Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

yok bebeğim korundum ben hep ben 6 aydır bebk istiyorum yanıltmak istemem asla seni..gerçi bu işin 1 ayı da 10 yılı da aynı sanırım, olmayınca olmuyor olacaksa, gününü bekliyor...sabır şart
:)) 6 aydır mı :))) buna sevindim işte....

Rica ederim canim. Allah senden de razi olsun. 3 yumurta gayet iyi. Hepsi kaliteli olsun insallah.
1 2 merkezden randevu alacagim demistin,alabildin mi?
Aldım canım Fulyada bir doktordan sabah 10:00'da gideceğiz Allah kısmet ederse.. Bakalım neler diyecek bana :) içim kıpır kıpır inşallah güzel şeyler söyler...

O kadar sabırlı ve güçlü olur muyum bilmiyorum, gerçi hep böyle diyorum ama şaka maka 2 yıldır uğraşıyoruz, ben de az sabırlı değilmişim :) pes edişlerim oldu, hoop hemen geri geldim kendime Allahtan :)
Ayrıca evet şöyle bebişli falan bi profil fotoğrafı istiyoruz.. :) ben de şu bağıran kızı kaldırayım artık profilimden :)

arkadaşlar sonucum 13,7 ikiye katlamış ama düşük bir değer, merkeze bildiricem bakalım ne diyecekler...
bebeğim olumsuz olma, 2 ye katlaması olumlu bi durum sağlıklı ilerliyor demek, 4-5 e katlasa sıkıntı vardı...hele dış gebeliklerde o değer çok katlıyor, rahat ol lütfen

bebişim ne demek, başla bence de şifa olsun inşallah...özlüyorum seni, nasıl gidiyor? her şey yolunda mı?

Canımsın senin de Cuman hayırlı olsun Aynen bayaa yoğunum uzaktan takipteyim :)

canım sen kimyasal yaşamıştın nasıldı değerlerin, katlanması?
canım benim 1.kimyasalda 6,1 di, regl geldi bi daha ölçülmedi, 2.kimyasalda 12 idi ilk değer 2 gün sonra 25 oldu, sonra yine regl ile gitti...3.de de regle 4 gün kala 171 di..o da regl ile gittii...sen değerlere takılma, önemli olan 2 ye katlaması

canım yaa çok saolasın, benim mücadele yeni daha 6 ay korunmadım 2 kimyasal gebelik 1 düşük yaşadım 6 ayda...bakalım mücadeleye devam

bebeğim olumsuz olma, 2 ye katlaması olumlu bi durum sağlıklı ilerliyor demek, 4-5 e katlasa sıkıntı vardı...hele dış gebeliklerde o değer çok katlıyor, rahat ol lütfen
forumda okuduğum dış gebeliklerde değerler daha yüksek sanki, montecim bu kimyasal gibi duruyor bir mucize olmazsa tabii... forumları talan ettim mucize haberleri için ama düşük değerler hep sonlanmış...

Desolet gerginlik yapar. Bir de ödem yapıyor. Kilo konusunda dikkatli olmanı tavsiye ederim.
Adetin 3.gunu 21 ml yumurta olunca kiste donusmesin diye verdiler.cinnet getirecektim yemin ederim.o kadar olumsuz etkiledi beni.sadece 21 gun kullandim altust oldum.insallah bir daha gerekmez.kilomda bi degisiklik yok. 54 kiloyum yillardir

şimdi ben 29. gündeyim, geçen ay 28 günde regli olmuştum ama genelde 30-31 günde regli oluyorum , sen bu tahlilleri hangi günlerde yaptırmıştın?

forumda okuduğum dış gebeliklerde değerler daha yüksek sanki, montecim bu kimyasal gibi duruyor bir mucize olmazsa tabii... forumları talan ettim mucize haberleri için ama düşük değerler hep sonlanmış...
ben de çok okudum o dönem tatlım ama olumsuz olma lütfen, 2 ye katlanması güzel bi durum... dış gebelik değil, bundan eminiz...hiç artmasa ya da 4-5misli fırlarsa dış gebelikten şüpheleniyorlar..benim son düşükte 171 di ilk gün 2 gün sonra 170 di hiç değişmemiş dr dış gebelik olabilir demişti...

