Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Senin tercihon degil ki hapla olmasi. Onlar boyle uygun gordugune gore hap ya da igne fark etmez herhalde,verirler raporu. Nerden cikariyosun raporu. 3 asilama mi sart dediler.
Etlik zubeyde hanim egitim arastirmaya gidiyorum.3 klomenle 2 igne sonra rapormus normalde belki fsh yuzunden verirler bilmiyorum

canım bana drların söylediği kimyasal olumlu bi durum, yumurtanın olduğu çatladığı, spermin olduğu anlamına geliyor... yıllarca uğraşıp hiç hamile kalamamaktansa kimyasalı olumlu görüyor doktorlar...benim ilk 2 kimyasal rahim içindeki miyoma bağlandı tam tutunacağı yerde miyom var tutunamadı dediler..3. de ise düşük oldu ona da henüz rahmin yaralı ameliyat sonrası iyileşmediği için tutunamadı dediler...2 doktor da olumsuz tablo çizmiyorlar yumurta rezervim çok az olmasına rağmen, olumlu yaklaşmalarının da sebebi yaşayabildiğin kimyasal gebelikler diyorlar...

Gecirdigin ameliyat miyom ameliyati miydi?
Sen kendiliginden hamile kalip mimyasal yasadin,benimki tedaviyle oldu ya,sevinip sevinmemek arasi bir yerdeyim

Herkese Merhaba,

Bana erken menopoz teşhisi koymuşlardı bahsetmiştim. 1 ay önce hiç yumurta görememişlerdi. Bugün doktora gittim ultrasonla bakıldı sağda 2 solda 1 yumurtam göründü.. Bu iyi bişey dimi kızlar ben çok sevindim. sadece adet olmam için ilaç kullanıyorum kahverengilere bu akşam geçeceğim. incir ve hayıt kullanıyorum polen ve arı sütü vs.
Ama bu yumurta görülmesi beni sevindirdi. yeterli büyüklükte değil ama var dedi. onlar ne oluyor orada acaba sonra hep duruyorlar mı hiç bilgim yok bu konularda benim ((

Birde rahim kalınlığım iyiymiş buda ostrejen salgıladığımı gösteriyormuş ve rahminde temiz dedi .

Yumurtalarımı görmesi bile benim içimi kıpır kıpır etti. 1 saat ağladım demek ki hiç yok değil miş hem hiç hormon ilacı almadan olmuşlar minikler ama olmuşlar (

Yumurtalarımı görmesi bile benim içimi kıpır kıpır etti. 1 saat ağladım demek ki hiç yok değil miş hem hiç hormon ilacı almadan olmuşlar minikler ama olmuşlar (
Masallah masallah..dolu dolu buyusunler bebis olsunlarr.bu ay beslenmene vs dikkat et.ilac basladimi

Masallah masallah..dolu dolu buyusunler bebis olsunlarr.bu ay beslenmene vs dikkat et.ilac basladimi
çok sağol canım, öyle mutlu oldum ki hıçkırıktan konuşamadım. bana asla yumurtan yok demişlerdi. Bu doktor normal kadın doğumcu ve yumurtalarımı gördü. Beni tüp bebek merkezine yönlendirdi. Yumurta görülmesi güzel dimi kendi kendine büyüyebilirler mi acaba ilaçsız

Guzel olmaz mi canimm..allahim ol desin yeter ki..bence riske atma ilac kullan..tabi doktoarin ne diyecegi onemli.hazir varken 2 3 yumus tup bebege gecccc hic dusunme.iyi bir tup bebek merkezi bulmalisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…