Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Tedaviniz hayırlı sonu bebekli olsun inşallah

Ahahah aynen salıp salmama arası bir yerdeyim....

Ben de oyleyim bir dibe vuruyorum bunalimlar buhranlar..sonra adet olunca resetlemis gibi kosa kosa basliyorum te i tedaviye:)esim hayretle izliyor

ama o doğal gebelikti di mi muhtemelen geç döllenme olmuştur, tüp bebekte döllenme zamanı belli ya o yüzden ümitsizim iki gün önce 6 yı görünce sıfır olsaydı dedim içimden düşün yani...
ah kuzum yaaa, takılma bunlara inşallah gelişir ve büyür...evet düşük değer çok kafa kurcalayıcı ve can sıkıcı ne olacağı belirsiz..var mı yok mu belli değil..hatırlarsın benim o dönemlerimi, hep ikilemde sıkıntılı zamanlardı, sabır, az kaldı, bu süreç böyle işleyecek, 2 günde bir kan testi devam....

semizotunun normal gebelikti sanırım canım

ama o doğal gebelikti di mi muhtemelen geç döllenme olmuştur, tüp bebekte döllenme zamanı belli ya o yüzden ümitsizim iki gün önce 6 yı görünce sıfır olsaydı dedim içimden düşün yani...
bu arada tüp bebekte kimyasal yaşanıyor mu yahu? normal yolda hadi neyse, sağlıksız yumi ve sperm karşılaşınca oluyor, ama tüp bebekte bunu belirliyorlar değil mi sperm yıkanıyor, yumurta kontrollü geliştiriliyor ve zamanında dölleniyor..mesela benimkilerde ben hep kaçırdım ya da daha vakti değil diye düşündüğümde gebelik oluştu bence benim kimyasallar sperm ya da yuminin artık sönme zamanına denk geldi diye düşünüyorum o karşılaşma..ama tüp bebekte böyle bi durum söz konusu değil, her şey kontrol altında...ben tüp bebekte hiç kimyasal duymadım, kızım kimyasal değildir yaaaa

fshe2 sekerpancari B bursa_83 G gulbil10 kızlar bilirsiniz siz? ne diyorsunuz? tüpte kimyasal yaşanıyor mu???

Son düzenleme:
bebişim ne demek, başla bence de şifa olsun inşallah...özlüyorum seni, nasıl gidiyor? her şey yolunda mı?
Ben de çok özlüyorum, ev halleri devam işte. Takipteyim sizleri ve seni,birazda yorgunum, dinlenip kendimi bulmalıyım, kafamı toparlayamalıyım,sağlam bebek sağlam rahim kadar sağlam kafaya geliyor bence

Ben de çok özlüyorum, ev halleri devam işte. Takipteyim sizleri ve seni,birazda yorgunum, dinlenip kendimi bulmalıyım, kafamı toparlayamalıyım,sağlam bebek sağlam rahim kadar sağlam kafaya geliyor bence
eheeheheeeee aynen öyle tatlım, dinle kendini, en güzel şey vallahi bence de ....ben de ben ve ben zaman geçiriyoruz bol bol mutlu mutlu

.
Canımcım tüp bebek tedavisinde kimyasal ve dış gebelik oranı daha yüksekmiş, tıpta okuyan ve yeni kadın doğum stajını bitiren bir arkadaşım söyledi,hatta bende çok şaşırdım, özellikle dış gebelik, her ne kadar embriyo tam rahme konsada kayabiliyormuş (
Herşey ihtimaller dahilinde

aaaa çok enteresan yaaa, en kaliteli yumi oluşturulup en kaliteli spermler alınıyor doğru zamanda döllniyor sonuç kimyasal!!! yok yeaaaa, neden o kadar para bayıldım o zaman ben! vallahi sinirim hopluyor...hikaye o zaman.kimyasalı ben kendim de kalıyorum...off yaaa sinirlerim hopluyor kızlarrrr

Tum dileklerine dualarina amin amin amin canim

Aldım canım Fulyada bir doktordan sabah 10:00'da gideceğiz Allah kısmet ederse.. Bakalım neler diyecek bana :) içim kıpır kıpır inşallah güzel şeyler söyler...

Insallah guzel seyler duyarsin. Olumsuz seyler soylerse de sakin caninı sıkma. Cunku bu surecte neyle karsilasagimizi bilmiyoruz. Doktorlar bir vesile ve araci. Rabbim ol derse olacak. Insallah yarinki tanisacagin doktorun senin vesilen olur.

Yazdıklarınızı okudukça yalnız değilim diyorum.. Tam pes edicekken kendime geliyorum.
İnsanın konuşmaya dertleşmeye ihtiyacı oluyor. Çevremde sadece bir arkadaşım var ki bunları anlatabildiğim, onun dışında kimseye bahsedemiyorum. Hatta geçenlerde işyerinde 7 aylık hamile bir arkadaşım koli falan taşıyor, odasını toparlıyor, "deli misin sen hamilesin napıyosun, bırak ben yapayım" dedim. Neolucak ya bir şey olmaz dedi, e kızım bebeğe zarar verirsn allah korusun dedim. Yine yaparız bir şey olmaz, üzerime ceket atsa hamile kalıyorum zaten dedi, daha önce de 3 tane aldırmış, 30 yaşında.. Nutkum tutuldu, bazılarına göre bebek böyle bir şey, bizim için ona sahip olmak her şey..
Yaşamayan anlamıyor ve kıymet bilmiyor ne garip..

arkadaşlar sonucum 13,7 ikiye katlamış ama düşük bir değer, merkeze bildiricem bakalım ne diyecekler...

Canim tekrarla 2 gun sonra diyebilirler. Moralini bozmaaaa. Herkesin bir anda 100 200 cikacak diye bisey yok. Dusuk degerlerle tutunanlar da var. Dun demistim sana,burda semizotu diye bir arkadas vardi,onun da boyleydi diye hatirliyorum ama tutundu onun bebisi.Moralini yuksek tutmaya calis. Merkeze bildir bakalim,ne diyecekler.

Canımcım bak işte senin durumun farklı açık ve net, çünkü gebe kalabiliyorsun Allah a binlerce şükür, o yüzden sende araştırılması gereken farklı şeyler... Ama mesela bende yok hiç gebelik kimyasal yada düşük tedaviylede olmadı. Bende şimdi infertilitenin en başına dönücem yumurta takibi yapıcam.. Kesin deliriyorum.. Net bilgi yayalım
Hiç sinirlerini falan bozma,sen bu işin üstüne düşüyorsun takiptesin dr.ada gidiyorsun...İnşallah o bebiş bu yaz seni bulacak en sağlıklısından

eşim bile eve gelince nasıl geçti gününüz diyor delirdim iyicene..ben sorup ben cevaplıyorum, bi de konuşkan olunca tüm gün kendi sesimden kendi başım şişiyor car car konuşuyoruz evde
Oooo ben bazen kendimi evden kovuyorum falan, çok konuşuyor insan azıcık kafasını dinlesin değil mi

vallahi tatlım hiç güvenim yok artık doktorlara okudukça geriliyorum, saçma geliyor bazı şeyler... inşallah hepimizinki gelsin..ben biregl olmayı başarsam, bozdular düzenimi iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…