Bu mübarek Kandil günü güzel haberlerle döneceksin, inanıyorum bennnn
Gunaydin...kandilimiz mubarek olsun allah dualarimizi kabul etsin insallah..su mubarek gun yuzu suyu hurmetine @bursa_83un guzel haberini alalim..
günaydın tatlımm, senin de kandilin mübarek olsun inşallah, Rabbim dualarımızı kabul etsin, dileklerimizi bizler için hayırlı kılsın inşallahhhhGunaydin...kandilimiz mubarek olsun allah dualarimizi kabul etsin insallah..su mubarek gun yuzu suyu hurmetine @bursa_83un guzel haberini alalim..
Bende bekliyoruummm :)Amin canim
Cok sagol:)
İnşallah en güzel sonuçta o çıkan kan sana can hayırlı evlat olarak geri dönerKan damardan cikti. Hayirlisi.
İnşallah en güzel sonuçta o çıkan kan sana can hayırlı evlat olarak geri döner
maşalllahhhhhhhhKan damardan cikti. Hayirlisi.
Kızlarrrr kaan bozkurt ile yazıştım muhteşem bi adam yahuuu
şimdi şöyle dedi, kimyasal ve düşük yaşamamı çok olumlu buldu, kendiliğinden hamile kalabileceksin dedi.
bu beni bi mutlu etti, ama reglin 3.günü bi görmek isterim seni dedi.
b12 dilaltı tablet kullanmamı önerdi, omega 3 e başla dedi. duphaston diye bir ilaç varmış adetin 16.-25. günü iç dedi, inofolicin bir faydası olmayacaktır kullanma dedi, cyclo kullanma dedi,
koenzime devam et dedi, supradyni bırakma dedi, dvite devam dedi. üst sınırlarda olmalı d3 ve b12 dedi.
niye korunuyorsun korunma sakın dedi. takip et gebelik olursa hemen prednol 4mg a başla kan sulandırır dedi.
Tatlım çok sevindin. Kaan bey çok olumlu yaklaşmış. Bence müsait olduğun bir zamanda gidip muayene ol. Kaan bey çok başarılı bir doktor. İnofoliğin faydası olmayacağını bana da demişti daha önce.Kızlarrrr kaan bozkurt ile yazıştım muhteşem bi adam yahuuu
şimdi şöyle dedi, kimyasal ve düşük yaşamamı çok olumlu buldu, kendiliğinden hamile kalabileceksin dedi.
bu beni bi mutlu etti, ama reglin 3.günü bi görmek isterim seni dedi.
b12 dilaltı tablet kullanmamı önerdi, omega 3 e başla dedi. duphaston diye bir ilaç varmış adetin 16.-25. günü iç dedi, inofolicin bir faydası olmayacaktır kullanma dedi, cyclo kullanma dedi,
koenzime devam et dedi, supradyni bırakma dedi, dvite devam dedi. üst sınırlarda olmalı d3 ve b12 dedi.
niye korunuyorsun korunma sakın dedi. takip et gebelik olursa hemen prednol 4mg a başla kan sulandırır dedi.
dediklerini uygulamayı düşünüyorum tatlım ama onunla devam etmem imkansız, iznmirde o, ve tüp bebek doktoru, bana doğal yoldan gebe kalırsın dedi, geçen yazıştık ya seninle kimyasalları ve düşüğü nasıl değerlendiriyorlar diye? kaan bey de bu çok çok olumlu bir durum yazmışCok guzel seyler soylemis canim. Olumlu konusmus. Rezerv azliginda basarili bir doktormus diye duymustum.belki onunla devam edersin. Uygulayacak misin dediklerini?
pco için o bi fayda sağlamaz sana demiş, hakkaten ne kadar düzgün bir adammış..gitme şansım yok ama en azından bahsettiği ilaç ve vitaminleri kullanmaya karar verdim, inşallah senin de şifacın olur da tez zamanda bebişine kavuşmanı sağlar tatlımTatlım çok sevindin. Kaan bey çok olumlu yaklaşmış. Bence müsait olduğun bir zamanda gidip muayene ol. Kaan bey çok başarılı bir doktor. İnofoliğin faydası olmayacağını bana da demişti daha önce.
canım melatonini hangi marka kullandım sen? marka yazmadığına dikkat ettim doktorun o yüzden özellikle üstelemedim marka için..bi de b12 plus al demiş sen kullandın mı?onda hangi marka aldın?Tatlım çok sevindin. Kaan bey çok olumlu yaklaşmış. Bence müsait olduğun bir zamanda gidip muayene ol. Kaan bey çok başarılı bir doktor. İnofoliğin faydası olmayacağını bana da demişti daha önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?