Bakalim doktorlar ne uygun gorecek. Hayirlisi adete kadar bunalim takilayim bari tam zamani.pozitif dusunecem diyr beynim parcalandi gunlerdir.bunalim da ihtiyac:)üzüldüm canım yaa hayırlısı böyleymiş bizim için demekki ..sende dinlen bu ay kafanı toprla biraz tüp bebek yaptırırsın artık hem onda tutma ihtimali daha fazla
Kismet tabi...allah bize de kismet etmistir umarim.doktora ara versem inan normal yolla gebe kalmak icin bile saat takvim tutacak gucum kalmadi.insallah tup bebek derler artikbence de çok abuk sabuklar... boşver üzüp yıpratma kendini, yiyecek ekmeği varsa gelecek elbet, Allah bliyor artık, biz elimizden geleni yapıyoruz...kısmet be canım....
inşallah canım Allah gönlüne göre versin... ben ara verdim biraz toparlamak istiyorum kendimi... eylüle kadar molaKismet tabi...allah bize de kismet etmistir umarim.doktora ara versem inan normal yolla gebe kalmak icin bile saat takvim tutacak gucum kalmadi.insallah tup bebek derler artik
bende sadece rapor için yaptırayım diyorum tekrar aşılamayı ama zaman kaybı olacak benim için yine ,hiç umudum yok artık aşılamadanSadece rapor icin asilamayla neden vakit kaybettiriyorlar..over rezerv azalmissa verin raporu tup bebek icin.sanki daha da azalmasi icin bekliyorlar.over rezervi uygun olan yap 3 klomen 2 igneyle asilamani sonra tup bebek raporu ver.bizim durum oyle degil kime guveneyim hangi tasa kafami vurayim ablam doktor ona bile guvenmiyorum artik.bari asilamalarimi igneyle yapsalardi..ben bugun yarin dipte gezerim adet olunca kendime gelirim
günaydın tatlım...evet ben kasıtlı biraz uzak duruyorum topikten.... çok sıkıldım artık bu mevzulardan biraz kaçmak kendimi dinlemek istiyorum, sadece sizi merak ettiğim için her gün girip okuyorum mutlaka ama yazmak gelmiyor içimden..reglimi bekliyorum, gelse de doktora gitmeyeceğim sanırım yaz dönemini atlatmayı planlıyorum sıkıldım ve çok bunaldım, eylül gibi yeniden bir şeyler düşünürüm artık, 6 ay bunalttı beni...ameliyatlar vs derken adet düzenim bozuldu, bu beni mutsuz ediyor, mutsuzluk hormonları etkiliyor, hormonlar adet düzenini..kısır döngü sanki... kendimce kürlerime inofoliğime devam edip bazen korunarak bazen korunmadan, bol bol yüzüp gezip biraz yazın tadını çıkarmayı planlıyorum...sonrası Allah kerim...
en güzeli canım bende bu ay dinleneyim diyorum sonra devam yine marotona :)hayırlısı tatlım...evet girmiyorum ben pek, sizleri takipteyim ama bunaldım artık bir kaç ay dr falan bırakıp kafamı dinleyeceğim... eylülde başlarım yeniden
öyle canım biraz tatil şart bana dinlensin bedenim ve kafam fazlaca yoruldum gebelikler vs derken düzenim değişti bi düzenime geri gireyim...Anladim canim. Senin icin iyi olanin ne olduguna karar verdiysen onu yap tabiki.belki tatil iyi gelir,kafan dagilir ve bebis kendiliginden gelir.uzak kalmak iyi gelebilir.
