Evet cnm ben tanımıyorum ama yazılanlara gore supper bi Dr. Sana hangi vitaminleri önerdi? Bir de mail ile mi ulastin? Ozelden bana yazman mümkün mü nasıl ulaşacağımi? Ben de dusuklerim için fikir danışmak isterim cokCanım benim Kaan bey uzaktan bile takibimi yapıyor. Ben kendisine ulaştım ve mail ile değerlerimi gönderdim her aklıma geleni kendisine soruyorum ve bana uzun uzun anlatıyor üstelik daha kendisi ile görüşmedim bile ama bana bütün vitaminleri ve izlemem gereken yolu kendisi söyledi.
Çok ama çok çok iyi birisi ve asla bu işi para için yapmıyor öyle olsa ben hastası bile değilim benimle ilgilenmez.
Ayrıca biestron verdi ama ben doktor muayene etmeden başlamadım ona yarın doktora gidip öyle başlayacağım ama 1 ayda 3 yumurta olması benim gibi bir hasta için mucize.. fsh 63 amh 0.08 ken :)C anım bana söylediklerini yazıyım sana özelden ayrıca yazarım
Önce Spor dedi :))
melatonia diye bir ilaç (bu vücudumuzun saatini ayarlıyormuş)
D3 depoların dolmalı dedi
B12 1 hafta kullan sonra her gün bir ampül daha sonra haftada 1 ampül en son ayda bir ampül dedi
Koenzim Q 10
Cylo ilaç
bunları muhakkak kullanmalısın dedi ve ben hepsine başladım. Ayrıca hiç yumurtam yoktu 1 ayda 3 yumurtam oluşmuş ama ben bunun yanı sıra arı poleni, arı sütü, incir (okunmuş sirkeli suda bekletilmiş incir) içiyorum ve yiyorum.
Hayıt ve aslan pençesi
kabak çekirdeği dha da mücize
ve 5-8 arası yeşil zeytin bunlardan doğal DHA var.
Ayrıca yumurtamı görür görmez kaan beye bildirdim oda cylo kahverengilere geçme bir paket daha al beyazlarla devam et ve hemen cumartesi tüp bebek merkezine git dedi daha bir sürü şey söyledi.
gerçekten müthiş birisi... Allah böyle doktorları eksik etmesin..
maşallah yaaa, süpper hakkaten, inşallah faydasını görürsün tatlımAyrıca biestron verdi ama ben doktor muayene etmeden başlamadım ona yarın doktora gidip öyle başlayacağım ama 1 ayda 3 yumurta olması benim gibi bir hasta için mucize.. fsh 63 amh 0.08 ken :)
C anım bana söylediklerini yazıyım sana özelden ayrıca yazarım
Önce Spor dedi :))
melatonia diye bir ilaç (bu vücudumuzun saatini ayarlıyormuş)
D3 depoların dolmalı dedi
B12 1 hafta kullan sonra her gün bir ampül daha sonra haftada 1 ampül en son ayda bir ampül dedi
Koenzim Q 10
Cylo ilaç
bunları muhakkak kullanmalısın dedi ve ben hepsine başladım. Ayrıca hiç yumurtam yoktu 1 ayda 3 yumurtam oluşmuş ama ben bunun yanı sıra arı poleni, arı sütü, incir (okunmuş sirkeli suda bekletilmiş incir) içiyorum ve yiyorum.
Hayıt ve aslan pençesi
kabak çekirdeği dha da mücize
ve 5-8 arası yeşil zeytin bunlardan doğal DHA var.
Ayrıca yumurtamı görür görmez kaan beye bildirdim oda cylo kahverengilere geçme bir paket daha al beyazlarla devam et ve hemen cumartesi tüp bebek merkezine git dedi daha bir sürü şey söyledi.
gerçekten müthiş birisi... Allah böyle doktorları eksik etmesin..
çok saol canım, bir de b12 için hangi vitamini verdi? ne içtin?Bunları benim gibi yumurta rezervi 0.01 olan ve fsh 78 olan arkadaşım söyledi kabak çekirdeği ve zeytini.
Hayıt zaten adet olmak için onu ben sordum Kaan beye içebilirsin ama cylo içtiğin zaman gerek kalmaz dedi.
Aslan penceçisini İbrahim saraçoğlu izlemiştim amh için bunu önermişti.
Ben hepsini yaptım 1 ay hangisi etki etti bilmiyorum ama olmayan yumurtam 3 adet oldu hem de adet görmeden oluştu :)
çok saol canım, bir de b12 için hangi vitamini verdi? ne içtin?
melatonini kaç tane içtin?
b12 için supradyn all day içiyorum son 1 aydır ben zaten ama acaba farklı bir ilaç yazdı mı demiştimb12 vitamini zaten genellikle proteinlerden aldığımız vitamin ve sinir sisteminden direk beyni etkileyen bir vitamin bunda bir sakınca yok ama vücudun olmaz sa olmazı vitaminlerinden.
