- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
Evet canımcım ankaradayken eşim ilçede ben merkezde sadece hafta sonu görüşebiliyorduk..şimdi çok şükür bir aradayız... Her daim dualarımdasın... Yarında yasin okuyacağım inşallah rumuz olarak mutlaka anacağım seni ve tabiiki diğer kaderdaşlarımı...Iyi olmana sevindim canim.saglik ve huzur varsa her sey tamamdir canim. Isten dolayi cok bir arada degildiniz sanirim canim,artik beraberiz diye bahsettin ya bikac kere,kavusmaniza sevindim:)
Dualarini eksik etme canim.evet bence de yumurta takibi yaptirman iyi olabilir.
Evet canımcım ankaradayken eşim ilçede ben merkezde sadece hafta sonu görüşebiliyorduk..şimdi çok şükür bir aradayız... Her daim dualarımdasın... Yarında yasin okuyacağım inşallah rumuz olarak mutlaka anacağım seni ve tabiiki diğer kaderdaşlarımı...
Bakalım iyi bir dr bulabilirsem takip yapıp takviye kullanayım diyorum... Şimdilik başka türlü olmayacak galiba..
Evet canımcım ankaradayken eşim ilçede ben merkezde sadece hafta sonu görüşebiliyorduk..şimdi çok şükür bir aradayız... Her daim dualarımdasın... Yarında yasin okuyacağım inşallah rumuz olarak mutlaka anacağım seni ve tabiiki diğer kaderdaşlarımı...
Bakalım iyi bir dr bulabilirsem takip yapıp takviye kullanayım diyorum... Şimdilik başka türlü olmayacak galiba..
Merhaba cnm ben gomulu dis ameluyati oldum doktor bana antibiyotik agri kesici ve gargata yazdi eczanrci kızda bana bunla e halsizlik yapıyor vucut direncini ni artik mak için supradyn all day önerdi ilacı aldım ama hamilelikte yardımcısı olur mu yani kolaylaştırır mi ve tam etkisini gordun mukızlar yaaa, ne soracağım b12 değerinizi nasıl arttırdınız? kimi yerde iğnme falan yazmışlar da...folidoce ve supradyn kullanıyorum bunlar yeteri olur mu acaba? d vit de kırdık ampulü içtik bu b12de de böyle bir şey var mı bildiğiniz?
canım tablet olan sabahları aç karna 1 adet, biz bi süre beklemedik aldık ve hemen başladıkno_name_ ve @gibigibiyim siz inofolic kullanıyorsunuz değil mi? Tablet olan ve sabahları aç karnına 1 adet galiba... Buna bir başlama zamanı var mı?? Yani hani adetle beraber ya da sonrası? Birde ne kadar süre devam etmek lazım? Sanırım içinden 20 adet çıkıyor...
Ha soru sordu kaçtı demeyin,en kocamanından sarılıp öpüyorum hepinizi
canım d vitemini ve b12 vitamini eksikleikleri hamilelikte düşüğe neden olabiliyor diye okuyup araştırınca ve düşük yaşayınca vitamin değerlerime baktırdım ve değerlerim düşük çıktı o sebeple kullanarak değerlerimi arttırmaya çalışıyorum. Vitamin neticede, direkt katkısı olur mu bilmem ama eksikliği gebelikte de sıkıntı yaratıyor.Doktorun da vermiş, kullanmakta fayda var benceMerhaba cnm ben gomulu dis ameluyati oldum doktor bana antibiyotik agri kesici ve gargata yazdi eczanrci kızda bana bunla e halsizlik yapıyor vucut direncini ni artik mak için supradyn all day önerdi ilacı aldım ama hamilelikte yardımcısı olur mu yani kolaylaştırır mi ve tam etkisini gordun mu
AnMerhaba cnm ben gomulu dis ameluyati oldum doktor bana antibiyotik agri kesici ve gargata yazdi eczanrci kızda bana bunla e halsizlik yapıyor vucut direncini ni artik mak için supradyn all day önerdi ilacı aldım ama hamilelikte yardımcısı olur mu yani kolaylaştırır mi ve tam etkisini gordun mu
