1de gidecektik test icin ama gerek kalmadı başladı adetim canımtoprak-35 bugun test günün sanirim. Hayirlisiyla saglikla bebisin seninledir insallah.alabilecegin en guzel haberlerden biri olan haberi alirsin umarim
Bugün kaçıncı gündü canım erken mi oldu regl? Testi 12. gün yapıyolar diye biliyorum?1de gidecektik test icin ama gerek kalmadı başladı adetim canımbundan sonra nasıl bir yol izlerim bilmiyorum artık
aşılamadan sonra 16.gün canım 2 gun gecikmeli oldu ama stresten sanırım odaBugün kaçıncı gündü canım erken mi oldu regl? Testi 12. gün yapıyolar diye biliyorum?
anladım canımaşılamadan sonra 16.gün canım 2 gun gecikmeli oldu ama stresten sanırım oda
dr 15.gun yaptır demişti testi bana
evde test yaptım negatif oyüzden beklemek istedim canım sonuç hüsran tabi yine
sağol canım benim hayırlısı diyelim artıkanladım canımHayırlısı olsun, nolur canını sıkma vardır bunda da bi hayır.. Elbet günü vakti gelicek.. Ne diyceğimi de bilemedim Lütfen üzülmemeye çalış
hayırlısı..sağol canım benim hayırlısı diyelim artık
1de gidecektik test icin ama gerek kalmadı başladı adetim canımbundan sonra nasıl bir yol izlerim bilmiyorum artık
amin canım hepimiz için inşallah ..dr.la konuşup karar vereceğim artık duruma göreUzuldum canim ama her seyde bir hayir vardir. Insallah bu ay kendiliginden hamile kalirsin. Asilama olmazsa tüp düsünüyorum yazmistin sanirim. Yani normal yolla ve asilamayla olmuyorsa vakit kaybetmeden tupe gecmen daha iyi. Allah hakkinda hayirlisini versin canim.
amin canım hepimiz için inşallah ..dr.la konuşup karar vereceğim artık duruma göre
dualarım sizlerle artık guzel haberlerinizi bekliyorum
amin canım hepimiz için inşallah ..dr.la konuşup karar vereceğim artık duruma göre
Kızla rbisey söylemek istiyorum ben geçen yıl eşime ibrahim saracoglunjn sitesinden keçiboynuzu pekmezi almıştım yollanan pakette bir not vardı eğer fsh yüksekliği probleminiz varsa kullanmayınız yazıyordu bu pekmez fsh yükseltiyor demekki aklıma geldi haberiniz olsun kizlar
Canım notta öyle yazıyordu oyüzden aklıma gelince yazdım çoğu kişi hormon düzenlemek için ugrasiyo die.. bende eşime yarısını anca icirebilmistim çünkü acayip etki etti ateş basıyor du adamı kış gunu kan yapsın die icmisti ozaman lar çocuk düşüncemiz yoktu ben de içmedim iyiki...
Evet yükseltiyorHep yediiiik keciboynuzu ozlerini. Kan yapsin diye yedim hep
Fsh a kötülük mü yaptik. Eczaneden alip alip yedik
Canım hayırlısı buymuş sakın üzme kendini her şeyde bir hayır vardır.amin canım hepimiz için inşallah ..dr.la konuşup karar vereceğim artık duruma göre
aynen canım zamanı gelince olacak elbet çok takmamaya çalışıyorum, artık sizlerden bekliyorum güzel haberleriCanım hayırlısı buymuş sakın üzme kendini her şeyde bir hayır vardır.
evet canım 1 kere daha denesem mi diyorum rapor için bakalım dr.m ne diyecekIlk asilama miydicanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?