Inşallah cnn sen de kalirsin ben supradyn all day i az önce besmele çekerek Allahım sifa niyeti ne diyerek içtimhayırlısı ile bir an önce hamile kal ve bebişini kucağına al inşallah tatlım...
Cylo kullanıyordum. İlacın yarısında lekelenme tarzında kanamam başladı. Dr uma msj yazdım. Muayeneye gelmemi söyledi. Geçen hafta muayeneye gittim. Muayenede birşey çıkmadı çok şükür. Dr ilaca devam etmemi söyledi. Benim lekelenme tarzı kanamam halen geçmedi. Pedle dolaşmaktan sıkıldım. Adet düzenleyicisi olan bir ilaçta bu şekilde olması da çok can sıkıcı.neden sıkkın tatlım canım? konuşmak istersen buradayız biliyorsun, kafana takmamaya çalış ne olursun her ne olursa olsun...hep kendimize zarar çünkü...
O cylodan ben de kullanmistim yeni gelinkem ama ben düzensiz kullanmistimCylo kullanıyordum. İlacın yarısında lekelenme tarzında kanamam başladı. Dr uma msj yazdım. Muayeneye gelmemi söyledi. Geçen hafta muayeneye gittim. Muayenede birşey çıkmadı çok şükür. Dr ilaca devam etmemi söyledi. Benim lekelenme tarzı kanamam halen geçmedi. Pedle dolaşmaktan sıkıldım. Adet düzenleyicisi olan bir ilaçta bu şekilde olması da çok can sıkıcı.
ben de hep öyle içiyorumInşallah cnn sen de kalirsin ben supradyn all day i az önce besmele çekerek Allahım sifa niyeti ne diyerek içtim
aaa bende de oldu o, biliyorsun 1 kez kullandım ve kahverengi tabletlere geçince kanamam başladı, dr da bir şey olmaz, olabilir böyle şeyler demişti... sıkma canını be tatlım, vücudumuzun biyolojik saatine engel olamıyoruz, ne zaman ne yaşayacağını kendi belirliyor, bize de genelde sinir olumak düşüyorCylo kullanıyordum. İlacın yarısında lekelenme tarzında kanamam başladı. Dr uma msj yazdım. Muayeneye gelmemi söyledi. Geçen hafta muayeneye gittim. Muayenede birşey çıkmadı çok şükür. Dr ilaca devam etmemi söyledi. Benim lekelenme tarzı kanamam halen geçmedi. Pedle dolaşmaktan sıkıldım. Adet düzenleyicisi olan bir ilaçta bu şekilde olması da çok can sıkıcı.
Ben düzenli kullandım ama niye böyle oldu anlamadım.O cylodan ben de kullanmistim yeni gelinkem ama ben düzensiz kullanmistim
Tatlım sendeki kanama hamilelikten dolayı diye hatırlıyorum. Bende hamilelik yok.aaa bende de oldu o, biliyorsun 1 kez kullandım ve kahverengi tabletlere geçince kanamam başladı, dr da bir şey olmaz, olabilir böyle şeyler demişti... sıkma canını be tatlım, vücudumuzun biyolojik saatine engel olamıyoruz, ne zaman ne yaşayacağını kendi belirliyor, bize de genelde sinir olumak düşüyorama olabiliyor o ara kanama cyclo da
Ne güzel biliyorum de ya da geç hamile kalacaz ben tup bebek y aptirmistim sonuç negatif çıkınca çok aglamistim ablamin küçük kızı var 3 yaşında üzülme teyze bebeğin gelir diye bana moral vermeye çalışıyorduben de hep öyle içiyorumşifa olsun inşallah
Insallah cnmben de hep öyle içiyorumşifa olsun inşallah
hayır bebeğim hamilelikten değildi, miyom ameliyatından sonra 3 hafta sonra kontrole gittim kanamam vardı, cyclo verdi dr, adeti atlattım 3.gün başladım, beyazları kullanırken geçti kanama, kahverengi tabletlerde bir daha başladı dr bir şey olmaz dedi, sonra kanama devam etti, o ay yumi gelişti ve hamile kaldım ama kanama artarak devam edince düştü embriyoTatlım sendeki kanama hamilelikten dolayı diye hatırlıyorum. Bende hamilelik yok.
