Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

İlaç kullanmalısın, diğer bitkileri boşver neyin kime ne zaman iyi geleceği belli olmuyor. İlaç kullanırken ben kürlere ara veriyorum ya da doktoruma sorarak kullanıyorum.
Ben de ayni fikirdeyim.kist olmasa sorun belki fsh ya da baska bir hormon olsa kür onerilebilirdi.oncelikli olarak ve tek basina ilac tedavisi uygulanmali.gecmis olsun.

canım sen ne durumdasın adet gunun ne zaman test yaptınmı hic ?
Bugun asilamanin 10.gunu 12.gun kan vericem.hic test yapmadim yapmicam kanda ne cikarsa bahtima.adet gunum icin net bise soyleyemiyorum 25 ile en gec 28 gun arasinda bir gunde oluyor.bugun 23.gunum.hic belirtim yok hicbiseye dair.hayirlisi bakalim

Bugun asilamanin 10.gunu 12.gun kan vericem.hic test yapmadim yapmicam kanda ne cikarsa bahtima.adet gunum icin net bise soyleyemiyorum 25 ile en gec 28 gun arasinda bir gunde oluyor.bugun 23.gunum.hic belirtim yok hicbiseye dair.hayirlisi bakalim
anladım canım en iyisini yapıyosun ben dayanamadım evde yaptım test negatif kanda baktırmadım daha . benim bugun 15.gun dun adet olmam gerekiyordu hala gelen giden yok yarında kan testi insallah guzel sonuclar alırız

anladım canım en iyisini yapıyosun ben dayanamadım evde yaptım test negatif kanda baktırmadım daha . benim bugun 15.gun dun adet olmam gerekiyordu hala gelen giden yok yarında kan testi insallah guzel sonuclar alırız
Insallah canim allah yardimcimiz olsun..bu asilamam da tutmazsa tup bebege gecilecek benim fsh sinyal veriyor

Hadi canim insallah yarinki sonuc pozitif olur da bize de umut olursun.bebisin senledir umarim suan.

Kizlar sabah haberlerinde soyledi. Semizotunda baliktaki kadar omega 3 varmis. Tam zamani,bol bol tuketmek lazim ama fazla pisirmeyecekmisiz. Bir de salatasi da guzel olur. Domatesli ve cevizli:) ya da yogurtlu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…