Tüp bebek olayı çok zor ve yıpratıcı bir süreç. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım.Saol canım inşallah..
hemen yazarım, hayırlısıtamam canım haber ver ama mutlaka, beklemedeyiz...
amin canım inşallah benim gibi stresli bir insana göre diil bu işler, hayırlısıİnşallah güzel haberlerle gelirsin. Rabbim emeklerinin karşılığını versin.
Canım ben desoleti uzun yıllar kullanmıştım, doğum kontrol hapı o. Onu bıraktım bebek istedim, sonra da erken menapozu öğrendim acaba diyorum onu kullanırken de hormonlarım değişmişmiydi, çünkü desolet içerken gayet düzenli adet oluyordum ama bileydim başıma böyle bişey geleceğini oğlumdan sonra hiç beklemez ikinciyi yapardım. Ben de desolet kullanırken bi etki falan yapmadı bilmiyorum herkes de farklı olabilir tabi.Montecim sen bilirsin desolet ve cyclo ayni amaca mi hizmet ediyor.beni desolet mahvetti inanilmaz gerginlik carpinti yapti.zaten sonrasinda fshim 14.5 cikti.acaba bunla ilgili olabilor mi
Çok güzel anlatmışsın çok saol desteğin için de arkadaşım.
Ben senin tüp bebek yaptırdığını bilmiyordum.
Profil fotoğrafı koymadığın için de hatırlamakta zorlanıyorum hep :) inşallah senin de testin olumlu çıkar, içindedir şuan, 2 tüp deneyiminden sonra bu duyguyu tatmayı allahım sana nasip etsin. Zor bir süreç çünkü ve umutlar da çoğalıyor bu süreçte. Ben transferle birlikte 1 haftalık izin alayım diyorum iş yerimden, hareketsiz yatıp yatmama olayını da doktorumla konuşacağım, söylediğin çok mantıklı.. Şimdiden hayal kurmaya başladım inşallah olumlu sonuçlanır :))
Çok güzel anlatmışsın çok saol desteğin için de arkadaşım.
Ben senin tüp bebek yaptırdığını bilmiyordum.
Profil fotoğrafı koymadığın için de hatırlamakta zorlanıyorum hep :) inşallah senin de testin olumlu çıkar, içindedir şuan, 2 tüp deneyiminden sonra bu duyguyu tatmayı allahım sana nasip etsin. Zor bir süreç çünkü ve umutlar da çoğalıyor bu süreçte. Ben transferle birlikte 1 haftalık izin alayım diyorum iş yerimden, hareketsiz yatıp yatmama olayını da doktorumla konuşacağım, söylediğin çok mantıklı.. Şimdiden hayal kurmaya başladım inşallah olumlu sonuçlanır :))
Ben de çok stresli bir insanım. Ben tüp bebek işine ilk başladığımda bir an önce olsun bitsin diyordum. Daha doğrusu hemen oluverecek sandım. Ama önüme çıkan engeller bana sabrı öğretti. Emin ol sende bir süre sonra kendindeki bu sabrı göreceksin. Baksana aylardır yemediğimiz ot çöp kalmadı. Ama inşallah tüm bunlara gerek kalmaz. Bu tedavinde bebişin yada bebişlerin seninledir ve 9 ay hep seninle olur.amin canım inşallah benim gibi stresli bir insana göre diil bu işler, hayırlısı
Canlar kaç gündür takip edemedim. Eski sayfaları çok karıştıramadım. Bursa_83 ve fsh2 yi merak ettim yaptınız mı test, inşallah bebişiniz sizinledir.
Valla yazdıkların bana bile ışık oldu ne güzel anlatmışsın.. Doktorlar bu kadar ayrıntılı anlatmıyor. Benim de3 yumoşum göründü ya süreci ben de öğrenmiş oldum sayende.. Allah razı olsun...Yumurtan var canim,bu cok guzel bisey. Oncelikle hayirli olsun. Sonucu da guzel olur insallah. Bu tedavi de heyecan hic bitmiyor. Ilk asama yumurta gorunmesi. Yumurta gorunduyse ilk asama basariyla gecildi demek. Sonra ilaclarini zamaninda ve dozunda kullanman onemli. Sonra acaba yumurtalar buyüyor mu asamasi var. Yumurtalar guzel büyuyorsa bu asamayi da gectigin icin rahatliyosun. Sonra buyüyen yumurtalarin hepsi toplansin ve toplaninca icleri dolu ve kaliteli ciksin diye dua ediyosun.daha sonra dollensin,daha sonra bölünsün derken transfer edilene kadar,ekranda vücuduna konulan o beyaz noktayi gorene kadar hep bir asama geciriyosun. Ondan sonra da rahat olabilmen cok onemli.