bizim semizotu vardı hatırlarsan onun 17 den mi ne yükselmişti, gönlünü ferah tutmaya çalış

şimdi ben 29. gündeyim, geçen ay 28 günde regli olmuştum ama genelde 30-31 günde regli oluyorum , sen bu tahlilleri hangi günlerde yaptırmıştın?
canım 6 olduğunda değer reglden 2 gün önceydi, 26.gündü, değer 12 olduğunda 27.gündü, değer 171 iken 24.gündü..ben 28 günde oluyorum hep

Kızlar yeni arkadaşlar var bende sürecimi yazayım o zaman, belki ışık olur fikir olur
2012 Temmuz da evlendim, 2013sonları itibariyle bebiş istedik, birde vajinismus geçmişim var bu sürede tabiki neyse bunu atlatıp bebek için dr a gittim, işte 2014 ün başları, usg birkaç kan testi falan daha gençsin 10-12-14 gün deneme ve folik asit yazıp yolladı,eşimle işlerimiz gereği sadece hafta sonu görüşüyoruz o sıralar, ovulasyon testi ile takip yapıyorum, yani hani bir 5-6 ay geçti ama ben anladım birşeyler yolunda değil, iş yerimin yakınındaki bir devlet hastanesine gideyim dedim, birde işte buraya üye oldum ki ne nasıl yapılıyor hani az çok fikrim olsun
Neyse bir kadın dr eee folikül var niye geldin dedi neyse kanda ver hormon bakalım dedii, kanı verdim akşam sonuç sen 32 sin ama yumurtaların 42 yaşıında hemen rahim filmi ve amh istedi, amh orda yapılmıyor bu arada, bu arada dr arayışına girdim... Rahim filmini devlet hastanesinde çektirerek bir cesaret örneği gösterdim, şimdi olsa asla yapamam,resmen cahillik mutlu etti beni
Amh 0,72 çıktı fsh 10-13 civarında ve ben kendimi tüp bebek tedavisinde buldum, folikül var hatta o zamanlar 8-9 gibi
Özel de başladığım ilk tüp bebek tedavim yüksek doz iğne sıfır takviye ile 2 yumurta toplandı, 1 i geç döllendi ve 4 hücreli transfer negatif sonuçlandı
2. Tedaviye ara vermeden 3 ay sonra aynı dr ile gene çok yüksek doz iğne ile yaptım,bu sefer 6 yumurta toplandı 5 i döllendi ancak sadece 1 i 4. Güne gitti, gene negatif
3. Tedavim için 2016 da başka bir dr a ve hastaneye gittim, başkent Üniversitesi hastanesinde Hulusi Bülent Bey, takviye kullandım,histereskopi de oldum,rahimde miyom polip yok temiz çıktı, gene iğnelere başladık, 4-5 folikül var adetin 2. Günü, düşük doz başladık ancak bir türlü yanıt alamadık neredeyse regli olucam yumurtalar büyümüyor, bu arada 2 tane kaldı sonradan bir 3. Oldu, sonuna doğru lh pik yaptı,yumurtalar kalitesiz büyüdü, bir günde 4 milim büyüdü ve tedavi ne yazıkki iptal oldu
Bu arada bu 2 senede şükrettiğim amh ta düşme olmaması bu sene başında tekrar bakıldı 0,74 çıktı,dr olumlu dedi buna
Tedavi iptal olduğunda o çatalda çok ağladım bir yanımda dr bir yanımda hemşire...olmayınca olmuyor demek ki...
Uzun zamandır böyle yazmamıştım, ohhh beee iyi geldi, Ankara ki çoğu dr a gittiğimden bilgi verebilirim... İnşallah tez zamanda hepimiz o cennet kokusunu içimize çekme fırsatı buluruz...

ama o doğal gebelikti di mi muhtemelen geç döllenme olmuştur, tüp bebekte döllenme zamanı belli ya o yüzden ümitsizim iki gün önce 6 yı görünce sıfır olsaydı dedim içimden düşün yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…