Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Evet cnm ben tanımıyorum ama yazılanlara gore supper bi Dr. Sana hangi vitaminleri önerdi? Bir de mail ile mi ulastin? Ozelden bana yazman mümkün mü nasıl ulaşacağımi? Ben de dusuklerim için fikir danışmak isterim cok

C anım bana söylediklerini yazıyım sana özelden ayrıca yazarım

Önce Spor dedi :))
melatonia diye bir ilaç (bu vücudumuzun saatini ayarlıyormuş)
D3 depoların dolmalı dedi
B12 1 hafta kullan sonra her gün bir ampül daha sonra haftada 1 ampül en son ayda bir ampül dedi
Koenzim Q 10
Cylo ilaç

bunları muhakkak kullanmalısın dedi ve ben hepsine başladım. Ayrıca hiç yumurtam yoktu 1 ayda 3 yumurtam oluşmuş ama ben bunun yanı sıra arı poleni, arı sütü, incir (okunmuş sirkeli suda bekletilmiş incir) içiyorum ve yiyorum.

Hayıt ve aslan pençesi
kabak çekirdeği dha da mücize
ve 5-8 arası yeşil zeytin bunlardan doğal DHA var.

Ayrıca yumurtamı görür görmez kaan beye bildirdim oda cylo kahverengilere geçme bir paket daha al beyazlarla devam et ve hemen cumartesi tüp bebek merkezine git dedi daha bir sürü şey söyledi.

gerçekten müthiş birisi... Allah böyle doktorları eksik etmesin..

Ayrıca biestron verdi ama ben doktor muayene etmeden başlamadım ona yarın doktora gidip öyle başlayacağım ama 1 ayda 3 yumurta olması benim gibi bir hasta için mucize.. fsh 63 amh 0.08 ken :)

Ayrıca biestron verdi ama ben doktor muayene etmeden başlamadım ona yarın doktora gidip öyle başlayacağım ama 1 ayda 3 yumurta olması benim gibi bir hasta için mucize.. fsh 63 amh 0.08 ken :)
maşallah yaaa, süpper hakkaten, inşallah faydasını görürsün tatlım

canım
Hayıt ve aslan pençesi
kabak çekirdeği dha da mücize
ve 5-8 arası yeşil zeytin bunlardan doğal DHA var.
bunları doktor mu söyledi ve önerdi? hayıtı aslanpençesini falan?

Bunları benim gibi yumurta rezervi 0.01 olan ve fsh 78 olan arkadaşım söyledi kabak çekirdeği ve zeytini.
Hayıt zaten adet olmak için onu ben sordum Kaan beye içebilirsin ama cylo içtiğin zaman gerek kalmaz dedi.
Aslan penceçisini İbrahim saraçoğlu izlemiştim amh için bunu önermişti.
Ben hepsini yaptım 1 ay hangisi etki etti bilmiyorum ama olmayan yumurtam 3 adet oldu hem de adet görmeden oluştu :)

çok saol canım, bir de b12 için hangi vitamini verdi? ne içtin?
melatonini kaç tane içtin?

çok saol canım, bir de b12 için hangi vitamini verdi? ne içtin?
melatonini kaç tane içtin?

b12 vitamini zaten genellikle proteinlerden aldığımız vitamin ve sinir sisteminden direk beyni etkileyen bir vitamin bunda bir sakınca yok ama vücudun olmaz sa olmazı vitaminlerinden.
Meletonia da sadece geceleri salgılanan bir hormon oda sadece zifir karanlıkta ve 23:00 ile 03:00 arasında salgılanan hormon yani bir nevi vücudun biyolojik saatini ayarlayan bir hormon buda sistemi resetlediği için hem stresi alıyor hem devreleri yerine koyuyor ben çok araştırdım bunu ve KÖR insanlar kanser olmuyormuş çünkü bu hormon hep onlarda doğal olarak karanlıkta oldukları için salgıladığından.

b12 için supradyn all day içiyorum son 1 aydır ben zaten ama acaba farklı bir ilaç yazdı mı demiştim

Kabak çekirdeği mucizesini ben de duydum ve keçiboynuzu özütü oluyormuş karamel gibi..
Bunları tavsiye ediyorlar sağlıklı yumurtalar için.
Ama tedavi sürecindeyken bitki çaylarını bilemiyorum, farklı etki yapabilir diye kullanmıyorum ben, siz de doktorunuza sormadan kullanmayın bence.

anaları gibi bebiklerimiz de deli olacaktır elbet normal beklememek gerek :)
Ay ben de deliyim tezcanliyim..
Hakan yarali;hulusi bulent zeyneloglu;aygul demirol;ahmet erdem hakkinda bilgin var mi..ben tup bebek merkezi arastiriyorum da

B bursa_83 tatlım kandil günü dualarım seninle ve tüm arkadaşlarımız ile...Haydi inşallah hayırlı haberlerle gellll, bebişin vardır inşallahhhhhhh

B bursa_83 tatlım kandil günü dualarım seninle ve tüm arkadaşlarımız ile...Haydi inşallah hayırlı haberlerle gellll, bebişin vardır inşallahhhhhhh

Canim gunaydin. Sana ve herkese hayirli kandiller. Rabbim dualarimizi kabul etsin. 7de uyandim ama esim isten gec geldi,7de kaldirmak istemedim. birazdan gidcegiz. Artik hersey belli. Ya icimde ya degil. Hakkimda hayirlisi neyse o olsun canim.dualarin icin cok sagol:)

oyyy kuzum yaaa, vallahi heyecanla beklemekteyim. İnşallahhhhh Rabbim o günü bu gün kılmıştır ve bize güzel haberi verirsin. Merakta bırakma bizi, Allahım yardımcın olsunnnn

oyyy kuzum yaaa, vallahi heyecanla beklemekteyim. İnşallahhhhh Rabbim o günü bu gün kılmıştır ve bize güzel haberi verirsin. Merakta bırakma bizi, Allahım yardımcın olsunnnn

Amin canim. Hemen yazacagim sonucu cikinca canim.ben de cok heyecanliyim,artik ogrenelim,yeter:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…