Ben ilk 2 tüp tedavimde ilk 4 gun hareketsiz yattim,oyle demislerdi. Simdiki tedavimdeki yeni doktorum yatmayacaksin,kendini yormadan gezeceksin,hareket edeceksin dedi. Rahmin kan akisina ihtiyaci var dedi.bu defa hic yatmadim. Kendimi yormadan yemegimi de yaptim,carsiya da ciktim,gezmeye de gittim. Bol su ictim. Cunku transfer sonrasi ilaclar afedersin kabiz yapabilir dediler. Beni mutsuz ve rahatsiz edecek ortamlara girmedim,gerebilecek insanlarla bir araya gelmedim. Zaten bana verilen bilgilendirme kagidinda da hoslanmadiginiz ortamlara girmeyin yaziyordu.
Sen sadece ilaclarina ve doktorunun dediklerine konsantre ol. Hangi yumurtadan gebelik elde edilecegini bilemeyiz. O yuzden olacagina inan. Hakkinda hayirlisi olsun ve tüm asamalar olumlu gecip bebise kavusursun insallah
canım geç gitmiş öğleden sonraya kalabilir hayırlısı
Evet canim tüp yaptirdim.bu 3. deneme. Umarim son olur. Ondan once de 2 asilama var ama asilamayla olacak diye dusundugumden degil,rapor icin mecburi yaptirdim. Gittigim her doktor bana direk tüp dedi. Cok ince bir cizgi var bu tedavide. Ya 3 4 defa deneyip maddi manevi yorulup olmuyor deyip birakiyosun ya da hayir ben devam edecegim deyip yine bir azimle basliyosun. Iste ordaki o duygun cok onemli. Ya salacaksın kendini birakacaksin ya da ha gayret deyip devam edeceksin. Kolay degil bu surecler. Beklemek zor. Ne zaman gelecek o bebis bilmiyosun,gelecek mi bi gun onu da bilmiyosun. Gun geliyor umutlar bitiyor,benim cocugum olmayacak galiba diyorum,gun geliyor olacagina inaniyosun. Ne bileyim iste,karisik duygular. yer gök dua ile. Gece gunduz gercekten isteyen herkesle beraber bana da ver allahim diye dua ediyorum,tedavimi oluyorum,baska da yapabilecegim bisey kalmiyor. Hayirlisi neyse o olsun.
Bu arada hakkaten bi tek benim mi yok profil fotom
Ben bir ayda bile içmediğim yemediğim şey yok yemekten çok takviye ve ilaçlarla besleniyorum :)))Ben de çok stresli bir insanım. Ben tüp bebek işine ilk başladığımda bir an önce olsun bitsin diyordum. Daha doğrusu hemen oluverecek sandım. Ama önüme çıkan engeller bana sabrı öğretti. Emin ol sende bir süre sonra kendindeki bu sabrı göreceksin. Baksana aylardır yemediğimiz ot çöp kalmadı. Ama inşallah tüm bunlara gerek kalmaz. Bu tedavinde bebişin yada bebişlerin seninledir ve 9 ay hep seninle olur.
canım geç gitmiş öğleden sonraya kalabilir hayırlısı
11 yıl canım...
Valla yazdıkların bana bile ışık oldu ne güzel anlatmışsın.. Doktorlar bu kadar ayrıntılı anlatmıyor. Benim de3 yumoşum göründü ya süreci ben de öğrenmiş oldum sayende.. Allah razı olsun...
yok bebeğim korundum ben hep ben 6 aydır bebk istiyorum11 yıldır mücadele veriyorsun dimiBence bir insan bu kadar uzun süre bunun için mücadele veriyorsa üstelik sabırla ve duayla eminim Allahım bu mücadelenin ve sabrın sonunu güzel eyler.. Okudukça hepinize saygım ve hayranlığım artıyor.. Çok güçlüsünüz ve dilerim hepiniz bu duyguyu yaşarsınız... ((((
sen bilirsin kuzum, nar suyu rahim mi kalınlaştırıyor?
sebepsiz kanama can sıkıntısı...benim 28 nisanda son gündü kanamam, sanırım rahim hala kalınlaşıp kendine gelemedi, dr incelmiş rahim duvarın demişti...regl olamadım bu ay, 28 ine kadar bekleyeceğim bakalım gelecek mi, gelmeyecek mibozuldu düzenim, benimde canım sıkkın aslında, bakma moral vermeye çalışıyorum ama ben de moralsizim bu ara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?