Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Montecim sen bilirsin desolet ve cyclo ayni amaca mi hizmet ediyor.beni desolet mahvetti inanilmaz gerginlik carpinti yapti.zaten sonrasinda fshim 14.5 cikti.acaba bunla ilgili olabilor mi
Canım ben desoleti uzun yıllar kullanmıştım, doğum kontrol hapı o. Onu bıraktım bebek istedim, sonra da erken menapozu öğrendim acaba diyorum onu kullanırken de hormonlarım değişmişmiydi, çünkü desolet içerken gayet düzenli adet oluyordum ama bileydim başıma böyle bişey geleceğini oğlumdan sonra hiç beklemez ikinciyi yapardım. Ben de desolet kullanırken bi etki falan yapmadı bilmiyorum herkes de farklı olabilir tabi.

Canlar kaç gündür takip edemedim. Eski sayfaları çok karıştıramadım. Bursa_83 ve fsh2 yi merak ettim yaptınız mı test, inşallah bebişiniz sizinledir.

Evet canim tüp yaptirdim.bu 3. deneme. Umarim son olur. Ondan once de 2 asilama var ama asilamayla olacak diye dusundugumden degil,rapor icin mecburi yaptirdim. Gittigim her doktor bana direk tüp dedi. Cok ince bir cizgi var bu tedavide. Ya 3 4 defa deneyip maddi manevi yorulup olmuyor deyip birakiyosun ya da hayir ben devam edecegim deyip yine bir azimle basliyosun. Iste ordaki o duygun cok onemli. Ya salacaksın kendini birakacaksin ya da ha gayret deyip devam edeceksin. Kolay degil bu surecler. Beklemek zor. Ne zaman gelecek o bebis bilmiyosun,gelecek mi bi gun onu da bilmiyosun. Gun geliyor umutlar bitiyor,benim cocugum olmayacak galiba diyorum,gun geliyor olacagina inaniyosun. Ne bileyim iste,karisik duygular. yer gök dua ile. Gece gunduz gercekten isteyen herkesle beraber bana da ver allahim diye dua ediyorum,tedavimi oluyorum,baska da yapabilecegim bisey kalmiyor. Hayirlisi neyse o olsun.
Bu arada hakkaten bi tek benim mi yok profil fotom

Evet canim tüp yaptirdim.bu 3. deneme. Umarim son olur. Ondan once de 2 asilama var ama asilamayla olacak diye dusundugumden degil,rapor icin mecburi yaptirdim. Gittigim her doktor bana direk tüp dedi. Cok ince bir cizgi var bu tedavide. Ya 3 4 defa deneyip maddi manevi yorulup olmuyor deyip birakiyosun ya da hayir ben devam edecegim deyip yine bir azimle basliyosun. Iste ordaki o duygun cok onemli. Ya salacaksın kendini birakacaksin ya da ha gayret deyip devam edeceksin. Kolay degil bu surecler. Beklemek zor. Ne zaman gelecek o bebis bilmiyosun,gelecek mi bi gun onu da bilmiyosun. Gun geliyor umutlar bitiyor,benim cocugum olmayacak galiba diyorum,gun geliyor olacagina inaniyosun. Ne bileyim iste,karisik duygular. yer gök dua ile. Gece gunduz gercekten isteyen herkesle beraber bana da ver allahim diye dua ediyorum,tedavimi oluyorum,baska da yapabilecegim bisey kalmiyor. Hayirlisi neyse o olsun.
Bu arada hakkaten bi tek benim mi yok profil fotom

Herkese günaydın, hayırlı cumalar... ben de menopoz başlangıcı ve yumurta revervim az dı ve ultrasyonda 3 yumurta gördüler yarın doktora gidiyorum kısmetse tedavi için... Bu bile benim için mucize inşallah sonuda güzel olur.

