ay hala ağlıyorum inanGuzel olmaz mi canimm..allahim ol desin yeter ki..bence riske atma ilac kullan..tabi doktoarin ne diyecegi onemli.hazir varken 2 3 yumus tup bebege gecccc hic dusunme.iyi bir tup bebek merkezi bulmalisin
çok sağol canım, öyle mutlu oldum ki hıçkırıktan konuşamadım. bana asla yumurtan yok demişlerdi. Bu doktor normal kadın doğumcu ve yumurtalarımı gördü. Beni tüp bebek merkezine yönlendirdi. Yumurta görülmesi güzel dimikendi kendine büyüyebilirler mi acaba ilaçsız
ay hala ağlıyorum inan(( demek diyorum kendiliğinden oluşuyorsa ümit var benim için bana ilk doktor yumurtan yok senin işin Allaha kalmış donasyonla ancak anne olabilirsin demişti ve ben donasyon nedir menopoz nedir fsh amh nedir bilmeden pat pat bunları söyledi ve ben kendimi o andan sonra kadın olarak bile göremeyecek kadar dibe vurmuştum.
Doktor ostrejan varki rahminin kalınlığı iyi dedi ve 3 yumurta gördü. hemen bu cumartesi tüp bebek merkezine gidiyorum..
Çok sağol canım yorumun için belki anne olamam ama en azından denemek için bir şansım olsun diyordum o elimden kayıp gitmesin rabbim yumurta olduğunu gösterdi ve akşam rüyama bile girmişti..(
Ayyy bunlar bile benim için mucize kelimeler çok sağol....Tabiki cok guzel canim yumurta gorunmesi. Her adet oldugumuzda o yumurtalar olusur,gunden gune buyur ve sonra vücuttan atilir. Bir dahaki adet doneminde yine aynisi olur.
Tup bebek merkezine gittigin zaman doktorun senin durumuna yasina hormon degerlerine gore ya hormon igneleri verir bu yumurtalarla beraber daha cok yumurta elde etmeye calisir ya da sadece bu yumurtalari buyutmeye devam etmek icin sadece hap verir. Bunun kararini doktorun verir zaten. Yumurta varsa icin rahat olsun. Bugun mu muayene oldun,adetli miydin?
Canim asla ve asla umudunu kaybetme. Adeti kesilip menopoza girdim sanip hamile kalanlar var canim. Sen iyi bir merkez bul ve iyi bir doktor. Beslenmene dikkat et ve ennnn onemlisi moral. Rabbim insallah hayirlisini versin.
Canim asla ve asla umudunu kaybetme. Adeti kesilip menopoza girdim sanip hamile kalanlar var canim. Sen iyi bir merkez bul ve iyi bir doktor. Beslenmene dikkat et ve ennnn onemlisi moral. Rabbim insallah hayirlisini versin.
Iyi ki varsiniz...beni sizden baskasi anlamaz.annemin bile anlayacagini zannetmiyorum
Rica ederim canimm ne demek...bize lazim olan bir yumurta bir sperm..belki o yumuş bunlardan cikacakay hala ağlıyorum inan(( demek diyorum kendiliğinden oluşuyorsa ümit var benim için bana ilk doktor yumurtan yok senin işin Allaha kalmış donasyonla ancak anne olabilirsin demişti ve ben donasyon nedir menopoz nedir fsh amh nedir bilmeden pat pat bunları söyledi ve ben kendimi o andan sonra kadın olarak bile göremeyecek kadar dibe vurmuştum.
Doktor ostrejan varki rahminin kalınlığı iyi dedi ve 3 yumurta gördü. hemen bu cumartesi tüp bebek merkezine gidiyorum..
Çok sağol canım yorumun için belki anne olamam ama en azından denemek için bir şansım olsun diyordum o elimden kayıp gitmesin rabbim yumurta olduğunu gösterdi ve akşam rüyama bile girmişti..(
Masallah benimki 4 tane ve normal dogumlaannemiz bile evet anlayamaz çünkü bizler varız evlat sahibi olmuş :)
sen güzel haber vermiştin bana nedir senin durumun canım? inşallah sorun yoktur?
Ayyy bunlar bile benim için mucize kelimeler çok sağol....((( Ben en son 3,5 ay önce adet olmuştum adet olamamıyorum diye kadın doğumcuya gittim testler yaptı ve postmenopoz dedi. AMH bende yerlerde çıktı 0.08 FSH 63 (( ve ben yumurta göremedim demişti.
Ben doğum kontrol kullanıyorum cylo 15 gündür beyazlar bugün bitti akşam kahverengiye başlıycam.
