tatlım anlam veremiyorum tüp bebekte kimyasal yaşanmasına....hayırlısı inşallahCanim malesef benim ilki kimyasaldi. Ama fshe2 canim herkesin ayni olacak diye bisey yok. Belki de tutunmaya calisiyor,uzme kendini de onu da.
Evet ya fotoğrafsız olur mu? İnşallah bir sonraki resmin bebişin usg fotoğrafı olur...çook amin
bu arada tüp bebekte kimyasal yaşanıyor mu yahu? normal yolda hadi neyse, sağlıksız yumi ve sperm karşılaşınca oluyor, ama tüp bebekte bunu belirliyorlar değil mi sperm yıkanıyor, yumurta kontrollü geliştiriliyor ve zamanında dölleniyor..mesela benimkilerde ben hep kaçırdım ya da daha vakti değil diye düşündüğümde gebelik oluştu bence benim kimyasallar sperm ya da yuminin artık sönme zamanına denk geldi diye düşünüyorum o karşılaşma..ama tüp bebekte böyle bi durum söz konusu değil, her şey kontrol altında...ben tüp bebekte hiç kimyasal duymadım, kızım kimyasal değildir yaaaa
fshe2 @sekerpancari B bursa_83 @gulbil10 kızlar bilirsiniz siz? ne diyorsunuz? tüpte kimyasal yaşanıyor mu???
Nazlı.... Kesinlikle çok güzel ve hakettiği gibi :) ama ben sende oğlan hissediyorum neden acaba :))
tatlım anlam veremiyorum tüp bebekte kimyasal yaşanmasına....hayırlısı inşallah
bence de forumlarda hep işten ayrıldım hamile kaldım diye okuyoruz, eşime dedim ben iş yerimi değiştirmediğim sürece sağlıklı bir gebelik elde edemeyeceğim galiba, eşim de evde stres yaratabiliyor zaten e ben de herşeyi kafaya takan bir tipim, bu işin olması için değişim şart...Ben de çok özlüyorum, ev halleri devam işte. Takipteyim sizleri ve seni,birazda yorgunum, dinlenip kendimi bulmalıyım, kafamı toparlayamalıyım,sağlam bebek sağlam rahim kadar sağlam kafaya geliyor bence
olmaz mı oluyor kimyasalamayaa yaşamıştı sanırım... Benim bu ay ki yumiler çok küçüktü kalitesizlermiş demek ki... engelli embriyoyu vücut atıyormuş, sağlıklı bir bebek diledim hep bunda da vardır bir hayır, ama dış gebelikse benim ki o zaman çok yıpratıcı olacak hem bunu transferdeki stresli durumuma bağlayacağım için hem de bazılarının sonlanması ameliyata kadar gidebildiği için...........
çok garip yaaa, anlayamıyorum o zaman neden yumileri kaliteli hale getirip döllenme sağlamıyorlar ki..bilmediğim için belki bana saçma geliyor, sanki tüp bebek dennce en kaliteli yumi ile en iyi spermi en doğru zamanda buluşturma yöntemi gibi geliyor bana... o zaman da sorguluyorum, neden kaliteli yumi beklenmedi diye kafam bulanabiliyor..demek ki böyle oluyor..hayırlısı...dış gebelik çok kötü Allah korusun, tüpü alınanlar ile var, ama senin bu değerinle dış gebelikten asla bahsedilemez bence... o sebeple rahat ol canım...bence kimyasal da değil, bebişin seninle inşallahhhholmaz mı oluyor kimyasalamayaa yaşamıştı sanırım... Benim bu ay ki yumiler çok küçüktü kalitesizlermiş demek ki... engelli embriyoyu vücut atıyormuş, sağlıklı bir bebek diledim hep bunda da vardır bir hayır, ama dış gebelikse benim ki o zaman çok yıpratıcı olacak hem bunu transferdeki stresli durumuma bağlayacağım için hem de bazılarının sonlanması ameliyata kadar gidebildiği için...........
:).
