canım yaaaa, inşallah oradadır... çok iyi anlıyorum seni, geçmek bilmez o süreç...yarın sabah erkenden burada pusuya yatıp sonucunu bekleyeceğim, sakın geç kalma yazmak içinCanim ya 12 degil 112 gun gibi geliyor valla bu test bekleme gunleri
Canim idrar tahlili kan tahlilinden cok sonra cikiyor diye okumustum,o yuzden yapmayi dusunmedim. Esim de illa test günü yap diyor,o yuzden bekledik canim ama inan cok zor geciyor ve cok heyecanli bisey. Suanda her sey belli. Ya orda ya da degil ama bilmiyorum iste. Umutla ve duayla gecirecegim son saatler. Dun gece esim gobekten ignemi vuruyor. Hem aciyor diye kiyamiyor hem de Allahim insallah vurmaya devam ederim bu igneleri diye dua ediyor:))
Belirti olarak hicbisey yasamadim. Ama bu bas donmesi mide bulantisi falan hemen baslamazmis ya da herkes yasamazmis. Hissiyat olaraksa bir an geliyor oldu diyorum bir an geliyor yine olmadi galiba diyorum. Cok degisik bir duygu canim ya.
ben geçen seneden beri yumi takibi yapmadığıma pişmanım. her ay ki yumi kalitesi farklı, boyutlar da belirleyici olabilirdi. benimki 2. gün 4 hücreliydi belki 5. güne gitmeyeceklerdi... Allah bilir tabii. bir de benimkilerin geç büyüdüğünü düşünüyorum bana regliden bir hafta önce ancak olgunlaşıyorlar gibi geliyor artık...
canım yaaaa, inşallah oradadır... çok iyi anlıyorum seni, geçmek bilmez o süreç...yarın sabah erkenden burada pusuya yatıp sonucunu bekleyeceğim, sakın geç kalma yazmak için
bence de bu kadar beklemek yeter, erkenden öğrenmek gerekInsallllllah icimdedir canim. Zaten 12 gundur deliksiz uyku yok,sabaha kadar saga dön sola dön . O yuzden sabahin 6sinda gidebilirim hastaneye
Canımsın bende seni ve buradaki herkesi çok seviyorum. Ben gündüz içtiğim zaman kilo aldıracağını sanmıyorum. Bende 3 hafta önce diyete girdim. Bu 4. haftam. 3 haftada 2.5 kilo verebildim. Cylo kullanırkende kilo vermek zorlaşıyor sanırım.canımsınnn, ben de çok seviyorum seni ve hepinizi.... vallahi artık ne yiyip içeceğimi şaşırdım, 1-2 damla geldi bir kaç gün önce, sonra kesildi...ne oluyor anlamıyorum ama ne yapayım vardır bunda da bi hayır diyorumbugün diyete başlamaya karar vermiştim, kalorilidir şimdi o dertler bir değil ki gülüm
cyclo öyle beni de şişirmişti kullanırkenCanımsın bende seni ve buradaki herkesi çok seviyorum. Ben gündüz içtiğim zaman kilo aldıracağını sanmıyorum. Bende 3 hafta önce diyete girdim. Bu 4. haftam. 3 haftada 2.5 kilo verebildim. Cylo kullanırkende kilo vermek zorlaşıyor sanırım.
fshe2 tatlım merakta bırakma bizi, inşallah güzel haberlerle gel aramıza, aklım fikrim sende, dualarım seninleee
çoookhem de :)Evet canim. Dolmadi mi 2 saat. Meraktayiz.
Yumurtan var canim,bu cok guzel bisey. Oncelikle hayirli olsun. Sonucu da guzel olur insallah. Bu tedavi de heyecan hic bitmiyor. Ilk asama yumurta gorunmesi. Yumurta gorunduyse ilk asama basariyla gecildi demek. Sonra ilaclarini zamaninda ve dozunda kullanman onemli. Sonra acaba yumurtalar buyüyor mu asamasi var. Yumurtalar guzel büyuyorsa bu asamayi da gectigin icin rahatliyosun. Sonra buyüyen yumurtalarin hepsi toplansin ve toplaninca icleri dolu ve kaliteli ciksin diye dua ediyosun.daha sonra dollensin,daha sonra bölünsün derken transfer edilene kadar,ekranda vücuduna konulan o beyaz noktayi gorene kadar hep bir asama geciriyosun. Ondan sonra da rahat olabilmen cok onemli.
