Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Gunaydin kizlaar.
Bayramimiz kutlu olsun:)
fshe2 canim test günündü bugun sanirim. Hadi bize guzel haberler ver.
Herkese guzel ve mutlu bir gün diliyorum
Günaydın canım, bayramımız kutlu olsun fshe2 test günü cuma olacak, yarın yani. İnşallah yarın fshe2 den, cumartesi de senden güzel haberleri alacağız dualarim sizlerle...

Aa yarin mi? Benden 2 gun once oldu ya transfer,benim cumartesi olunca onun da bugundur diye aklimda kalmis. Insalllllah canim guzel haberler aliriz.
Günaydın arkadaşlar ben biraz tedirginim dun transfer günü hariç 11.gundu salı gecesi rüyamda kendimi regli olmuş gördüm dolu dolu 3 tane ped gördüm rüyamda sabah vanım sıkkındı olmadı bu iş dedim hayırlısı dedim öğlene doğru sağ kasığım çok ağrıdı dayanamadım varsa çıkar diyerek kan verdim sonuç 6.29 çok düşük yani. Kasık ağrım çok belirginleşince forumları okudum eyvah dedim dış gebelik mi akşam da 4 saat ağrıdı. Dış gebelik olmasın nolur sonuca baktıktan sonra keşke 0 olsaydı dedim. Dış gebelik tup bebekte biraz daha fazla oluyormuş rahim kasılıyor embriyo tupe doğru kayabiliyormuş ben transferde idrara çok sıkılmıştım ve kendimi çok kastım surguyu 15 dk sonra falan verdiler herhalde tutunma ilk 15 dk da oluyormuş keşke hemşireye ne kadar sıvı almalıyım ne zaman almalıyım diye sorsaydım hesaplıyorum 1100 ya da 1200 gibi birşey almışım ama sabah 8 den sonra wc ye gitmemiştim transfer 10:30 demişlerdi 11: 30 u bulmuştu neredeyse oradakiler 2.denemeleri az sıvı almışlardı gelmeden 500 transferden önce 500 gibi yapmışlardı. Yarın tekrar kan vericem ama ikiye katlasa 12 olur ne olacak. Eşim kızdı niye erken yaptın diye kasığımda ağrı vardı dedim bak iyi çıkacak sonuç diyor ama sanmıyorum ya sağlıklı bir bebek olsun ya da kimyasal. Allah beni dış gebelikten korusun. Senin değerin çok çok iyi çıksın inşallah canım

Canim yoksun kac gundur merak ettim.bilerek girmedin sanirim.Normalde test günün bugun muydu. Biliyorum beklemesi cok zor ama bekleseydin bugunu. Canim benim hic belli olmaz. Hemen canini sıkma. Burda semizotu diye bir arkadas vardi. Onun da ilk degerleri 12 13 gibiydi diye hatirliyorum. Sonra tutundu bebisi. dis gebelik olacagini sanmiyorum. Kimyasal da olmasin insaallah. Bebis olsun:)
Ben 2. tedavide cok asiri su icmistim. Ameliyat masasina oturdum,geri yatmam lazim ama yok yatamiyorum doluluktan
Geriye dogru hamle yapsam yatmak icin afedersiniz tutamayacagim,o kadar fenaydim:) neyse gittim bir kismini bosaltmistim sonra. Bu defa daha temkinliydim.zaten hemsireler su veriyorlar icmeye basla diye. Bu defa cok az ictim.
Testi dun yaptin sanirimm. Yarin mi tekrarlayacaksin.

Test günüm yarın doğal gebeliklerde hatta aşılamada 10 ve ustu değerlerle sonuca ulaşanlar var geç dollenme olabiliyor ama tup bebekte test günü sanırım 60 gibi rakamlar sağlıklı oluyormuş umit hiç bitmiyor tabii senin ne güzel boşalttırmışlar benim durumum kotuydu bu kadar stresli olmamalı en önemli kısım bu. Ben soramadım su meselesini herkesin farklıdır derler diye... Dış gebelik olmasından çok korkuyorum sürekli kasık ağrısı hiç normal gelmiyor. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Canim rahat ol . Dis ve kimyasali dusunme. Hic belli olmaz,artabilir degerin. Hakkinda hayirlisi neyse o olsun. Yarin guzel haberler ver insallah. Nasil gecirdin,izin aldin mi isten?
Ilac olarak neler verdiler?