Canımcım tüp bebek tedavisinde kimyasal ve dış gebelik oranı daha yüksekmiş, tıpta okuyan ve yeni kadın doğum stajını bitiren bir arkadaşım söyledi,hatta bende çok şaşırdım, özellikle dış gebelik, her ne kadar embriyo tam rahme konsada kayabiliyormuş(
Herşey ihtimaller dahilinde
olmaz mı oluyor kimyasalamayaa yaşamıştı sanırım... Benim bu ay ki yumiler çok küçüktü kalitesizlermiş demek ki... engelli embriyoyu vücut atıyormuş, sağlıklı bir bebek diledim hep bunda da vardır bir hayır, ama dış gebelikse benim ki o zaman çok yıpratıcı olacak hem bunu transferdeki stresli durumuma bağlayacağım için hem de bazılarının sonlanması ameliyata kadar gidebildiği için...........
canım zaten iki yumi vardı, 5. güne gitmez diye 2. gün transfer ettiler, eğer daha çok yumi olsaydı 5. güne kadar bekletir en kalitelisini seçerlerdi, bir de pgt falan yapılmadan anlaşılamıyor engelli olup olmadığı, onu da sanırım döllenmiş yumi fazla olunca yaptırabiliyorsun...çok garip yaaa, anlayamıyorum o zaman neden yumileri kaliteli hale getirip döllenme sağlamıyorlar ki..bilmediğim için belki bana saçma geliyor, sanki tüp bebek dennce en kaliteli yumi ile en iyi spermi en doğru zamanda buluşturma yöntemi gibi geliyor bana... o zaman da sorguluyorum, neden kaliteli yumi beklenmedi diye kafam bulanabiliyor..demek ki böyle oluyor..hayırlısı...dış gebelik çok kötü Allah korusun, tüpü alınanlar ile var, ama senin bu değerinle dış gebelikten asla bahsedilemez bence... o sebeple rahat ol canım...bence kimyasal da değil, bebişin seninle inşallahhhh
kaçıncı gün embriyosu idi, kaçıncı gün bakılmıştı, değer kaçtı acaba?Canim malesef benim ilki kimyasaldi. Ama fshe2 canim herkesin ayni olacak diye bisey yok. Belki de tutunmaya calisiyor,uzme kendini de onu da.
herkes benden umutlu ama ben çok komik şimdiden bir daha ki ay ne kullansam ne içsem yesem diye düşünmeye başladım :)Dis gebelik degildir canim. Kimyasal da olmasin insallah. Pazari bekleyelim bakalim.
kaçıncı gün embriyosu idi, kaçıncı gün bakılmıştı, değer kaçtı acaba?
aynı işte bak, transfer günü hariç 13. gündeyim, boşuna kan verip durmaktansa regli gelse bare2. gun embriyosuydu. Yine tam 12. gunde baktirdim,13 cikti. 2 gun sonra tekrarladim,22 cikti. 2 gun sonra 6ya dustu malesef.
Canım mesajını okudum benim 1 ay önce hiç yumurtam yoktu amh diplerdeydi 0.08 yani yok gibi.. 2 gün önce ultrasonda 3 yumurtam göründü.Ne güzel bi haber. Darısı bizlerin başına, amh değerin kaçtı canım. Bize de bi mucize olur mu acaba. Ben 15 günlük soğan kürü yaptım, şimdi hayıta başladım bakalım adet olacak mıyım bu ay. Soğan kürünü nasıl uyguladın canım ne kadar süre ile.
Aynen işte olmak zaten başlı başına stres. kimseye anlatamıyorsun beni bir süre rahat bırakın diyebence de forumlarda hep işten ayrıldım hamile kaldım diye okuyoruz, eşime dedim ben iş yerimi değiştirmediğim sürece sağlıklı bir gebelik elde edemeyeceğim galiba, eşim de evde stres yaratabiliyor zaten e ben de herşeyi kafaya takan bir tipim, bu işin olması için değişim şart...
herkes benden umutlu ama ben çok komik şimdiden bir daha ki ay ne kullansam ne içsem yesem diye düşünmeye başladım :)
aynı işte bak, transfer günü hariç 13. gündeyim, boşuna kan verip durmaktansa regli gelse bare
tatlım inşallah yarın güzel sonuçlar ver de efkarım dağılsın
Canim benim bebisim tutunamadi. Belki seninki tutunacak nerden biliyosun.olumlu dusun. Ikimiz de guzel haberler alalim canim insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?