Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Arkadaşlar sağlık ocağında hormon testi yapılıyor mu fsh lh

Hic sormadim saglik ocagina.
Ben baska bir tahlil icim gitmistim saglik ocagina. Tiroid icin olabilir tam emin degilim. burda pek saglikli cikmiyor sonuclar deyince bir daha saglik ocaginda yaptirmadim,devlet hastanesi veya fakulteye gittim.

Forumda mi can sıkıcı bisey yasadin canim? Uzme kendini hicbi sey icin. 2 saat sonra belli olacak,insallah insallah sonucun guzel cikar. Hemen haber ver mutlakA,merak ediyorum:)
Unutma hangi yumurtadan ne sonuc cikacak bilinmeeeez:)
Cnn hiç canını sıkma bizim embriyo çok kaliteli ydi hiçbirini ayırt edemedik dediler ama tutmadı istee karan rahat olsun

Canım bende de beyazların son gününde başladı. İlacın bitimine az kaldı ama kanamaya devam. Dün akşam şiddetli bel ve karın ağrısı yaşadım. Kanamam çok az arttı. Nar suyu içeyim diyorum. Bu kadar uzun süreli kanamaya rahim kalınlığı dayanmaz.

sen bilirsin kuzum, nar suyu rahim mi kalınlaştırıyor?
sebepsiz kanama can sıkıntısı...benim 28 nisanda son gündü kanamam, sanırım rahim hala kalınlaşıp kendine gelemedi, dr incelmiş rahim duvarın demişti...regl olamadım bu ay, 28 ine kadar bekleyeceğim bakalım gelecek mi, gelmeyecek mibozuldu düzenim, benimde canım sıkkın aslında, bakma moral vermeye çalışıyorum ama ben de moralsizim bu ara...

Nar suyu rahim kalınlaştırıyor canım. Tatlım farkındayım senin de moralinin bozuk olduğunun. Ve buna rağmen moral vermeye çalıştığının. Montem benim sen bitanesin. Burda her ne kadar birbirimizi görmesekte az çok tanıyorum. Seni anlıyabiliyorum. Sende nar suyu iç. Rahimini kalınlaştır. Rahim biraz kalınlaştı mı yumurta kalitesine de etki ediyor diye biliyorum. Benim dondurucumda taze sıkılmış var onu içeceğim. Eğer taze sıkılmışı yoksa Dimesin % 100 nar suyunu öneriyorlar.

Yumurtan var canim,bu cok guzel bisey. Oncelikle hayirli olsun. Sonucu da guzel olur insallah. Bu tedavi de heyecan hic bitmiyor. Ilk asama yumurta gorunmesi. Yumurta gorunduyse ilk asama basariyla gecildi demek. Sonra ilaclarini zamaninda ve dozunda kullanman onemli. Sonra acaba yumurtalar buyüyor mu asamasi var. Yumurtalar guzel büyuyorsa bu asamayi da gectigin icin rahatliyosun. Sonra buyüyen yumurtalarin hepsi toplansin ve toplaninca icleri dolu ve kaliteli ciksin diye dua ediyosun.daha sonra dollensin,daha sonra bölünsün derken transfer edilene kadar,ekranda vücuduna konulan o beyaz noktayi gorene kadar hep bir asama geciriyosun. Ondan sonra da rahat olabilmen cok onemli.
Ben ilk 2 tüp tedavimde ilk 4 gun hareketsiz yattim,oyle demislerdi. Simdiki tedavimdeki yeni doktorum yatmayacaksin,kendini yormadan gezeceksin,hareket edeceksin dedi. Rahmin kan akisina ihtiyaci var dedi.bu defa hic yatmadim. Kendimi yormadan yemegimi de yaptim,carsiya da ciktim,gezmeye de gittim. Bol su ictim. Cunku transfer sonrasi ilaclar afedersin kabiz yapabilir dediler. Beni mutsuz ve rahatsiz edecek ortamlara girmedim,gerebilecek insanlarla bir araya gelmedim. Zaten bana verilen bilgilendirme kagidinda da hoslanmadiginiz ortamlara girmeyin yaziyordu.
Sen sadece ilaclarina ve doktorunun dediklerine konsantre ol. Hangi yumurtadan gebelik elde edilecegini bilemeyiz. O yuzden olacagina inan. Hakkinda hayirlisi olsun ve tüm asamalar olumlu gecip bebise kavusursun insallah

canımsınnn, ben de çok seviyorum seni ve hepinizi.... vallahi artık ne yiyip içeceğimi şaşırdım, 1-2 damla geldi bir kaç gün önce, sonra kesildi...ne oluyor anlamıyorum ama ne yapayım vardır bunda da bi hayır diyorum bugün diyete başlamaya karar vermiştim, kalorilidir şimdi o dertler bir değil ki gülüm

Canim aynen oyle hic belli olmuyor. Ne kalite ne kaca bolundugu ne yumurta sayisi. Yiyecek ekmek icecek su varsa nasip olacak. Vakti saati var.
ben geçen seneden beri yumi takibi yapmadığıma pişmanım. her ay ki yumi kalitesi farklı, boyutlar da belirleyici olabilirdi. benimki 2. gün 4 hücreliydi belki 5. güne gitmeyeceklerdi... Allah bilir tabii. bir de benimkilerin geç büyüdüğünü düşünüyorum bana regliden bir hafta önce ancak olgunlaşıyorlar gibi geliyor artık...

Canim ya 12 degil 112 gun gibi geliyor valla bu test bekleme gunleri
Canim idrar tahlili kan tahlilinden cok sonra cikiyor diye okumustum,o yuzden yapmayi dusunmedim. Esim de illa test günü yap diyor,o yuzden bekledik canim ama inan cok zor geciyor ve cok heyecanli bisey. Suanda her sey belli. Ya orda ya da degil ama bilmiyorum iste. Umutla ve duayla gecirecegim son saatler. Dun gece esim gobekten ignemi vuruyor. Hem aciyor diye kiyamiyor hem de Allahim insallah vurmaya devam ederim bu igneleri diye dua ediyor:))
Belirti olarak hicbisey yasamadim. Ama bu bas donmesi mide bulantisi falan hemen baslamazmis ya da herkes yasamazmis. Hissiyat olaraksa bir an geliyor oldu diyorum bir an geliyor yine olmadi galiba diyorum. Cok degisik bir duygu canim ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…