Canim rahat ol . Dis ve kimyasali dusunme. Hic belli olmaz,artabilir degerin. Hakkinda hayirlisi neyse o olsun. Yarin guzel haberler ver insallah. Nasil gecirdin,izin aldin mi isten?
Ilac olarak neler verdiler?
İlk 2 gün öğleden sonraları çok uykum vardı uyudum 3. Gün ve 5.gun dışarıdaydım 6. Gün iyi hissediyordum 3 saat dolandım sonra pert oldum tabii nezle olduğum için raporluydum ilaçlar aynı seninkiler gibi sadece iğne yok jel formu var bakalım neler olacak bu tup işleri de hiç bana göre diilmiş onu anladım eşim olmazsa yine beslenmene dikkat edersin eylül ekim gibi yaparız diyor ama ben bundan sonrasında acaba diyorum incir kuru yapsam bir de yumurta takibi mi yaptırsam madem ki her ay ki kalite aynı olmuyor kimbilir belki bu şekilde kaliteliyi yakalarım anlayacak bir dr bulmak lazım. Forumda okudum bayanın biri iki tup iki aşılama deniyor sonra yumi takibi ile hamiş kalıyor istisna bir durum ama neden olmasın. Benim yediklerim içtiklerim galiba yumurta kaliteme pek etki etmedi sol yumurtalığımı çalıştırmış olabilir belki. Ancak rahimim kalınlaştı nar suyu kabak çekirdeği ve antep fıstığı düzenli tuketmiştim. Bir yapmadığım incir kuru var hayırlısı artık

Esin bir daha yapmayiz diyordu,bak fikri degismis:)
Insallah tutar ama tutmazsa benim gibi sadece ilacla yaptirirsin belki. Bu daha kolay olur. Veya dedigin gibi yumurta takibi yaptiriirsin.insallah bunlara gerek kalmaz canim. Yarin degerin yukselir umarim. Kimisinin yavas yavas yukselir ama tutunur. Seninki de oyle olsun insallah.
Prolaktini yuksek olanlara incir kürü onermiyor saracoglu diye biliyorum. Oyle bi sorunun yoksa yapabilirsin. Ama dur ya daha bunlari dusunme.test sonucun gelsin bakalim.

Canım benim değer aslında gebelik değeri ve birazcık düşük ama inan 20 li değerlerle tüp bebek tedavisinde ilk değer olup doğum yapanlar var, onun için bekleyip görelim, inşallah dış gebelik ya da kimyasal değil sağlıklı bir gebeliktir...
Ben bile düşünüyorum 2 negatife rağmen yumurta takibini, kafam çok karışık zaten
Sizlerin iyi haberlerinizi bekliyorum..

Canım benim değer aslında gebelik değeri ve birazcık düşük ama inan 20 li değerlerle tüp bebek tedavisinde ilk değer olup doğum yapanlar var, onun için bekleyip görelim, inşallah dış gebelik ya da kimyasal değil sağlıklı bir gebeliktir...
Ben bile düşünüyorum 2 negatife rağmen yumurta takibini, kafam çok karışık zaten
Sizlerin iyi haberlerinizi bekliyorum..

Canim nasilsin iyi misin,nasil gidiyor?

Canim bu surecte boyle ruyalar gormemiz normal.bilincaltimiz kaygilarimizla dolu.o yuzden sen hayira yorumla.olumsuz yorumlanacak bisey yok allahin izniyle.

canım benim yaaaa çok merak ettik kopma bizden lütfen....2 kimyasal 1 düşük yaşamış biri olarak sakın aklına getirme bunları derim bak benim 170 di reglden 4 gün önce değerim, yine düştü..dğere sakın takılma, 5 den yükselip bebeğini dünyaya getirenler var. rahat ol, kanama olmadığı sürece rahat ol lütfen, inşallh sımsıkı tutunsun bebişin sana..tedirgin olma, çok etkiliyor inan bna, kafanı rahatlatmaya çalış..Allahıminşallah vardır ve tutunur sana, dualarım seninle canım

Canim nasilsin iyi misin,nasil gidiyor?
Canım benim sizlerin iyi haberlerini bekliyorum... İyiyim çok şükür, idare ediyorum,eşimle beraberiz hiç olmazsa, gerisi boş...sağlımızda yerinde olursa değmeyin keyfime... Tedavi yok bu sıralar da dediğim gibi, buralarda iyi bir dr bulursam eğer yumurta görülürse takip yaptırmak istiyorum, bakalım hiç bir şey yapamamaktan iyidir galiba.. Bilmiyorum ki... Sizleri sürekli okuyorum ve dua ediyorum emin ol..güzel haberlerde buluşalım inşallah..

no_name_ ve gibigibiyim siz inofolic kullanıyorsunuz değil mi? Tablet olan ve sabahları aç karnına 1 adet galiba... Buna bir başlama zamanı var mı?? Yani hani adetle beraber ya da sonrası? Birde ne kadar süre devam etmek lazım? Sanırım içinden 20 adet çıkıyor...
Ha soru sordu kaçtı demeyin,en kocamanından sarılıp öpüyorum hepinizi

Iyi olmana sevindim canim.saglik ve huzur varsa her sey tamamdir canim. Isten dolayi cok bir arada degildiniz sanirim canim,artik beraberiz diye bahsettin ya bikac kere,kavusmaniza sevindim:)
Dualarini eksik etme canim.evet bence de yumurta takibi yaptirman iyi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…