gerekiyor arada tatlım..en son düşük de beni hırpaladı oldukça..durmayan kanama, şimdiden gelmeyen regl...bakalım ne olacak bi düzene gireyim, sonra başlarım elbeten güzeli canım bende bu ay dinleneyim diyorum sonra devam yine marotona :)
bende aynıyım canım yanlız değilsinBakalim doktorlar ne uygun gorecek. Hayirlisi adete kadar bunalim takilayim bari tam zamani.pozitif dusunecem diyr beynim parcalandi gunlerdir.bunalim da ihtiyac:)
Sadece rapor icin asilamayla neden vakit kaybettiriyorlar..over rezerv azalmissa verin raporu tup bebek icin.sanki daha da azalmasi icin bekliyorlar.over rezervi uygun olan yap 3 klomen 2 igneyle asilamani sonra tup bebek raporu ver.bizim durum oyle degil kime guveneyim hangi tasa kafami vurayim ablam doktor ona bile guvenmiyorum artik.bari asilamalarimi igneyle yapsalardi..ben bugun yarin dipte gezerim adet olunca kendime gelirim
Allah yardimcimiz olsun canim senin de zor..simdi boyle icine icine dokunuyor insanin..dusuk daha cok yipratmistir.allah seni hepimizi mucizesiyle sevindirsin dayanma gucu versingerekiyor arada tatlım..en son düşük de beni hırpaladı oldukça..durmayan kanama, şimdiden gelmeyen regl...bakalım ne olacak bi düzene gireyim, sonra başlarım elbet
evet canım çok yıprandın kaç aydır gönlünce eğlen artık kafanı dağııt biraz inşallah bu tatil iyi gelir sana meleğinde geliverir belki kendiliğindengerekiyor arada tatlım..en son düşük de beni hırpaladı oldukça..durmayan kanama, şimdiden gelmeyen regl...bakalım ne olacak bi düzene gireyim, sonra başlarım elbet
Evet canim benim klomenle oldu..gonalf puregon vs ile olmadi..benim fsh 10 du hep aylarca ekimden bu yana bi gecen ay 14.5 cikti.amh a bakip dayadilar klomeni bilmiyorum artik amaaan bahane iste kismet olacak onceCanim herkese her durumda asilama yapmiyorlar rapor icin.fsh 2 ay ust uste 15 veya ustuyse direk rapor verdiklerini soylemislerdi benim gittigim universite. Benim 14.73 ciktigi icin 2 asilama yapildi. Onun da belli kriterleri var devletin belirledigi. Islemler uzun suruyor iste rapor cikarirken,o dezavantaj. Rapor dusunenlerin zaman kaybetmeden basvuru yapmasi gerekiyor.
Asilamalari igneyle yapsalardi dedigin hormon igneleri mi verselerdi?
Seninki hapla mi oldu?
Ablan doktor,sanslisin.
gerekiyor arada tatlım..en son düşük de beni hırpaladı oldukça..durmayan kanama, şimdiden gelmeyen regl...bakalım ne olacak bi düzene gireyim, sonra başlarım elbet
gerekiyor arada tatlım..en son düşük de beni hırpaladı oldukça..durmayan kanama, şimdiden gelmeyen regl...bakalım ne olacak bi düzene gireyim, sonra başlarım elbet
benimki 2,5 ay sürdü biliyorsun ya tatlım..kafayı yiyecektim neredeyse...O bitmeyen kanama zaten insani yipratiyor. Benim sinirlerim cok bozulmustu. 20 gun pedle gezmek cok gıcık biseydi:)
öyle tatlım son 6 ayda 2 kimyasal gebelik 1 düşük, sinirlerimi oynattı, en iyisi mola vermek ben,m içinAllah yardimcimiz olsun canim senin de zor..simdi boyle icine icine dokunuyor insanin..dusuk daha cok yipratmistir.allah seni hepimizi mucizesiyle sevindirsin dayanma gucu versin
Evet canim benim klomenle oldu..gonalf puregon vs ile olmadi..benim fsh 10 du hep aylarca ekimden bu yana bi gecen ay 14.5 cikti.amh a bakip dayadilar klomeni bilmiyorum artik amaaan bahane iste kismet olacak once
inşallah hepimizin melekleri kendiliğinden bir an önce gelsinler canımevet canım çok yıprandın kaç aydır gönlünce eğlen artık kafanı dağııt biraz inşallah bu tatil iyi gelir sana meleğinde geliverir belki kendiliğinden
benimki 2,5 ay sürdü biliyorsun ya tatlım..kafayı yiyecektim neredeyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?