Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Valla o arkadaşa diyecek çok fazla birsey yok, kimileri öyle kimileri bizim gibi, kader ve kısmetin önüne geçilmiyor Allah kimseye aratmadan versin, kıymet bilmek lazım, onlar gelip doğarlarsa çok kıymetli olacaklar bizim için, pes etmemek lazım ama insanız hem aynı performansı göstermek çok zor oluyor... Allah sabır ve dayanma gücü versin hepimize

Canim allah icine o sabri,umudu koyuyor. Zaten bir onceki tedaviyi unutup yeniden baslamamizin nedeni bu umut ve sabir. Allah boyle yaratmis bizi,yoksa yasayamazdik. Ben 2 yildir cocuk istiyorum.ama 1 sene once ogrendim durumumu. Geriye dönüp bakinca su 1 seneye neler neler yasamisiz diyorum. Ama bi sekilde rabbim bize guc verdigi icin yeniden basliyoruz.
Canim 2 yildir ugrasiyosan sabirli ve azimlisin:)
Insallah bu azim,sabir,istek,inanc bizi bebislere kavusturacak.
Bu sureci yasayan herkes cok guclu bence. Kolay kolay kabul edilebilecek bir surec degil bu. Yasayan anlar ancak bunu.
Bulayim da guzel bi foto koyayim canim. Bebis koyalim da gelsin bir an once. Bi gun kendi bebisimizi koyariz belki,kimbilir:)

vallahi tatlım hiç güvenim yok artık doktorlara okudukça geriliyorum, saçma geliyor bazı şeyler... inşallah hepimizinki gelsin..ben biregl olmayı başarsam, bozdular düzenimi iyice
Evet öncelikle regli, bunlar tedavi ufaktan operasyon falan düzeni bozuyor 2-3 ayda toparlıyor sonra...hadi bakalım ol kısa zamanda inşallah

Evet ya fotoğrafsız olur mu? İnşallah bir sonraki resmin bebişin usg fotoğrafı olur...çook amin

Hey allahim yaa...milletin spermi ordan oraya kostururken dis gebelik olmuyor..biz elimizle koycaz bir de dis gebelikmi diye korkcaz.allahim bu nasil bir sinav.

Hey allahim yaa...milletin spermi ordan oraya kostururken dis gebelik olmuyor..biz elimizle koycaz bir de dis gebelikmi diye korkcaz.allahim bu nasil bir sinav.
Ne yazıkki başından sonuna endişe duyulan, tedirgin olunan,umut edilen zor ve uzun bir süreç, o yüzden adı sınav adı imtihan.. Umarım hepimiz alnımızın akıyla çıkarız bu sınavdan daha fazla yıpranmadan...

Salma canim. Ben olacagina inaniyorum. Hepimizi yasayacagiz insallah bu duyguyu.sadece biraz nazlaniyorlar iste gelmek icin. Zaten kizim olursa nazli koyacagim
Nazlı.... Kesinlikle çok güzel ve hakettiği gibi :) ama ben sende oğlan hissediyorum neden acaba :))

Canim malesef benim ilki kimyasaldi. Ama fshe2 canim herkesin ayni olacak diye bisey yok. Belki de tutunmaya calisiyor,uzme kendini de onu da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…