Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

canım yaaaa, inşallah oradadır... çok iyi anlıyorum seni, geçmek bilmez o süreç...yarın sabah erkenden burada pusuya yatıp sonucunu bekleyeceğim, sakın geç kalma yazmak için

Canim benim de 2. gun 4 hücreliydi. Benimki de gitmeycekti 5. gune. Bir de bazi merkezler bir an once dogal ortami olan anne rahmine bir an once koymaktan yanalar. 9 ay orda yasiyorlar zaten,laboratuvarda bekletmeye gerek yok diye düsünuyorlar.

canım yaaaa, inşallah oradadır... çok iyi anlıyorum seni, geçmek bilmez o süreç...yarın sabah erkenden burada pusuya yatıp sonucunu bekleyeceğim, sakın geç kalma yazmak için

Insallllllah icimdedir canim. Zaten 12 gundur deliksiz uyku yok,sabaha kadar saga dön sola dön . O yuzden sabahin 6sinda gidebilirim hastaneye

Canımsın bende seni ve buradaki herkesi çok seviyorum. Ben gündüz içtiğim zaman kilo aldıracağını sanmıyorum. Bende 3 hafta önce diyete girdim. Bu 4. haftam. 3 haftada 2.5 kilo verebildim. Cylo kullanırkende kilo vermek zorlaşıyor sanırım.

cyclo öyle beni de şişirmişti kullanırken ah bi de ben tam kanalize olup başlayabilsem

Çok güzel anlatmışsın çok saol desteğin için de arkadaşım.
Ben senin tüp bebek yaptırdığını bilmiyordum.
Profil fotoğrafı koymadığın için de hatırlamakta zorlanıyorum hep :) inşallah senin de testin olumlu çıkar, içindedir şuan, 2 tüp deneyiminden sonra bu duyguyu tatmayı allahım sana nasip etsin. Zor bir süreç çünkü ve umutlar da çoğalıyor bu süreçte. Ben transferle birlikte 1 haftalık izin alayım diyorum iş yerimden, hareketsiz yatıp yatmama olayını da doktorumla konuşacağım, söylediğin çok mantıklı.. Şimdiden hayal kurmaya başladım inşallah olumlu sonuçlanır :))

Tüp bebek tedavin hayırlı olsun. İnşallah kaliteli yumilerin olur.

cyclo öyle beni de şişirmişti kullanırken ah bi de ben tam kanalize olup başlayabilsem
Montecim sen bilirsin desolet ve cyclo ayni amaca mi hizmet ediyor.beni desolet mahvetti inanilmaz gerginlik carpinti yapti.zaten sonrasinda fshim 14.5 cikti.acaba bunla ilgili olabilor mi

Montecim sen bilirsin desolet ve cyclo ayni amaca mi hizmet ediyor.beni desolet mahvetti inanilmaz gerginlik carpinti yapti.zaten sonrasinda fshim 14.5 cikti.acaba bunla ilgili olabilor mi
canım desoleti ilk defa duyuyorum...hiç fikrim yok, kızlar biliyordur belki

Desolet doğum kontrol hapı. Desolet kullanırken korunmak için de kullanıyor. Ama cylo kullanırken hamile kalınabiliyor. Cylo daha çok adet düzenleyicisi olarak kullanılıyor. Ben bekarken 1 sene desolet kullanmıştım. Kist eritmek için dr um vermişti.

Desolet gerginlik yapar. Bir de ödem yapıyor. Kilo konusunda dikkatli olmanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…