Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

üzüldüm canım yaa hayırlısı böyleymiş bizim için demekki ..sende dinlen bu ay kafanı toprla biraz tüp bebek yaptırırsın artık hem onda tutma ihtimali daha fazla
Bakalim doktorlar ne uygun gorecek. Hayirlisi adete kadar bunalim takilayim bari tam zamani.pozitif dusunecem diyr beynim parcalandi gunlerdir.bunalim da ihtiyac:)

bence de çok abuk sabuklar... boşver üzüp yıpratma kendini, yiyecek ekmeği varsa gelecek elbet, Allah bliyor artık, biz elimizden geleni yapıyoruz...kısmet be canım....
Kismet tabi...allah bize de kismet etmistir umarim.doktora ara versem inan normal yolla gebe kalmak icin bile saat takvim tutacak gucum kalmadi.insallah tup bebek derler artik

Kismet tabi...allah bize de kismet etmistir umarim.doktora ara versem inan normal yolla gebe kalmak icin bile saat takvim tutacak gucum kalmadi.insallah tup bebek derler artik
inşallah canım Allah gönlüne göre versin... ben ara verdim biraz toparlamak istiyorum kendimi... eylüle kadar mola

bende sadece rapor için yaptırayım diyorum tekrar aşılamayı ama zaman kaybı olacak benim için yine ,hiç umudum yok artık aşılamadan
benim dr da iğnesiz sadece haplarla yaptı tedaviyi zaten tutma oranı düşük bari iğneyle garantilemeye çalışın dimi aldıkları paraya bakıyorlar sadece onlar için bizim duygularımızın pek önemi yok malesef

Anladim canim. Senin icin iyi olanin ne olduguna karar verdiysen onu yap tabiki.belki tatil iyi gelir,kafan dagilir ve bebis kendiliginden gelir.uzak kalmak iyi gelebilir.

Anladim canim. Senin icin iyi olanin ne olduguna karar verdiysen onu yap tabiki.belki tatil iyi gelir,kafan dagilir ve bebis kendiliginden gelir.uzak kalmak iyi gelebilir.
öyle canım biraz tatil şart bana dinlensin bedenim ve kafam fazlaca yoruldum gebelikler vs derken düzenim değişti bi düzenime geri gireyim...

Canim herkese her durumda asilama yapmiyorlar rapor icin.fsh 2 ay ust uste 15 veya ustuyse direk rapor verdiklerini soylemislerdi benim gittigim universite. Benim 14.73 ciktigi icin 2 asilama yapildi. Onun da belli kriterleri var devletin belirledigi. Islemler uzun suruyor iste rapor cikarirken,o dezavantaj. Rapor dusunenlerin zaman kaybetmeden basvuru yapmasi gerekiyor.
Asilamalari igneyle yapsalardi dedigin hormon igneleri mi verselerdi?
Seninki hapla mi oldu?
Ablan doktor,sanslisin.

gerekiyor arada tatlım..en son düşük de beni hırpaladı oldukça..durmayan kanama, şimdiden gelmeyen regl...bakalım ne olacak bi düzene gireyim, sonra başlarım elbet
Allah yardimcimiz olsun canim senin de zor..simdi boyle icine icine dokunuyor insanin..dusuk daha cok yipratmistir.allah seni hepimizi mucizesiyle sevindirsin dayanma gucu versin

gerekiyor arada tatlım..en son düşük de beni hırpaladı oldukça..durmayan kanama, şimdiden gelmeyen regl...bakalım ne olacak bi düzene gireyim, sonra başlarım elbet
evet canım çok yıprandın kaç aydır gönlünce eğlen artık kafanı dağııt biraz inşallah bu tatil iyi gelir sana meleğinde geliverir belki kendiliğinden

Evet canim benim klomenle oldu..gonalf puregon vs ile olmadi..benim fsh 10 du hep aylarca ekimden bu yana bi gecen ay 14.5 cikti.amh a bakip dayadilar klomeni bilmiyorum artik amaaan bahane iste kismet olacak once

O bitmeyen kanama zaten insani yipratiyor. Benim sinirlerim cok bozulmustu. 20 gun pedle gezmek cok gıcık biseydi:)

Allah yardimcimiz olsun canim senin de zor..simdi boyle icine icine dokunuyor insanin..dusuk daha cok yipratmistir.allah seni hepimizi mucizesiyle sevindirsin dayanma gucu versin
öyle tatlım son 6 ayda 2 kimyasal gebelik 1 düşük, sinirlerimi oynattı, en iyisi mola vermek ben,m için

Evet canim benim klomenle oldu..gonalf puregon vs ile olmadi..benim fsh 10 du hep aylarca ekimden bu yana bi gecen ay 14.5 cikti.amh a bakip dayadilar klomeni bilmiyorum artik amaaan bahane iste kismet olacak once

Canim dedigin gibi kismeeeeet. Benim asilamalar gonal ve menopurla oldu da noldu,sonuc negatif.
Benim amh 0.18 oldugu halde yine de asilama dediler. Fshi baz aliyorlar.

benimki 2,5 ay sürdü biliyorsun ya tatlım..kafayı yiyecektim neredeyse...

20 gunde ben boyle oldum seni anlayabiliyoum canim,cok haklisin. Sen asilama olmadan kendiliginden hamile kalabiliyosun kimyasal da olsa. Tatil ve kafa rahatligi vücudunu pozitif etkileyebilir ve gebr kalabilirsin bence.
Bir de sunu soracagim. Ben de ilk tüpte kimyasal yasadim ya,betanin 0 olmasindansa kimyasal olmasi bizim icin iyi bisey mi yani bizim icin bi anlam ifade etmeli mi?
En azindan kimyasal oldu diye sevinebilmeli miyim?
Bebek gercekten orda bikac gun tutunmaya calisip tutunamayip dusuyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…