Allah hepimizin yardımcısı olsun...

amin canım inşallah benim gibi stresli bir insana göre diil bu işler, hayırlısı
Ben de çok stresli bir insanım. Ben tüp bebek işine ilk başladığımda bir an önce olsun bitsin diyordum. Daha doğrusu hemen oluverecek sandım. Ama önüme çıkan engeller bana sabrı öğretti. Emin ol sende bir süre sonra kendindeki bu sabrı göreceksin. Baksana aylardır yemediğimiz ot çöp kalmadı. Ama inşallah tüm bunlara gerek kalmaz. Bu tedavinde bebişin yada bebişlerin seninledir ve 9 ay hep seninle olur.

Valla yazdıkların bana bile ışık oldu ne güzel anlatmışsın.. Doktorlar bu kadar ayrıntılı anlatmıyor. Benim de3 yumoşum göründü ya süreci ben de öğrenmiş oldum sayende.. Allah razı olsun...

Çok uğraş vermişsin canım Allahım yardımcın olsun ve dilerim bu sürecin mukafatını yakın zamanda alırsın..

Ben bir ayda bile içmediğim yemediğim şey yok yemekten çok takviye ve ilaçlarla besleniyorum :)))

11 yıl canım...

11 yıldır mücadele veriyorsun dimi Bence bir insan bu kadar uzun süre bunun için mücadele veriyorsa üstelik sabırla ve duayla eminim Allahım bu mücadelenin ve sabrın sonunu güzel eyler.. Okudukça hepinize saygım ve hayranlığım artıyor.. Çok güçlüsünüz ve dilerim hepiniz bu duyguyu yaşarsınız... ((((

Rica ederim canim. Allah senden de razi olsun. 3 yumurta gayet iyi. Hepsi kaliteli olsun insallah.
1 2 merkezden randevu alacagim demistin,alabildin mi?

yok bebeğim korundum ben hep ben 6 aydır bebk istiyorum yanıltmak istemem asla seni..gerçi bu işin 1 ayı da 10 yılı da aynı sanırım, olmayınca olmuyor olacaksa, gününü bekliyor...sabır şart

moralsiz olma ltüfen.. Bak mevsimlerden bahardayız ve bugün Cuma mübarek gün. Sen diyebilirsin bana belki evet "demesi kolay" bana şu an tabi senin bunca zaman yaşadıklarını anlayamam asla çünkü ben 1 aydır bunu yaşıyorum. Ama sen bir çok yerde demişsin moral çok önemli diye. Belki çok yaklaştın mutlu sona, her gecenin sabahı ve her sabrın rabbim katında bir mükafatı vardır. Allah'tan ümit kesilmez ve moral bozulması sadece yine kendimize zarar Umut hep var, mücadeleye hep devam ve siz benim gibi yeni bu sürece girenler için bir ışık ve umutsunuz. Sizin gücünüze ben hayranım.. Anne olmak tabi önemli ama bu kadar güçlü kadınlar bence bebeği olan bir çok anneden bin kat daha fazla anne.. Dualarımız kendim için değil bunun için mücadele veren herkes için.. Yaşamayan bilemez ama biz yaşadığımız için birbirimizi anlıyoruz... Rabbimin katında hangi kulun duasının kabul olunacağı bilinmez. Bizim çok değersiz görüdğümüz birisinin Allah katında değeri çok büyüktür belki bilemeyiz. O yüzden bilgi paylaşımından çok birbirimize ettiğimiz dualar bile o kadar önemli ki....

no_name_ canımcım çok teşekkür ederim bilgi için, alıp kullanmaya başlıcam hemen... Canını sıkma herşey olacağına varıyor, eğer olması gerekiyor ise resmen her ne ise önüne geliyor, kafanı dağıt,gez dolaş...
B bursa_83 canım benim Allah razı olsun, Allah gönlündekini önüne koysun inşallah... Pozitif haberini bekliyorum, azminede hayranım ve maşallah diyorum
fshe2 canım hakkında en hayırlısı neyse o olsun, gerginlik endişe bu sürecin bir parçası malesef, inşallah güzel olsun senin için herşey
G gulbil10 canım inşallah çokça gider kilolar, fit bir anne olursun..
@ moyaalitu düşünceli arkadaşım benim
gibigibiyim yoğunsun her zaman ki gibi...

Diğer güzel hatunlar tez vakitte dolsun göbüşler sağlıklı bebiş ya da bebebişlerle inşallah... Cumanız hayrolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…