Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Ben de düsunmüstüm embriyoya genetik incelemeyi ama dedigin gibi embriyosu az olanlara yapilmiyor. Bize gunah ya:) embriyomuz az diye hicbir sey yapilmiyor bize :))
Canim bilmiyorum ya inanki,naparsak tutar artik bilemiyorum
Igne mi hap mi takip mi dondurup biriktirme mi ,valla hangisi dogru bilemedim ben
Allah bize yardim etsin canim.

amin canım değerim düşsün diye dua ediyorum şimdi benim gibi düşük değeri olan birinin hikayesini okudum 29 nisandan beri çekiyor, katlanarak gitmiş ve dış gebelik olmuş, düşük değerin katlanması iyi değil onu anladım, Allahım ben ettim sen etme yarabbi....

İzmirde hangi doktor topluyor canım?

Canim ben de simdi sana yazacaktim. Baska bir forumda okudum simdi. 11.gun degeri 13 cikmis. Sonra 104 e cikmis ve 24 haftalik hamismis. Olumsuzlari okuma.daha cok moralini bozuyosun onlari okuyup.olumlu olanlari oku canim.

Canim dış gebelik değil ...belki kimyasaldan bahsedilebilir bu değerle ama dış gebelikte değerler çok yüksek oluyor.takilma bunlara harap ettin kendini

Canim ben de simdi sana yazacaktim. Baska bir forumda okudum simdi. 11.gun degeri 13 cikmis. Sonra 104 e cikmis ve 24 haftalik hamismis. Olumsuzlari okuma.daha cok moralini bozuyosun onlari okuyup.olumlu olanlari oku canim.
tatlım anlıyorum ama benim transferdeki sıkışıklığım öyle böyle değildi o durum beni çok korkutuyor kendimi çok kasmıştım en rahat olunması gereken yer kabus gibi olmuştu, keşke sorsaydım tüp yaptıranlara ama herkesin farklıdır dedim bünyesi, geç alınacağımı da hiç düşünemedim transfer çabuk oluyor diye, senin yaptırdığın yerde hemşirelerin su içmeyi başlatması çok iyi, dış gebeliklerin idrar sıkışıklığından kaynaklı rahim kasılmasından kaynaklanabileceğini düşünüyorum, Allahım sen koru yarabbi ...

Canim dış gebelik değil ...belki kimyasaldan bahsedilebilir bu değerle ama dış gebelikte değerler çok yüksek oluyor.takilma bunlara harap ettin kendini
yok canım ya forumlarda var düşük değerle olanda... sağ kasığım ilk ağrıdı ben korkmaya başladım çünkü aralıklı bir ağrı değildi, kızımda da sağ kasık ağrısı daha ileri günlerde ve hani yoklayıp geçer tarzda olmuştu, bu defa ki ağrı normal gelmedi...

Dış gebelikte yoğun kanama da oluyor, çok sukur kanama yok. Buna yoğunlaşma ben de senin gibiydim Dr dedi bi de bana dış gebelik olabilir diye, aklım çıkmıştı bi de kanama vardı. Ama olmadı. O yüzden kötüyü düşünme, unut dış gebeligi

ağlıycam şimdi monte o kadar kötüyüm olsun diye dua ederken şimdi de dış gebelik olmasın diye dua ediyorum, okuduğum bayanın da regli gününde hafif lekelenmesi olmuş regli oldum demiş sonra bakmışlar değer düşmüyor katlanıyor, beta 1000 olana kadar da kese görülmediği için müdahale yapamıyorlarmış kolları delik deşik olmuş kan vermekten ilaçla da düşmemiş, kimyasalı anlarım ama dış gebelik rahmin kasılmasından oluyormuş o zaman hatalı bir işlem demektir..

Bebeğim seni en iyi ben anlarım. 3 nisanda kanama ile birlikte hcg yapıldı 170 di, 2 gün sonra tekrar hcg yine 170 Dr dedi ki diş gebelik olabilir, 4 gün sonra 125, Dr yine dedi değer çok yavaş dusuyor, habire kan testi...kollar delik deşik moral bende sıfır , hatırlasana 1 ay oldu daha. Taaaa 28 nisanda hcg 1.20 oldu 25 gün kanamalı bir şekilde korku ile geçirdim. Sürekli kan vermek ve kanama geçirmek çok beter. Başta tutunsun mdiy dua ederken sonra düşsün diye dua etmek. Bu süreç böyle maalesef, ama sen çok erken tasalaniyorsun, henüz sıkıntı oluşturacak bi durumun yok. Bu kadar evham yapma lutfen

tamam canım inşallah

merak ettim o kişinin nick ne acaba etiketlemeden yazabilir misin başında @ olmadan hani beni niye etiketlemişler diye garipsemesin

Cok sıkıstım deyip hemsireye,bosaltsaydin bir kismini keske. Transferle ilgili konustuk mu burda hatirlamiyorum. Konu acilsaydi az ic diye soylerdim. Zaten cok olmasina gerek olmuyor. Kontrol ediyorlar zaten,azsa devam ettiriyorlar. Neyse bunlar gecti artik.
Rabbim korusun ama dis gebelik degildir canim. Icini ferah tut lutfen.

Kaan bey olabilir, okuduklarımız içinde en profesyonel onu görüyorum ben.hic bodozlama dalmıyor, çok uğraşıyor hastalarıyla.a açıkçası ben tarzını beğeniyorum onun
Canım benim Kaan bey uzaktan bile takibimi yapıyor. Ben kendisine ulaştım ve mail ile değerlerimi gönderdim her aklıma geleni kendisine soruyorum ve bana uzun uzun anlatıyor üstelik daha kendisi ile görüşmedim bile ama bana bütün vitaminleri ve izlemem gereken yolu kendisi söyledi.
Çok ama çok çok iyi birisi ve asla bu işi para için yapmıyor öyle olsa ben hastası bile değilim benimle ilgilenmez.

Benim halamın gelini dış gebelik yaşadı ve ağrılardan ölüyordu neredeyse ve acil olarak hastanede aldı soluğu.. Dış gebelik belirtileri çok yüksek bir olay neticede rahmin dışında gerçekleşiyor ve bunu sen muhakkak anlarsın hafif kanamalar zaten normal gebeliklerde de oluyor. aklına bence bunları getirme canım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…