aynen canım yaaa, tüm gün kavga halindeyiz :)Oooo ben bazen kendimi evden kovuyorum falan, çok konuşuyor insan azıcık kafasını dinlesin değil mi
Valla o arkadaşa diyecek çok fazla birsey yok, kimileri öyle kimileri bizim gibi, kader ve kısmetin önüne geçilmiyorYazdıklarınızı okudukça yalnız değilim diyorum.. Tam pes edicekken kendime geliyorum.
İnsanın konuşmaya dertleşmeye ihtiyacı oluyor. Çevremde sadece bir arkadaşım var ki bunları anlatabildiğim, onun dışında kimseye bahsedemiyorum. Hatta geçenlerde işyerinde 7 aylık hamile bir arkadaşım koli falan taşıyor, odasını toparlıyor, "deli misin sen hamilesin napıyosun, bırak ben yapayım" dedim. Neolucak ya bir şey olmaz dedi, e kızım bebeğe zarar verirsn allah korusun dedim. Yine yaparız bir şey olmaz, üzerime ceket atsa hamile kalıyorum zaten dedi, daha önce de 3 tane aldırmış, 30 yaşında.. Nutkum tutuldu, bazılarına göre bebek böyle bir şey, bizim için ona sahip olmak her şey..
Yaşamayan anlamıyor ve kıymet bilmiyor ne garip..
O kadar sabırlı ve güçlü olur muyum bilmiyorum, gerçi hep böyle diyorum ama şaka maka 2 yıldır uğraşıyoruz, ben de az sabırlı değilmişim :) pes edişlerim oldu, hoop hemen geri geldim kendime Allahtan :)
Ayrıca evet şöyle bebişli falan bi profil fotoğrafı istiyoruz.. :) ben de şu bağıran kızı kaldırayım artık profilimden :)
Evet öncelikle regli, bunlar tedavi ufaktan operasyon falan düzeni bozuyor 2-3 ayda toparlıyor sonra...hadi bakalım ol kısa zamanda inşallahvallahi tatlım hiç güvenim yok artık doktorlara okudukça geriliyorum, saçma geliyor bazı şeyler... inşallah hepimizinki gelsin..ben biregl olmayı başarsam, bozdular düzenimi iyice
Evet ya fotoğrafsız olur mu? İnşallah bir sonraki resmin bebişin usg fotoğrafı olur...çook aminCanim allah icine o sabri,umudu koyuyor. Zaten bir onceki tedaviyi unutup yeniden baslamamizin nedeni bu umut ve sabir. Allah boyle yaratmis bizi,yoksa yasayamazdik. Ben 2 yildir cocuk istiyorum.ama 1 sene once ogrendim durumumu. Geriye dönüp bakinca su 1 seneye neler neler yasamisiz diyorum. Ama bi sekilde rabbim bize guc verdigi icin yeniden basliyoruz.
Canim 2 yildir ugrasiyosan sabirli ve azimlisin:)
Insallah bu azim,sabir,istek,inanc bizi bebislere kavusturacak.
Bu sureci yasayan herkes cok guclu bence. Kolay kolay kabul edilebilecek bir surec degil bu. Yasayan anlar ancak bunu.
Bulayim da guzel bi foto koyayim canim. Bebis koyalim da gelsin bir an once. Bi gun kendi bebisimizi koyariz belki,kimbilir:)
inşallah tatlımmmmEvet öncelikle regli, bunlar tedavi ufaktan operasyon falan düzeni bozuyor 2-3 ayda toparlıyor sonra...hadi bakalım ol kısa zamanda inşallah
Hey allahim yaa...milletin spermi ordan oraya kostururken dis gebelik olmuyor..biz elimizle koycaz bir de dis gebelikmi diye korkcaz.allahim bu nasil bir sinav..
Canımcım tüp bebek tedavisinde kimyasal ve dış gebelik oranı daha yüksekmiş, tıpta okuyan ve yeni kadın doğum stajını bitiren bir arkadaşım söyledi,hatta bende çok şaşırdım, özellikle dış gebelik, her ne kadar embriyo tam rahme konsada kayabiliyormuş(
Herşey ihtimaller dahilinde
aynen işte beni de dediğim buuuHey allahim yaa...milletin spermi ordan oraya kostururken dis gebelik olmuyor..biz elimizle koycaz bir de dis gebelikmi diye korkcaz.allahim bu nasil bir sinav.
Ne yazıkki başından sonuna endişe duyulan, tedirgin olunan,umut edilen zor ve uzun bir süreç, o yüzden adı sınav adı imtihan.. Umarım hepimiz alnımızın akıyla çıkarız bu sınavdan daha fazla yıpranmadan...Hey allahim yaa...milletin spermi ordan oraya kostururken dis gebelik olmuyor..biz elimizle koycaz bir de dis gebelikmi diye korkcaz.allahim bu nasil bir sinav.
O resmede bayıldım bittimaynen işte beni de dediğim buuu
Yav sağlıklıca tez vakitte gelsin de nasıl gelirse gelsin, beklemedeyiz tamamhahaha deli bebik koydum resmime anası gibi deli deli gelsin
anaları gibi bebiklerimiz de deli olacaktır elbetO resmede bayıldım bittim
Çılgın analar çılgın bebeleranaları gibi bebiklerimiz de deli olacaktır elbetnormal beklememek gerek :)
Ahahah aynen salıp salmama arası bir yerdeyim....
Ben de oyleyim bir dibe vuruyorum bunalimlar buhranlar..sonra adet olunca resetlemis gibi kosa kosa basliyorum te i tedaviye:)esim hayretle izliyor
Nazlı.... Kesinlikle çok güzel ve hakettiği gibi :) ama ben sende oğlan hissediyorum neden acaba :))Salma canim. Ben olacagina inaniyorum. Hepimizi yasayacagiz insallah bu duyguyu.sadece biraz nazlaniyorlar iste gelmek icin. Zaten kizim olursa nazli koyacagim
ben de gidip temizlik yapayım azıcık kolay gelsin tatlımmmEvet kızçeler, gece oldu prenseslikten kül kedisi olucam ben gene.şu evi bir silip süpüreyim...öpüyorum hepinizi.. Takipteyim ama
bu arada tüp bebekte kimyasal yaşanıyor mu yahu? normal yolda hadi neyse, sağlıksız yumi ve sperm karşılaşınca oluyor, ama tüp bebekte bunu belirliyorlar değil mi sperm yıkanıyor, yumurta kontrollü geliştiriliyor ve zamanında dölleniyor..mesela benimkilerde ben hep kaçırdım ya da daha vakti değil diye düşündüğümde gebelik oluştu bence benim kimyasallar sperm ya da yuminin artık sönme zamanına denk geldi diye düşünüyorum o karşılaşma..ama tüp bebekte böyle bi durum söz konusu değil, her şey kontrol altında...ben tüp bebekte hiç kimyasal duymadım, kızım kimyasal değildir yaaaa
@fshe2sekerpancari B bursa_83 @gulbil10 kızlar bilirsiniz siz? ne diyorsunuz? tüpte kimyasal yaşanıyor mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?