tamam bebeiğim, kopma bizden, moralini yüksek tut, pc başında senden gelecek güzel haberler için dua ediyorum, haydi hayırlısı olsun inşallahGünaydın arkadaşlar,no_name_ , sekerpancari , B bursa_83 , G gulbil10 , D dstn33 , A ayriss2114 ..... iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar ama bu tüp bebek olduğu için bu değer çok sağlıksız forumları talan ettim iki gündür maalesef ümitsiz bir durum şimdi tek dileğim dış gebelik olmaması yönünde... 5-6 gün önce çok stresli bir durum yaşadım ondan sonra forumdan uzak kalmak istedim ama sizleri merakta bırakmamak adına tekrardan yazdım. Bir de benim yumiler başlangıçta çok küçüktü, 5 günlük tablet ve iğneden sonra 12 mm ancak olmuşlardı, hatta ben doktora sormuştum bu ay başlamamız uygun mu diye hani daha büyük oldukları bir ay da yapabilirdik bence, uygun demişti. Geçen sene haziranda 4-5 yumi vardı, ocakta 3 yumi, 3 aydır bir sürü takviyeye rağmen 2 çok küçük yumi... kimyasal gebeliklerin genelde yumurta veya spermin dna sında bozukluk olduğunda olduğuna dair yazılar okudum... sonucumu yazarım iki saate...
Günaydın arkadaşlar,no_name_ , sekerpancari , B bursa_83 , G gulbil10 , D dstn33 , A ayriss2114 ..... iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar ama bu tüp bebek olduğu için bu değer çok sağlıksız forumları talan ettim iki gündür maalesef ümitsiz bir durum şimdi tek dileğim dış gebelik olmaması yönünde... 5-6 gün önce çok stresli bir durum yaşadım ondan sonra forumdan uzak kalmak istedim ama sizleri merakta bırakmamak adına tekrardan yazdım. Bir de benim yumiler başlangıçta çok küçüktü, 5 günlük tablet ve iğneden sonra 12 mm ancak olmuşlardı, hatta ben doktora sormuştum bu ay başlamamız uygun mu diye hani daha büyük oldukları bir ay da yapabilirdik bence, uygun demişti. Geçen sene haziranda 4-5 yumi vardı, ocakta 3 yumi, 3 aydır bir sürü takviyeye rağmen 2 çok küçük yumi... kimyasal gebeliklerin genelde yumurta veya spermin dna sında bozukluk olduğunda olduğuna dair yazılar okudum... sonucumu yazarım iki saate...
gelecek elbet, vardır vakti zamanı, sabırla beklemek düşüyor bizeNe güzel biliyorum de ya da geç hamile kalacaz ben tup bebek y aptirmistim sonuç negatif çıkınca çok aglamistim ablamin küçük kızı var 3 yaşında üzülme teyze bebeğin gelir diye bana moral vermeye çalışıyordu
günaydın tatlımmmmmm, bu güzel günde bol bol dua edelim, Rabbim kabul etsin dualarımızı inşalllahhhhhGunaydiiiiin canlaaaaar
Nasilsiniiiiz?
Hayirli,bereketli,bol duali,dualarin kabul oldugu,bebis haberlerinin geldigi,bebis tohumlarinin atildigi bir gün diliyorum hepimizeeee
Hayirli cumalar olsun.
Cnn suprady sana kilo aldırdı mi benim bebek tedavisi için kilo vermem lazım 2 tane dondurulmuş larim varInsallah cnm
Hakkinda hayirlisi olsun.insallah guzel haberini alirizGünaydın arkadaşlar,no_name_ , sekerpancari , B bursa_83 , G gulbil10 , D dstn33 , A ayriss2114 ..... iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar ama bu tüp bebek olduğu için bu değer çok sağlıksız forumları talan ettim iki gündür maalesef ümitsiz bir durum şimdi tek dileğim dış gebelik olmaması yönünde... 5-6 gün önce çok stresli bir durum yaşadım ondan sonra forumdan uzak kalmak istedim ama sizleri merakta bırakmamak adına tekrardan yazdım. Bir de benim yumiler başlangıçta çok küçüktü, 5 günlük tablet ve iğneden sonra 12 mm ancak olmuşlardı, hatta ben doktora sormuştum bu ay başlamamız uygun mu diye hani daha büyük oldukları bir ay da yapabilirdik bence, uygun demişti. Geçen sene haziranda 4-5 yumi vardı, ocakta 3 yumi, 3 aydır bir sürü takviyeye rağmen 2 çok küçük yumi... kimyasal gebeliklerin genelde yumurta veya spermin dna sında bozukluk olduğunda olduğuna dair yazılar okudum... sonucumu yazarım iki saate...
vallahi bilmiyorum ki canım benim de kilo sorunum var, bi başlayamadım diyete..iştah açıyor ama öyle fazla kilo artışı olmadı bende...Cnn suprady sana kilo aldırdı mi benim bebek tedavisi için kilo vermem lazım 2 tane dondurulmuş larim var
Arkadaşlar sağlık ocağında hormon testi yapılıyor mu fsh lh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?