Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Bugün kaçıncı gündü canım erken mi oldu regl? Testi 12. gün yapıyolar diye biliyorum?
aşılamadan sonra 16.gün canım 2 gun gecikmeli oldu ama stresten sanırım oda
dr 15.gun yaptır demişti testi bana
evde test yaptım negatif oyüzden beklemek istedim canım sonuç hüsran tabi yine

aşılamadan sonra 16.gün canım 2 gun gecikmeli oldu ama stresten sanırım oda
dr 15.gun yaptır demişti testi bana
evde test yaptım negatif oyüzden beklemek istedim canım sonuç hüsran tabi yine
anladım canım Hayırlısı olsun, nolur canını sıkma vardır bunda da bi hayır.. Elbet günü vakti gelicek.. Ne diyceğimi de bilemedim Lütfen üzülmemeye çalış

1de gidecektik test icin ama gerek kalmadı başladı adetim canım bundan sonra nasıl bir yol izlerim bilmiyorum artık

Uzuldum canim ama her seyde bir hayir vardir. Insallah bu ay kendiliginden hamile kalirsin. Asilama olmazsa tüp düsünüyorum yazmistin sanirim. Yani normal yolla ve asilamayla olmuyorsa vakit kaybetmeden tupe gecmen daha iyi. Allah hakkinda hayirlisini versin canim.

amin canım hepimiz için inşallah ..dr.la konuşup karar vereceğim artık duruma göre
dualarım sizlerle artık guzel haberlerinizi bekliyorum

amin canım hepimiz için inşallah ..dr.la konuşup karar vereceğim artık duruma göre
dualarım sizlerle artık guzel haberlerinizi bekliyorum

Sagol canim. Hepimiz icin bir vakit saat var, ancak o zaman nasip olacak insallah. Rabbim bize maddi manevi yardim etsin,guc kuvvet moral versin

Kızla rbisey söylemek istiyorum ben geçen yıl eşime ibrahim saracoglunjn sitesinden keçiboynuzu pekmezi almıştım yollanan pakette bir not vardı eğer fsh yüksekliği probleminiz varsa kullanmayınız yazıyordu bu pekmez fsh yükseltiyor demekki aklıma geldi haberiniz olsun kizlar

Hep yediiiik keciboynuzu ozlerini. Kan yapsin diye yedim hep
Fsh a kötülük mü yaptik. Eczaneden alip alip yedik

Canım notta öyle yazıyordu oyüzden aklıma gelince yazdım çoğu kişi hormon düzenlemek için ugrasiyo die.. bende eşime yarısını anca icirebilmistim çünkü acayip etki etti ateş basıyor du adamı kış gunu kan yapsın die icmisti ozaman lar çocuk düşüncemiz yoktu ben de içmedim iyiki...

Ben esime de icirdim
Kan yapsin diye herkes illaki icer. Insallah olumlu etkisi olmustur,ne diyelim:)

Ya bu murphy abi hep bana çalışıyor
Moralim bozuk bu ara diye 19 mayıs için bi yerlere gidelim dedik 2-3 günlük. Sabah uçak var ve biraz önce adet oldum. Nasıl bi şanstır. 2.gün Perşembeye geliyor 1 folikül vardı geçen cumartesi şimdi napsam kafam karıştı. İptal etsem gitmesem ödemeyi iade etmezler. Doktora gitsem 2.gün değerleri isticek ama bakmadan ister mi bilemedim, gittiğim yerde yaptırsam kan tahlili femarayı da yanıma alsam iç derse doktorum içerim, olur mu ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…