Ben de ayni fikirdeyim.kist olmasa sorun belki fsh ya da baska bir hormon olsa kür onerilebilirdi.oncelikli olarak ve tek basina ilac tedavisi uygulanmali.gecmis olsun.İlaç kullanmalısın, diğer bitkileri boşver neyin kime ne zaman iyi geleceği belli olmuyor. İlaç kullanırken ben kürlere ara veriyorum ya da doktoruma sorarak kullanıyorum.
canım sen ne durumdasın adet gunun ne zaman test yaptınmı hic ?Ben de ayni fikirdeyim.kist olmasa sorun belki fsh ya da baska bir hormon olsa kür onerilebilirdi.oncelikli olarak ve tek basina ilac tedavisi uygulanmali.gecmis olsun.
Bugun asilamanin 10.gunu 12.gun kan vericem.hic test yapmadim yapmicam kanda ne cikarsa bahtima.adet gunum icin net bise soyleyemiyorum 25 ile en gec 28 gun arasinda bir gunde oluyor.bugun 23.gunum.hic belirtim yok hicbiseye dair.hayirlisi bakalimcanım sen ne durumdasın adet gunun ne zaman test yaptınmı hic ?
anladım canım en iyisini yapıyosun ben dayanamadım evde yaptım test negatif kanda baktırmadım daha . benim bugun 15.gun dun adet olmam gerekiyordu hala gelen giden yok yarında kan testi insallah guzel sonuclar alırızBugun asilamanin 10.gunu 12.gun kan vericem.hic test yapmadim yapmicam kanda ne cikarsa bahtima.adet gunum icin net bise soyleyemiyorum 25 ile en gec 28 gun arasinda bir gunde oluyor.bugun 23.gunum.hic belirtim yok hicbiseye dair.hayirlisi bakalim
Hadi hayırlısıanladım canım en iyisini yapıyosun ben dayanamadım evde yaptım test negatif kanda baktırmadım daha . benim bugun 15.gun dun adet olmam gerekiyordu hala gelen giden yok yarında kan testi insallah guzel sonuclar alırız
Insallah canim allah yardimcimiz olsun..bu asilamam da tutmazsa tup bebege gecilecek benim fsh sinyal veriyoranladım canım en iyisini yapıyosun ben dayanamadım evde yaptım test negatif kanda baktırmadım daha . benim bugun 15.gun dun adet olmam gerekiyordu hala gelen giden yok yarında kan testi insallah guzel sonuclar alırız
anladım canım en iyisini yapıyosun ben dayanamadım evde yaptım test negatif kanda baktırmadım daha . benim bugun 15.gun dun adet olmam gerekiyordu hala gelen giden yok yarında kan testi insallah guzel sonuclar alırız
olmassa bende asılamayla zaman kaybetmek istemiyorum artık tup bebek dusunuyorum bakalım kısmet canım ..Insallah canim allah yardimcimiz olsun..bu asilamam da tutmazsa tup bebege gecilecek benim fsh sinyal veriyor
insallah canım hepimiz pozitifi goruruz umarım bu ayHadi canim insallah yarinki sonuc pozitif olur da bize de umut olursun.bebisin senledir umarim suan.
Allah razı olsun canım benim benimde dualarımdasınız hepKizlar bugun hepimize cok dua ettim. Insallah rabbim kabul eder ve artik anne oluruz
Sagol allah razi olsun ve kabul etsin insallahKizlar bugun hepimize cok dua ettim. Insallah rabbim kabul eder ve artik anne oluruz
Sagol allah razi olsun ve kabul etsin insallah
Allah razı olsun canım benim benimde dualarımdasınız hep
Günaydın.Neşe mutluluk huzur dolu ve en önemlisi de doğmak için nazlanan bebişlerle ilgili güzel haberler alacağımız bir gün olması dileğiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?