Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Oy canim ya ancak bu kadar denk gelebilir yani:)
Naptin,merak ettim.

evet canım 1 kere daha denesem mi diyorum rapor için bakalım dr.m ne diyecek

Ben de raporlu yaptirdim tüp tedavilerimi. Bu sonuncu hakkimdi hatta. Insallah gerek kalmaz bir daha tedaviye. Ben asilamayi rapor icin yaptirmistim. Merkez fiyatinda da ilac fiyatinda da baya fark oluyor. Yani raporsuz yaptirdigin fiyatin yarisini ödüyorsun. Bu da bizler icin col onemli bir meblağ. Bir tedavi dedigin zaman 6000-8000i buluyor,merkeze gore bu rakami gecebiliyor da. E bu tedaviyi de 1 defa denerim olmazsa birakirim demiyorsan denemeye devam edecegim diyorsan raporu düşün derim,butce ciddi oranda fark ediyor.yine de sen bilirsin tabi canim:)
Doktorunla görüş bakalim,ne diyecek.

canım çok sağol merak ettiğim herşeyi yazmışsın :) bu ay geçsinde bakacağız bir çaresine artık
senden umutluyum ben inşallah yanılmam canım benimle aynı gün aşılama olan bi arkadaş vardı burdan ondada tutacağını hissetmiştim hamile şuan inşallah sendede doğru hissetmişimdir

Rica ederim canim:)
Insallllllah dogru hissediyorsundur canim. Valla tedavi suresi bu kadar zor gecmiyor. Gecmek bilmiyor bu gunler ki her gun annemle teyzemlerle zaman geciriyorum ,evde oturmayim da kendimi dinlemeyim diye ama yine de cok zor geciyor.daha 3 gun var. Insallah sonu guzel olur da beklemeye deger.
Insallah yeni tedavine gerek kalmaz canim.

Topıgimiz onceden daha mi hareketliydi sanki,bana mi oyle geldi
Herkes daha cok yazardi,yaz geldi diye mi boyle acep:)
Nerdesiniz kizlaaar
günaydın tatlım...evet ben kasıtlı biraz uzak duruyorum topikten.... çok sıkıldım artık bu mevzulardan biraz kaçmak kendimi dinlemek istiyorum, sadece sizi merak ettiğim için her gün girip okuyorum mutlaka ama yazmak gelmiyor içimden..reglimi bekliyorum, gelse de doktora gitmeyeceğim sanırım yaz dönemini atlatmayı planlıyorum sıkıldım ve çok bunaldım, eylül gibi yeniden bir şeyler düşünürüm artık, 6 ay bunalttı beni...ameliyatlar vs derken adet düzenim bozuldu, bu beni mutsuz ediyor, mutsuzluk hormonları etkiliyor, hormonlar adet düzenini..kısır döngü sanki... kendimce kürlerime inofoliğime devam edip bazen korunarak bazen korunmadan, bol bol yüzüp gezip biraz yazın tadını çıkarmayı planlıyorum...sonrası Allah kerim...

şans işte! çok can sıkıcı oluyor bu resmi tatillere denk gelen regl durumu ne yapmaya karar verdin canım?

inşallah canım hayırlısı deyip önümüze bakacağız artık sen nasılsın canım çok girmiyosun sanırım artık
hayırlısı tatlım...evet girmiyorum ben pek, sizleri takipteyim ama bunaldım artık bir kaç ay dr falan bırakıp kafamı dinleyeceğim... eylülde başlarım yeniden

yapma yaaaa, umutluydum ben sizlerden bu ay sağlık olsun tatlım sıkma ne olur canını, vardır doğru zamanı elbet
Sadece rapor icin asilamayla neden vakit kaybettiriyorlar..over rezerv azalmissa verin raporu tup bebek icin.sanki daha da azalmasi icin bekliyorlar.over rezervi uygun olan yap 3 klomen 2 igneyle asilamani sonra tup bebek raporu ver.bizim durum oyle degil kime guveneyim hangi tasa kafami vurayim ablam doktor ona bile guvenmiyorum artik.bari asilamalarimi igneyle yapsalardi..ben bugun yarin dipte gezerim adet olunca kendime gelirim

bence de çok abuk sabuklar... boşver üzüp yıpratma kendini, yiyecek ekmeği varsa gelecek elbet, Allah bliyor artık, biz elimizden geleni yapıyoruz...kısmet be canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…