Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Evet canımcım ankaradayken eşim ilçede ben merkezde sadece hafta sonu görüşebiliyorduk..şimdi çok şükür bir aradayız... Her daim dualarımdasın... Yarında yasin okuyacağım inşallah rumuz olarak mutlaka anacağım seni ve tabiiki diğer kaderdaşlarımı...
Bakalım iyi bir dr bulabilirsem takip yapıp takviye kullanayım diyorum... Şimdilik başka türlü olmayacak galiba..

Sevenler kavussun
Sen yumurta takibi yaptir da kendiliginden bile gelebilir bebis,tedavisiz
Allah raziolsun canim. Biz de gecen gun turbeleri gezdik,mubarek zatlari ziyaret ettik,dua ettim hepinize. Annem de burda yazdigimi biliyor,arkadaslarina da dua et diyor ettim ettim hepsine dedim. Rabbim insallllllah kabul etsin

Sevenler kavussun
Sen yumurta takibi yaptir da kendiliginden bile gelebilir bebis,tedavisiz
Allah raziolsun canim. Biz de gecen gun turbeleri gezdik,mubarek zatlari ziyaret ettik,dua ettim hepinize. Annem de burda yazdigimi biliyor,arkadaslarina da dua et diyor ettim ettim hepsine dedim. Rabbim insallllllah kabul etsin

Kızlar bugün tüp bebek tedavisine başladık, geçen ay yumurtam gelişmediği için yapılamamıştı, bu ay 2 yumurtam varmış +1 tanesi daha yer yapmış dedi şükür. Fsh değeri yüksek biri olarak doktor umut verici dedi :) Ama normale göre azmış galiba? bakalım başladık serüvene..

Var mıydı daha önce tüp bebek deneyimi yaşayan? tavsiyeleri olan?

Merhaba cnm ben gomulu dis ameluyati oldum doktor bana antibiyotik agri kesici ve gargata yazdi eczanrci kızda bana bunla e halsizlik yapıyor vucut direncini ni artik mak için supradyn all day önerdi ilacı aldım ama hamilelikte yardımcısı olur mu yani kolaylaştırır mi ve tam etkisini gordun mu

canım tablet olan sabahları aç karna 1 adet, biz bi süre beklemedik aldık ve hemen başladık içinde 20 tane var, benim son 2 kaldı bitince yine devam edeceğim, en az 3 ay devam etmeyi planlamaktayım...

canım d vitemini ve b12 vitamini eksikleikleri hamilelikte düşüğe neden olabiliyor diye okuyup araştırınca ve düşük yaşayınca vitamin değerlerime baktırdım ve değerlerim düşük çıktı o sebeple kullanarak değerlerimi arttırmaya çalışıyorum. Vitamin neticede, direkt katkısı olur mu bilmem ama eksikliği gebelikte de sıkıntı yaratıyor.Doktorun da vermiş, kullanmakta fayda var bence

Y
An
Doktorun yazmadı eczacı kız önerdi ben de aldım cunku halsiz oldugum icin aile hekimine mi danissam adı üstünde vitamin kullanayim gitsin mu

Canım değere çok takılma. Önemli olan katlanması. İnşallah bugün katlanmış bir değer olur.

Y

An

Doktorun yazmadı eczacı kız önerdi ben de aldım cunku halsiz oldugum icin aile hekimine mi danissam adı üstünde vitamin kullanayim gitsin mu
yine de bi danış istersen, bu vitaminler gıda takviyesi olarak geçiyor, ben çok fazla araştırdım suradyn all day de insanın günlük alması gereken vitamin ve mineraller tam alınması gereken değerlerde...ben memnunum 1 ay oldu başlayalı, yine de danış aklında soru işarati kalmasın canım

Teşekkürler cnn hızlıcevap verebilecegin aklımın ucundan gecmedi meğerse orada bekliyor mussun

saol gulbilcimmmm, nasılsın neler yapmaktasın her şey yolunda mı? kaan beyle devam mı? nedir durumların aklım hep sende, dualarım sizlerle, var mı yeni gelişmeler?
Kaan beyle devam canım. Canım biraz sıkkın. Ama genel olarak iyiyim. Allah razı olsun tatlım. Sizlerde benim dualarımdasınız.

Kaan beyle devam canım. Canım biraz sıkkın. Ama genel olarak iyiyim. Allah razı olsun tatlım. Sizlerde benim dualarımdasınız.
neden sıkkın tatlım canım? konuşmak istersen buradayız biliyorsun, kafana takmamaya çalış ne olursun her ne olursa olsun...hep kendimize zarar çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…