Meletonia da sadece geceleri salgılanan bir hormon oda sadece zifir karanlıkta ve 23:00 ile 03:00 arasında salgılanan hormon yani bir nevi vücudun biyolojik saatini ayarlayan bir hormon buda sistemi resetlediği için hem stresi alıyor hem devreleri yerine koyuyor ben çok araştırdım bunu ve KÖR insanlar kanser olmuyormuş çünkü bu hormon hep onlarda doğal olarak karanlıkta oldukları için salgıladığından.
supradyn içinde evet belli oranda var bana iğne al kır iç dedi :)b12 için supradyn all day içiyorum son 1 aydır ben zaten ama acaba farklı bir ilaç yazdı mı demiştim
tamam tatlım çok saol...bu işin üzerine eğileceğim tekrardan çoook teşekkür ederim, Allah razı olsun sendensupradyn içinde evet belli oranda var bana iğne al kır iç dedi :)
rica ederim canım ne demek Allah hepimizden razı olsun.....tamam tatlım çok saol...bu işin üzerine eğileceğim tekrardan çoook teşekkür ederim, Allah razı olsun senden
Ay ben de deliyim tezcanliyim..anaları gibi bebiklerimiz de deli olacaktır elbetnormal beklememek gerek :)
Hakan yarali;hulusi bulent zeyneloglu;aygul demirol;ahmet erdem hakkinda bilgin var mi..ben tup bebek merkezi arastiriyorum daKızlar yeni arkadaşlar var bende sürecimi yazayım o zaman, belki ışık olur fikir olur
2012 Temmuz da evlendim, 2013sonları itibariyle bebiş istedik, birde vajinismus geçmişim var bu sürede tabiki neyse bunu atlatıp bebek için dr a gittim, işte 2014 ün başları, usg birkaç kan testi falan daha gençsin 10-12-14 gün deneme ve folik asit yazıp yolladı,eşimle işlerimiz gereği sadece hafta sonu görüşüyoruz o sıralar, ovulasyon testi ile takip yapıyorum, yani hani bir 5-6 ay geçti ama ben anladım birşeyler yolunda değil, iş yerimin yakınındaki bir devlet hastanesine gideyim dedim, birde işte buraya üye oldum ki ne nasıl yapılıyor hani az çok fikrim olsun
Neyse bir kadın dr eee folikül var niye geldin dedi neyse kanda ver hormon bakalım dedii, kanı verdim akşam sonuç sen 32 sin ama yumurtaların 42 yaşıında hemen rahim filmi ve amh istedi, amh orda yapılmıyor bu arada, bu arada dr arayışına girdim... Rahim filmini devlet hastanesinde çektirerek bir cesaret örneği gösterdim, şimdi olsa asla yapamam,resmen cahillik mutlu etti beni
Amh 0,72 çıktı fsh 10-13 civarında ve ben kendimi tüp bebek tedavisinde buldum, folikül var hatta o zamanlar 8-9 gibi
Özel de başladığım ilk tüp bebek tedavim yüksek doz iğne sıfır takviye ile 2 yumurta toplandı, 1 i geç döllendi ve 4 hücreli transfer negatif sonuçlandı
2. Tedaviye ara vermeden 3 ay sonra aynı dr ile gene çok yüksek doz iğne ile yaptım,bu sefer 6 yumurta toplandı 5 i döllendi ancak sadece 1 i 4. Güne gitti, gene negatif
3. Tedavim için 2016 da başka bir dr a ve hastaneye gittim, başkent Üniversitesi hastanesinde Hulusi Bülent Bey, takviye kullandım,histereskopi de oldum,rahimde miyom polip yok temiz çıktı, gene iğnelere başladık, 4-5 folikül var adetin 2. Günü, düşük doz başladık ancak bir türlü yanıt alamadık neredeyse regli olucam yumurtalar büyümüyor, bu arada 2 tane kaldı sonradan bir 3. Oldu, sonuna doğru lh pik yaptı,yumurtalar kalitesiz büyüdü, bir günde 4 milim büyüdü ve tedavi ne yazıkki iptal oldu
Bu arada bu 2 senede şükrettiğim amh ta düşme olmaması bu sene başında tekrar bakıldı 0,74 çıktı,dr olumlu dedi buna
Tedavi iptal olduğunda o çatalda çok ağladım bir yanımda dr bir yanımda hemşire...olmayınca olmuyor demek ki...
Uzun zamandır böyle yazmamıştım, ohhh beee iyi geldi, Ankara ki çoğu dr a gittiğimden bilgi verebilirim... İnşallah tez zamanda hepimiz o cennet kokusunu içimize çekme fırsatı buluruz...
oyyy kuzum yaaa, vallahi heyecanla beklemekteyim. İnşallahhhhh Rabbim o günü bu gün kılmıştır ve bize güzel haberi verirsin. Merakta bırakma bizi, Allahım yardımcın olsunnnnCanim gunaydin. Sana ve herkese hayirli kandiller. Rabbim dualarimizi kabul etsin. 7de uyandim ama esim isten gec geldi,7de kaldirmak istemedim. birazdan gidcegiz. Artik hersey belli. Ya icimde ya degil. Hakkimda hayirlisi neyse o olsun canim.dualarin icin cok sagol:)
oyyy kuzum yaaa, vallahi heyecanla beklemekteyim. İnşallahhhhh Rabbim o günü bu gün kılmıştır ve bize güzel haberi verirsin. Merakta bırakma bizi, Allahım yardımcın olsunnnn
Bu mübarek Kandil günü güzel haberlerle döneceksin, inanıyorum bennnnAmin canim. Hemen yazacagim sonucu cikinca canim.ben de cok heyecanliyim,artik ogrenelim,yeter:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?