Ben ilk 2 tüp tedavimde ilk 4 gun hareketsiz yattim,oyle demislerdi. Simdiki tedavimdeki yeni doktorum yatmayacaksin,kendini yormadan gezeceksin,hareket edeceksin dedi. Rahmin kan akisina ihtiyaci var dedi.bu defa hic yatmadim. Kendimi yormadan yemegimi de yaptim,carsiya da ciktim,gezmeye de gittim. Bol su ictim. Cunku transfer sonrasi ilaclar afedersin kabiz yapabilir dediler. Beni mutsuz ve rahatsiz edecek ortamlara girmedim,gerebilecek insanlarla bir araya gelmedim. Zaten bana verilen bilgilendirme kagidinda da hoslanmadiginiz ortamlara girmeyin yaziyordu.
Sen sadece ilaclarina ve doktorunun dediklerine konsantre ol. Hangi yumurtadan gebelik elde edilecegini bilemeyiz. O yuzden olacagina inan. Hakkinda hayirlisi olsun ve tüm asamalar olumlu gecip bebise kavusursun insallah
Tüp bebek tedavin hayırlı olsun. İnşallah kaliteli yumilerin olur.Kızlar bugün tüp bebek tedavisine başladık, geçen ay yumurtam gelişmediği için yapılamamıştı, bu ay 2 yumurtam varmış +1 tanesi daha yer yapmış dedi şükür. Fsh değeri yüksek biri olarak doktor umut verici dedi :) Ama normale göre azmış galiba? bakalım başladık serüvene..
Var mıydı daha önce tüp bebek deneyimi yaşayan? tavsiyeleri olan?
Montecim sen bilirsin desolet ve cyclo ayni amaca mi hizmet ediyor.beni desolet mahvetti inanilmaz gerginlik carpinti yapti.zaten sonrasinda fshim 14.5 cikti.acaba bunla ilgili olabilor micyclo öyle beni de şişirmişti kullanırkenah bi de ben tam kanalize olup başlayabilsem
canım desoleti ilk defa duyuyorum...hiç fikrim yok, kızlar biliyordur belkiMontecim sen bilirsin desolet ve cyclo ayni amaca mi hizmet ediyor.beni desolet mahvetti inanilmaz gerginlik carpinti yapti.zaten sonrasinda fshim 14.5 cikti.acaba bunla ilgili olabilor mi
tatlım öğleden sonra çıkacak galibafshe2 tatlım merakta bırakma bizi, inşallah güzel haberlerle gel aramıza, aklım fikrim sende, dualarım seninleee
canım geç gitmiş öğleden sonraya kalabilir hayırlısıEvet canim. Dolmadi mi 2 saat. Meraktayiz.
tamam canım haber ver ama mutlaka, beklemedeyiz...tatlım öğleden sonra çıkacak galiba
Desolet doğum kontrol hapı. Desolet kullanırken korunmak için de kullanıyor. Ama cylo kullanırken hamile kalınabiliyor. Cylo daha çok adet düzenleyicisi olarak kullanılıyor. Ben bekarken 1 sene desolet kullanmıştım. Kist eritmek için dr um vermişti.Montecim sen bilirsin desolet ve cyclo ayni amaca mi hizmet ediyor.beni desolet mahvetti inanilmaz gerginlik carpinti yapti.zaten sonrasinda fshim 14.5 cikti.acaba bunla ilgili olabilor mi
İnşallah güzel haberlerle gelirsin. Rabbim emeklerinin karşılığını versin.tatlım öğleden sonra çıkacak galiba
Tüp bebek tedavin hayırlı olsun. İnşallah kaliteli yumilerin olur.
Desolet gerginlik yapar. Bir de ödem yapıyor. Kilo konusunda dikkatli olmanı tavsiye ederim.Montecim sen bilirsin desolet ve cyclo ayni amaca mi hizmet ediyor.beni desolet mahvetti inanilmaz gerginlik carpinti yapti.zaten sonrasinda fshim 14.5 cikti.acaba bunla ilgili olabilor mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?