Doktorun yazmadı eczacı kız önerdi ben de aldım cunku halsiz oldugum icin aile hekimine mi danissam adı üstünde vitamin kullanayim gitsin mucanım d vitemini ve b12 vitamini eksikleikleri hamilelikte düşüğe neden olabiliyor diye okuyup araştırınca ve düşük yaşayınca vitamin değerlerime baktırdım ve değerlerim düşük çıktı o sebeple kullanarak değerlerimi arttırmaya çalışıyorum. Vitamin neticede, direkt katkısı olur mu bilmem ama eksikliği gebelikte de sıkıntı yaratıyor.Doktorun da vermiş, kullanmakta fayda var bence
Canım değere çok takılma. Önemli olan katlanması. İnşallah bugün katlanmış bir değer olur.Test günüm yarın doğal gebeliklerde hatta aşılamada 10 ve ustu değerlerle sonuca ulaşanlar var geç dollenme olabiliyor ama tup bebekte test günü sanırım 60 gibi rakamlar sağlıklı oluyormuş umit hiç bitmiyor tabii senin ne güzel boşalttırmışlar benim durumum kotuydu bu kadar stresli olmamalı en önemli kısım bu. Ben soramadım su meselesini herkesin farklıdır derler diye... Dış gebelik olmasından çok korkuyorum sürekli kasık ağrısı hiç normal gelmiyor. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Günaydın tatlım. Herkese hayırlı cumalar.günaydın şekerler, hayırlı cumalar olsun hepimize...Hayırlı haberlerinizi bekliyorum.fshe2 tatlım habersiz bırakma biziii
yine de bi danış istersen, bu vitaminler gıda takviyesi olarak geçiyor, ben çok fazla araştırdım suradyn all day de insanın günlük alması gereken vitamin ve mineraller tam alınması gereken değerlerde...ben memnunum 1 ay oldu başlayalı, yine de danış aklında soru işarati kalmasın canımY
An
Doktorun yazmadı eczacı kız önerdi ben de aldım cunku halsiz oldugum icin aile hekimine mi danissam adı üstünde vitamin kullanayim gitsin mu
saol gulbilcimmmm, nasılsın neler yapmaktasın her şey yolunda mı? kaan beyle devam mı? nedir durumların aklım hep sende, dualarım sizlerle, var mı yeni gelişmeler?Günaydın tatlım. Herkese hayırlı cumalar.
Teşekkürler cnn hızlıcevap verebilecegin aklımın ucundan gecmedi meğerse orada bekliyor mussunyine de bi danış istersen, bu vitaminler gıda takviyesi olarak geçiyor, ben çok fazla araştırdım suradyn all day de insanın günlük alması gereken vitamin ve mineraller tam alınması gereken değerlerde...ben memnunum 1 ay oldu başlayalı, yine de danış aklında soru işarati kalmasın canım
Teşekkürler cnn hızlıcevap verebilecegin aklımın ucundan gecmedi meğerse orada bekliyor mussun
:))) bizim topik böyle canım, anında cevapTeşekkürler cnn hızlıcevap verebilecegin aklımın ucundan gecmedi meğerse orada bekliyor mussun
Kaan beyle devam canım. Canım biraz sıkkın. Ama genel olarak iyiyim. Allah razı olsun tatlım. Sizlerde benim dualarımdasınız.saol gulbilcimmmm, nasılsın neler yapmaktasın her şey yolunda mı? kaan beyle devam mı? nedir durumların aklım hep sende, dualarım sizlerle, var mı yeni gelişmeler?
hayırlısı ile bir an önce hamile kal ve bebişini kucağına al inşallah tatlım...
neden sıkkın tatlım canım? konuşmak istersen buradayız biliyorsun, kafana takmamaya çalış ne olursun her ne olursa olsun...hep kendimize zarar çünkü...Kaan beyle devam canım. Canım biraz sıkkın. Ama genel olarak iyiyim. Allah razı olsun tatlım. Sizlerde benim dualarımdasınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?