Simdi baktim sonuca canim negatif
Bakalim doktorlar ne uygun gorecek. Hayirlisi adete kadar bunalim takilayim bari tam zamani.pozitif dusunecem diyr beynim parcalandi gunlerdir.bunalim da ihtiyac:)
Bu ucuncuydu1 tane mi asilaman var canim
Bu ucuncuydu
Igneyle asilamayi dayatmazlar insallahE raporu verirler o zaman
Igneyle asilamayi dayatmazlar insallah
Igneyle asilamayi dayatmazlar insallah
Etlik zubeyde hanim egitim arastirmaya gidiyorum.3 klomenle 2 igne sonra rapormus normalde belki fsh yuzunden verirler bilmiyorumSenin tercihon degil ki hapla olmasi. Onlar boyle uygun gordugune gore hap ya da igne fark etmez herhalde,verirler raporu. Nerden cikariyosun raporu. 3 asilama mi sart dediler.
canım bana drların söylediği kimyasal olumlu bi durum, yumurtanın olduğu çatladığı, spermin olduğu anlamına geliyor... yıllarca uğraşıp hiç hamile kalamamaktansa kimyasalı olumlu görüyor doktorlar...benim ilk 2 kimyasal rahim içindeki miyoma bağlandı tam tutunacağı yerde miyom var tutunamadı dediler..3. de ise düşük oldu ona da henüz rahmin yaralı ameliyat sonrası iyileşmediği için tutunamadı dediler...2 doktor da olumsuz tablo çizmiyorlar yumurta rezervim çok az olmasına rağmen, olumlu yaklaşmalarının da sebebi yaşayabildiğin kimyasal gebelikler diyorlar...20 gunde ben boyle oldum seni anlayabiliyoum canim,cok haklisin. Sen asilama olmadan kendiliginden hamile kalabiliyosun kimyasal da olsa. Tatil ve kafa rahatligi vücudunu pozitif etkileyebilir ve gebr kalabilirsin bence.
Bir de sunu soracagim. Ben de ilk tüpte kimyasal yasadim ya,betanin 0 olmasindansa kimyasal olmasi bizim icin iyi bisey mi yani bizim icin bi anlam ifade etmeli mi?
En azindan kimyasal oldu diye sevinebilmeli miyim?
Bebek gercekten orda bikac gun tutunmaya calisip tutunamayip dusuyor mu?
canım bana drların söylediği kimyasal olumlu bi durum, yumurtanın olduğu çatladığı, spermin olduğu anlamına geliyor... yıllarca uğraşıp hiç hamile kalamamaktansa kimyasalı olumlu görüyor doktorlar...benim ilk 2 kimyasal rahim içindeki miyoma bağlandı tam tutunacağı yerde miyom var tutunamadı dediler..3. de ise düşük oldu ona da henüz rahmin yaralı ameliyat sonrası iyileşmediği için tutunamadı dediler...2 doktor da olumsuz tablo çizmiyorlar yumurta rezervim çok az olmasına rağmen, onun da sebebi yaşayabildiğim kimyasal gebelikler diyorlar...
Etlik zubeyde hanim egitim arastirmaya gidiyorum.3 klomenle 2 igne sonra rapormus normalde belki fsh yuzunden verirler bilmiyorum
evet canım miyom ameliyatı...2,5 cm miyom alındı rahim iç duvarından...tedaviyle de olsa yumurta yanıt veriyor demekkiGecirdigin ameliyat miyom ameliyati miydi?
Sen kendiliginden hamile kalip mimyasal yasadin,benimki tedaviyle oldu ya,sevinip sevinmemek arasi bir yerdeyim
evet canım miyom ameliyatı...2,5 cm miyom alındı rahim iç duvarından...tedaviyle de olsa yumurta yanıt veriyor demekki
Masallah masallah..dolu dolu buyusunler bebis olsunlarr.bu ay beslenmene vs dikkat et.ilac basladimiYumurtalarımı görmesi bile benim içimi kıpır kıpır etti. 1 saat ağladım demek ki hiç yok değil mişhem hiç hormon ilacı almadan olmuşlar minikler ama olmuşlar (
çok sağol canım, öyle mutlu oldum ki hıçkırıktan konuşamadım. bana asla yumurtan yok demişlerdi. Bu doktor normal kadın doğumcu ve yumurtalarımı gördü. Beni tüp bebek merkezine yönlendirdi. Yumurta görülmesi güzel dimiMasallah masallah..dolu dolu buyusunler bebis olsunlarr.bu ay beslenmene vs dikkat et.ilac basladimi
Guzel olmaz mi canimm..allahim ol desin yeter ki..bence riske atma ilac kullan..tabi doktoarin ne diyecegi onemli.hazir varken 2 3 yumus tup bebege gecccc hic dusunme.iyi bir tup bebek merkezi bulmalisinçok sağol canım, öyle mutlu oldum ki hıçkırıktan konuşamadım. bana asla yumurtan yok demişlerdi. Bu doktor normal kadın doğumcu ve yumurtalarımı gördü. Beni tüp bebek merkezine yönlendirdi. Yumurta görülmesi güzel dimikendi kendine büyüyebilirler mi acaba ilaçsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?