliyat yumurtalik lara zarar veriyor mus off insallh hapla geçer yaa off kızlar şimdi ben hayit suyu fln icsem mi aldım burda gördüğüm bütün bitkileri daha kullanmadim kullanSam mi yoksa bu ay sadece d kontrol hapı mi kullansam hormoblarda adette sorun yok suan sadece basit kist var 8 cm sizce napıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?