Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

olmaz mı oluyor kimyasal amayaa yaşamıştı sanırım... Benim bu ay ki yumiler çok küçüktü kalitesizlermiş demek ki... engelli embriyoyu vücut atıyormuş, sağlıklı bir bebek diledim hep bunda da vardır bir hayır, ama dış gebelikse benim ki o zaman çok yıpratıcı olacak hem bunu transferdeki stresli durumuma bağlayacağım için hem de bazılarının sonlanması ameliyata kadar gidebildiği için...........

Ben de çok özlüyorum, ev halleri devam işte. Takipteyim sizleri ve seni,birazda yorgunum, dinlenip kendimi bulmalıyım, kafamı toparlayamalıyım,sağlam bebek sağlam rahim kadar sağlam kafaya geliyor bence
bence de forumlarda hep işten ayrıldım hamile kaldım diye okuyoruz, eşime dedim ben iş yerimi değiştirmediğim sürece sağlıklı bir gebelik elde edemeyeceğim galiba, eşim de evde stres yaratabiliyor zaten e ben de herşeyi kafaya takan bir tipim, bu işin olması için değişim şart...

Dis gebelik degildir canim. Kimyasal da olmasin insallah. Pazari bekleyelim bakalim.

çok garip yaaa, anlayamıyorum o zaman neden yumileri kaliteli hale getirip döllenme sağlamıyorlar ki..bilmediğim için belki bana saçma geliyor, sanki tüp bebek dennce en kaliteli yumi ile en iyi spermi en doğru zamanda buluşturma yöntemi gibi geliyor bana... o zaman da sorguluyorum, neden kaliteli yumi beklenmedi diye kafam bulanabiliyor..demek ki böyle oluyor..hayırlısı...dış gebelik çok kötü Allah korusun, tüpü alınanlar ile var, ama senin bu değerinle dış gebelikten asla bahsedilemez bence... o sebeple rahat ol canım...bence kimyasal da değil, bebişin seninle inşallahhhh

:)

Dis gebelik degildir canim. Kimyasal da olmasin insallah. Pazari bekleyelim bakalim.

canım zaten iki yumi vardı, 5. güne gitmez diye 2. gün transfer ettiler, eğer daha çok yumi olsaydı 5. güne kadar bekletir en kalitelisini seçerlerdi, bir de pgt falan yapılmadan anlaşılamıyor engelli olup olmadığı, onu da sanırım döllenmiş yumi fazla olunca yaptırabiliyorsun...

Canim malesef benim ilki kimyasaldi. Ama fshe2 canim herkesin ayni olacak diye bisey yok. Belki de tutunmaya calisiyor,uzme kendini de onu da.
kaçıncı gün embriyosu idi, kaçıncı gün bakılmıştı, değer kaçtı acaba?

2. gun embriyosuydu. Yine tam 12. gunde baktirdim,13 cikti. 2 gun sonra tekrarladim,22 cikti. 2 gun sonra 6ya dustu malesef.
aynı işte bak, transfer günü hariç 13. gündeyim, boşuna kan verip durmaktansa regli gelse bare
tatlım inşallah yarın güzel sonuçlar ver de efkarım dağılsın

Canım mesajını okudum benim 1 ay önce hiç yumurtam yoktu amh diplerdeydi 0.08 yani yok gibi.. 2 gün önce ultrasonda 3 yumurtam göründü.
Arı sütü
Arı poleni
b12
hayıt incir soğan aslan pençesi vitamin d3 aldım bide cylo kullandım kırmızılara gelmeden 3 yumurtam göüründü.
Senin amh kaçtı?

Aynen işte olmak zaten başlı başına stres. kimseye anlatamıyorsun beni bir süre rahat bırakın diye işten ayrılmak bu süreç için bencede şart. ben de ayrılmayı düşünüyorum (

aynı işte bak, transfer günü hariç 13. gündeyim, boşuna kan verip durmaktansa regli gelse bare
tatlım inşallah yarın güzel sonuçlar ver de efkarım dağılsın

Canim benim bebisim tutunamadi. Belki seninki tutunacak nerden biliyosun.olumlu dusun. Ikimiz de guzel haberler alalim canim insallah.

Canim benim bebisim tutunamadi. Belki seninki tutunacak nerden biliyosun.olumlu dusun. Ikimiz de guzel haberler alalim canim insallah.

canım bu tutunamama değil bence, sağlıklı bir embriyo yerleşmeye başladığında sanırım 7-8. günlerde beta hcg salgılanmaya başlıyor, değerlerde ilk başlangıçta daha yüksek oluyor, düşük değerler o embriyonun sağlıksız olduğunu gösteriyor ve sonra atılıyor zaten... keşke tıp daha ilerlese de genetik analizi ile yumilere daha döllenmeden bakılıp ayıklama yapılabilse, pgt döllenmeden sonra yapılıyor ama az yumisi olan yaptıramıyor, işte bu yüzden ben hapla tedavi istemiştim vücut zaten en iyiyi seçiyor onu bırakıyor, hapla da biraz desteklenmiş oluyor diye, hoş tedavimde lh düşük seyretti o zaman da iğnesiz bu yumiler mümkün diil gelişmezdi dedim, sağlıksız embriyo gelişeceğine hiç gelişmese ay ay takip edilip en sağlıklıya şans verilse daha mantıklı galiba en azından maddi manevi zarar etmezdik. İzmirde bir dr bunu yapıyor, ay ay bakıyor, iyi olanları topluyor, donduruyor aylar sonra transfer ediyor, şu an için en mantıklı bu geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…