Burada özel bir kadın doğumcu var ona gidip ultrasonla bir baktırıyım dedim o ilk gittiğim kadın afedersiniz soktu çıkardı aleti bakmadı bile doğru düzgün.
Bu doktor değerlerimin kötü olduğunu vakit kaybetmeden hemen tüp bebek merkezine yönlendirdi.
Ultrasonla baktı ve değerlerine göre rahmin iyi ve 3 tane yumurta görüyorum dedi. Bu güzel bir şey dedi. Bu yumurtaları güçlendirmek ve aktifleştirmek gerekiyor benim bu konuda sana yapabileceğim birşey yok dedi.
Ama değerlerinle ultrosan farklı dedi.
Rahim kalınlığım 8 mm dedi sanırım buda ostrejen üretimin var demek dedi.
Bu bile bana çok ama çok umut oldu. Rabbim dualarımı kabul eder inşallah. Akşam rüyamda bu doktoru gördüm ve sevinçten ağlamıştım bana hamilesin demişti rüyamda ama aynı şekilde yumurtaya bile ağladım(
Birde 40 gün okunmuş suda bekletilmiş incire başlıyorum bu hafta.
arı pooleni
arı sütü
d3
b12
hayıt ve aslan pençesi
yeşil çay
kabak çekirdeği
yeşil zeytin
hepsini yapıyorum..
mübarek 3 aylardayız bol bol dua et zikir çek.. Dünya bile zikirle dönüyor.. Rabbim yardımcın olsun dilerim bize güzel haberler verirsin...21 mayista test gunüm canim. Gun sayiyorum:)
İstanbuldayım bu hafta gideceğim doktora hep adet olmayı bekledim veya telefonla görüştüklerim bu değerlerle olmaz dedi ümidimi kırdılar. Bu hafta gideceğim kısmetseDegerlere takilma. Yumurta gorunmesi onemli. Insallah kaliteleri de iyidir.
Hangi sehirdeydin.
bizimkide 2 tane ikiside kız normal yolla :) akşam ben omzunda ağlıyorum annemin annem diyor ki bana üzülme kızım olacak diyor ben de anne sen anlamazsın senin evladın var sen bunu yaşamışsın diyorum evet yaşadım ama sen de yaşayacaksın ben inanıyorum rabbime diyor...Masallah benimki 4 tane ve normal dogumla
İstanbuldayım bu hafta gideceğim doktora hep adet olmayı bekledim veya telefonla görüştüklerim bu değerlerle olmaz dedi ümidimi kırdılar. Bu hafta gideceğim kısmetse
Rica ederim canimm ne demek...bize lazim olan bir yumurta bir sperm..belki o yumuş bunlardan cikacakkesinlikle guvenilir bir tup bebek merkezi hayallerimizi gerceklestirmemize yardimci olabilir..
Malesef ayni sonuclara bakip moral verip yol gosterip umut olan doktorlar da var..densiz ruhsuz konusup var olan normal seyleri bile altust edenler de var.allah merhametlisiyle katsilastirsin..
bahçeci ile görüştüm fulyada birde mustafa acet beyden randevu almaya uğraşıyorum... bu gittiğim doktorda bana bir isim önerdi erol bey diye. hepsini cuma günü arayacağım yarın tatil olabilirler..Hangi merkezlerle gorustun.hangisini dusunuyosun.
bahçeci ile görüştüm fulyada birde mustafa acet beyden randevu almaya uğraşıyorum... bu gittiğim doktorda bana bir isim önerdi erol bey diye. hepsini cuma günü arayacağım yarın tatil olabilirler..
hepsine ayrı ayrı gideceğim çünkü ben erken menopozum ve zamanım çok az((
Bu arada anne de olabiliriz hepimizay hala ağlıyorum inan(( demek diyorum kendiliğinden oluşuyorsa ümit var benim için bana ilk doktor yumurtan yok senin işin Allaha kalmış donasyonla ancak anne olabilirsin demişti ve ben donasyon nedir menopoz nedir fsh amh nedir bilmeden pat pat bunları söyledi ve ben kendimi o andan sonra kadın olarak bile göremeyecek kadar dibe vurmuştum.
Elimden tesbih dusmuyor..Enbiya suresi 89.ayet ali imran suresi 38.ayet bir de rabbi hebli mines salihin ;ya evvel;ya varis..okumaktan dilim damagim kurudu..uykumda bile okurken uyaniyorum.allahim yalvarislarimizi duysun.mübarek 3 aylardayız bol bol dua et zikir çek.. Dünya bile zikirle dönüyor.. Rabbim yardımcın olsun dilerim bize güzel haberler verirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?