Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Sagol canimmn..cok incesin..valla ben 18 i de kan vericem..belirti diyebilecegim birsey yok..ama stres artiyor zaman yaklastikca..bakalim hayirlisi

Sagol canimmn..cok incesin..valla ben 18 i de kan vericem..belirti diyebilecegim birsey yok..ama stres artiyor zaman yaklastikca..bakalim hayirlisi
canım yaaa 2 gün kalmışşşş, oyy çok heyecanlı, inşallah vardır bebişin ve sımsıkı tutunur sana

Gunaydin canim. cok tsekkurler duala icin.allah razi olsun.
Taaa cumartesi test günüm. daha coook var.Her gun bir aktivite yapiyorum kendimi yormadan zaman gecsin diye. Disari cikiyorum. Geziyorum ama zaman yine de cok yavas geciyor.
Adetin gelmemis sanirim. Pembe leke kana doner insallah bikac gun icinde :)

Valla canim bende de hiiiic belirti yok
Ama herkeste belirti olacak diye bisey yok deyip kendimi dinlememeye calisiyorrum

Senin cok az kalmis. Bugunu gec sadece yarin var. Insallah hamilesindir suanda

Herkese gunaydinnnn kizlaaaar

Havalardan midir nedir,sabahlari cok halsiz kalkiyorum.sizde de var mi bu durum?
Bursada bikac gundur lodos var ve onun getirdigi asiri sicak. Bunaltti valla kan gundur hava.
Gunler ilaclari kullanmakla ve beklemekle geciyor. Oturup beklemesem de biyerlere gitsem de her yerde bebisleri gorunce test aklima geliyor tabiki. Insallah orda koyduklari yerde kalmistir,beni birakmamistir,ne deyim

Allah senden de razı olsun canım, inşallah bu sefer olsun ve o guzel haberini alalım..çok heyecanlıyım sizler için

Valla canim bende de hiiiic belirti yok
Ama herkeste belirti olacak diye bisey yok deyip kendimi dinlememeye calisiyorrum

Senin cok az kalmis. Bugunu gec sadece yarin var. Insallah hamilesindir suanda
Aminn canim insallahhh hamileyizdir..Allahim yuzumuze baksin...su sinaci sabirla atlatalim

Günaydın kızlar, dün testi yaptım pozitifi yine göremedim ama inşallah pozitifler geliyor yakında sevinelim biraz
Bu ay adetim yine çok gecikti, nerdeyse 2 ayda 1 olmaya başladım. Bugün hayıt içicem belki işe yarar

cümlenin başını okurken bi kalbim hopladı..ama devamını görünce içim kıyıldı...inşallah o güzel günler yakındır tatlım....

Ic canim ic,faydasi olabilir. Insallllllah en yakin zamanda gelir.

cümlenin başını okurken bi kalbim hopladı..ama devamını görünce içim kıyıldı...inşallah o güzel günler yakındır tatlım....
Canım artık negatif kelimeler kullanmayalım, hep pozitif ve olmasını istediğimiz kelimeler üzerinden konuşalım. Evrene böyle mesaj yollarız işte, yine enerji kafalarına girdim de ben ya siz de girin ya da idare edin beni

canım beklemedeyim hala dun adet gunumdu hala gelen giden yok ama hafiften agrı basladı gibi .birde adetten 1 gun once test yapmıstım hayalet bi cizgi var gibiydı dun yaptım yine negatif yarın kanda belli olacak artık adetim gelmesse tabi :)

bnce dene hayıt suyunu faydası olabilir çünkü ben içiyorum kanama bile arttı...

Kızlar bugün emar ve hormon sonuçlarını doktora gösterdim hormon sonuclear guzrl çıktı doktor sorun yok dedi emar sonucu için kistim 8 cm imiş çikolata kisti değil basit kist dedi ameliyat öneriyorum şu an hiç bebeğim olmadığı için 3 ay doğum kontrol hapı kullanalım her kontrole gel küçülüyor mu bakalım dedi eğer büyürse küçülmez se ameliyat dedi ve ameliyat yumurtalik lara zarar veriyor mus off insallh hapla geçer yaa off kızlar şimdi ben hayit suyu fln icsem mi aldım burda gördüğüm bütün bitkileri daha kullanmadim kullanSam mi yoksa bu ay sadece d kontrol hapı mi kullansam hormoblarda adette sorun yok suan sadece basit kist var 8 cm sizce napıyım

İlaç kullanmalısın, diğer bitkileri boşver neyin kime ne zaman iyi geleceği belli olmuyor. İlaç kullanırken ben kürlere ara veriyorum ya da doktoruma sorarak kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…