Arkadaşlar sağlık ocağında hormon testi yapılıyor mu fsh lh
Cnn hiç canını sıkma bizim embriyo çok kaliteli ydi hiçbirini ayırt edemedik dediler ama tutmadı istee karan rahat olsunForumda mi can sıkıcı bisey yasadin canim? Uzme kendini hicbi sey icin. 2 saat sonra belli olacak,insallah insallah sonucun guzel cikar. Hemen haber ver mutlakA,merak ediyorum:)
Unutma hangi yumurtadan ne sonuc cikacak bilinmeeeez:)
kac yıllık ewlisinvallahi bilmiyorum ki canım benim de kilo sorunum var, bi başlayamadım diyete..iştah açıyor ama öyle fazla kilo artışı olmadı bende...
Canım bende de beyazların son gününde başladı. İlacın bitimine az kaldı ama kanamaya devam. Dün akşam şiddetli bel ve karın ağrısı yaşadım. Kanamam çok az arttı. Nar suyu içeyim diyorum. Bu kadar uzun süreli kanamaya rahim kalınlığı dayanmaz.hayır bebeğim hamilelikten değildi, miyom ameliyatından sonra 3 hafta sonra kontrole gittim kanamam vardı, cyclo verdi dr, adeti atlattım 3.gün başladım, beyazları kullanırken geçti kanama, kahverengi tabletlerde bir daha başladı dr bir şey olmaz dedi, sonra kanama devam etti, o ay yumi gelişti ve hamile kaldım ama kanama artarak devam edince düştü embriyo
11 yıl canım...kac yıllık ewlisin
Allah mutlulugunuzu daim etsin11 yıl canım...
sen bilirsin kuzum, nar suyu rahim mi kalınlaştırıyor?Canım bende de beyazların son gününde başladı. İlacın bitimine az kaldı ama kanamaya devam. Dün akşam şiddetli bel ve karın ağrısı yaşadım. Kanamam çok az arttı. Nar suyu içeyim diyorum. Bu kadar uzun süreli kanamaya rahim kalınlığı dayanmaz.
aminnn canım hepimizin inşallahhhhhAllah mutlulugunuzu daim etsin
kolay gelsin tatlım ben de memnun oldum, sıkıldığında gel yanımıza, laflarızneyse cnn iyi günler tanustigima memnun oldum işler beni bekler
Nar suyu rahim kalınlaştırıyor canım. Tatlım farkındayım senin de moralinin bozuk olduğunun. Ve buna rağmen moral vermeye çalıştığının. Montem benim sen bitanesin. Burda her ne kadar birbirimizi görmesekte az çok tanıyorum. Seni anlıyabiliyorum. Sende nar suyu iç. Rahimini kalınlaştır. Rahim biraz kalınlaştı mı yumurta kalitesine de etki ediyor diye biliyorum. Benim dondurucumda taze sıkılmış var onu içeceğim. Eğer taze sıkılmışı yoksa Dimesin % 100 nar suyunu öneriyorlar.sen bilirsin kuzum, nar suyu rahim mi kalınlaştırıyor?
sebepsiz kanama can sıkıntısı...benim 28 nisanda son gündü kanamam, sanırım rahim hala kalınlaşıp kendine gelemedi, dr incelmiş rahim duvarın demişti...regl olamadım bu ay, 28 ine kadar bekleyeceğim bakalım gelecek mi, gelmeyecek mibozuldu düzenim, benimde canım sıkkın aslında, bakma moral vermeye çalışıyorum ama ben de moralsizim bu ara...
Kızlar bugün tüp bebek tedavisine başladık, geçen ay yumurtam gelişmediği için yapılamamıştı, bu ay 2 yumurtam varmış +1 tanesi daha yer yapmış dedi şükür. Fsh değeri yüksek biri olarak doktor umut verici dedi :) Ama normale göre azmış galiba? bakalım başladık serüvene..
Var mıydı daha önce tüp bebek deneyimi yaşayan? tavsiyeleri olan?
canımsınnn, ben de çok seviyorum seni ve hepinizi.... vallahi artık ne yiyip içeceğimi şaşırdım, 1-2 damla geldi bir kaç gün önce, sonra kesildi...ne oluyor anlamıyorum ama ne yapayım vardır bunda da bi hayır diyorumNar suyu rahim kalınlaştırıyor canım. Tatlım farkındayım senin de moralinin bozuk olduğunun. Ve buna rağmen moral vermeye çalıştığının. Montem benim sen bitanesin. Burda her ne kadar birbirimizi görmesekte az çok tanıyorum. Seni anlıyabiliyorum. Sende nar suyu iç. Rahimini kalınlaştır. Rahim biraz kalınlaştı mı yumurta kalitesine de etki ediyor diye biliyorum. Benim dondurucumda taze sıkılmış var onu içeceğim. Eğer taze sıkılmışı yoksa Dimesin % 100 nar suyunu öneriyorlar.
günaydın tatlımmmmmm, bu güzel günde bol bol dua edelim, Rabbim kabul etsin dualarımızı inşalllahhhhh
Cnn hiç canını sıkma bizim embriyo çok kaliteli ydi hiçbirini ayırt edemedik dediler ama tutmadı istee karan rahat olsun
Cnn hiç canını sıkma bizim embriyo çok kaliteli ydi hiçbirini ayırt edemedik dediler ama tutmadı istee karan rahat olsun
ben geçen seneden beri yumi takibi yapmadığıma pişmanım. her ay ki yumi kalitesi farklı, boyutlar da belirleyici olabilirdi. benimki 2. gün 4 hücreliydi belki 5. güne gitmeyeceklerdi... Allah bilir tabii. bir de benimkilerin geç büyüdüğünü düşünüyorum bana regliden bir hafta önce ancak olgunlaşıyorlar gibi geliyor artık...Canim aynen oyle hic belli olmuyor. Ne kalite ne kaca bolundugu ne yumurta sayisi. Yiyecek ekmek icecek su varsa nasip olacak. Vakti saati var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?